tilbringer de neste dagene i Ålesund

Hei mandag! En litt uvanlig ukestart for denne familien for andre uken på rad, men denne mandagen våknet vi ikke opp i Oslo som i forrige uke, men i Ålesund! Vi kom frem rundt ti i går kveld, og jeg ble selvfølgelig så vanvittig bilsyk på veien, så jeg måtte bare løpe inn da vi endelig var fremme og begrave meg langt, langt under dyna. Det er det eneste som fungerer når jeg blir sånn – søvn! Dette er første gangen på evigheter at jeg har lagt meg med sminke og uten tannpuss, jeg bare klarte ikke å stå oppreist uten at hele rommet spant rundt meg. Da jeg våknet i løpet av natten var jeg helt forvirret, og brukte flere sekunder på å forsøke å finne ut av hvor jeg var. Jeg tvang meg selv til å være fornuftig og tenke klart, og da forstod jeg plutselig at vi var i Ålesund! Haha, så vemmelig når det skjer. Formen i dag bærer preg av gårsdagen, det henger alltid i litt hos meg, men det begynner heldigvis å bli bedre og i morgen er jeg nok hundre prosent igjen 🙂 Det beste i dag har derfor vært å ta det helt med ro, selv det å kjøre bil til Atlanterhavsparken kjentes uaktuelt først, men det gikk heldigvis helt fint! Og der er det jo så koselig å være! Begge jentene koste seg masse og Naia var helt himmelfallen! Hun har vært der en gang før, men da lå hun i dypvogn og fikk ikke med seg all verden 😉 


I kveld skal vi besøke et vennepar som nylig flyttet inn i et nybygget og helt nydelig hus, men før det kommer farfar Per på middag! Det blir så fint å se ham igjen 🙂 Håper alt er bra med deg og at du har en fin ukestart 🙂 

46 kommentarer

 1. Jeanette

  Uff,så leit at du ble bilsyk. Det er noe herk. Håper formen er bra nå. Kos dere videre i Ålesund

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Jeanette! Ja, det er virkelig blant det verste jeg vet :O Baaah!

 2. Hei, og god mandag! Hvorfor tar du ikke reisesyketabletten Marzine? Den virker kjempebra på alle jeg har hørt om, og man er mindre trøtt av den . Tror du har fått tips om det før.

 3. Hei 🙂
  Hvilket merke og farge er neglelakken fra Søndagsbildene? Nydelig nyanse. Kos dere i Ålesund 🙂

 4. Har Lars-Kristian byttet dialekt? Hvorfor i alle dager?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det har han ikke? Han «språker» nok litt etter 10 år i Oslo og tilsammen 17 år hjemmefra, men det er kanskje ikke så rart :p

 5. Anna Lisa

  Sitt på en avis på hjemveien og jeg garanterer at du ikke blir bilsyk.

  1. Caroline Berg Eriksen

   :O

 6. Hvorfor i alle dager tar du ikke reisesyketabletter når du vet at dette kan inntreffe?
  En liten pille er det som skal til….ikke er den vanedannende, ikke er den farlig

  1. Eller legger fra deg telefonen og fokuserer på veien foran deg? Det er jo stadige snaps fra bilturene – jeg kan ikke sitte på telefon når jeg sitter på bil, da blir jeg like dårlig som deg. Dropper både pille og telefon, og da går alt fint for meg hvertfall 🙂

 7. Barnehagelæreren

  Først takk for fine blogginlegg ligger hjemme med influensa på 5 dagen og akkurat nå er de en stor oppmuntring.
  Så kjipt å bli bilsyk kanskje du skulle brukt reisesyketabletter eller du kan prøve akupunkturbånd mot kvalme det fungerer iallefall for meg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Good bedring <3

 8. Veronica

  Jeg kan anbefale deg å teste Sea-Band. Armebånd mot reisesyke og kvalme. Jeg blir også veldig lett bilsyk, men ikke med disse.
  🙂 Ingen biltur uten, ligger alltid i veska klar til bruk 🙂

  «Med Sea-Band akupressurarmbånd unngår du reisesyke uten bruk av medikamenter. Sea-Band virker i løpet av få minutter og hjelper også mot allerede påbegynt kvalme. Produktet er klinisk testet og er helt uten bivirkninger – Trygt for både barn og voksne. Fås kjøpt på Apoteket»

 9. Blir du bilsjuk når du kjører sjølv? Det blir ikkje eg. Enkel løysing på kjipt problem.

 10. Hvor er genseren din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 11. Høres forferderlig ut.Men tar du ikke reisesyketbl for å unngå bilsyke ?

 12. Har du prøvd slike armbånd man får kjøpt på apoteket? De virker godt på sønnen vår.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, men jeg bruker nesten alltid Postafen og det fungerer som regel greit 🙂

 13. Kristine

  Hvorfor tar du ikke bilsyke tabletter når du vet at du blir så bilsyk? Å dere skal kjøre litt langt?

 14. Jeg blir alltid(!!) bilsyk selv. Det er virkelig helt pyton! Har du prøvd reisesyketablett?

  Hvor er den fine genseren din fra forresten? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg bruker som regel Postafen! 🙂 Den kommer fra Zara 🙂

   Bilsyke er skikkelig pyton :O

 15. Caroline

  Hvor er genseren fra? Suuuperfin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk! Den kommer fra Zara 🙂

 16. Lurte på om du har sett videoen til Kristina Andersen, og hva du tenker om den? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den har jeg sett og jeg synes det er helt forferdelig trist å se. Vi har god kontakt og hun er en herlig jente som jeg gjerne skulle vært mer sammen med den kvelden arrangementet var. Jeg kan aldri se for meg at noen skal ha sagt noe slikt om henne på et så positivt arrangement. Vi backer hverandre opp, ikke trykker hverandre ned.

   Dessverre så finner folk på veldig mye kun for å såre i kommentarfelt. Slik er det hos meg også. Jeg fikk en lignende kommentar i sommer og jeg vet at flere blir plantet kun for at det skal sette seg hos meg og såre meg. Og ja, noen ganger treffer det og det gjør sinnsykt vondt. Det er helt forferdelig at folk holder på sånn som det, men jeg håper at alle som får den type negativitet klarer å fokusere på det positive fremfor det negative. Heldigvis er det flest av dem!

 17. Hei Caroline:) Jeg har nettopp begynt å trene (4-5 ganger ila en uke) da jeg endelig har kommet i en situasjon hvor jeg synes det er moro. Det har jeg brukt lang tid på. Jeg følger Kayla Itsines-programmet for øyeblikket, men prøvde ut din monstertrening for magen (ble veldig støl dagen etter). Anbefalte den videre til andre kollegaer! Jeg har forstått det slik at mat er vell så viktig, og dette høres muligens litt teit ut, men jeg plottet inn dagens inntak i Lifesum (app) og jeg fikk tydeligvis dårlig score mtp for lavt inntak av mat osv ila en dag. Lurer derfor på om du kunne skrevet et innlegg om dette? Finnes så mange tips og råd på Internett, så blir nesten litt forvirret over hva man skal. Jeg ønsker ikke å gå på noen streng diett da jeg er en slank person, som kun ønsker bedre helse/noe strammere kropp. Et eksempel kan jo være næringsrike matretter etter en styrkeøkt osv. Treningen gir meg masse energi noe jeg er veldig avhengig av i en hektisk hverdag. Tusen takk på forhånd og ha en strålende kveld videre 🙂

  1. En ting, jeg vet du poster ukens middag osv (har lest bloggen i evigheter), men jeg trenger rett og slett en liten innføring i dette. Tusen takk igjen, og takk for at du inspirerer sånne som meg til endelig å sette i gang!:-)

 18. Uff så vondt å bli så bilsyk og ja da er senga og om man klarer, søvn! Håper formen er back om track igjen i morgen 🙂 Så utrolig hyggelig med middag med farfar Per 🙂

 19. Hei, jeg ville bare tipse deg om et homeopatisk legemiddel jeg har hatt veldig god nytte av, Cocculus D30. Husker ikke helt hvilken styrke jeg bruker (C eller D). Tar 3 piller før reise og tre under reise visst jeg blir små uggen. Om du ikke har prøvd kan jeg anbefale disse på det varmeste. Er så fælt å være reisesyk 🙁 god bedring

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tips, det har jeg aldri hørt om!

   Klem C!

 20. Uff, å være bilsyk er forferdelig – føler sånn med deg <3 Masse god bedring og KOS DERE på tur. Kanskje REISEPOTTEN kommer til god nytte på turen 😉 Den er jo bare helt perfekt for lange bilturer med barn og 'fremmende doer' 😉

  Klem fra Lena i MAMINO
  http://www.mamino.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lena 😀 Og tusen takk for veldig fin gave i posten 🙂

   1. ❤❤❤

 21. hvorfor kjører du ikke selv? da blir du ikke bilsyk

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg hadde tenkt til å sove i bilen ettersom vi skulle kjøre såpass sent 🙂 Jeg kjører nok hjem igjen!

 22. Marzine og Postafen hjelper mot reisesyke. De gjør deg muligens noe søvnig, men mye bedre enn å ha det dårlig. Selges på apotekene og på kioskene/bensinstasjoner. Kan også gis til barna ved behov. Disse tablettene har reddet mange bilturer hos oss 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker som regel Postafen selv 🙂

 23. Uff, du har virkelig min inderligste medfølelse. Vet litt om når rommet spinner rundt, da jeg sliter med krystallsyke. God bedring Caroline! Håper du slipper å oppleve det igjen. Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff, så leit, Bebe! Det høres ikke godt ut :O Tusen takk! 🙂

 24. God bedring! Kos dere i Ålesund, kanskje vi sees! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Jasmin! 🙂

 25. Så koselig! Neste gang kan du være hjemme å slappe av med en serie Haha tenker på at du hadde trengt å slappe av liitt mer.
  Håper dere får det fint i Ålesund!

 26. Karoline

  Skulle ikke du trekke en vinner av puma klærne?

 27. Hanne Storsve

  Hvorfor kjører du ikke bare selv? 🙂 Leser ofte at du blir bilsyk,
  noe som er så kjipt:( Enkel måte å unngå det på, om du ikke vil ta reisesyketabletter, er jo å kjøre selv:D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *