den lange veien hjem

Hei søndag! Tenk at denne ferien er over allerede – den har vært så fin! Vi har sovet masse, fått masse deilig luft, vært sammen med familien og bare kost oss i en hel uke 🙂 Nå er det faktisk ikke lenge til påske og da skal vi hit til fjells igjen – gleder meg allerede! Jeg deler noen flere bilder fra gårsdagen når vi er hjemme i kveld, men i mellomtiden kan du gjerne følge med på ferden! Jeg er å se på både snapchat – carobergeriksen – og instastory – carolinebergeriksenno  Jeg skal være sjåfør helt til jeg ikke orker mer i dag, så slipper jeg unna kvalmen som plutselig kommer uanmeldt uansett hvilke forholdsregler jeg tar. Vi har lydbok og snacks, barna har masse mat og gøy på iPaden, så jeg håper vi får en fin tur hjem igjen. Nå gleder jeg meg SÅ til å se kjøkkenøyen vår! Weee 🙂 


Ha en nydelig dag dere, sender dere sola! Den skinner her 🙂 

12 kommentarer

 1. Ikke alltid gøy med lange kjøreturer og ekstra blir det med barn i bilen. Håper dere blir skikkelig glad og fornøyd når dere ser øyen.
  God tur i alle fall.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 2. S.Helene

  Go tur heim! Vi må få se bilder av øya i det øyeblikk dere er hjemme! 😀 Vi har nettopp fått ei kjøkkenøy innstallert i huset vårt. Sortmalt fra drømmekjøkkenet, med viscount white benkeplate (granitt) og marmorvask! 🙂 Holdt på å dø da jeg så den første gang, haha!

  1. S.Helene

   *Mente selvsagt porselensvask :p

 3. Dear Caroline
  The picture is wonderful and you are so beautiful! Yes, sometimes holidays are sooner over we hope 🙂 Have a good journey back home!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Det er DU som er sola, Caroline. Iallefall MIN sol! You make my day, every day! Jeg leser ikke nyheter, jeg ser ikke nyheter, men jeg vet hvor grusom verden er og klarer rett og slett ikke å forholde meg til det. Jeg blir kvalm og uvel, frustrert, redd, sover dårlig og fatter ikke at mennesket ikke vil ha fred. Det må da være bedre enn all krig og elendighet? Tenk om denne verden ville hverandre bare godt. Det eneste jeg besøker hver dag og flere ganger om dagen er bloggen din, for at den GJØR MEG GODT og jeg får hjernen til å tro at verden er et fantastisk sted.
  Tusen takk for at du beriker mitt liv, Caroline og til dere begge for helt vanvittige fine bilder – HVER DAG!
  Kjør pent hjem og god tur! Love you <3

 5. Nydelig bilde, både av omgivelsene og deg. Håper bilsyken holder seg borte på hjemveien!

 6. Susanne

  Hvilken type bukse er det du har på bildet? 🙂

  Ha en fin tur hjem ❤️

 7. Håper turen hjem går fint – kan anbefale deg å teste Scopoderm. Det er et plaster man setter bak øret og som motvirker reisesyke i opptil 3 døgn – og du slipper unna trettheten som gjerne følger med bruken av f.eks. reisesyketabletter. Det har virkelig hjulpet meg, som både blir bil, buss og båtsyk uansett hvor fin sjø eller rett vei det er. I Norge er det foreløpig fortsatt bare å få med resept, mens det fås uten f.eks. i Danmark. Hadde hørt med fastlegen om det kan være noe for deg etter som du er såpass plaget. Kjør forsiktig 🙂

 8. socks brand

 9. Karoline

  Hei!
  Dere har tidligere feriert på Maldivene, og jeg har et spørsmål jeg håper du kan svare på!
  Trenger man visum for å reise? Leser flere steder at man får utdelt visum på flyplassen. Evt. andre praktiske ting som er lurt å huske på?
  Setter stor pris på svar 🙂

 10. Hvor er luen og vottene fra

  1. Caroline Berg Eriksen

   Luen kommer fra h&m, men vottene er svigermor sine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *