master bathroom

reklame: classic living + vvskupp + tapwell 

Badet vårt er ferdig og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg har vist dere detaljer før, men nå kan jeg altså vise dere alt i sin helhet. Du lurer kanskje på hvor det har blitt av den nydelige skjenken som stod her for bare noen måneder siden, som vi kjøpte på loppemarked og pusset opp? Vel. Den var dessverre i så dårlig stand at den var i ferd med å falle helt sammen der den stod. Dessuten var hele møbelet skjevt og tilslutt var det ikke mulig å få igjen noen av skapdørene. Jeg vet ikke om dette har å gjøre med at den rett og slett ikke passet på våtrom, men dessverre måtte vi kvitte oss med den. Den falt faktisk bokstavelig talt sammen da vi bar den ut av badet, marmortoppen var nok altfor tung for skjenken – det kunne jo blitt kjempefarlig!

Men i stedet for denne, har vi nå fått på plass en helt utrolig nydelig skjenk fra Classic Living som det bare stod navnet mitt på da jeg så den for første gang. Det er den samme som vi har på badet til jentene / gjestebadet, men den som står der er mye mindre og i sort med sølvdetaljer. Denne som står her på badet til Lars-Kristian og meg har dobbel vask og nydelig detaljer i messing. Jeg sendte rett og slett en e-post til Classic Living og spurte om de hadde mulighet til å skaffe meg en skjenk som var helt lik den de hadde, men med detaljer i messing. De slang seg rundt og fant en leverandør som kunne lage nettopp slike stang i messing og nå er jeg så fornøyd! Vi byttet stagene selv, men det var ikke noe problem. 

Det nydelig, antikke speilet som hang her tidligere har vi fortsatt, vi må bare finne en bedre plass til det. Dessverre var det alt annet enn optimalt å sminke seg i et speil som hadde så tydelige, antikke merker, det er sotet og fullt av tidens sår, noe som er fint om det henger et annet sted enn på badet. Jeg var inne på tanken om å bytte glass, men synes ikke det hadde vært et så godt alternativ heller, da hadde jeg jo fjernet en viktig bit av det som gjorde det gammelt. Dette tenkte jeg lenge på og jeg husker også at noen av dere kommenterte at jeg ikke måtte gjøre det, det er jeg glad for, for det fikk meg til å endre mening! 

Jeg elsker runde speil, så da ble det ett over hver vask i stedet, og selv om disse er moderne, synes jeg vi mikser både moderne og gammelt gjennomgående i hele huset, så jeg synes det passer veldig fint! Jeg elsker alt ved dette badet, og badekaret – altså! Vi har jo blitt bestevenner de siste ukene 🙂 

badekar vvs kupp / speil sixbondstreet / skjenk classic living / pidestall plantasjen / trallebord ellos / hylle ellos / blandebatterier tapwell 


Håper dere synes dette er like fint som jeg synes – selv om det tross alt er vi som skal bo her 😉 

88 kommentarer

 1. Utrolig fint også så deilig å få det sponset 🙂 du har god smak. Fikk dere velge dere akkurat det dere ville ha? hvor mye penger har dere spart totalt ifm det nye huset mtp alt dere har fått sponset ?

  1. INA. Hvorfor så oppttat av at CBE får sponset ting? CBE merker reklamen og ting hun får sponset. Hva hun sparer på det har vi da virkelig ikke noe med. Hun skatter av det, så det er uansett ikke gratis.

 2. Kjempefint ble det! Marmor <3

  Hvor er det fine brettet (som står ved vaskene) fra? Jeg leter etter et slikt til kjøkkenet. Føles jo som om de finnes over alt, men jeg sliter med å finne ett akkurat den størrelsen jeg vil ha.

  1. LINN. De har sånne på Kremmerhuset bl.a . Jeg har kjøpt både på kremmerhuset og Mestergrønn, men så på Kremmerhuset senest på fredag /lørdag forrige uke

 3. Alexandra

  Tommel opp! Nydelig bad! Jeg liker alt!

 4. Så flott bad da!! Ble så hekta på di håndklærne også jeg … hvor får man kjøpt dem?

  1. Tror det er Missoni håndklær, dødsfint 🙂

 5. Kate A.

  Veldig kult og stilfullt bad! 🙂 Artig å se at den «hvite trenden» er på vei ut. Du er en stor inspirasjon.

 6. Therese

  At dere mikser moderne og gammelt, og at det er gjennomgående i hele huset?… Mener du at huset er gammelt, og alt innvendig er nytt? Dere har jo bare nye ting, så det er ikke gjennomgående at dere mikser nytt og gammelt. Eller hvis det er kjøpt i fjor, er det som menes med gammelt?

  1. Du forstod virkelig ikke at det er stilen hun snakker om?

   1. Therese

    Nei, ellers hadde jeg ikke spurt. Stilen i huset for meg er ikke en miks mellom nytt og gammelt. Stort sett alt fremstår som nytt, derfor spørsmålet.

  2. Cathrine

   Hvorfor, bare hvorfor (???) er det nødvendig å komme med sånne spydige kommentarer!!! Hold dere for god til det, det kan umulig gi noen god følelse!?!

 7. Veldig fint men den hylla og tralla synst jeg så ut som sykehusinventar eneste..

 8. Julie A.

  Hei Caroline. Nydelig bad! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det fine stativet som grønnplanten står på? 🙂

 9. Hvor er bildene kjøpt?

 10. Hvor er brettet i hvit marmor fra? need asap!

  1. Jeg kjøpte et som likner veldig fra Kremmerhuset i fjor! 🙂

 11. Hei! Digger fargene og interiøret som sådan. Men, du skriver du skal vise badet i sin helhet, kanskje mangler det noen bilder på min PC, men jeg får ikke et helhetsinntrykk av disse bildene. Er badet knøttlite, hvor er toalettet? Master bathroom pleier liksom å være litt staselige! 🙂 Det andre er at dette er jo full spons, noe som ikke kommer så tydelig fram når du sier du sender en e-post hvor du spør om en sjenk som var «helt lik den de hadde men med messingdetaljer» kan du virkelig bare velge og vrake og bytte ut sponsede produkter hvis det ikke er helt innertier? Bare et spørsmål nettop fordi jeg liker interiør.

  1. Elisabeth h

   # toalettet ser du bl a på første bildet, ved siden av badekaret…

  2. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det er ikke knøttlite, det er 7 kvm, så ikke akkurat stort heller 😉 Kunne godt vært større for min del, men det er ikke noe jeg tenker over daglig. Dette ligger i tilknytning til vårt soverom, derav navnet master bathroom. Du ser toalettet på det ene bildet her, men det er ikke det fineste å ha med på et bilde synes jeg. Mye mulig vi også bytter ut toalettet til et vegghengt toalett i fremtiden 🙂

   Om dette er staselig eller ikke tenker jeg er opp til øyet som ser 🙂

   Jeg sendte en e-post til classic living og etterspurte denne med gullstag, akkurat som jeg skriver. Jeg har handlet mye fra dem tidligere uten at det har vært spons eller samarbeid. Når det gjelder skjenken ble vi etter hvert enige om at det ville være gøy å gjøre et samarbeid på den 🙂

  3. Man ser toalettet mellom vasken og badekaret på det øverste bildet 🙂

 12. Kamilla

  Gratulerer med ferdig bad.
  Det kan dere være stolte og fornøyde over. Kjempe flott.

 13. Irmelin

  Jeg syns det var kjempefint! Kunne gjerne tenke meg noe lignende 🙂 Ha en fin dag!

 14. Lekkert, praktisk og gjennomført.Rett og slett kjempefint 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Live! 🙂

 15. Hei, vil du legge til link til trallebordet? ☺️ Fant ikke dette på ellos

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg finner det heller ikke, tror dessverre det er utsolgt :/

 16. Nydelig bad og du har en virkelig flott blogg som jeg må innom hver dag 🙂
  Hvor har du kjøpt plissegardinen? Den likte jeg utrolig godt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Vigdis! Disse gardinene elsker jeg også, det er en enorm forskjell fra før vi fikk dem 🙂 Må ha slike på hele soverommet også :p Mørke og fine. Jeg bestilte via svigermor som jobber med slike ting, men de kommer fra luxaflex 🙂

  2. De har faktisk noe som ligner veldig på IKEA. Vet ikke hvilke farger de har men iallfall hvit for har de selv 🙂

 17. Monica M. B

  Hei!
  Hvor finner jeg merket «Goji berry»?

  Mvh.
  Monica M.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er litt usikker på hva du mener? 🙂

   1. Tror der menes den duftpinde holder fra Rituals. Der står Goji Berry på den. Tænker det er duften, der er Goji Berry? 🙂

   2. Monica M. B

    Hei! Tenker på den hvite tannkoppen og krukken med gullmerke på, hvor de er kjøpt. :o) Mvh. Monica M.

  2. Hvis du mener duftpinnene, så tror jeg merket er rituals.. 🙂

  3. Rituals 🙂

  4. Hei Monica, merket er Rituals, duft Goji Berry. Får kjøpt det mange steder, event nettbutikk 🙂

   1. Monica M. B

    Takker! :o)

 18. Elisabeth

  Utrolig flott og gjennomført stil 🙂

 19. En drøm av et bad,det må jo passe husets stil perfekt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne! 🙂

 20. Likte det mye bedre nå enn tidligere.
  Godt dere gikk for dobbeltvask og den størrelsen på sjenken var veldig passelig til badet deres, syntes den dere hadde tidligere ble veldig liten. Og den parfymen til Guerlain, er elsk, blitt en av mine favoritter siden den kom ut. <3
  Eneste jeg syntes ble velig pleint er bildene over badekaret, rammen passet liksom ikke inn, men det er min mening.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den parfymen er veldig god <3 En av mine favoritter! Ang. bildene, så synes jeg det var spennende å prøve ut det på badet, når vi likevel har slette vegger 🙂 Det ble innmari tomt uten og jeg følte at vi manglet noe. Mye mulig det heller kommer opp et speil etter hvert, men enn så lenge digger jeg bildene :p

   1. Jeg kunne ønske meg et innlegg hvor du skriver om hvilke parfymer du bruker. Kunne vært fint å få innspill på nye dufter.

 21. Kristine

  Synes badet ble helt nydelig, spesielt med skjenken og de runde speilene! Hvor har du kjøpt de? Lurer også på belysning da det ikke kommer så godt frem på bildene. Har dere lys på veggen over speilene eller kun i taket? Ønsker deg en fin dag 🙂

  1. Kristine

   Hei igjen. Kunne du linket til speilene? Det var så mange å velge mellom på nettsiden, og dine ser så perfekte ut i størrelse 🙂

 22. Syns de pidestallene var råkule! Hvor er forresten plakatene fra? 🙂

 23. Ooh så fint. Skjønner at dere har blitt gode venner. Digger det bade. Du er kjempe flink med interiør. Fin fin inspirasjon :))

 24. Caroline

  Kjempefint, Caroline! Syns egentlig denne sjekken var enda finere 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 25. Så lekkert og delikat med sort og messing!! <3

 26. Anita Folkvord

  Dette var helt nydelig
  Så flink du er med alle detaljer, imponert..!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita 😀 <3

 27. Hei,
  Så flott bad de har fått dykk!
  ser at det ikkje er lys over eller ved siden av speil, korleis er det å sminke seg uten lys der? Lurer på å droppe belysning på eine badet vårt også, men er veldig usikker.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Sara! I dagslys er det helt topp! Men dessverre er det ikke helt heldig om kvelden :/ Men det funker 🙂 Jobber med å finne en lur løsning 😉

 28. This masterbedroom is amazing!
  Miki x

  https://littletasteofbeauty.blogspot.com/

 29. veldig fin

 30. Det ser kjempefint ut og koselig!

 31. Kunne ikke de nyinnkjøpte svarte vaskene brukes om igjen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke oppå denne skjenken :/ Vi selger dem 🙂

   1. Jeg likte dem godt. Stilig fasong.

 32. Elisabeth h

  Ellos har nesten likt trillebord på tilbud nå, også i antikk messing. Annerledes hjul og plate, da. Heter Morris.

 33. Er nok ikke akkurat veldig baderomsvennlig den skjenken heller. Kommer til å bli ødelagt pga mye fukt etter kort tid…..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er ment for baderom 🙂

 34. susanne

  Bildene over badekaret var helt feil og stilkrokk, ellers superfint! <3

 35. De bildene var skikkelig kule! Hvis du vil dele hvor de er ifra er jeg interessert i link. Badet er forøvrig alldeles smæsjings!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, Mari 🙂 Bildene + rammer kommer fra Desenio 🙂

 36. Lise Mari

  Jeg lurer på om dere har krypdyr? Som sølvkre eller det nye dyret skjeggkre i huset deres ? Jeg holder på å bli sprø, da vi har observert det i vår nyoppførte bolig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sølvkre har jeg sett både her og i Siljan, men ikke skjeggkre *GRØSS*

 37. Kjempelekkert !
  Her hadde jeg kost meg skikkelig 🙂
  Badet er en viktig del av huset og jeg elsker å pynte på nettopp badet…
  Du har god smak og fargene på håndklær kan du jo variere og med det skifte » stil» 🙂

 38. Stilig bad, selv om jeg personlig hadde slitt med å komme inn i et så mørkt rom om morgenen.

  Når det gjelder oppussing og innredning generelt føler dere ag det er planleggingen eller gjennomføringen som har sviktet iom at dere må skifte/fikse på så mange ting allerede før det har gått ett år?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er kun i i spisestue og «finstue» vi har endret maling og møbler, og så er det dette møbelet på badet 🙂 Så nei, egentlig ikke 🙂

   1. Therese

    Pluss tapet/maling på ene barnerommet. Og har dere ikke planer om noen endringer på kjøkkenet?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jobben på barnerommet var så dårlig utført at den måtte gjøres på nytt uansett 🙂 På kjøkkenet forsøkte vi å male benkeplaten, fordi arbeidet med å bytte den var så omfattende. Det var en kalkulert risiko, og noe vi visste kanskje kunne slå feil 🙂

 39. Hei:) Hvor er marmorbrettet fra? Det som står mellom vaskene. Kjempefint!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Kremmerhuset 🙂

 40. Hei, nydelig bad! Vi skal lage baderom i tilknytning til soverommet vi også. Vi ønsker vegger som er glatte og kan fornyes etterhvert med maling . Er dette malte veggflater? Hvilken farge har dere evt malt med? Er det ok ifht fukt på baderom?

  Mvh Linda ☺

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har malt med dempet sort, glansgrad etc. er jeg ikke helt sikker på, men det er våtromsmaling 🙂

 41. Fint bad 🙂
  Men er det der dere begge dusjer til vanlig? Må du holde dusjen eller kan hodet henges på veggen? Og blir det ikke mye vannsøl da? For jeg regner med dere ikke tar et raskt bad etter treningsøkt? 😉

 42. Benedicte

  E.L.S.K.E.R ! God helg 🙂

 43. Helt nydelig!

 44. Badet deres ble kjempefint! Veldig inspirerende iom at vi planlegger nye bad. Må innrømme at jeg ikke helt får til de gammeldagse badekarene. (ikke at det er aktuelt da jeg føler huset vårt blir for nytt for slikt) blir de ikke veldig trangt å ligge i – spesielt for LK som sikkert er litt høyere enn deg? (Bor med en laaang samboer!) ønsker meg veldig ett hjørnetkar men utvalget er labert for tiden så regner med det ikke er så «in» for øyeblikket 😀
  Synes det er veldig fint med gulldetaljene og ønsker meg det selv.

 45. nydelig bad!! er selv i hus prosjekt nå å mååå bare spørre hvilken malingstype og farge du har på vegggene? ser altså så lux ut med mørkt bad!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er så enig, elsker de slette, mørke veggene 🙂 Det er våtromsmaling, dempet sort 🙂

 46. Christel

  Hei.Vi driver å pusser opp ett gammelt hus og nå står badet for turJeg synest at badet deres var så lekkert, kunne tenkt meg noe lignende!Lurer på en ting, vet du hvilke plater som er brukt på veggene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Brukte vanlige våtromsplater 🙂

 47. Er du fornøyd med kvaliteten på underskapet fra Classic Living?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det sorte er fortsatt like fint 🙂 Det hvite har ikke like god kvalitet om jeg skal være ærlig, spesielt ikke de messingfargede stagene :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *