en lørdag på veien

Dere gjør meg så glad! Tusen, tusen takk for alle tilbakemeldingene under innlegget i går, men ikke bare der: på snapchat også! Jeg setter så stor pris på det! Jeg er så heldig som får ha dialog med både kjente og ukjente hver eneste dag, jeg er så glad for kontakten vi har både i kommentarfeltet, på instagram og på snapchat, det er  utrolig fint! 

gårsdagens antrekk i genser fra bikbok / jeans fra zara / boots fra bianco / veske fra louis vuitton 


Vi var på veien i stort sett hele går, kom frem til den idylliske hytta til svigermor og svigerfar akkurat i tide til barne-tv 🙂 Her skal vi være noen timer i dag, før ferden går videre til Ålesund! Det blir så fint å treffe familie og venner igjen der, det er altfor lenge mellom hver gang! 

Veimat! Fant salat med quinoa og rødkål og masse annet snadder på bensinstasjonen! Er så deilig at det stadig blir lettere å velge sunnere mat langs veien, til tross for at vi i tillegg fortærte en diger plate med melkesjokolade til kaffekoppene i løpet av de nesten 5 timene vi var på reisefot. Haha! Aldri en roadtrip uten! 


Kvelden i går ble avsluttet med Hver Gang Vi Møtes, rødvin, Lars-Kristian og svigerfar. Så koselig! I dag ble jeg «vekket» halv elleve (!!) Alle ble nok litt slått ut av bilturen, for resten av familien hadde våknet rett før ti. Skal innrømme at jeg lå en hel halvtime og lyttet til hvisking og tisking – når det er morsdag må du jo bli liggende og vente på at det kommer et eller annet hyggelig på sengen 😉 Jeg fikk verdens beste klemmer og susser, pakke med noe godt og en stor varm kopp med kaffe! For i dag er det mammas dag! Gratulerer med morsdagen til alle magiske mødre der ute! Jeg oppdaterer litt fyldigere senere i dag, nå skal vi ut i snøen! 

5 kommentarer

 1. God mors dag Caroline 🙂 håper dagen din blir fin 🙂 Hærlig å måtte vente på å stå opp til noe så hærligt som barne visking og hemmelig kremerier 😀 nyter det hver gang!

 2. For et nydelig landskapsbilde nr. 3. Virkelig fint. Og gratulerer med pris, veldig hyggelig!

 3. Kariann

  Gratulerer med morsdagen som var i går. 🙂 Fint å lese at du hadde en fin dag med dine små. <3
  I år kjente jeg at jeg kunne vært foruten morsdag. Ha ha. Ikke fikk jeg snakket med min mamma eller svigermor og gratulert dem (ene og alene min feil) og ellers gjorde jeg bare et hav av mamma ting da min mann var for trøtt etter 14 dager 13 timer skift. Og jeg forstår det jo. Men har liksom et glansbilde av hvordan morsdagen skal være da. Ha ha. 😛 Så godt å høre noen andre fikk en fin dag. 🙂
  Kos dere i Ålesund!! 🙂
  Klem..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så leit at det ikke ble som du håpet! Det er ikke alltid like lett! Neste år 🙂 Stor klem til deg!

 4. Benedicte L

  Husker ikke om jeg har gratulert deg med prisen, så gjør det en gang til i tilfelle Den fortjente du, og kanskje trengte litt og?
  Kos dere masse på vinterferie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *