it’s my birthday

Jeg har bursdag! I dag er det 31 år siden jeg kom til verden og for en fin tid det har vært! Jeg er så takknemlig for hvert år jeg får oppleve og for alle jeg har rundt meg, som viser meg så mye kjærlighet og omsorg hver dag! Og så er jeg utrolig takknemlig for dere fine lesere, som har vært med meg i så mange som 8 bursdager 🙂 Takk for alle som har husket på meg i dag, jeg har fått så mange fine snaps og meldinger, det betyr så mye for meg! 

I går ble jeg sendt på spa i en og en halv time, og da jeg kom hjem fikk jeg et glass martini i hånden og beskjed om at vi hadde barnefri 🙂 For en dag! Nelia og Naia sov hos mamma og pappa i natt, og Lars-Kristian og jeg feiret dagen min med middag ute. Det var så koselig! Vi var på Edo, det er mitt andre besøk der og jeg vil allerede tilbake 🙂 Anbefales! 

Vi hadde planer om å komme oss tidlig i seng, slik at vi fikk maks ut av at vi faktisk sov hjemme alene og ikke måtte opp tidlig i dag, men det skulle vise seg å bli med tanken. Vi koste oss så fælt at klokken ble altfor mye. Uansett fikk jeg kaffe og sjokolade på sengen i dag tidlig, og etter en dusj, gikk vi bort til mamma og pappa for bursdagsfrokost med dem og jentene. En superfin dag! Jeg er heldig Viser dere flere bilder senere, nå skal Nelia og jeg inn til Oslo for å se på Disney On Ice! Vi drar sammen med hennes beste venninne fra barnehagen og mamman hennes, blir så fint 🙂 Ha en fortsatt fin kveld, dere ♥ 

42 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med dagen fine Caroline ♥

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ida! 🙂 <3

 2. Gratulerer så mye til kreative, inspirerende, blide og jordnære Caroline! 🙂 takk for at vi får følge deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tonje! Du er god <3 Takk for at du følger med!

 3. Gratulerer med dagen ! Har fulgt deg siden rett før dere giftet dere. Og så kos med Disney on Ice, Har selv sett x antall show når barna var mindre, det var alltid stort for jentene mine

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lill! Hadde en veldig fin dag 🙂 <3

 4. Gratulerer så mye med dagen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 5. Veronika

  Gratulerer masse med dagen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Veronika <3

 6. Tone Merethe

  Gratulerer med dagen Ser ut som du har hatt en super feiring❤️❤️❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tone! Det har jeg også 😀 <3

 7. Gratulerer med dagen din <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 <3

 8. Julie Storlien

  Gratulerer så mye med dagen fineste, Caroline! Håper dagen har vært finfin 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den har vært helt super, tusen takk 😀 <3

 9. Gratulerer så mye med dagen din. :o)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! 🙂 <3

 10. Gratulerer❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 takk, Bente!

 11. Gratulerer sååå mye med dagen, hørtes ut som en perfekt feiring og en fin helg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! Helgen har vært så fin <3 🙂

 12. Gratulerer så mye med dagen, håper du har koset deg i bøtter og spann 🙂 klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 13. Gratulerer så mye med dagen Så utrolig fin du var i det antrekket, skikkelig elegant. Heldige du…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Fiona 🙂

 14. Gratulerer med dagen
  Lutero veldig på hvor dressen din kommer ifra for den vil jeg nemlig ønske meg til min bursdag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Gina Tricot 🙂

   1. Omg brenn antrekket, du som er så vakker ser bare tantete ut i dette!

 15. Gratulerer med dagen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Oda 🙂 <3

 16. Kristine

  Gratulerer hjerteligst med dagen din! 🙂 Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kristine! <3 God klem tilbake 🙂

 17. Kamilla

  Hei Caroline!
  Dette har ingenting med innlegget og gjøre, men hadde satt stor pris på om det ble respondert på likevel!
  Du begynner jo å bli en dame som har opplevd forskjellige stadier i livet tenker jeg, og med ditt utseende og personlighet har jeg grunn til å tro at du kanskje også har noen «tidligere forhold» bak deg.
  Vi har alle vært der med små knuste tenåringshjerter hvor vi har trodd at verden skal gå under og at vi har mistet vår livs store kjærlighet, jeg er dessverre der nå.
  Så det jeg lurer på er om du har plukket med deg noen gode tips på veien, noe som kan hjelpe og få det til å gå «fort over».
  Det hadde vært både lærerikt men også litt «spennende» dersom du hadde hatt lyst til å lage ett innlegg om nettopp dette, vi hadde blitt kjent med deg på ett dypere plan og i tillegg fått inspirasjon til at det hadde ordnet seg til slutt.
  For ordnet seg for deg, det er jo helt tydelig at det har gjort – forholdet du lever i virker helt magisk.
  Også mens jeg er her inne så må jeg bare få slengt på at du er en nydelig dame, stå på!

  Klem fra meg

 18. Dere tar så utrolig fine bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mia <3

 19. Henriette

  Hei, hvor er smykkene/halskjedene fra?

 20. S.Helene

  Gratulerer med overstått dag Caroline! Håper den var alt du ønsket 😀 Ser slik ut på bloggen og snaps❤️

 21. Gratulerer med overstått Caroline❤️Du er ei rå dame som alltid leverer uansett! Håper livet i 30-åra blir som forventet og mye mer!

 22. hair colour?

 23. Gratulerer så mye med dagen på etterskudd Caroline 🙂 Vi deler faktisk samme «bursdag», selvom jeg ble 23 da 🙂

 24. Gratulerer med dagen Caroline ‼️ Flott make up

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *