slik blir du enda bedre kjent med partneren din

annonse: fuelbox 

I kveld legger vi bort filmen, tar frem litt fingermat og prater sammen i stedet 🙂 Vi har blitt mye flinkere til å ha kjærestekvelder i 2018 – noen ganger bruker vi kvelden til å se en episode av  favorittserien vår fra  sofaen, men andre kvelder bruker vi bare på å prate, spise eller lage god mat. Jeg skal ærlig innrømme at i 90 prosent av tilfellene, er det første som faller oss inn når vi bestemmer oss for å ha alenetid, at vi kan se en film eller en serie. Men vi vet også at det å prate sammen er viktig, så det hender selvfølgelig at vi er bevisst på at vi burde prioritere nettopp dette. Da er det beste jeg vet å enten bruke tid på å lage mat sammen på kjøkkenet, eller bare røske sammen noe godt som kan plasseres på bordet umiddelbart, slik at vi bare kan kose oss og prate. Som i kveld! 

De fleste vet jo at nøkkelen til et godt parforhold er kommunikasjon. Det å forstå hverandre, lytte til hverandre og det å vite hvor den andre står. Å være enig eller å være enig om å være uenig. Det har i hvert fall vi lært etter 10 år sammen, og ikke minst har vi blitt enda bedre kjent etter at vi fikk våre to nydelige barn. Når det er barn i bildet, er kanskje kommunikasjonen mellom deg og partneren enda viktigere, for her er det så viktig å spille på samme lag, eller å ha en sunn diskusjon som tilslutt fører til en løsning. Ved å være bevisst på at kommunikasjon er viktig, tror jeg at man kommer langt – ikke bare i parforhold, men i et hvert forhold. 

Lars-Kristian og jeg har alltid noe å snakke om, vi har tross alt være sammen gjennom veldig mye og over lang tid har vi også blitt mer og mer like. Vi har blitt bestevenner! Det er nesten fascinerende hvordan jeg ser mye av meg selv i ham i dag, hvordan jeg har påvirket ham til små og rare vaner – og slik er det sikkert den andre veien også! Likevel er hverdagen hektisk og med to barn er vi mer slitne når kvelden kommer enn vi var for 4 år siden. Som jeg nevnte over – det er fort lettere å skru på tv-en enn å dra i gang en god samtale, men det er jo så viktig å prate sammen, å le sammen og å holde liv i følelsene oss i mellom ved hjelp av nettopp kommunikasjon. 

For ikke lenge siden mottok vi FuelBox PAR, en boks med kort som rett og slett gjør det enda lettere å ha fine samtaler. Denne passer oss midt i blinken, ikke fordi vi går tom for ting å snakke om, men fordi det gjør veien til å ha enda flere og _gode_ samtaler mye kortere. Her finnes til og med temaer vi ikke har vært innom før. På 10 år! Som Berta bak FuelBox selv skriver: det handler om å bringe mennesker sammen, ansikt til ansikt, for gode samtaler som utvikler og styrker enkeltmennesker og relasjoner, og FuelBox PAR er rett og slett boksen for de som ønsker ta vare på og styrke hverandre og parforholdet! Denne lille esken inneholder utrolig mye bra for å få i gang en god samtale og ikke minst er den så lett å ta med seg 🙂 Det er delt inn i 10 forskjellige kategorier – alt fra fortid, fremtid og nåtid til meninger, holdninger og verdier – og i alt inneholder denne boksen 170 spørsmål. 

Hvordan var en typisk dag for den i barndommen og ungdomstiden? Hvilke egenskaper tenker du jeg burde utnytte mer i jobbsammenheng? Hva er de største fordelene med å vokse opp i en slik familie som vi har? Hvilke av mine klær kunne du tenke deg å kaste i søpla? Hva er den beste økonomiske avgjørelsen du har tatt? Hva er det fineste en venn har gjort for deg? Hva er det jeg gjør som får deg til å le? Hva ønsker vi at folk skal si om oss som par? Fortell om en seksuell fantasi du har? Hva tror du jeg ville endre med deg om jeg kunne? 


FuelBox er ikke bare for par, men det finnes en utgave for både barn, familie, ungdom, venner, eldre og flere! Bruk rabattkoden CAROLINE på www.fuelbox.no og få 100,- i rabatt (varer til 10.februar) Dette er den perfekte gaven til enten deg selv, kjæresten eller til noen du er glad i! 

24 kommentarer

 1. kristine K

  har du fylt leppene? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det begynner å bli noen uker siden, men ja – jeg bruker restylane.

 2. Hej,

  Vill bara säja att jag följer dig sedan du var gravid med Nelia o det är härligt att läsa varje dag. Jag var nyfiken att följa någon blog o då valde jag en norsk blog o nu är det många år sedan jag följer dig 🙂 och vet du vad- jag lärde mig norska på det viset hehehe
  Jag har själv två barn och får lite inspiration på köpet.

  Stort lycka till
  Vanesa

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig, V! Og veldig gøy at du har lært litt norsk på veien også 🙂

   Stor klem!

 3. Ikke så rart om dere blir mer og mer like, når dere er sammen 24/7. Synes litt synd på dere. Men fint om kortene hjelper dere med å finne samtaleemner 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vet du hva, vi har det så bra at det å synes synd på oss blir helt bortkastet 🙂 Vi trenger ikke hjelp til å finne samtaleemner, jeg håper de fleste par har noe å prate om – det sier seg vel selv. Men disse er helt fantastiske å bruke når dere vil prate om ting som dere kanskje aldri har pratet om eller tenkt over før. Utrolig morsomt er det også 🙂

   God søndag!

 4. Hei Caroline. Dette er off-topic, men har du noen tips til hvor jeg kan få kjøpt en Adax Caroline Handbag? Den du brukte til stelleveske? Har lett overalt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er dessverre ikke tilgjengelig lenger :/

   Stor klem!

   1. Takk for svar! 🙂 Fant den brukt, så da ble det veske på meg likevel!

   2. Caroline Berg Eriksen

    😀

  2. Hei! Ville berre tipse om at det ligger ei brukt «Caroline veske» til salgs på appen Tise 🙂 Det var nettopp to til salgs der, men eg kjøpte den andre 😉 Er kjempefornøgd!

 5. Kanskje du kan roe ned litt med å skrive om den hektiske hverdagen som er så travel og stressende, jeg blir nesten stressa selv 😛

 6. Litt utenfor temaet, men lurer litt på korleis du planlegg blogging, emner og tidspunkt for innlegg. Er det slik at når kvelden kommer har du klart neste dags innlegg, eller ligger du fleire uker foran, og i tilfelle kor langt fram i tid har du planlagt kvart enkelt innlegg?

  Interessant å sjå at du klarar å sjonglereden type jobb, eller livsstil, med barn og alt som det fører med seg, både av gleder og bekymringer, lite søvn osv… bøyer meg i støvet 🙂

 7. åh for et supert tips til hverdagens samtaler! Jeg bestilte flere bokser 🙂 Takk for rabattkode, kom godt med !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kos dere<3 Vi syntes de var kjempebra!

 8. Cap brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   BikBok 🙂

 9. melba cap?

 10. Cathrine

  Hei Caroline,
  Du har så finne øyenbryn, hvor er det du fikser de ? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 De fikser jeg helt selv! 🙂

 11. Hei.
  Kommer det toll itillegg?

 12. Så utrolig koselig «spill»

 13. Så fin joggedress! Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra bikbok 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *