tilbake på fjellet

Hei bloggen  I går kom vi frem til Dovre akkurat i tide til at vi fikk med oss kveldstimene, og til middag ble det masse småplukktapas – oster, syltetøy, kjeks, kjøttboller og alt mulig annet som er godt – jeg elsker mat som dette! Da kan jeg bli sittende i timesvis, skravle og nyte. 


Nå er det allerede en uke siden vi var på vei mot Lillestrøm og kick off med UI, kofferten har vært pakket helt siden og vi har vært på Dovre og i Ålesund, og nå er vi på Dovre igjen 🙂 Det har gått så fort og vi har kost oss masse, fått sovet skikkelig ut og ladet batteriene. Veldig deilig! Gleder meg til en helg her på fjellet og det blir veldig spennende å sjekke hvor dårlig jeg har blitt på ski siden sist! Haha 🙂 Skiene våre har ligget her på hytta, men nå tar vi dem med hjem, så vi kan stå litt der også. Ellers er frokosten i magen og nå skal vi pakke på oss 3 lag og komme oss ut i snøen 🙂 Håper solen titter frem etter hvert! Og så håper dere får en kjempefin fredag ♥ 

38 kommentarer

 1. SÅ fin genser! Hvor har du kjøpt den?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mari! Den kommer fra h&m 🙂

 2. Så fin du er på disse bildene!:) du er jo alltid pen, men du var så naturlig og så med et skikkelig lurt smil!:)

 3. Dear beautiful Caroline,
  You had a yummy dinner and like you I love such kind of food 🙂
  With love from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Du er så vakker!!
  Ha en kjempefin helg på fjellet, kos dere <3

 5. Så fin du er! Håper dere får en nydelig helg <3 Stod selv på ski for 3. gang forrige helg. Må si jeg overrasket meg selv litt, haha. Nå må jeg bare opprettholde det litt, og ikke vente 1 år mellom hver gang. Blir ikke så veldig god av det, for å si det sånn :-p

 6. trousers brand

  1. Why are you asking about the trousers (tights)? You can barely see it. It just looks like a regular grey tights you can by anywhere.

   1. *buy

 7. Spiser dere kjøttbollene kalde? Hvis ja, kan jeg spørre hvilken dere kjøper? Lurer liksom på hvilke kjøttboller som er gode å spise kalde :’D

 8. Det øverste bildet var utrolig fint!

 9. Så fin du er! Hva bruker du på øyenbrynene dine?

 10. Nydelig genser, og nydelig deg!

 11. Hei!

  Det ser fantastisk deilig ut å være på fjellet. Nyt i bøtter og spann!

  Skummet nettopp gjennom kommentarfeltet ditt og jøie meg! Hva du må holde ut med.

  Du er et forbilde på mange måter, ikke minst som en karrierekvinne som evner også å være mor, venninne, kone og å ta vare på seg selv. Det er så imponerende. Men akkurat i dag, forstod jeg ikke prioriteringen din om å argumentere og skrive motkommentarer fra folk som åpenbart er på bærtur og ute etter å ta deg, som i det forrige innlegget. Du virker vanligvis så flink på å prioritere verdiskapende ting. Det var noe fotballfrue á 2010 over det hele, og hadde vært interessant å høre dine refleksjoner rundt det.

  Uansett, jeg heier på deg! Og ønsker dere en fin helg sammen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vet du hva, jeg er helt enig med deg, Heidi 🙂 Prioriterer annerledes fra nå av!

   Håper du også får en fin helg <3

 12. Men når skal konkurransen som du påsto vinneren skulle trekkes mandag den 12. avgjøres da??

 13. Jeg blir stadig fascinert av disse tilsynelatende(?) enkle tapasbordene du setter sammen når dere er på farten og slik jeg forstår det, uten et fult utstyrt kjøkken? Kunne du tenkt deg å liste opp hva du plukker med deg fra butikken? Kanskje du kunne vist bilder av forpakningene, samt vist noen forslag til sammensetning eller kommet med noen anbefalinger?

  Det ser veldig godt ut!

  1. Enig! Synes alltid dine tapasbord er så fristende

  2. Enig i denne 🙂

 14. Kan du lage en tapas oppskrift? Føler vi går igjen med samme tilbehør her hele tiden, så kunne vært gøy å prøvd noe nytt! Sleng gjerne med hva du bruker av dip og sant og

 15. Gikk det greit å gå på ski, eller var ferdighetene borte siden i fjor?

 16. Jeg lurer på en litt rar ting.. hadde ikke du en liten utvekst i pannen og ved nesen før? Jeg vurderer selv å fjerne en liten utvekst, og lurer på hvor du evt. har gjort det? Ser ut som det ikke har blitt synelig arr..
  🙂

  1. Ville spøkte om det samme! Har en på panna selv og vurderer å fjerne men er red …

   1. Spørre

 17. Så fin og naturlig du var på disse bildene! Pen er du!:-) lurer på om du kunne fortelle hva slags sminke du har på her? Og merke:)

  Skjønner ikke hva som er galt med folk, ta seg så nær av en liten instastory! Som i tillegg var laget med et smil om munnen!? Jeg fikk i hvertfall inntrykk av at det var mest humor i det, og ikke noe «skryt» om at det skulle skje noe mer!:-p noel blir redd?!Blir heller inspirert jeg, over at det er greit å vise at man elsker hverandre og være lykkelig! Får heller lyst til å gi min kjære et ekstra kyss og være god mot han<3 dere må virkelig igjennom mye tull! Heia dere og de to skjønne jentene deres!:-)
  Klem

 18. Du er så vakker når du er naturlig. Kos deg på hytta.

 19. Så fint med naturlige og blide Caroline! Mer av dette!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk 🙂

 20. Har fulgt bloggen din til og fra noen år nå. Jeg synes det er ekkelt å lese alle negative kommentarer, tenker spesielt på forrige innlegg. Likevel er jeg av og til innom kommentarfeltet og leser. Har ikke tidligere lagt igjen kommentar. Håper du med tiden stenger kommentarfeltet, hvis du da ikke går for mye ned i antall lesere av det. Skjønner jo at det er vondt for deg med ubegrunnet kritikk, og må jo være trist for familie og venner og se hva du må gå igjennom av og til. Og tenk når jentene dine og deres venner lærer seg å lese. Tror jeg hadde blitt ekstremt lei meg om jeg hadde oppdaget at mange hadde så mange meninger om min egen mor feks… håper du stenger feltet, jeg skal hvertfall innom bloggen uansett. Og blir det lite klikk så finner du garantert på noe annet å gjøre, som blir minst like gøy. Men takk for alt du til nå har delt, og inspirasjon til både trening og matretter blant annet.

 21. Hallo du er den du er så alle som må mene dritt, kutt ut å les bloggen og fokuser på noe nytt; hilsen en mor med fire voksende barn og vet hva fam dreier seg om❤️

 22. Juleservise nå i ferbuar?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Juleservise? Jeg tror ikke svigermor hadde tatt frem det 🙂 Kanskje det bare ligner?

  2. Det der er ikke juleservise

  3. Elisabeth h

   Tone, dette er Bondemønster fra Porsgrund porselen, overhode ikke noe juleservise. Men om det hadde vært, hva så?

   1. Haha..Ojojoj folk er ute med piggene i kommentarfeltet altså. Det lignet på det juleserviseet du hadde hjemme i julen. Ser ikke motivene så godt, derfor jeg lurte. Det var bare et spm…slapp av 😉

 23. Vil bare sige du ser virkelig dejlig ud på billederne her. Og du er en stor i inspiration for en halv gammel mor som mig.

 24. Victoria

  Det er så herlig å lese bloggen din, jeg har fulgt deg i snart 7 år. Har du dager hvor du absolutt ikke har lyst til å trene, men du får trent likevel? Hvordan kommer du deg over «dørstokkmila»?

  Og tennene dine ser vanvittig hvite ut, har du gjort noe spesielt? Hilsen ei som snart skal gifte seg og vil ha perlehvite tenner 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   JA!!! Det finnes så absolutt slike dager for meg. Det er veldig viktig for meg at jeg kjenner på HVORFOR jeg ikke har lyst eller orker. Er det fordi jeg trenger energi i form av trening eller fordi jeg rett og slett er kjempesliten? Er jeg sliten, så dropper jeg det og slapper av. Men er det fordi jeg trenger å trene, så å jeg bare ta meg sammen. Jeg vet hvor mye trening gir meg og det alene er nesten nok for å få meg i gang. Den følelsen etterpå er jo blant de beste!

   Ang. tennene mine, så har jeg bleket dem tidligere. Har god erfaring med å bleke dem hos tannlegen, men også med å gjøre det hjemme med skinner om natten. Jeg holder det i sjakk ved å bruke smilelab innimellom, nå er det en stund siden jeg har bleket dem hos tannlegen, men tenker etter hvert å gjøre det igjen 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *