kamillete før sengetid

Jeg har alltid lest mye positivt om Kamillete, blant annet at det styrker immunforsvaret og virker beroligende og dermed har jeg tenkt at det verdt å prøve i disse pjuske dager. Skal jeg være ærlig, har jeg følt meg ganske sliten og tappet for energi i hele dag også, så jeg har virkelig prøvd å ta ting med knusende ro – og drikke kamillete!

Jeg synes fort at vanlig te kan bli litt kjedelig, spesielt midt på dagen, så jeg blandet den litt med forskjellig krydder og annen mums som gjorde den ekstra god! Den ble skikkelig fyldig og veldig smakfull, og om det viser seg at den da i tillegg har den effekten den sies å ha – vel. Da er nok dette min nye favoritt-te! 

♥ kamillete ca. 2 ss. ♥ 2 dl. vann ♥ 1 dl. soyamelk eller annen melk ♥ 1 ts. kokosolje ♥ 1/2 ts. kanel ♥ 1 ts. revet ingefær ♥ 1 ts. honning 

– hell kokende vann over teen og la den trekke i 5 minutter. Sil teen over i en blender og tilsett alle ingrediensene. Miks godt. Nyt – 

– kamillete inneholder ikke koffein, så den er jo også perfekt før du skal legge deg 🙂 – 


20 kommentarer

 1. Silje Helene

  Te blir fort kjedelig for min del også. Men dette så godt ut. Verdt et forsøk før leggetid tenker jeg. Lykke til i morgen!

 2. Yyyy kan ikke forestille meg å drikke te med kokosoje…..kamillete smaker vondt :);)

 3. Dette så nydelig ut! Skal definitivt prøve å lage selv!

  Ville også sende deg noen gode ord, Caroline. Du er en utrolig dyktig blogger, og etter å ha fulgt deg i mange år synes jeg bloggen har vært ekstra bra i det siste! Stå på, du inspirerer mange tusen lesere hver dag, meg selv inkludert. <3

 4. Du kan prøve ingefær-te hvis du liker noe med litt mer «power» i smaken.

  (2-3 cm fersk ingefær, skrelles, koges i vann… helt enkelt). 🙂

  God bedring!

 5. Jeg liker alle innlegg som har med te å gjøre, elsker all te bortsett fra sort. Denne må prøves 🙂

 6. Hei Caroline, ! Bare lurte på en sak, er d sant som d hentydes i en gruppe, at dere redigerer kommentarene i kommentarfeltet, ( i CBE bloggen, til d bedre,, og at d er for d meste bare positive kommentarer som slippes igjennom.?håper ikke d, da d tar bort litt av troverdigheten, så håper d er feil,,, ønsker dere en fin helg, og lykke til på Vixen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Jeg ser ikke helt hva det har med troverdighet å gjøre? Kommentarfeltet er en forlenget arm av bloggen, og kommentarfeltet skal i stor grad gjenspeile positiviteten som er i selve bloggen 🙂 Kort fortalt så skal kommentarfeltet være en positivt opplevelse, og ikke et sted hvor hets, sjikane, og negative kommentarer dominerer. Derfor modererer jeg kommentarfeltet, og kommer det kommentarer som inneholder ting jeg nevnte nå, så modereres det bort. Konstruktiv kritikk presentert på en hyggelig og saklig måte er velkommen, det er ikke meningen at kommentarfeltet skal være et sted hvor kritikere kan stille meg til veggs til alle døgnets tider.

   1. Så min bekreftelse av ditt eget utsagn om at du lever i en boble kommer under din tolkning av hets og sjikane?

    Dette skuffer meg faktisk, jeg trodde du var mer seriøs enn som så.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, det gjør det ikke! Men jeg kunne lagt til at jeg modererer kommentarer som inneholder unødvendige stikk, som ikke bidrar til noe som helst, og som jeg vet kommer til å skape dårlig stemning i kommentarfeltet.

   3. Hadde vært mer troverdig hvis det gjaldt forsvarinnlegg fra Carolinepolitiet også, men jeg ser stadig at spydige og slemme kommentarer i favør deg blir publisert… Du får bare moderere bort denne hvis den ble for sjikanerende:)

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det modereres kommentarerer fra «begge side», ikke bare de som er kritiske mot meg.

 7. Kamillete minder mig om barndom ❤️
  God bedring!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 8. Drikker mye ingefær te. Men skal prøve ut denne teen din.. Høres god ut 🙂

 9. er det tepulver du bruker og lar trekke med kokende vann? Eller er det vanlig tepose?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kjøper tørket kamillete og jeg trekker i vann og deretter siler 🙂 Teposene er også gode, men jeg liker spesielt godt denne varianten 🙂

 10. Angelica

  Hei,

  Hvor kommer glasset ditt ifra? Kan ikke finne det noe sted 🙁
  hva heter det? Takk!

  Hilsen Angelica

 11. Prillan

  Saften av en halv sitron, saften av en halv appelsin, litt cayenne pepper, ingefær og gurkemeie, Evt litt honning og kanel. Fyll opp med kokende vann. Blir en helt magisk kopp for sliten kropp!!!:)

 12. Hanne over her, skjønner du virkelig ikke hvorfor det modereres når det kommer til den type kommentarer ? Jeg skjønner det veldig godt og holder med CBE 100%. Det at bl.a du legger igjen denne type kommentar i bloggen for så ta det videre til dette forumet som Y nevner med at denne kommentaren blir ikke godkjent. Hva forventer du ? Selv om det er en blogg med åpent kommentar felt, så er det ikke fritt frem for for å spre eder og galle. Jeg skulle ønske meg et veldig godt svar fra disse som legger igjen den type kommentarer på hvorfor de følger bloggen, hva som gjør at de legger igjen den type kommentarer som trengs modereres. Hva driver dere ? For min oppfatning er nemlig at dem det gjelder prøver trykke bloggeren ned, du skal ikke tro du er noe , misunnelse (ja det må det faktisk være) , rekken er lang og det å bruke energi på ting som ikke gjør det bra gjør det faktsik verre vil jeg påstå . Det er ikke oe trivelig for oss andre heller som er her inne for en god opplevelse og skulle lese kommentarer som kun er ment negativt

 13. Takk for en fantastisk oppskrift Caroline! Du aner ikke hvor mange kopper jeg har drukket av denne teen 😉 Bare at jeg modererte den litt – jeg tilføyde nellikspiker. Jeg elsker alle innleggene dine om te ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *