Valentine’s Flowers

Hei! Det er virkelig rart å bare kikke innom én gang om dagen – jeg kan virkelig love at dette ikke kommer til å bli en vane her hos meg, men akkurat nå når vi er her i Ålesund på ferie, blir det vanskelig for meg å få til noe mer. Vi koser oss med begge jentene helt til det er sengetid og da er det vanskelig å produsere godt innhold ved siden av. Men hverdagsblogging skal jeg så absolutt få til denne uken likevel, og så håper jeg du synes at det er ok og at du gleder deg til enda mer innhold fra neste uke 🙂 


HAPPY VALENTINES DAY! Alle hjerters dag! Og du trenger jo absolutt ikke å ha kjæreste for å sette pris på denne dagen, men bare det å minne familie og venner på at du er glad i dem og setter pris på dem – det er så viktig! Send en tekstmelding med noen enkle ord, eller bare en hjerte-emoji til noen du bryr deg om og tenker på akkurat nå! Det skal så lite til for å gjøre noens dag bare litt bedre ♥ 

Jeg vekket Lars-Kristian på sengen med frokost, kaffe og kake klokken åtte tidligere (sa noen heldiggris?!) og etter en dusj og frokost til resten av oss, dro vi en tur til sentrum. Det blåser noe helt vanvittig her, så vi var vekselvis inne og ute. Kikket litt i butikker og gikk på kafé – så koselig! Fikk nesten litt permisjons-følelse, selv om jeg aldri har hatt det på den måten før. Spesielt da det faktisk var barseltreff på kafeen vi endte opp på, masse barn og helt topp for jentene 🙂 Så der ble det lunsj som plutselig strakk seg over et par timer, og nå er det ikke lenge siden vi kom tilbake til huset. 


I kveld skal Lars-Kristian og jeg ut og spise! Gjett om jeg gleder meg – date på Valentine’s Day – det er ikke dårlig 😉 Håper dere har en superfin dag, sender masse kjærlighet til akkurat DEG! 

24 kommentarer

 1. Jannicke

  Den maten så virkelig god ut
  Har du laget den selv? Lyst dele oppskrift? Kalde drikker
  Er det noe du kunne delt litt ? blir glad om du kan dele litt oppskrifter der

 2. Hvor er de fantastisk fine støvlettene dine fra? Har helt hekta på den fargen!

 3. Ingvild

  Bruker LK briller uten styrke?

 4. Så flotte bilder.Hva jobber mannen din med?

 5. Annette

  Hei 🙂 Kan jeg spør hvor gifteringen din er kjøpt?
  Syns den er sååå fin, har lyst på den samme 🙂

 6. Camilla Stene

  wow!!!! Så utrolig hyggelig at du stakk innom kafeen min i Ålesund!!!!

 7. Tone R.

  Happy valentine fine, flotte, flinke Caroline! Jeg synes alle innleggene dine oser av kvalitet, du leverer alltid! Kos deg i Ålesund, og nyt å ha dine kjære rundt deg, de er tross alt de viktigste vi har i livet❤️

 8. Helt topp med hverdagsblogging, det er det aller beste 😀
  Jeg vet du har begynt å vise jentene mine, og det respekterer jeg selvfølgelig, det er deres valg. Men det hadde vært så gøy å få se litt innimellom, lurer sånn på hvordan Naia er nå! Ser at hun går masse, kanskje hun har lært seg et par ord også? Og Nelia prater som en foss, elsker de Snappene hun prater på! Ville bare komme med det lille ønsket, men forstår godt om du vil fortsette å ikke vise dem noe særlig, igjen; det er selvfølgelig deres valg!
  God valentinsdag til dere alle <3

 9. Ønsker dere en fin Valentines date i kveld ❤️:-)

 10. Hei!
  Hvordan får dere til så godt (..virker det som:) ) at barna har et trygt og nært forhold til besteforeldre som bor så langt unna? Min lille frøken har besteforeldre på en annen kant av landet, og er alltid litt småskeptisk i starten, selv rundt familie. Høres så koslig ut å kunne bare dra på date og la jentene hygge seg med besteforeldrene! Glad for alle tips:)

 11. susanne

  Åh så fin du var her caroline!! <3 Perfekt!! Antrekk DET kan du!
  Lasse også, stilig med de brillene 🙂

  Kos dere masse ikveld <3

 12. Ser ut som dere har det veldig fint sammen❤️ Og du er vakker som alltid!!
  Så deilig det ser ut uten snø, vi snør jo ned her i Oslo!
  Kos dere videre!

 13. Må bare si at jeg synes han mannen din har blitt så kjekk og han kan virkelig det med kle seg 😉 Dere er heldige som har hverandre! Nyt Valentins dagen <3

 14. Kristin

  Fine byen min <3 Tante Bruun er så koselig og har så god mat. Kos dere videre i verdens vakreste by 😀

 15. Anne Kristine

  Ta deg fri med GOD samvittighet og nyyyt tiden i Ålesund med venner og familie! Det er deg VEL undt!

 16. Dere er et flott par <3 Kos dere masse!

 17. Hei.
  Flott familie og flotte bilder som alltid. Jeg var også i Ålesund i går og passerte dere da dere holt på med fotoshooten.
  Ønsker dere fortsatt fin ferie i den vakre byen, selv om den er mer innbydende på våren og sommeren.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 18. Elisabeth

  Hei!
  Jeg vil bare si at det er utrolig kjekt å følge deg på bloggen din! En vel gjennomført og profesjonell blogg – både i tekst og vakre bilder! Det er hverdagsglede å klikke seg inn hit! Kos deg med dine!

 19. KOS deg med ferie Caroline! Det er deg så vel fortjent! Med den innsatsen du legger i bloggen din hver eneste dag, kan du ta deg en velfortjent ferie innimellom med GOD samvittighet! Slapp av og nyt dagene sammen med den fine familien din. Klem fra fast leser☺️

 20. Martine

  Hei Caroline 🙂

  Jeg skal i bryllup, og skal ha på denne kjolen: https://www.zalando.no/young-couture-by-barbara-schwarzer-ballkjole-greige-yc021c041-c11.html?selectedsizes=44,46

  Hva slags type veske og sko hadde du sett etter? Jeg vil ikke at det skal blir for «søtt» om du skjønner 🙂

 21. Hei Caroline!
  Jeg prøvde meg på monstermageøkten i går på trening, kjenner det rimelig godt i dag! Syntes faktisk det så ut som en annen jente på senteret holdt på med akkurat samme opplegg, det var litt morsomt 😀 Håper du kommer med flere slike innlegg, særlig bildene som beveget seg var veldig praktiske!
  Forstår hvis du har ferie nå og ikke rekker å svare på alle kommentarer, men ville bare si takk for bra opplegg 😉

 22. Hvor er de fine skoene til Lars-Kristian fra?

 23. Hvor er skoene til LK fra?

 24. Hei så koselig bilder. Liker veldig godt de støvlettene 🙂 Lasse er kun 176 cm? Ble litt overrasket da jeg leste dette..trodde han er en mye høyre ! Kos dere masse i Ålesund !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *