starter uken i uvanlige omgivelser

Vi startet dagen med frokost på sengen alle fire! Det er virkelig ikke hverdagskost å starte en ny uke på denne måten, men ettersom vi likevel skulle være her til langt på kveld i går, ble vi over alle sammen 🙂 Snart skal vi sjekke ut og finne på noe hyggelig et eller annet sted før vi drar hjem, må i hvert fall prøve å komme oss ut av byen før rushtrafikken, selv om det sikkert ikke kommer til å skje 😉 


Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene underveis i går og også etter at alt sammen var over!  Det ble ingen pris på meg i år heller, men det var mange verdige og dyktige vinnere som stod på scenen og jeg hadde en kjempefin kveld med gode venner, kollegaer og ikke minst – Lars-Kristian 🙂 Deres tilbakemeldinger er de som tross alt betyr noe for meg, det er dere som gir meg pågangsmot til å fortsette med dette og jeg kommer i hvert fall aldri til å gi meg, men hele tiden jobbe for å levere den beste bloggen for dere! Tusen takk for at all støtte gjennom snart 9 år og for at dere som klikker dere inn på min blogg, gjør det mulig for meg å fortsette med den år etter år! Jeg gleder meg til å komme i gang med en ny uke, men først og fremst skal jeg bare kose meg med familien min her i Oslo Stor klem! 

44 kommentarer

 1. Hi, Caroline! Just wanted to say that I am living in Latvia, but satill I am reading your blog every day and it does not matter that I dont speak Norvegian 🙂 Google translate at this point helps :):)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much for reading, Laura 🙂 <3

 2. Hei Caroline 🙂
  Jeg lurer på hvordan dere gjør det når dere reiser med jentene med tanke på barnevakt? Har dere med barnevakt eller blir et familiemedlem med og passer på? 🙂 Trenger tips til når vi skal reise 🙂

 3. Dear Caroline,
  so lovely that you had the breakfast in bed together! The pictures are so cute and what you had looks absolutely delicious.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Du er en vinner i mine øyne Caroline! ❤️ En av de få som leverer vanvittig bra innhold kontinuerlig, og gir leserne dine et smil hver eneste dag

 5. Anne-Lene

  Takk for at du lager en drama fri, stress fri og herlig blogg for oss å lese. Er alltid fint å klikke seg inn på bloggen din og bli møtt med fine bilder, gode oppskrifter og en varm familie som tar vare på hverandre. Har klikket meg inn her i 9år og følger deg gjerne i 9 år til<3

 6. Hei! Jeg synes virkelig det er så rart at du ikke fikk en pris, får meg til å tvile enda mer på systemet til Vixen. Du er jo virkelig en av de dyktigste bloggerne vi har her til lands! Bedre kvalitet og innhold skal man lete lenge etter. Du er alltid en vinner i mine øyne i alle fall <3 Nyt dagen!

  1. Jeg tenker det samme. Utrolig at det bare har blitt én pris i løpet av alle disse kåringene, du er jo den klart beste bloggeren i landet, Caroline.

   1. Emilie

    Kunne ikke være mer enig 🙂

 7. Hei Caroline! Mulig du har besvart dette før, men jeg følger ikke så godt med i kommentarfeltet – isåfall beklager jeg! Men jeg ser at du, og mange med deg, har gått over til å kalle seg influencere heller enn bloggere. Vixen har jo også endret navn, såvidt jeg vet. Hva er dine tanker om dette? Er det egentlig en forskjell mellom en blogger og en influencer? Hva er isåfall forskjellen? Eller er det mer en omskriving?

  1. Det er fordi det ikke bare er bloggere som er influencere; det er store Instagram-profiler, Youtube’re, mennesker som er kjente gjennom f.eks TV. Derfor har influencer blitt fellesbetegnelsen på noen som påvirker, inspirerer og aspirerer til sine følgere i sitt «univers», uansett hvilken kanal det er.

  2. Amen!

  3. Helt enig der!!

 8. Kathrine

  Hei. Var Lars-Kristian med på prisutdelingen?
  Hvis han var, hvem passet jentene da? Du lar vel ikke de ligge alene på et hotellrom. Ikke at jeg tror det, men du skriver jo ikke noe om andre som er med dere.

  1. Sikkert tante Vivi. :))))

 9. Hva er det i de glassene? 🙂

 10. Skjønner du er takknemnelig du lever et luxusliv. Lurer på hvordan du hadde taklet sitte / stå i stappfull buss som jeg sitter på nå folk står som sild i tønne. Har du opplevd det? Etter en lang slitsom dag er pyton iallfall

  1. Tenk at man klarer å la seg provosere over at en som er vellykket er takknemlig. Hør på hyggelig musikk eller en morsom podcast neste gang du er på en stappfull buss, så kanskje humøret holder seg litt bedre.

  2. Ewa H: Jeg er sikker på at du har mye å være takknemlig for også. I forhold til hvordan mennesker i Norge levde for 100 år siden, eller hvordan mennesker lever i store deler av verden i dag, lever nok du også et luksusliv. Særlig hvis ditt «verste eksempel» er å sitte på en trang buss. Misunnelse er en vond følelse, og det er lurt å øve på å unne andre alt godt, samtidig som en bidrar der en kan – det skaper en indre ro 🙂

   1. Kongekommentar

 11. Jeg klarer ikke å ta Vixen seriøst når man ser på vinnerne i går. Dere er så mye bedre enn alle disse, og det er latterlig og uforståelig at du ikke stikker av med minst en pris. Det er uten tvil viktig at du kjenner juryen her for å komme utav det best mulig. Men vet at dere klarer å se forbi dette og jobbe enda bedre videre. Fortsatt all ære til deg, utvilsomt Norges beste blogger.

 12. Det er vanskelig å forstå at du ikke fikk noen pris.Du har en topp blogg,med stor profesjonalitet. Estetisk veldig fin,med flott oppsett og alltid gode fotografier. Så reflekterer du godt over mange temaer,og er et bra forbilde på at man kan få til ting i livet sitt med en god porsjon planlegging og arbeid. En av de dyktigste bloggerne,om ikke DEN dyktigste!

 13. Enig i at det var mange verdige vinnere i år, men Caroline du er en vinner i mine øyne! Er det en blogg jeg må innom hver dag så er det din. Takk for at du leverer til en hver tid og inspirerer meg❤️

  1. Er så enig med dette!! <3

 14. Kristin

  Du fortjente å vinne, du er en flink motivator. Du inspirerer meg m kosthold og interiør. Kan gjerne ha mer interiør også 🙂

 15. Hva synes du om Helsesista da hun vant? Var hun ikke skjønn? Jeg smeltet helt, haha!

 16. Er det én blogg som virkelig hadde fortjent en pris, så er det din.

 17. Nei, jeg syns ikke det er rart du ikke vant en pris. JA, du har en bra blogg, med variasjon, bra tekster og bilder. MEN, du bidrar til det negative som mange uten at de vil blir påvirket av. Det at man har mann, hus, 2 barn, jobb, hunder og daglige gjøremål er ofte mye jobb i seg selv. Man rekker ikke mye annet. Det gjør du, tid til å bruke uendelig tid på badet, alltid se perfekt ut, både sminke og klær, barna er aldri sure, dere krangler aldri, huset er alltid nyvaska, du er aldri stressa, verken med planlegging av bursdager eller noe som helst. Hos dere er alt bare fryd og gammen hele tida, og tid i badekar og kjærestekvelder står ofte på lista.
  Jeg vet at det ikke er sånn hos dere, og det gjør nok de fleste. Men tror nok kanskje dessverre at mange ubevisst føler seg litt dårligere etter og ha lest alt du får til hele tiden. Jeg vet også at dette ikke er hensikten din, men tror nok dessverre dette er med på å påvirke hvorfor du ikke får noen pris. Vi liker å lese bloggen din, men liker nok bedre å kjenne oss igjen i ting. At ikke alt er så veldig perfekt hele tida. For det er det nok ikke hos de aller fleste. Man kjenner seg kanskje litt mer igjen i andre blogger, hvor de er litt mer plantet på jorda, med hverdagslige ting som hender den normale mannen i gata.
  Ikke ment som kritikk, bare min teori om hvorfor du ikke vinner en pris.

 18. Har du gode tips i Lefkas? 🙂

 19. Heisann 🙂 Må få si at de bildene du deler på bloggen er så lekre !!
  Skjønner ikke- (eller jo det gjør jeg etterhvert som alt grumset kommer frem liksom.. ) at du ikke drar heim en pris eller to- du leverer hver gang .. og som sagt..bildene er faktisk i en klasse for seg ! Yo go girl 😉 Ååå jeg elsket fatet med frokost !!!

 20. Elisabeth

  Hei Caroline❤️ Nå har jeg lest bloggen din i 8 år, alltid likt den, men aldri kommentert. Men tenkte jeg bare måtte si at jeg synes du er så vanvittig flink! Jeg leser (litt for) mange blogger, og i mine øyne er du den dyktigste. Det er så mange like blogger, men ingen som er så profesjonell som din. Du har laget et sted hvor jeg blir like imponert, inspirert og glad hver gang jeg er innom. Du er Norges bloggdronning, og i mine øyne den verdigste vinneren av egentlig alle kategoriene som ble delt ut i går! Synes du fortjener mer skryt, og det burde jo egentlig vært du som var juryen for sånne prisutdelinger, for du er jo best❤️

 21. Dumt du ikke vant, for noen ganger er det kanskje den type bekreftelse man ønsker? Jeg er enig i det ei over her skriver, at du har en dramafri blog.Jeg leser kun din blog, fordi du aldri baksnakker, du fremsnakker! Du viser det fine og hyggelige….jeg vil ikke se rot og kaos, det har jeg nok av selv 😉 Heldigvis står vi fritt til å velge hva vi ønsker å lese, å jeg velger DEG! 🙂

 22. Jeg synes det er utrolig synd at du ikke vant pris, jeg mener oppriktig at du har en av de mest gjennomførte og flotteste bloggene! <3 Stå på videre! 🙂

 23. Hvorfor ikke godkjenne? Er det kun de som mener du burde vinne som kommer igjennom?

 24. For meg som leser er du vinneren. Som de andre beskriver serverer du en stressfri og ryddig blogg med varierte temaer. Nettopp det jeg vil lese, og se fine bilder. Vil jeg lese om andres hektiske småbarnsliv med jobb og stress og matlaging og hybelkaniner? Nei da kan jeg bare se på meg selv. Jeg gleder meg til hver gang du publiserer ett nytt innlegg. Keep up the good work. Klem fra Nina PS lenge siden jeg har slutta å lese andre blogger. Ingen over ingen ved siden

 25. Elisabeth

  Hei
  Takk for en super blogg! Du er dyktig og det er alltid kjekt å klikke innom på bloggen din. Alltid fine bilder og gode oppskrifter, helt topp!

  Elisabeth

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elisabeth! 🙂 <3

 26. Kristine

  Jeg er helt enig med LENA om hvorfor du ikke fortjener å vinne noe pris. selv om du får mange på din side , men allikevel , jeg tror ikke på at livet ditt er det du deler på bloggen, du viser livet som en film, det er ikke det skjønner du . jeg er ikke misunnelig på deg , jeg har alt selv jeg ønsker meg , og er en perfeksjonist som deg , derfor vet jeg at du blir stresset, du krangler , barne sutret og huset ikke alltid er ryddig hos deg , så slutt å late som at du er fra en annet planet . Det er sant at alle liker å se fine bilder , men tro meg hvis du viser ditt sanne liv , og heller kom på råd om hvordan du får det til å gjøre det perfekt , blir dine høyde punkt enn å vise livet ditt gjennom noen bildet som om vi andre vet ikke hvordan det er å ha jobb,barn og travle hverdager samtidig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Kristine 🙂

   Jeg har alltid vært klar og tydelig på at på bloggen deler jeg stort sett de positive sidene ved livet mitt. Du legger det frem som om at det er en hemmelighet og noe jeg forsøker å skjule. Men at jeg har de samme hverdagslige utfordringene som stort sett alle andre er tvert i mot noe jeg er og har vært helt åpen om, jeg bare skriver sjeldent om dem. Hva som er galt med å ikke dele ALT som skjer av negativitet og utfordringer i sitt eget liv, det burde respekteres. Min blogg er et sted for inspirasjon, selv om jeg også formidler at ikke alt er en dans på roser alltid. Jeg har vært åpen om at jeg gråt meg selv i søvn i ukesvis da Naia plutselig sluttet å die – bare for å nevne én ting som jeg egentlig synes både er veldig vondt og privat. I tillegg er det ikke lenge siden jeg skrev dette: http://www.carolinebergeriksen.no/2018/01/14/det-er-viktig-finne-sin-balanse/

   Det er fint å kunne sette seg skikkelig inn det man skal kritisere 🙂

   1. Det er nettopp det som er bra med bloggen, det er ikke drama, uthenging av mannen , snørrete og grinete barn og rot. Det er klart dette finnes hjemme hos CBE og , men ikke noe vi ønsker lese om, eller at CBE vil dele dette . Hun skal da ikke dele om et av barna har trass eller ting ikke er på stell med mannen 100prosent. Det er slike ting som hører hjemmet og privat livet til.
    Ønsker en dette finnes det nok blogger som deler av dette. Det er nemlig dette som gjør bloggen bra, positivitet, flotte bilder og glad tekst. Liker en det ikke så ikke les. Og det er ikke grunnen til at CBE ikke vant, hun kom til finalen og det i seg selv er flott. Det at hun ikke vant var ikke noe leserne kunne bidra til eller ikke. Det koster å levere daglig som CBE har gjort i mange år og holdt seg på toppen, hun har fått familie, har hunder, hus og fortsatt så trenger hun ikke dra frem «drama » for å klare dette . Det er en vinner i mine øyne !

   2. Henny88

    Veldig enig med deg, Caroline. Bloggen er jo tross alt jobben din og privat og personlig er to ulike ting og bør respekteres. 🙂

   3. Jeg tror ikke det menes at du aldri viser en sårbar side. Men for å ta dette innlegget, da: Her kunne du vist deg uten sminke og vært litt sånn «shit, jeg vant ingen pris, men jeg hadde det hvertfall skikkelig gøy i går. Digg med frokost på senga så jeg slipper å ta på trynet før kaffe». Istedenfor er bildene så staget at jeg nesten får følelsen av å følge et av tsarfamiliens siste måltider, det ser helt absurd ut!

    Det jeg tolker av disse innleggene er hvertfall at bloggen til vanlig er så overstylet og planlagt at de «ekte» innleggene blir malplasserte og ikke virker helt genuine.

    Du trenger ikke publisere, regner vel egentlig med at du ikke gjør det. Det er bare min tilbakemelding.

 27. Jeg tror at det å blogge er litt annerledes en å dele bare fine bilder og bra stemning.. Jeg liker den websiden din men det er ikke alt jeg letter etter i en blogg fra en privat person. Ikke ta det som en kritikk det er mer en refleksjon fra en annen kvinne som er litt eldre av deg. Liker å titte gjennom men ikke alt er veldig interessert for meg…setter pris på den jobben du gjør i å drive eget firma som er fin blogg. Hadde vært kult å lese litt mer om interiør eller dine tanker ang livet generelt

  Mvh

 28. Hvorfor har du ikke godjent min kommentar ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *