kjærestetrening og støl mage

reklame: sponset treningstime + treningstøy 

Hei hopp tirsdag! Endelig er vi i gang med felles trening igjen, det har plutselig gått flere uker siden forrige gang og faktisk så har vi bare hatt en felles treningstime – haha! Gleder meg til fast én gang i uken fremover nå. Det har hendt så mye siden sist, jeg ble jo syk og deretter var jeg i Oslo for jobbmøter og etter der igjen reiste vi bort. Det er ikke alltid like lett å få til, men fremover håper jeg på relativt normale uker, så vi kan komme skikkelig inn i det. Allerede denne og neste uke røsker vi i planen da, for vi skal jo egentlig trene sammen på onsdager, men jeg har booket både morgendagen og neste onsdag i Oslo for møter, men vi får det nok til på et vis! Tirsdag kan jo funke det også, bortsett fra at det blir dobbelt opp på Lars-Kristian ettersom han har fotballtrening i kveld. Jaja, han takler vel det 😉 

I dag hadde vi en intensiv økt med mest fokus på kjernemuskulatur – min favoritt! Dødsgøy! Spesielt fordi jeg kan utfordre meg selv masse ettersom jeg er såpass sterk i magen. Den er uten tvil det sterkeste på kroppen min, og nå sitter jeg her og kjenner at den allerede begynner å verke litt. Digg! 


Nå skal jeg faktisk ned på kjøkkenet for å mikse sammen noe skikkelig godt jeg skal dele her i løpet av uken 🙂 Ha en fin tirsdag, spreka! 

14 kommentarer

 1. Hei. Hvordan er det å være sammen så mye hver dag? Det virker som dere gjør veldig mye sammen. Kunne du også tenkt deg og hatt en sånn Uken spørsmål-spalte som blandet annet Pilotfrue har?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er veldig fint 🙂 Vi er mye sammen, men mesteparten av tiden jobber vi (bortsett fra i akkurat denne treningssettingen) og da er vi liksom ikke sammen – hvis du skjønner hva jeg mener?

   Fortell gjerne mer om denne spalten? Jeg tar gjerne imot tips 🙂

   1. Nei til ukentlig spalte som Julianne har! Det er bare et innlegg med spørsmål hun har fått i kommentarfeltet i løpet av uken, hun er ikke aktiv i kommentarfeltet og svarer heller i eget innlegg. Syns ikke det skaper samme kommunikasjon mellom leser/blogger :/

   2. Anikka

    Hun (Pilotfrue) svarer på spørsmål som leserne stiller i kommentarfeltet. Hun samler de opp og lager et innlegg om det. Hadde vært gøy om du prøvde noe sånt 🙂

 2. Skulle vi ikke få se kjøkken øyen deres da? Venter i spenning 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dessverre er den ikke ferdig ennå :O Men jeg tenkte å vise tegningene av den snart! 🙂

 3. Dear Caroline,
  I see you enjoyed your training together!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   We did 😀 <3

 4. Vil du ikke skrive hvilke øvelser dere tok? :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi hadde PT-duo og gjorde litt diverse øvelser 🙂 Noen av dem kan du se på snapchat og insta-story fra i dag 🙂

 5. Var det dette du kalte et tidlig jobb moete i gaar?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette er fra i dag 🙂

 6. Har du skrevet hvem som vant i Puma-konkurransen? Har dessverre ligget syk med influensa og ikke fulgt så godt med. Regner uansett ikke med at jeg var den heldige. Flott og inspirerende bilder og innlegg.

 7. Christine

  Hvilken trening anbefaler du, for vektnedgang ? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *