my very own glam squad

reklame: sponset hår + makeup 

Da er vi omsider hjemme! Vi har hatt noen kjempefine timer i Oslo, nå er jentene i seng og kofferten er plassert midt på soveromsgulvet slik at jeg faktisk ikke kommer unna å pakke ut av den før jeg legger meg i kveld (gruer meg allerede) og nå skal jeg ut og gå en lang tur i kulden med mamma! Jeg føler meg endelig hundre prosent igjen etter at jeg ble slått ut etter fotoshooten for snart en uke siden, så i morgen er det endelig på tide å starte treningen igjen også, plutselig har det gått en hel uke, men det er så viktig å lytte til kroppen når den er sliten. Noen ganger er det ikke trening som skal til når du trenger mer energi, men heller hvile for å hente deg inn igjen. Den forskjellen er det viktig å kjenne på, og dersom du kjenner kroppen din godt, er det lett å merke forskjellen. 


Jeg var så heldig å bli stylet på håret av Nikola i går og makeupen var det Dajana som stod for, så jeg ville bare dele disse bildene som vi tok rett før og etter jeg hadde fått på meg finstasen. Gleder meg til å vise dere antrekket i sin helhet! Jeg går nesten alltid for klassiske snitt, da føler jeg meg både sofistikert og feminin, og det du velger å kle deg i skal tross alt representere deg! Jeg hadde en dressjakke kjole i fjor på Vixen også, men den var sort og hadde nydelig puffermer. Kjolen i går var nydelig i en blushfarge – jeg får litt vintagefølelse av den, samtidig som den er glamourøs og klassisk. Jeg elsker den! Viser dere mer i morgen, selv om kanskje mange har sett den på nett eller i sosiale medier allerede 🙂 Nå må jeg komme meg ut i kulden! 

7 kommentarer

 1. Look at those lips! ❤️ Oh lala 😉
  Nå ser man skikkelig at de er fylt, sikkert pga lining og leppestift, men ser veldig bra ut. U go girl! <3

 2. Jannikke

  Hvor har du kjøpt den nydelige kjolen?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Misha Collection 🙂

 3. Jeanette

  Elsket antrekket ditt! En farge dom er kjempefin og du kler den godt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Jeanette 🙂

 4. makeup brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   I am so sorry, but I really don’t know what she used for this look :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *