ski på beina, marshmallows og vakre omgivelser

Hei mandag! Gjett om jeg er klar for en ny uke?! Jeg har allerede løpt på mølla mi, trent styrke og drukket de etterlengtede kaffekoppene mine, så nå sitter jeg her nydusjet og er klar som et egg for et møte jeg har klokken ti. Hei rutiner! Det er alltid så deilig å komme tilbake til den normale hverdagen igjen, gleder meg allerede til å bade i kveld 😉 Da vi kom hjem i går gikk klokken så fort frem til vi skulle legge oss at vi ikke rakk noe annet enn å lage mat, få på plass kofferter og få jentene i seng. Ok, så rakk jeg å pakke ut litt også, men mesteparten må gjøres etter arbeidstid i dag  – akk – det evige stresset med å pakke ut! Så skal jeg vaske hele huset i løpet av kort tid, for det har jo skjedd saker og ting på kjøkkenet og folk har vært inn og ut av huset her, så det trenges en runde med bøtteballetten kan du si. Men alt til sin tid – først vil jeg vise dere noen bilder fra en helt nydelig tur vi hadde på lørdag. Sola skinte og vi fikk skikkelig påskestemning alle sammen – og den er jammen ikke langt unna sånn på ordentlig heller! 

Vi gikk ikke så veldig langt, men var igjen ute i flere timer, grillet pølser og marshamallows, spiste vafler og drakk både kaffe og kakao. Skal ikke stå på menyen når vi er med svigers på tur 🙂 Fantastisk! Lars-Kristian og jeg fikk også med oss solnedgangen da vi var ute litt lenger enn resten av gjengen. Fy søren – Norge er så vakkert! 


Du som har vinterferie denne uken må virkelig nyte den og lade batteriene! Dere andre må ha en knallbra ukestart – jeg er så klar 🙂 

41 kommentarer

 1. Jeanette

  Kjempeflotte bilder. Ser ut som dere har kost dere

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Jeanette! Det har vi virkelig 🙂

 2. Britt Irene

  Nydelige bilderlurer på hvilken innstilling på kameraet dere bruker når dere tar bilder mot sola ? Dere får så fine bilder av sola og bildene blir så klare og fine. Føler bildene blir så mørke når jeg tar mot sola. Ha en fin dagklem fra Britt Irene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Britt Irene 🙂 Om du ikke har blitz så må du eksponere for himmelen på bildet, og så må du etterbehandle det i et redigeringsprogram. Når du eksponerer for himmelen så vil personen du tar bilde av bli ganske mørk, pass på at h*n ikke blir for mørk, for da får du ikke hentet frem detaljene. Så «åpner du opp skyggene» i redigeringsprogrammet.

   Håper du har en fin dag du også 🙂

 3. Hei! Det ser ut som dere har hatt det helt fantastisk, jeg lengter i hvert fall til fjells etter de bildene! Jeg lurte bare på om det fortsatt er mulig å kjøpe Caroline-vesken din?
  På forhånd takk, og ha en flott uke

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så herlig, Lone! Det er veldig gøy å høre 🙂

   Den er dessverre utsolgt fra lager nå og kommer ikke tilbake igjen :O Jeg vet ikke om noen butikker som fortsatt har den, men kan gjerne undersøke da det er flere som har spurt 🙂

   Klem!

 4. Ingvild

  Så deilig det ser ut! Virker veldig fjernt for meg. Har ikke hatt vinter- eller høstferie på flere år. Nesten ikke påske- eller juleferie heller, da vi har eksamener både rett før og rett etter høytid. Selvfølgelig litt mer fri da enn ellers i året, men skal man rekke over alt i pensum må det leses selv om normen sier det er ferie. Gleder meg til jeg (forhåpentligvis) blir ferdig, og kan nyte å ha ferie rett som det er, året rundt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det forstår jeg godt, Ingvild! Det er deilig å ha en mann som ikke er låst i alle helger og ferier lenger – kan trygt si jeg merker forskjell 🙂 Ikke at det helt kan sammenlignes med skolegang og eksamen, men jeg forstår i hvert fall at du ser frem til mer frihet 🙂 Masse lykke til med alt du skal foreta deg! Klem C <3

 5. Så herlig! Bilder og fin tekst frister til fjelltur når sola titter frem, så jaaaa la oss håpe sola vil varme i påsken 🙂 Ble dere fornøyde med kjøkken øya ? Håper det, gleder meg til du får vasket huset og klar for å dele bilder 🙂 Ha en fin mandag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   JA 😀 Det blir så lekkert! Noen utfordringer har det likevel vært, så alt er ikke klart før uken etter påske :O Pluss at lamper etc. skal på plass, men jeg tenkte uansett det kunne være gøy å vise tegningene av kjøkkenet snart 🙂

   Klem til deg Anita!

 6. Det så ut som en nydelig dag!:)
  Hva gjør dere med hundene forresten når dere er på skiturer? Er de med, eller blir de igjen hjemme? 🙂
  Ha en fin mandag videre 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er for kaldt for dem i disse dager, så de var igjen på hytta og fikk seg heller tur før og etter 🙂 Tusen takk, Tina! Håper du har en fin mandag 🙂

 7. Når annonseres vinneren i puma konkurransen? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det blir ikke annonsert noen vinner, men vinner blir kontaktet av X-life 🙂 Den som vant nå het Julie, mer kan jeg ikke si :/

 8. Hvor er de flotte vinterklærne du har på deg fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Buksen er fra Bjørn Dæhlie, den er noen år gammel. Sokkene er fra Lilleba og jakken fra cintamani, lue fra h&m og votter lånt av svigermor 🙂

 9. Hei! Litt konstruktiv kritikk. Jeg synes det første og siste bildet i dette innlegget ikke passer så bra inn. Synes det ser merkelig ut å posere med sløret blikk og mye sminke på skitur med familien. De andre bildene synes jeg er veldig koselige og passer godt til innlegget.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ikke noe mer sminke her enn på de andre bildene fra denne ferien 🙂 Det er denne type sminke jeg gjerne har som tar meg 10 minutter, før trening og slike ting som nettopp en skitur. Men takk for tilbakemeldingen, Anita! 🙂

   1. Jeg syns i utgangspunktet det er alt for mye sminke på nesten alle bildene du legger ut. Jeg så bildeserien du la ut på instagram, hvor utrolig mye du har forandret deg. Du ser veldig ung ut på enkelte av bildene. Hvis man hadde satt bildene sammen, kunne man nesten tro det var mor og datter. Så kunne jeg ønske at du ikke brukte så mye falske vipper. Øyelokka blir så veldig tunge, så det er vanskelig å se øynene dine. Du som har så fin hud, kunne med fordel gått uten sminke. Se bare på Annijor, Kristina Andersen, Tone Damli…ja lista er lang..De er jo så vakre uten sminke 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk for tilbakemeldingen, Lise!

    På bildene jeg la ut så er jeg tross alt 10 år yngre enn i dag, så det er ikke så rart at jeg ser yngre ut 🙂 Men at det kunne være mor og datter er jeg ikke helt enig i 😉

    Klem!

 10. Åå så koselig! Men Caroline hvor har du kjøpt de lilla støvlettene du har på bildene fea Ålesund? De var såå lekre og passet så fint til jakken du hadde på:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kjøpte jeg fra boozt for en stund siden 🙂 Er så lekre! Kan sjekke merke 🙂

 11. Jannicke

  Flott du er
  Kan eg spørre Kass modell du har på jakken din? Og kor den er kjøpt
  Kjempe fin
  Jakke

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet dessverre ikke, det var en bursdagsgave 🙂 Men de kom i papir og pose fra Eger 🙂

 12. Blir alltid så overrasket hver gang du skriver at noen må nyte vinterferien/høstferien x) jeg har alrdi hørt om noen eldre enn 12 år som har disse feriene Hvem er disse menneskene?!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er ganske sikker på at det finnes foreldre som har vinterferie pga. barn i skolealder, har i hvert fall fått mange snaps fra lesere / følgere som dra på ferie før helgen 🙂 De voksne (i hvert fall en av dem) må jo gjerne bli hjemme når de har barn som går på skole og de har ferier som høstferie, vinterferie, påskeferie etc.?

   Søsteren min er student og har vinterferie nå, i tillegg er det kanskje de som jobber som lærere etc. som har ferie? Har ikke hatt denne type ferie siden jeg gikk på skolen selv, så jeg vet ikke, jeg vet bare at det virker som flere voksne har vinterferie 🙂

   1. Ingrid

    Hehe ok, jeg vet ikke helt. Må være et fåtall?! Finnes det ikke sfo? Jeg hadde faktisk ikke ferie som student på universitet, og vet ikke om noen andre studieretninger som hadde det. Eller, kan hende vi hadde det, men den ble i så fall ikke brukt som en ferie :p akkurat det samme som at du kunne hatt fri i helger og på kvelder, men ikke benytter deg av dette (dog fordi du gjør andre ting i den «normale» arbeidstiden)

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg var aldri på sfo i feriene da jeg gikk på skolen slik jeg husker. Vi var ofte på ferie i både vinterferien og høstferien, og slik jeg husker det i påskeferien også. Ikke alltid selvfølgelig, men ofte. Tror det er relativt normalt, uten at jeg er sikker 🙂 De fleste har vel 5 uker ferie ila. 1 år, så da har nok ganske mange mulighet til å legge det opp slik det måtte passe 🙂

  2. Dette var en merkelig påstand. Bortsett fra lærere som har avspasering i vinterferien, så kan vel folk velge når de tar ut sine 5 uker ferie. (Selv om noen arb.plasser sikkert legger føringer for når man kan ta ferie). Tror at mange foreldre med barn som har vinterferie fra skolen tar ut et par feriedager eller avspasering for å få kabalen til å gå opp. I Norge er vinterferie en ganske vanlig ting siden alle barn har det. Jeg som lærer sitter som regel og retter i alle slike ferier og tar bare et par dager fri, så lurer på åssen det skal gå når mini begynner på skolen for da får jeg ikke de etterlengtede kontordagene lenger 😉

  3. Elisabeth h

   I min barnehage har halvparten av barna vinterferie nå, så det er utvilsomt mange som legger ferien sin til når det er skolefri, også utenom sommeren.

  4. Man har høst- og vinterferie både på ungdomsskole og videregående skole også 😉

  5. For en merkelig påstand. Alle barn mellom 6 og 18 år har denne ferien, så nødvendigvis må endel voksne ta ut ferie eller avspasering denne uka? Både lærere, som nevnt, og andre arbeidstakere tar ut avspasering denne uka, nettopp for å være med disse skolebarna som har fri. Hvis du ser på antall barn på SFO denne uka, så vil du se at flertallet av barna er hjemme – og da regner jeg med at flertallet av foresatte er det samme 🙂

  6. INGRID. Lærere har da ferie i både hsøferien og vinterferien, og juleferien og påskeferien, så har jeg også fri siden jeg har barn i skolen og da er det godt å kunne dra på hytta og nyte vinter og fritid sammen. Så det er mange som har ferie nå, det er bare og følge med på nyheter det så var det ekstrem traffikk på bl.a fredag i forbindelse med vinter ferie . Og ikke hørt om noen eldre enn 12 år som har disse feriene ? De har det på både ungdoms skoler og videregående

   1. Ingrid

    Jeg snakker ikke om lærere (som har avspasering), jeg snakker om alle andre. Kanskje det er det at Nordland, Troms og Finnmark ikke har en uke vinterferie og høstferie som er grunnen til at jeg ikke har hørt om dette, ikke vet jeg. Har i alle fall aldri vært med på det. Jeg arbeider på en arbeidsplass med 3000 ansatte, og vet om èn person (av mange) som har ferie denne uken (har selvfølgelig ikke forhørt meg med alle, men vet om hundrevis som IKKE er på ferie). Ikke at det har noe å si, var bare et spørsmål 🙂

  7. Caroline

   Vi hadde alltid vinter- og høstferie hele familien, da jeg var liten. Senere har jeg også flere år hatt det, på høgskolen hvor jeg gikk hadde de fleste studieretninger begge disse feriene. Og hva mener du med 12 år, alle har jo disse ukene fri ut videregående…. Er nok ikke så unormalt som du tror, Ingrid.

  8. Disse menneskene som har vinterferie er alle slags mennesker. Det er mange SFO som er stengt disse ferieukene. Mange foreldre tar ut ferie for å være sammen med barna. Lærere har ferie, osv. Så det er slett ikke uvanlig 🙂

 13. Tar gjerne emot tips på 10 min hverdags sminke hehe 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Foundation, pudder og fylle inn bryn :p Evnt. litt solpudder i kinn og panne 🙂

   1. Bruker du sminke hver dag, eller er det bare når du skal ta bilder til bloggen?

  2. Christine

   Føler egentlig at det er ganske så vanlig med vinterferie. Her er det sånn at enten så bruker man 1 uke på høstferie eller 1 uke på vinterferie. Greit at SFO er åpent, men er jo greit å tilbringe tid med barna når man først har fått barn. Er selfølgelig ikke alle som har anledning til dette, men er ikke uvanlig å han vinterferie ihvertfall.

   1. Ja, for det er virkelig det som er realiteten, vi som er på jobb vil helst ikke tilbringe tid med barna våre. Mange barnehager har stengt både jul, påske og fellesferie, og da kommer planleggingsdager i tillegg. 5 uker ferie rekker ikke til alle dager bhg har stengt, ikke alle har full flex på jobb og familie som kan passe, så gratulerer med årets dummeste kommentar.
    Hilsen tobarnsmamma som gjerne skulle ønske hun var hjemme med barna, men er evig takknemlig for at både aks og bhg har åpent og sørger for at barna mine har det bra mens vi er på jobb.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *