å våkne opp til dette

Etter en hel dag med overskyet himmel og masse nedbør, var det så deilig å våkne opp til solskinn i dag! Og så denne utsikten – her er det så flott! I dag jobber både svigermor og svigerfar, så det er bare oss og jentene og vi må nesten bare ta det som en ferie 🙂 Vi skal ut og gå med hundene, en tur til byen og så har vi play date med en stor gjeng jenter på samme alder som begge to litt senere i dag – det blir så fint! 


Akkurat denne uken er det full sving hjemme hos oss og derfor synes vi det passet fint å reise bort akkurat nå. En hel gjeng med mennesker styrer rundt på kjøkkenet, for nå blir det kjøkkenøy! Når vi kommer hjem er den fiks ferdig og jeg gleder meg sånn til bedre arbeidsplass og spiseplass på kjøkkenet 🙂 Samtidig er det en på befaring hos oss i dag som forhåpentligvis skal fikse tapeten i stuen i midten, den har stått halvveis siden midten av desember. Det skal ikke alltid gå på skinner, men jeg gleder meg til den dagen hele huset er på stell – selv om det tar lang tid. Er det ikke det ene, så er det det andre. Tålmodighet er fint å ha når du pusser opp, det har i hvert fall jeg lært på denne ferden. Nå skal vi avgårde her hele gjengen, men jeg ville bare innom for å si hei! Kommer sterkere tilbake litt senere i dag 🙂 Lag deg en fin dag! 

12 kommentarer

 1. Hei, når trekkes vinneren av Puma-treningsklærne fra forrige uke? 🙂

 2. Hehe jeg har gitt opp og innfunnet meg med at å ha hus er et livsprosjekt. Stad ett eller annet og man blir liksom aldri ferdig 🙂 og egentlig er det helt greit 🙂

 3. Hei! For nokre år tilbake fortalde du om Natural Cycles, eit såkalla naturleg prevansjonsapparat. Er i den situasjonen der hormonelle prevansjonsmiddel ikkje er aktuelt, og lurer på om denne metoden er noko som du har fortsett med i etterkant av innlegga du skreiv? 🙂 Det florerer i media om kor vidt denne appen verkeleg er trygg og nøyaktig, har du nokre tankar om dette sidan du sjølv har nytta det? 🙂

 4. «vi må nesten bare ta det som en ferie » Ja hva ellers skulle det være??

 5. Alexandra

  Hei! Jeg lurer på hvem som ble vinneren av konkurransen? Kan ikke se det har blitt annonsert 🙂

 6. Kos dere i fiine Ålesund 🙂 Håper dere er så heldige å komme hjem til ferdig hus 🙂 Vært en laaang prosess for dere, jaaa tålmodighet er en dyd!

 7. Hei! Vet ikke om du leser denne meldingen. Men jeg har lagt merke til at dyr er noe du bryr deg veldig mye om. Kanskje miljø også. Vet du at bæsjeposene til hund som selges på dyrebutikker eller dagligvareforretninger ikke er nedbrytbare, slik at de kan kastes i våtorganisk? Det er noen poser som kan det, men de er dyrere og selges i mindre kvantum. Derav mer attraktivt å kjøpe de som ikke brytes ned. Er det ikke merkelig og totalt unødvendig å kjøpe plastposer, legge avføring i posen og kaste den i restavfall? I mitt hode er det absurd, og sjokkerende. Burde ikke alle posene være nedbrytbare? Kanskje en profilert person som deg kan sette fokus på dette? Kanskje det blir gjort noe med? Verdt et forsøk

 8. Kos dere masse! <3 Håper alt går etter planen og at ting blir ordnet ferdig til dere kommer hjem 🙂

 9. Theresa

  Hei Caroline! Lurte på om du fortsatt bruker Swiss rolleren og om du har vært fornøyd? Prøvde å lete etter innlegg med før/etter-bilder eller info etter «runden» med den etter graviditeten, men fant det ikke i farten.
  Vil du fortsatt anbefale den? 🙂

  Ha en fin dag!

 10. Der dere har vært på ferie i Hellas noen år nå, Lefkas eller noe slikt. Er det navnet på øya eller en liten by? Hvis det ikke er øya- hva heter øya?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lefkos 🙂 Det er en liten fiskelandsby vest på øyen Karpathos.

 11. Så koselege bilete! For nokre år sidan budde eg like ved huset til svigerforeldra dine så den utsikta har eg vakna til ofte

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *