on my way

reklame: annonselinker gina tricot 

Hei søndag! Nå sitter jeg i bilen og neste stopp er Oslo! Etter mye frem og tilbake har vi bestemt oss for å bli over til i morgen, vi booket oss inn på Grand hvor festen skal være i kveld og jentene er med – det synes jeg er ekstra koselig! Så fikk vi muligheten til å gjøre litt mer ut av oppholdet også, det blir Oslo-sightseeing på oss og jentene i kulden i morgen før vi reiser hjem 😉 

Disse bildene hadde jeg tenkt til å dele ved en senere anledning, men jeg rakk dessverre ikke å ta bilder som planlagt før vi dro i dag – det er rart hvordan det alltid blir kaos uansett hvor godt du har tilrettelagt alt sammen. Vi pakket det meste i går kveld før vi la oss, til og med fotoutstyret fant veien ut til bilen. Men når hunder, barn, kofferter og en stykk sunnmøring skal inn i en og samme bil – klart det blir litt kaos da 😉 

kåpe american vintage (fjorårets) / støvletter bianco / hatt zara / veske louis vuitton / (annonselenker) belte HER / bukse HER / genser HER 


Jeg håper dere har hatt en fin helg! Vi sees litt senere, tenkte å stikke innom for å vise dere kveldens kjole 🙂 

25 kommentarer

 1. Lykke til ikveld. Vi heier på deg 🙂

 2. Håper du vinner. Ingen tvil om at din blogg er en av Norges beste. Jeg vet ikke om noen annen som har så god kvalitet både på innhold og bilder som deg. I tillegg til god variasjon i innhold. Det er sikkert flere som fortjener å vinne, men noen ganger blir dessverre de beste «glemt» fordi alle tar for gitt at de vinner uansett og dermed gir stemmen sin til andre for å hjelpe dem. Så: lykke til!

 3. Hei,
  Er hotelloppholdet sponset?

  Mvh. Ida

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei.

  2. Elisabeth h

   Hvorfor er det interessant om hotellet er sponset?

 4. Lykke til og ha det fint i kveld ❤️

 5. Så rart at ikke dere får sponset hotell, Anne Brith får, dvs hun sa at hun fikk en spesiell Vixen-pris på Grand og at hun kom til å merke alle innlegg om Vixen som reklame på grunn av det. Det burde du ta opp med dem på Grand eller i VIxen, det burde ikke være forskjell på det.

  .

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Vi får spørre om det neste år :p

   1. du sier at det var ikke sponset. Det forstår jeg som at det ikke var gratis. Men dere fikk vel en Vixen-rabatt? virker jo helt merkelig om dere ikke fikk det, når de andre fikk det, og arrangementet var på samme hotell.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi bestilte via hjemmesiden til Grand, og har ikke hørt noe om noen «Vixen-rabatt». Kan godt hende det var bakt inn i prisen denne helgen, men det står det ingenting om hverken i bestilling eller kvittering.

 6. Dear Caroline,
  I wish you by my heart the success you deserve <3 Wonderful and perfect look!
  With love from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 7. Alltid lekker og velkledd, tilstor inspirasjon ❤️Gøy å følge deg!

 8. Slående vakker! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 9. Har du tenkt å prøve snail secret kremen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei :p

 10. Elisabeth L

  Dette spør jeg bare på grunn av ren nysgjerrighet 🙂 men går du sånn rundt ute eller har du med deg en jakke eller skjerf som du tar på deg etter bildene er tatt? Det er jo helt forferdelig kaldt ute, jeg overlever nesten ikke uten flere lag med klær, tjukk hakke, skjerf og vanter, hihi, men det er kanskje bare jeg som er så pyse for kulden? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg går slik som det er avbildet når vi tar antrekksbilder, ofte gjør vi jo det samtidig som vi likevel er ute 🙂

 11. Du pleier å være så fin, men dette antrekket synes jeg kræsjet litt.. de støvlettene burde vært byttet med noe annet, er min mening 🙂

 12. Kathrin

  At du ikke vant noen pris er ufattelig. Du er best i så mange av kategoriene. Men,men, følger deg uansett for du inspirerer og gir meg ett avbrekk i hverdagen. Takk for det.

 13. Hei Caroline! Det må være noe riv ruskende galt når det gjelder Vixen. Hvordan kunne de unngå å gi deg en pris i år også. Du har Norges beste blogg, topp kvalitet på bilder og tekst, den er variert og har noe for alle. Jeg for min del er på aldr med moren din, men leser bloggen din hver dag likevel. Det er bloggere som får priser som ikke når deg til knærne en gang. Jeg er egentlig frustrert på dine vegne, synes du er urettferdig behandlet. Jeg ønsker deg lykke til videre og håper du ikke mister motivasjonen av dette.

 14. Hvor har du kjøpt kåpen?
  Den er så fin *_*

 15. Jenner du te merke Reserved ? De har så mye lekkert! Og i utrolig bra kvalitet

 16. Kjenner ! Beklager skrive feil

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *