skjønnhetsspalten: på mine lepper

Jeg tenkte like greit jeg kunne starte en egen kategori som heter skjønnhetsspalten 🙂 Her vil det dukke opp favoritter relatert til alt fra hår og sminke til tips om hvordan du kan lage egen hudpleie eller ansiktsmasker – for å nevne noe. En ting jeg har hatt lyst til lenge er for eksempel å teste ansiktsmasker! Det er SÅ mange på markedet, rett og slett en helg jungel, og det hadde vært gøy å skrive en skikkelig anmeldelse av flere av dem 🙂 Utover det vet jeg at mange savner at jeg snakker om sminke, så det vil jeg gjerne starte å gjøre mer! 

Først ut: lepper! Jeg bruker nesten utelukkende nøytrale farger på leppene for tiden, jeg hadde en periode hvor rødt var det store, men nå bruker jeg det kun til spesielle anledninger eller til antrekk hvor leppene trenger å poppe litt ekstra. Jeg synes nøytrale dusrosa toner eller toner i nude fungerer både til hverdag og fest – både matt og glossy. Jeg får nesten daglig spørsmål om hva jeg bruker på leppene mine, så da tenker jeg at det er på tide å lage et innlegg om nettopp det 🙂 Her er mine favoritter! 

Til alle disse leppestiftene bruker jeg samme lipliner: nude desert fra Jan Thomas! Den funker til alle fire og er også helt nydelig alene rundt leppekanten og litt på selve leppen, blandet med for eksempel leppepomade. Creme sheen peach blossom er ganske glossy, men ikke for mye. Helt NYDELIG farge! Litt rosa, men fortsatt ikke for rosa. Matt honeylove er – som navnet tilsier – matt og fargen er akkurat i passe nyanse – ikke for lys. Dette er viktig når det gjelder denne type farge på leppene, at den ikke blir for hvit. Velvet teddy og kinda sexy bruker jeg om hverandre, på mine lepper blir de ganske like, men som du ser er velvet teddy hakket mørkere mens jeg synes kinda sexy er den matteste av alle. Velvet teddy er den som matcher nude dessert 98 prosent 😉 Alle kommer fra Mac. 


Så ja – da er det vel bare å danse seg inn i helgen med kyssbare lepper 😉 Selv er jeg på vei til kick off med både mann, barn og hunder! Skal ikke være lett med denne logistikken alltid – god helg! 

25 kommentarer

 1. Tommel opp for ny spalte! En av mine interesser er hudpleie, så det gleder jeg meg til du skal skrive mer om 🙂
  Vil bare nevne en liten ting ved dette innlegget som for meg kunne gjort det enda bedre – bilder av leppene dine med de forskjellige fargene på 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kult! Og absolutt, skal ordne det neste gang! 🙂

 2. Dear Caroline,
  Yes, you have really challenging logistic themes but I know you manage it all!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Hva bruker du i leppene dine da ?

 4. Liker sånne poster, men hadde sett fargene bedre om du kunne vise leppene med fargene på bare ett forslag god helg og god tur!

 5. Liker sånne poster, men hadde sett fargene bedre om du kunne vise leppene med fargene på? 🙂 bare ett forslag 🙂 god helg og god tur!:)

 6. Elisabeth L

  Yeeey til skjønnhetsspalte 🙂 syns sminken din blir finere og finere for hver dag 🙂 spesielt øyesminke og foundatio har jeg stor interesse for så gleder meg masse til det! God helg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Elisabeth! Tusen takk! Håper helgen din har vært fin! <3

 7. Supert med ein eigen spalte om dette 🙂

  Korleis stiller du deg til heile den «cruelty free»-bølga som går i sminkeverda for tida? Har nokre veninner som er heilt oppslukt etter å sortere vekk all sminke som er laga av produsentar som tester på dyr (direkte eller indirekte pga krav frå land om testing på dyr). T.d. er MAC eit av dei merka som sel til Kina, eit land som har krav om at det må testast på dyr.

  Sjølv tenkjer eg at eg kan no bruke opp det eg har kjøpt frå før av, då det er jo unødvendig å kaste heilt fin sminke. I mellomtida prøver eg å finne alternativ til dei produkta eg «må ha» som er frå merker som ikkje er crualty free.

 8. Collage

  Tips til slike type innlegg: Ta gjerne med ei litta collage med bilder der du har på de ulike produktene, fordi det er på bilder der du bruker dem at jeg tenker «søren, det var fin leppestift, sånn vil jeg også ha» – når jeg ser fargene på hånda sånn så blir jeg ikke så mye klokere 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for innspill! Tenkte det ikke var nødvendig ettersom jeg bruker en av disse så å si hver dag :p Men ser absolutt poenget! Fikser det neste gang 🙂

 9. MAC kind of sexy is my favourite one!!
  Miki x

  https://littletasteofbeauty.blogspot.it/

 10. Fint med denne typen innlegg! 🙂 kunne likevel ønske meg at vi fekk sjå korleis dei såg ut på deg, trur det hadde vore lettare å vurdere dei då -berre eit tips

 11. Åååhhhh så moro! Vi tar imot med åpne armer ❤️ God helg til dere – både med og uten pels 🙂

 12. Johanne Alvestad

  Såg bra ut og inspirerer meg til å prøve, ser berre tre bilder. Har problem og sjå bildene du legg ut, berre tekst. Blir ein liten blå firkant. Kva er feil?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Er det på mobil eller på data?

 13. Vil gjerne høre dine tanker rundt dyretesting! Og du- hva med å skrelle av løsvippene og kjør naturlig?

 14. Josefine

  Jeg ser det er fler som skriver det, men legg gjerne med bilder av hvordan det ser ut på deg 🙂

 15. Så gøy med ny spalte ! 🙂
  Håper den forblir fri for reklame. Fremstår mye mer troverdig når den er fri for reklame 🙂

  1. Enig. Scroller rett forbi reklameinnleggene, er ikke troverdige for en krone

 16. Tips på kul ansiktsmask är en nattmask (som inte kladdar så) . Den luktar skumbanan (hoppas de inte betyder något märkligt på norska 🙂 ) och kommer i bananförpackning och återfuktar! Tony moly – banans night mask skulle jag tro den heter! Så himla söt förpackning i form av en banan också.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tips 😀

 17. Hei Caroline. Jeg har fulgt deg i mange år, og har tidligere lest at du har frontet og også er medlem i dyrevernalliansen og at du er opptatt av at kosmetikken din ikke er testet på dyr. Jeg synest derfor det et rart at du ikke sjekker dine produkter dør du bruker de. På hjemmesiden til MacCosmetic står det at de ikke tester på dyr, mens hos PETA (som jeg tenker er mye mer troverdig), står det at Mac driver med dyreforsøk/testing….Hvordan kan du forsvare da at bruker kosmetikk testet på dyr….?!?

 18. earings brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   They are from Glitter 🙂 And the stars from Gina Tricot 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *