følger opp nyttårsforsettene

reklame: inneholder annonselenker x-life

Blant mine nyttårsforsetter stod det å få mer søvn høyt på listen, der har jeg virkelig tatt tak og enn så lenge er dette absolutt et punkt jeg kan krysse av. Jeg har planer om å fortsette sånn. Et annet punkt på samme liste, var mer rutine når det kommer til lufting av hundene. Her har jeg også tatt tak, så nå får de trim rundt de samme tidspunktene (nesten) hver dag – det vil si på morgen, før jentene kommer hjem fra barnehagen og deretter på kvelden etter at jentene har lagt seg. Sistnevnte gjør gjerne mamma og jeg sammen de dagene vi rekker det, da blir det en litt lengre tur og det er så hyggelig, både for to- og firbeinte. 

I det siste, når været har vært på vår side, har jeg blitt så glad i å ta med hundene ned til Glengshølen. Her er det så utrolig vakkert og dessuten minner det meg virkelig om barndommen min, ettersom mimmi bodde rett i nærheten med utsikt over innsjøen. Hos mimmi var jeg så ofte jeg kunne, og hølen minner meg om alle turene våre, alle overnattingsbesøkene våre og egentlig om alt som var og fortsatt er mimmi for meg ♥ 

/ annonselenker / jakke HER / fleece HER / bukse HER / sko HER  / flere nyheter fra Kari Traa HER

Bryggestien her er superfin, kanskje ikke så praktisk for hundene ettersom de ikke får skvettet så mye akkurat på brygga, men det er bare å parkere et stykke unna og gå innover, og deretter ta turen på brygga hele veien før den går opp langs fjellet. Da får du med deg det beste av innsjøen som ligger her og i tillegg har du fått en liten tur til og fra, langs vannet. Her koser i hvert fall vi oss, og det er akkurat en passe luftetur sånn rett etter jobb de dagene jeg rekker det 🙂 


Nå skal jeg slenge kofferten i bilen og ture mot Oslo. Vi sees i morgen! 

39 kommentarer

 1. Produsenter av treningsklær burde stå i kø for å ha deg som ambassadør. Du får alle antrekk til å se innbydende og flott ut. Ikke nok med at man får lyst på klærne, men man får også lyst til å trene av å se bildene dine.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig tilbakemelding 😀 Nå ble jeg glad! 😀 Tusen takk!

 2. Så fin:) hvordab er den i str?
  Og hva er grunnen til at du ignorerer spm rundt hvorfor du har gått over til Xlife? Du skrøt veldig av getinsp.

  1. INA. Det kan vel være forksjellige grunner, vi har ikke krav på å få svar på alle spørsmål som stilles. Det vare kanskje tid for et nytt samarbied. Det er ikke alt vi trenger eller har krav på å vite. Og et tips er kanskje å formulere dine kommentarer annerledes, ser ofte du er veldig krass

   1. Hvordan vet du at INA ofte er veldig krass? Det er ikke bare én i verden som heter Ina.

  2. Hanne Storsve

   Jeg har også vært nysgjerrig de siste ukene på hvorfor
   du plutselig har gått over til X-life? 🙂

 3. Sandra G

  Åå nydelige bilder Er alltid så kjekt å klikke seg inn på bloggen din, du leverer alltid så bra. Bildene er av toppkvalitet, de er til å bli glad av☀️ Er aldri et innlegg som ikke er bra og du ser at du legger mye tid av til å blogge, digger bloggen din

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Sandra! <3 Slike tilbakemeldinger betyr så mye for meg! God klem 🙂

 4. Haha.. Tenkte noe i samme gata akkurat nå Silje! Utrolig fine trenings tøy.. Og får lyst til å trene 🙂

 5. Nyselige du! Utrolig rart å tenke på hvor lenge jeg har fulgt bloggen, og hvordan du har utviklet deg. Gleder meg veldig mye til å følge deg videre jeg spurte i et annet innlegg, men prøver igjen; hvor stor var leiligheten dere bodde i før Siljan?

  Ha en fin kveld videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! Ja, det har hendt masse på 9 år 🙂 Leiligheten vår i Oslo var på 64-67 kvm. tror jeg 🙂 Husker ikke helt nøyaktig.

   Klem!

 6. Christine

  Sport og fin som alltid ! Kanskje du kan lage et innlegg om ullundertøy ? Du har sikkert masse erfaring på den fronten, og trenger virkelig tips! Trenger noe som holder varmen og gjerne ser fresht ut, og det er vel noe alle trenger tips som i disse dager som vinteren bare blir forlenget 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Anbefaler virkelig ull fra Kari Traa, det har alltid alt det jeg ser etter i ull i hvert fall, i tillegg til å se skikkelig bra ut 🙂

   1. Christine

    Tusen takk for svar! Da skal jeg sjekke ut Kari Traa 🙂

 7. Begge hundene deres er nydelige, men Ronaldo får jeg bare lyst til å KOSEMOSE!! Han er såååå go<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, jeg vet det! Han er en skikkelig god bamse <3

 8. Kristin

  Hei! Ville bare si at du har en utrolig fin og koselig header nå! Kan hende du har hatt den lenge, tenker sjeldent over det når bloggere skifter. Men idag da jeg klikket meg inn på bloggen din, slo det meg at den er rett og slett skikkelig fin!
  Håper du får en fin dag! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du synes det, Kristin! Tusen takk 🙂 Ha en deilig torsdag!

 9. Nydelig antrekk <3 Ser ut som den sitter som et skudd.

 10. Mariell

  Caroline. Lite spm utenfor innlegget, men hvor er kosen til Naia fra? Den var så fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Barefoot Dreams kommer den fra 🙂

 11. Jannepanne

  Naldoen se han smiler a

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 12. Anne Siri

  Fantastisk nydelige bilder! 😀 Sier som Silje ovenfor her, alle produsenter av treningsklær burde stå i kø av å kjempe for deg, du ser helt fantastisk ut i klærne! 🙂

  Bare av nysgjerrighet, hvorfor har du byttet fra Get Inspired til X-life? Jeg liker begge sidene veldig godt, de er jo egentlig ganske like.
  Ha en fin dag 🙂

 13. Hei!
  Kari Traa har mye fint! Er buksen du har på, vanntett? Og er den foret?

 14. Å, så deilig å ikke ha snø! Det flommer over nær hovedstaden :(, kan vi sende litt ;D? . Fine treningsklær og herlige hunder!
  (Ser forresten at «gladehjem» har begynt å tenke på baderom likt deres. Kanskje hun velger seg en ny blogger å kopiere? …)

 15. Hvor tenker du om Ulikke Falck sin kronikk? Hadde vært spennnede med et tilsvar.

 16. Kristin

  Dette er ikke relevant til innlegget – men må spørre likevel: Lurer på om du har skrevet noe om bakgrunnen til at dere først startet på LCHF(som dere nå har trappet ned?), utover at du hadde noe magesmerter. Disse magesmertene, var de relatert til IBS? Jeg har selv sterke magesmerter(er utredet hos lege, og han mener det er kostholdsbundet, uten allergier). Jeg lurer derfor på om lavkarbo vil være lurt for meg. Mindre oppblåst = mindre smerter?
  Hvor lang tid tok det etter du la om kosten, til du begynte å bli bedre, og tilslutt helt bra?

  På forhånd takk for svar, Caroline! Hilsen fast leser gjennom siste 2-årene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mine magesmerter var «kun» at jeg ble og fortsatt blir, veldig oppblåst av å spise karbohydrater som ris, pasta og enkelte typer brød. Videre hadde jeg virkelig sterke mensensmerter og ikke minst, smerter og kvalme ved eggløsning, som gjorde at jeg så etter et kosthold som kunne endre dette. Lavkarbo hjalp meg 🙂 Jeg husker dessverre ikke hvor lang tid det tok, men jeg mener at jeg det gikk relativt raskt, i hvert fall mtp. oppblåstheten 🙂 Masse lykke til uansett hva du finner ut av at du vil gjøre – og rådfør deg gjerne med lege først! 🙂

 17. Hei 🙂 vil du ikke fortelle på bloggen om du kunne tenkt deg å få flere barn? Ser flere har spurt, men at du ikke svarer på det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg mener jeg har svart på dette mange ganger 🙂 Svaret er i hvert fall det samme: vi er veldig takknemlig for de to fantastiske og friske barna vi har <3 Vi har alltid snakket om at vi vil ha to, så jeg tror vi er ferdig nå 🙂 Samtidig skal jeg aldri si aldri, spedbarnstiden er fantastisk og jeg savner det allerede! Vi får se, men som sagt, de to vi har er jeg utrolig takknemlig for 🙂

 18. Gunhild

  God bedring

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Gunhild <3

 19. Ønsker deg god og rask bedring!!

 20. Så lite aktivitet på bloggen?

  Det hadde vært spennende å få vite deres tanker om urolighetene rundt Vixen? Hva er dine/deres tanker om Ulrikke og Sofie Elise sine kronikker?

  1. Nå ser jeg jo at du har vært syk. Da er det jo naturlig med litt fravær godt at du er bedre nå.

   Men jeg håper likevel at du kan dele dine tanker om situasjonen rundt prisutdelingen.

 21. “Så CBE har begynt på, men ikke fullført; juss, journalistikk, og en deltid (sponset!) pt-utdannelse? Mens LK har begynt på, men ikke fullført deltidsutdannelse på BI og nettstudier i ernæring. Og hva skjer med det nettstudiet i foto?”

  Stemmer dette ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har fullført journalistikk-studiet, og Lars-Kristian holder på med studier innen ernæring 🙂

 22. Benedicte

  Da blir hundene glade! Synes det er så koselig med mine to og, og sååå glade de blir av en god tur 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *