ut på tur med ski på beina

God lørdag til fine lesere! Akkurat i dag skinner solen på fjellet – helt fantastisk! Jeg gleder meg allerede til å spenne på meg skiene, og selv om det ikke blir lange turer i kilometer, er vi i det minste lenge ute. I går ble det over 3 timer, til tross for at været ikke var helt på vår side 🙂 Det er virkelig stor forskjell på påsketider og nå, det er jo skikkelig kaldt til sammenligning, men det er ingenting masse klær og varm kakao ikke fikser. Nelia har blitt skikkelig flink nå og går langt selv, men det er godt å ha pulken også – for begge de små – men kanskje ikke like godt for pappa som er den som drar den etter seg 😉 

Mine skikunnskaper har heldigvis bare blitt bedre, så nå går det så det suser i nedoverbakker også 😉 Må bare bli litt tryggere i de som er skikkelig bratte, jeg orker rett og slett ikke å slå meg! I går kjørte Lars-Kristian forbi meg i en bakke hvor vi fikk skikkelig fart, og så bare… knakk han nesten staven min?! Haha! Vi fikk heldigvis fikset den igjen. 


Ellers: her er frokosten i magen og sprinten på TV, mannfolka er tydelig oppgitt over at Astrid ikke klarer å porsjonere kreftene sine og klager fra sofakroken, mens jeg sitter og på gulvet med jentene og en haug med lego, og forsøker å skrive litt på dataen oppå bordet mellom slagene 🙂 Et herlig hyttekaos med andre ord! Dette blir en superfin dag og det blir nesten litt vemodig å reise hjemover i morgen. Det er bare å suge til seg fjelluften og de deilige, late kveldene og morningene mens vi kan 🙂 

18 kommentarer

 1. monos and skis brand? hat and gloves brand? rayban name?nice pictures wow 🙂

 2. do you have a ski ski picture or link? skiing shoes link?

 3. Fantastisk! Ingenting er som å være på hyttetur og på fjellet ☺️
  Det innlegget som du hadde om mageøvelser som vi enkelt kan gjøre hjemme – kan du ha et lignende om øvelser for rumpe og lår?

 4. Så kos! Elsker hytteliv på fjellet ☺️
  Hvor er den fine lua di fra??
  <3

 5. Heldige dere som har så fin hytte på Dovre hos svigers. Dette blir så kjekt for jentene i årene fremover. Å tilbringe familietid på hytta knytter ofte tette bånd.

 6. Astrid M

  Så fint dere har det❤️ men det var vel ikke sprinten på TV du mente, stafett idag kos dere med resten av ferien!

 7. Sprinten på TV? 😉

 8. Så utrolig herlig med familie kos og litt kaos, helt perfekt i mine øyne 🙂 Kos dere max før dere må dra hjemover igjen. God helg 🙂

 9. Makan til hva folk henger seg oppi i ang klininga!! At du gidder å disponere tiden din på å svare på dette…!! Kos dere på fjellet, så flott der oppe. At dere ikke er der oftere. Så digg at Norge vant stafetten i dag.

 10. Herlig<3 Vurderer såå å skaffe hytte! Men du, LK burde bruke magebeltet! Har NC selv (og snaart 2 kids), den er digg å dra med seg på tur og poden trives godt inni der:-D

 11. Stafetten var det, ikke sprint…
  Og stakkars Astrid. Hun fortjente gullet etter sine nedturer og stang ut, samt at hun mistet sin bror forrige OL. Så, å være oppgitt over henne klarte jeg aldri, satt heller med tårer i øynene, heiet, og ble sykt rørt over GULLET!!!

 12. Når man skal være ute i kaldt vær er det lurt å kle seg lagvis. Det er bra med tynn ull innerst, så et tykkere lag som nr to og til slutt en vindtett jakke, gjerne dunjakke. Men det viktigeste er å sørge for at klærne sitter godt nok inntil slik at det ikke kommer kald luft mellom lagene.

  Det ser ut som ullgenseren din er litt for ‘luftig’ (og dermed ikke varmer veldig mye) og jakken litt for tykk og stiv til å være en god skijakke?

  Bare et lite tips som kanskje kan gjøre det enda kjekkere å være ute i vinteren 🙂

  Kul lue, forresten.

  1. Kira, really? Tror ikke Caroline har spurt om tips til å kle seg. Men lættis at du bruker tiden din på å forklare henne

  2. Kristin

   Helt enig. Dere mener jo dere lever et aktivt liv, men det virker som om dere har litt lite erfaring da det gjelder bekledning ute. Får litt inntrykk av det kanskje er viktigere å se bra ut, enn hva som kanskje er praktisk og mest hensiktsmessig. Ser ofte du bruker store, tykke ullgensere. Det er ikke så praktisk på tur. Velg heller en fleece eller ulljakke utenpå en ullgenser 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg kler meg slik jeg føler er mest praktisk – 3 lag er helt topp for både store og små 🙂 Har på meg ull, fleece, gjerne en genser utenpå slik som her, så kan jeg ta av meg jakken om det blir for varmt, eller ta av meg genseren og ha på jakken. Har funket i alle år for meg 🙂

 13. Christine

  Nydelige bilder ! Kos dere masse og kjør pent hjem 🙂 Kunne du sagt noe om hvordan du kler deg best når det er så kaldt ? Du er alltid så stilfull samtidig som det ser ut til at du kler deg varmt ! Tar gjerne mot tips 😉 klem !

 14. Asbjørg

  Kan du gi meg merke/modell på den røde fine anorakken du har på Instagram i dag? Er på jakt etter kult og praktisk skitøy:-)

 15. Hvor er vantene fra

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *