31 år og på riktig plass i livet

reklame: inneholder annonselenker gina tricot 

Hei mandag! Her er en ny og hektisk uke godt i gang, og jentene stod faktisk opp nesten samtidig med oss, så joggeskoene mine står fortsatt og venter på meg. Jeg trodde Nelia skulle sove lenge i dag, vi var jo ikke hjemme før nærmere elleve i går, og selv om hun sovnet i bilen, ble det mye senere enn det pleier å bli. Men det er jo ikke hver dag mamma har bursdag og det er ikke hver dag det er Disney On Ice, så da tenkte jeg at det var greit 🙂 Det var så koselig å være i Spektrum i går, jeg har ikke sett prinsesser og Mikke Mus svinge seg på skøyter siden jeg gikk i andre klasse på barneskolen, så jeg koste meg minst like mye som barna 😉 Før vi dro til Oslo gikk vi over skogen til mamma og pappa for dagens første måltid, som ble bursdagslunsj – her er noen bilder! 

(annonselenker) blusen min finner du HER / bukse HER 


Jeg må nesten klype meg litt i armen når jeg tenker over at jeg forlot de o-store 30 i går. Nå er jeg altså 31 år?! Når skjedde det? Hele livet går så fort, jeg skulle ønske vi hadde enda mer tid til å nyte det, og nettopp derfor er det så viktig for meg å sette pris på hverdagene. Det skal jeg fortsette med. Det er også viktig for meg å holde energinivået oppe og være i god form for både meg selv og barna mine, så treningsgleden kommer heller ikke til å forsvinne. Om noe, så er den større og viktigere enn noen gang! Jeg klarer å roe ned og bare være sammen med familien min i helgene, uten å stresse for mye med jobbrelaterte ting – noe jeg aldri klarte før. 31 år og på rett plass i livet, rett og slett. Da jeg møtte Lars-Kristian ante jeg ikke hvordan fremtiden ville se ut, men alt kjentes så riktig for meg og for oss, så ting gikk så fort. Og nå er vi her – over 10 år senere, med hus, to fantastiske barn som betyr hele verden for meg, hunder og hele pakka 🙂 Og jeg har blitt enda ett år eldre. Det er så fint! Gleder meg til å ta fatt på den første uken i mitt liv som 31-åring og den starter med fotoshoot i morgen før fuglene står opp! Så jeg reiser til Oslo før rushen, slik at jeg er fit for fight og kommer meg i seng til normal tid. Vi sees snart igjen! Ha en fin dag så lenge ♥ 

28 kommentarer

 1. Jannicke

  Hei gratulerer så masse med overstått Vakre deg. Kan eg spørre kor det 3 etg fatet ditt er i fra? Ka er favoritt lukten din fra rituals? Klem fra Meg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Dette er hos mamma og pappa, så det vet jeg dessverre ikke :/

   Jeg er mest svak for ritauls of sakura – mmm!

   Klem til deg!

 2. Gratulere med dagen, litt på etterskudd! Ja, livet går fort, og det er viktig å sette pris på hverdagen og alt det fine en kan være takknemlig for. Takk for din daglige inspirasjon!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne! Og takk for at jeg får være en del av din hverdag 🙂

 3. Gratulerer med gårsdagen ! Er så enig i at årene går fort 😉 Du er flink til å få med deg mye underveis, dere har en fin familie og storfamilie, merkedager blir feiret, dere har et flott hjem med mye glede og gode hverdager, fine reiser og opplevelser som dere har skapt og lagt til rette for selv 🙂 Så fint å se at målrettet innsats og gode valg blir til en solid plattform for årene fremover 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for det, Live <3 Jeg er så takknemlig for alt jeg har! Gleder meg til alt som kommer 🙂

   Klem til deg!

 4. Du trenger ikke tid til å nyte det, du må nyte det underveis.

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 5. jacket brand? fine hair. how are they staggered? happy birthday:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   My jacket is an oldie 😉 I don’t even remember the brand, but I will have to check 🙂 As for the hair comment I’m not sure what you mean?

   Thank you 😀

 6. Gratulerer så mye med overstått 🙂 Tusen takk for at du inspirerer meg hver dag! For en fin kåpe – kan jeg spørre hvor den er fra?

 7. Gratulerer så mye med dagen fineste Caroline ♡ – og tusen takk for all inspirasjon og nydelige innlegg. Koselig å titte inn til deg ♡ Stor bursdagsklem sendes din vei ♡ Mette

 8. Gratulerer masse med vel overstått, fine du. Ha en fantastisk uke!

 9. Gratulerer med overstått. Du forlot ikke 30 årene i går, du er i 30 årene til du fyller 40

 10. Du forlot ikke 30-årene, du er i begynnelsen av dem ;-D Virker som dere har et virklig godt og fint liv! Til lykke med dagen din, nyt den 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha! SÅ SANT! Veldig klønete formulert av meg :p Men jeg håper du skjønte hva jeg mente 😉 Tusen takk!

 11. Det var så herlig å lese, er på rett sted i livet, rett og slett ❤️ Og bedre enn det kan man ikke få det, nyt og kos deg 🙂 også er det så viktig, som du nevner å være takknemlig over ting 🙂

 12. Gratulerer med vel overstått dag og lykke til med fremtiden. Det er fint å lese at du passer godt på, og er bevisst tiden og årene dine. Jeg lover deg, de forsvinner raskere og raskere, årene, ettersom tallet stiger. Det er helt skremmende. Tusen takk for all fin inspirasjon du gir til oss lesere, både unge og eldre som meg.

  Beste hilsen Ingrid på https://ingridtunheim.no

 13. Gratulerer så mye med veloverstått! 🙂
  Supert at du har begynt å vise fler bilder av den flotte mannen din! Veldig bra med bildevariasjon i innleggene! 😉

 14. gratulerer med dagen 🙂
  her er et litt sent tips om planter på badet:
  http://www.minoase.no/planter-og-blomster-som-overlever-pa-badet/ ps.: plantasjen har også skrevet flere gode artikler om planter på baderom med og uten vindu 🙂

 15. Gratulerer!! Flott 31-åring og utrolig lekre støvletter for anledningen.
  Så hyggelig at foreldene dine lar oss titte inn i deres nye leilighet:) Elsker interiørinnleggene dine, og hvis du får lov hadde det vært spennende å få se et fra oppussingen av leiligheten.

 16. Du går ikke ‘over skogen’, men ‘gjennom skogen’ til mamma og pappa.

 17. Gratulerer med vel overstått 🙂 Må bare spørre, hvilken leppestift bruker du på bildene her? Sykt fin!

 18. Hvilken leppestift og farge er det? Veldig fin!

 19. Perfekt fottøy for en tur i skogen!

 20. Skønneste Caroline. Stort tillykke med fødselsdagen! Må heg spærge, hvor det fine, runde spisebord er fra? De kærligste hilsner fra Louise – en trofast læser fra Danmark

 21. Hei og gratulerer med overstått! Jeg lurte også på kåpemerket, den var virkelig stilig 🙂 Om man er heldig, finner man en sånn, omså på finn 😀

 22. Gratulerer så mye med dagen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *