(you make me) blush

reklame: sponset hår + makeup 

Hei tirsdag! Jeg skulle akkurat til å skrive mandag, gårsdagen var virkelig som en søndag å regne. Det er godt å være hjemme igjen, godt å komme inn i rutiner. Selv om vi ikke var borte i mer enn litt over ett døgn, kjennes det alltid så mye lenger fordi alt blir hengende litt etter og det tar alltid så lang tid å jobbe seg inn igjen. Så det er det jeg jobber for å dag – å komme jour: skriver lister, lager planer. Jeg elsker det jo! Og så – før jeg rekker å krysse av alt på to do-listen min og pakke ut av kofferten – så skal vi faktisk dra igjen. Først er det kick off med jobben på fredag og deretter setter vi oss i bilen og kjører til Ålesund. Vi var ikke der før jul og nå er det på tide at vi får besøk familien og vennene våre der – vi savner alle sammen! Samtidig legger vi inn en tur til hytta og da får vi endelig spent skiene på beina igjen. Lurer på hvor elendig jeg har rukket å bli på under ett år 😉 Haha! Uansett – nok om løst og fast: her kommer bildene vi tok på søndag! 


kjole misha collection / pumps kurt geiger / øredobber ráda 


Vel – tilbake til lister og arbeid, vi sees senere! 🙂 

60 kommentarer

 1. Du er Norges flotteste modell!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, snille du! <3

 2. Hvilken leppestift og skygge ble brukt her?

 3. Caroline, jeg elsker måten Dajana har ordnet dinebryn! På bilde nr 3 ser det ut som du har fått ansiktsløft! Også tennene dine ser faaabbb ut! Så rette og går ikke lenger innover. Hollywood smile! Du stråler:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Sissii!! <3 Dajana er utrolig flink 🙂

 4. Lekkert fra topp til tå, du er utrolig fin 🙂

 5. Kickoff med jobben? Jeg skjønte ikke helt den, jeg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg jobber med United Influencers og kick offet er med dem 🙂

 6. Wow, du ser fantastisk ut, utrolig flott antrekk, sko, hår, sminke og alt! Og best av alt, måten du håndterer at du ikke fikk pris! Det hadde du forjent, men du er voksen og livet går absolutt videre! God ferie til helgen:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Miam <3

 7. Herlig outfit, Caroline. Elsker kjolen og skoene og kombinasjonen blek rosa og nude:)
  Ingenting å si på makeup eller håret heller. 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk – elsker denne kombinasjonen! 🙂

 8. For en lekker kjole! Og nydelige bilder! Du er flott Caroline-både på utsiden og innsiden:) Jeg har fulgt deg lenge og syntes bloggen din bare blir bedre og bedre med årene. Jeg kommenterer aldri, men følte for å gi deg en tommel opp og klapp på skulderen i dag:) Jeg er noen år eldre enn deg, men finner stor glede i å «stikke innom» bloggen din hver dag for litt avbrekk iløpet av dagen. Tror nok du treffer ett bredt spekter i alder og at de fleste kan kose seg med flotte bilder og litt inspirasjon. Så takk for at du fortsatt inspirerer og gjør en strålende jobb! Fortsatt god uke:) Klem Nina

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette var utrolig fint å lese, Nina! Tusen, tusen takk <3 Det gjør meg så glad! Stor klem!

 9. For ein fantastisk kjole!!! Og den passa deg heilt perfekt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linda! Jeg falt helt for den selv også 🙂

 10. Dear Caroline,
  The pictures you took on Sunday are adorable with you beauty <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena! <3

 11. Så flott, som alltid <3 Håper du hadde en fin kveld på vixen.

  Syntes du gjorde noen gode refleksjoner i innlegget du skrev rett før, men også det du skrev i etter.. Gratulerer til alle vinnerne, kjempeflott det, men jeg må bare si jeg syntes det er helt absurd at du bare har én pris. Mens alle er stuck i blogg sånn "det alltid har vært", så har du de siste årene bare tatt steget fra alle de andre. ALLTID fine bilder, god variasjon, jevne oppdateringer, tips, oppskrifter, antrekk, videoer, helse, litt hverdag, litt annonser/samarbeid… Ikke minst skriver du veldig bra der det bærer preg av god norskkunnskap, noe som løfter hele inntrykket! Haha. Et perfekt fristed, som et nettmagasin. Du har tatt blogging til et høyere nivå.

  Sånn Beyoncé er i pop-verden, slik er du i blogg-verden. At ikke juryen ser det, det forstår jeg ikke… Blir derfor veldig glad for at tilbakemeldingene fra oss gir deg mer enn en pris. Fortsett det gode arbeidet du gjør!

  1. veldig enig med min navnesøster her 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Denne kommentaren ble jeg helt satt ut av – tusen takk for at du tar deg tid – jeg blir så glad, Helene!

   1. Enig

  3. Lill tove

   Er så hjertens enig i det du skriver

 12. Fine bilder, meeeeeen…..jeg har sagt det før….og jeg synest ikke du kler sånn blek rosa farge. Heller ikke beige. Hud og hår og klær går i ett liksom….Og du forsvinner helt synes jeg. Jeg er også blond, og kan heller ikke gå i lys rosa og beige. Det er en alt for blass farge for både meg og deg…..Kjolen var fin altså…..og alt kler jo for så vidt den smukke, men akkurat denne fargen er ikke den beste for oss blondiner iallefall. SORRY…. ‍♀️

  1. Der er vi heeelt uenig. Tror denne fargepaletten er den jeg synes hun kler aller best. Selvfølgelig er hun kjempefin med knallere farger, men disse bildene/denne looken tror jeg er den fineste jeg noen gang har sett henne. Nydelig Caroline!

 13. Wow de skoene. Lekkert antrekk og nydelig sminket.

  1. Jeg er helt uenig! Mulig du ikke kler fargen, men det gjør Caroline! Veldig delikat og lekker syns jeg:-)
   Dessuten er ikke Caroline spesielt lys i fargene heller- hun er ingen naturlig blondine eller blass i fargene.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Anne! Og det har du helt rett i, jeg er faktisk ikke lys i fargene og heller alltid mot varmere toner når det kommer til det meste 🙂

 14. Anniken

  Caroline! Disse bildene er veldig fine av deg, men redigeringen er helt på trynet!! Du trenger ikke å svare eller publisere denne kommentaren, men jeg ville kommentere fordi personen som har ansvar for redigering gjør en ekstremt dårlig jobb. Enten må man la være å redigere huden eller så må man bruke en mer delikat hånd, for her ser man skillene veldig godt. Det er mulig å airbrushe huden i etterkant på en naturlig måte. Dette er kun ment for å hjelpe, ikke for å klage eller kritisere.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Anniken!

   Huden er ikke airbrushet, og redigeringen som er gjort på hud er minimal (Dajana legger en fantastisk sminke for et (nesten) flawless resultat). Er det et spesielt bilde du sikter til?

   1. Hun sikter nok til at du ser totalt annerledes ut på bildene på bloggen, kontra de andre bildene av deg som ble tatt av deg den kvelden, feks Anne-Brith sine og Se og hør.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, det er ikke det hun skriver 🙂 Angåendet bildene til Anne Brith så ser jeg ikke noe forskjell på meg? Synes de bildene var fine. Bildet til Se og Hør har jeg ikke sett, men de som andre medier har lagt ut synes jeg også var fine.

    Om du mener at jeg ser totalt annerledes ut på disse så har det vel med kvaliteten på fotograf og lyssetting, pluss at jeg selv kan plukke ut de beste bildene 🙂 For det er ikke gjort noe spesiell redigering på hud eller andre ting, kun globale endringer.

    Edit: mener du dette bildet fra se og hør? Synes det var veldig fint 🙂 https://www.seher.no/kjendis/tok-med-sin-11-ar-yngre-flamme-pa-prisutdelingen/69408637

   3. Jeg la også merke til det, en smooth flekk midt på nesa f.eks, hva kommer det av?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Hvilket bilde? Jeg ser ingen flekk, med unntak av highlights da.

   5. Det siste bildet.
    De mest inspirerende bildene synes jeg ofte er mer naturlige øyeblikksbilder, som ikke er sminket, lyssatt, oppstilt og etterbehandlet, kan jeg ønske meg det fra deg litt oftere? 🙂

 15. Jessica

  Du är sååååå vacker Caroline! Vilken skönhet….du passar fantastiskt i beige och klänningen är to die for! Priser i all ära, men för mig är du helt klart Skandinaviens mest inspirerande, härligaste och ärligaste bloggare! Du håller en nivå som få bloggare gör och du ska ha enorm credd för det! Jag ser fram emot att få följa dig och inspireras av dig i många många år till ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig med en svensk følger, og tusen takk for så nydelige ord, Jessica <3 En stor klem til deg!

 16. Elisabeth h

  Jeg istemmer! Og kjolen er bare så lekker!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3lig takk, Elisabeth! <3

 17. Hei! Hærregud du ser så smashing ut, den kjolen var som skapt for deg!!! Stor klem❤️

 18. Nydelig kjole, og det nederste bildet av deg, var veldig fint <3 God tur til Ålesund 🙂

 19. Du stråler. Som alltid! Nydelig antrekk og perfekt sminke. :-))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 20. Du ser helt smashing ut 🙂 Og den kjolen skulle jeg gjerne hatt selv, veldig kul!

 21. Det er ganske stor forskjell på nesen din på de bildene du har lagt ut i bloggen i forhold til det Anne-Brith har lagt ut. Nesen din er gjort mye smalere på egne bilder enn hennes der den ser mer naturlig ut. Jeg vet ikke hva det skyldes.

  Men bevares, du er fin på begge. Og jeg er ikke enig med den som sier du ikke kler fargen- jeg synes antrekket var lekkert til deg.

 22. Fantastisk kjole

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elisabeth <3

 23. Flekk på nesa? Sikkert bare en flekk på skjermen til Lindy 😉
  Du ser fantastisk ut! Og henger meg på de andre her og stiller meg uforstående til hvorfor du ikke fikk en-eller flere priser 🙂

 24. Veldig enig med Helene, din blogg er ett nivå over alle andre. Jeg har sett på flere blogger men ingen jeg har lyst til å se igjen, mens din bare må jeg se hver dag:)

 25. Hadde gledet meg til bildene fra Vixen, men så er det bare x antall bilder av deg. Kommer de i et eget innlegg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   I fjor laget vi video og tok bilder, men i år valgte vi å la kameraet ligge 🙂

 26. Beate Nilsen Lode

  Tror dette må være de flotteste bildene jeg har sett av deg, du stråler! Ha en fin kveld Caroline 🙂

 27. Kjolen din var like nydelig som du og fargen kledde deg godt.
  Så sart og nydelig.
  Fatter ikke at ikke du fikk noen pris….
  Som jeg har sagt før.. Jeg er syk ( ME) men jeg skal trene tro du meg jeg skal..
  Makeupen din er nydelig lagt og brynene dine så fine.
  Men steike så tynne heler på skoene he he… Gå forsiktig…

  Du burde jobbet som modell… Og når det kritiseres om redigering ( Jeg har kritisert selv og er lei meg for det ) …
  Men… Det er jo di fine bildene, den lekre maten osv som gjør at jeg gang på gang klikker meg inn på bloggen din…

  Jeg har begynt med hverdagspynting, Dvs sminker meg selv om jeg går hjemme så ja, du inspirerer og påvirker på en positiv måte. Jeg får lyst til å trene og se bra ut selv om jeg aldri blir like nydelig som deg he he .
  Men uansett…. Bloggen din er best og blås en lang marsj i kritikerne…
  Som du sa i ett innlegg tidligere..Du trenger dem ikke..
  Konstruktive tilbakemeldinger er Ok men en flekk på nesa ? ….

  Nei, det blir drøyt…

  Du er nydelig uansett og bloggen din er best.

  Jeg digger oppskriftene dine og alle fine bilder.

  Dette ble mye og du trenger ikke publisere for ble litt personlig og men mente hvert ord…

  Du er en inspirasjonskilde…. For meg…
  Tusen takk ❤️

 28. Du ser fantastisk ut!

 29. Vakkert fra topp til tå, hår, sminke, antrekk, sko (for noen hæler! :D) og smilet ditt da…det lyser opp bildene. 🙂 I motsetning til en annen kommentar, så synes jeg det var kult at den lyse huden din på en måte går i ett med fargen på kjolen.

 30. Vet du hva som hadde vært fint? Sko i en kontrast-farge!

 31. Du ble litt blass, hadde vært fint med mer blush i kinnene kanskje, eller mer farge på noe av tilbehøret. Fargetonene går litt mye i ett her syns jeg. Men ellers fin 🙂

 32. Mariann

  Rett og slett nydelig <3. Loveit<3

 33. Lillelien

  Kjolen din er absolutt helt nydelig til deg! He antrekket er så flott!
  Herregud hva folk får seg til å si, sier de det til folk ansikt til ansikt eller?

 34. FOR en look!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *