tusen, tusen takk

inneholder reklame: annonselenker boozt.com 

Jeg fikk så mange fine tips til grønnplanter under innlegget i går, jeg har faktisk laget meg en liste og i morgen skal jeg på grønnplantejakt! Haha 🙂 Dette blir supert! Takk! Her er fredagskvelden godt i gang, vi har (selvfølgelig) spist den klassiske tacoen og barna er i seng for lenge siden. 

(annonselenker) skjørt HER / t-shirt HER 


I dag tidlig fikk jeg vite at jeg har kommet helt til finalen i Vixen Influencer Awards i begge kategoriene hvor jeg var nominert: årets livsstil og årets business. Jeg er så takknemlig og så utrolig glad for denne nomineringen! Tusen, tusen takk for at akkurat du stemte på meg! Om jeg bare klarte å sette ord på hvor mye det betyr for meg. Jeg jobber hver dag for å prøve å lage noe som er inspirerende, morsomt, hyggelig og fint å både lese om og se på, og helt fra 2009 har jeg jobbet beinhardt for at denne bloggen skal kunne være mitt levebrød. Den gangen jeg publiserte mitt første innlegg, turte jeg ikke engang å drømme om at det kom til å skje. Jeg tror ikke jeg var inne på tanken engang. Når jeg får en nominering som dette, er det på mange måter en utrolig fin bekreftelse for meg på at jeg gjør noe riktig. 

Det er så mange flinke folk i min bransje i dag, og også i mine kategorier når det gjelder akkurat denne kåringen, så jeg kommer til å være kjempenervøs neste søndag. Det er jeg for så vidt alltid når det gjelder kåringer som denne. Selv når de ramser opp kategorier og navn fra scenen hvor jeg ikke blir nevnt, starter hjertet mitt å slå litt ekstra fort for alle de involverte. Da de ropte opp mitt navn som vinner i januar 2016, var det like før jeg svimte av! Jeg husker ingenting av det jeg sa på scenen. Du tror jo aldri at det skal bli deg, i hvert fall tror aldri jeg det. Så det kommer til å bli en veldig spennende kveld, og fin blir den uansett 🙂 Jeg har sjelden mulighet til å gå på prisutdelinger og events i Oslo, selv om jeg gjerne skulle. Vi bor jo en drøy time unna og i tillegg krever det mye planlegging bare for å være borte én kveld. Barnevakt, hotell og logistikk når det kommer til hundene. Men Vixen har blitt selvsagt de siste årene, det er en kåring som med årene har begynt å bety masse for vår bransje. Uæ! Nå er det opp til juryen, men jeg krysser fingrene! 


Jeg ville bare ønske deg god helg og si tusen takk! Takk for at du klikker deg inn hit til meg hver dag! Det betyr så mye! 

57 kommentarer

 1. Gratulerer med nominasjonen, den er deg SÅ fortjent og måtte du få en pris 🙂 Det hadde du SÅ fortjent! Bloggen din er virkelig en fryd å klikke seg inn på 🙂 Riktig god helg til deg og dine 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk! Det er så gøy! God helg tilbake, Anita <3

 2. May-Helén Berg

  Gratulerer så mye med finaleplassen, Caroline! <3 Du fortjener det så uendelig mye!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille! <3

 3. Og tusen takk for at du om og om igjen leverer innlegg med kvalitet helt ut i fingerspissene , tusen takk for at du tar med oss i deler av din hverdag og samtidig inspirerer . Tusen takk for den gode jobben du (og LK) gjør for oss❤️

 4. Bare hyggelig 🙂 Har du forresten sjekket ut Yoga with Adrienne på YouTube? Anbefaler den kanalen på det varmeste! Den 30-dagers «reisen» som hun kaller det nå, anbefales! Om du bare skal gjøre en dag som en smakebit- så gjør TRUE Day 6- Kindle. Synes hun har en så god tilnærming til det med å trene magemusklene. Den tar bare 21 minutter. Håper du og dine får en god helg!

 5. «Adriene» med en «n», Yoga TRUE er et 30 dagers program som ligger gratis på Youtube, glemte jeg å skrive. Det ble et aldri så lite glass rødvin, så gikk litt i surr her 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p God helg, Tina! Og tusen takk for tipset, jeg skal sjekke det ut ved neste anledning 🙂

   Klem!

 6. Caroline

  Vel fortjent nominasjon 🙂 Jobben du legger ned er så profesjonell og oser av kvalitet. En kan jo lese mye sterke meninger på nett om alt du foretar deg og fremstillingen av en glansfull hverdag. Det de glemmer er jo at det er nettopp det som inspirerer. Irriterer meg grønn over alle som skal mene så mye om hvordan du gjør ting. Dette er nå faktisk en inspirasjonsblogg, og ikke en dagbok. Da er det jo naturlig å dele positivitet og prøve å inspirere. Det er ikke uten grunn du har hevdet deg på toppen i alle år.
  Jeg lar meg inspirere av deg hver eneste dag – senest i går da middagen min ble hentet fra Oppskrift-Onsdag (knallgod forresten). Årets influencer er det ingen andre som fortjener mer enn deg. Jeg syntes du er helt rå, Caroline!

 7. Christine

  Det er så absolutt fortjent! Gratulerer så masse flinke deg <3 Stå på videre, du gjør en fantastisk jobb !

 8. Congratulation Caroline, I`m so happy for you because vote for you. You are the best blogger! 🙂

 9. Så velfortjent!!! 🙂 Håper du vinner, du har uten tvil den beste kvalitetsbloggen av dem alle<3 God helg du dyktige vakre kvinne:-)

 10. Gratulerer så mye :)Har du fylt inn med mer Restylane ? Evt når gjorde du det sist? Eller bare lager du trutemunn?

  1. Cathrine

   Vær så snill!! Bare spar oss for sånne sarkastiske kommentarer!! Vær grei heller, det er mye bedre for deg! 🙂

   1. Dessuten så er det flere som har kommentert leppene til Caroline. Som du sikkert har sett er ikke kommentarer som omhandler leppene blitt besvart !!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har alltid vært ærlig om at jeg tar restylane 🙂 Nå er det litt over 1 uke siden forrige gang 🙂

   3. Jeg la også merke til leppene på bilde nr. 1. Det ser jo ikke helt naturlig ut og da vil noen av oss reagere. Sorry… Men det virker som om vi som reagerer heller skal late som ingenting og sakte men sikkert la det å fylle ut lepper bli en helt naturlig greie som absolutt ikke skal påpekes eller kritiseres…. veldig synd, og jeg nekter å bli med på det. Hvorfor skal alle se ut som feilfrie barbiedukker med sminke, feilfri hud og restylane her eller botox der. Det naturlige er det beste, uansett!! Det er jo våre små «skavanker og skjönnhetsfeil»som gjör oss levende, sjarmerende og vakre 😀 Jeg leser denne bloggen og koser meg med både tekst, bilder og kommentarfelt….men jeg må få lov til å påpeke visse ting som strider mot det naturlige….(satt litt på spissen)

 11. Nomineringene er vel fortjent!

 12. Caroline, du har mange dyktige kolleger ja, men det finnes ingen over, ingen ved siden av! Du har gode tekster, interessant innhold, godt språk uten skrivefeil, vakre bilder og flott layout. Håper inderlig at du vinner prisen du fortjener, det skulle igrunn bare mangle! Håper dere får ei nydelig helg! Klem

  Ps, mine favorittinnlegg er når dere er på reise..Syns dere skal ta en tur til sydligere strøk igjen snart jeg;-)

 13. Gratulere med finaleplass, så spennende og vel fortjent, Caroline:)

 14. Adele Kristin

  Hmmm… det latex lignende skjørtet kledde deg ikke. Det ble litt for slutty på deg!

  1. Benedicte

   Er det bare en type mennesker som kan bruke skjørtet uten at de blir slutty? Merkelig kommentar

  2. Ikke enig. Jeg syntes det var stilig!

  3. Latex kler absolutt ingen.

 15. Bare hyggelig:D og SÅ fortjent!! Måtte du vinne en pris!! Jeg leser aldri blogger – bortsett fra din.. den klikker jeg meg inn på flere ganger om dagen i håp om at du har postet et nytt innlegg!! Tvitvi Caroline!! Klem:)

 16. Gratulerer med nominasjon og ikke minst at du har nådd ditt mål så til de grader! Du er virkelig helt rå, og kanskje spesielt business-kåringen føler jeg roper ditt navn. Masse lykke til!

 17. Gratulerer.

  Men hvorfor trenger du å overnatte på hotell med bare en times reisevei? Og barna har da en far, så barnevakt er jo heller ikke nødvendig hver gang?

  1. Akkurat dette lurte jeg også på litt;)

  2. Enig med deg.

 18. Gratulerer med nominasjonen. Du har en fantastisk blogg. Fulgt deg i mange år. Bildene er til å drømme seg bort i. Du skriver på en inspirerende måte. En av de beste bloggene. Heier på deg.

 19. Du er den flinkeste av alle bloggerne 🙂 <3

 20. Du er så nydelig! Hvor stor var leiligheten dere bodde i før dere flyttet til Siljan?

  Nyt helgen, og slapo godt av!

 21. Gratulerer! Tips til luksus eller budsjett på skjørtet ditt: https://cubus.com/no/p/skjort/nyx-skjort-i-lakk/7205924_F990

 22. Du kan vel dra på events uten mannen din, slik som vi andre uten barnevakt gjør når er invitert på noe. Ser ikke helt problemet?

  1. Gro. Skjønner godt hun vil ha med mannen, han er vel en stor del av bloggen han også. Selv om CBE er bloggeren og bloggen bærer hennes navn, så er jo han med å tar veldig mange av de flotte bildene. Så klart det er et event og en opplevelse hun vil dele med LK

 23. Gratulerer så mye med nominasjonen. Den er så fortjent og jeg håper du stikker av med prisen! Du er uten tvil den beste bloggeren i mine øyne og det er beundringsverdig at du har holdt deg på toppen i så mange år. Alltid en fryd å titte innom bloggen din og jeg er mektig imponert over at du har opprettholdt kvaliteten selv om du nå har en flott familie å ta vare på også. Stå på Caroline, håper du blogger i mange år til. Klem fra trofast leser gjennom mange år

 24. Vel fortjent med nominasjon! Du er vel en av de som heller ikke, så vidt jeg har registrert da, oppfordrer til at det stemmes hele jævla tiden og da er det jo ekstra stas. Lykke til m finale og blomsterjakt.

 25. eyeshadow brand and colour? lipstick Colour? very nice 🙂

 26. Gratulerer med nominasjon! Kan ikke Lars K være hjemme med barn og hunder mens du er på event? Det er jo sjelden man får til å gjøre ting sammen uten barn er min erfaring.

 27. Benedicte

  Velfortjent! Håper du vinner ❤

 28. Hei Caroline!
  Det er en sjelden gang jeg kommenterer, men jeg tenkte kanskje du vil høre hvorfor du ble stemt frem av leserne dine (fra mitt syn), for en stemmeknapp er ikke særlig beskrivende fra leserne sin side.

  1. Du er -ikke- overfladisk! I en haug med clickbaits, «drama» og diverse i år 2018, er det en helt annen atmosfære å klikke seg inn hit og det har det alltid vært.
  2. Vi (jeg) tror på deg og det du skriver. Du kan umulig ha hatt en fasade i dine år som blogger. Livet ditt virker «litt for godt» til å være sant, men det er mer en god og inspirerende følelse fremfor misunnelse. Det foregår nok alltid ting på privaten som hos alle, virker likevel som du takler det bra også, hva enn det måtte være.
  3. Du er stabil! Oversiktlige innlegg med akkurat passe tekst og innbydende bilder. Akkurat passe med innlegg, så man slipper å måtte lese masse som man har gått glipp av, eller å bli sittende å vente på innlegg. Jeg vil gå så langt som at jeg heller klikker meg inn her enn å lese et magasin uansett tid og sted!
  4. Variasjon: jo da, det går i hverdag, mat, klær, trening, barn, interiør.. likevel er det så mye forskjellig. Det er de kategoriene jeg vil lese om, og derfor klikker meg inn hit. Av og til noen personlige innlegg (og takke lesere som selvfølgelig varmer, men det er jo du som legger inn innsatsen her!).
  5. Å lese bloggen din er som en episode i en serie for eksempel. Jeg kommer hit når jeg trenger en pause. På den måten er jeg litt glad for at du ikke bruker bloggen til samfunnsdebatt. Jeg vet du har skrevet om det tidligere og beklaget deg for at det virker som du ikke bryr deg, men det er faktisk noe jeg liker aller mest med denne bloggen. Litt avstand fra det kjipe og kranglete samfunnet. (og derfor den skiller seg ut også!)
  6. Akkurat passe eksponering av barn. Den diskusjonen har nok blitt et evig mas av mammaer og pappaer der ute. Den siste tiden syntes jeg du har funnet balansen av å eksponere barna i form av at stemningen på bildet kommer frem uten at man må vise «for mye» og tar vare på privatlivet deres (uten å ekskludere såklart). Mange bloggere burde se opp til deg på dette området.

  Jeg har fulgt deg i mange år og vært med på bryllup, prosjekter, flytting og barn. Litt rar følelse når jeg skriver det ned på den måten, men føler meg også takknemlig for at du ha villet dele så mye! Inspirerende på veldig mange måter. Tusen takk!

  <3

  1. MARIE. Helt enig med deg. Flott kommentar og oppsummert 🙂

 29. Ann Kristin

  Det er vel ikke værre en du reiser opp og ned på kvelden til Oslo . Reise alene eller ta med en venninne . Hvor komplisert er det ? Du/dere kan jo også ligge over .

 30. Linda Nilsen

  Håper du vinner, du er klart best. Første gang jeg kommenterer på bloggen din. Anbefaler deg og overse de stygge kommentarene du får. De fortjener ikke svar . Stå på Caroline, du er best

 31. Gratulerer med finaleplass!!
  Veldig fin farge på øyenskyggen din! Hvilket merke og farge er det?

 32. Grattis! Har du fyllt i leppene? Eller ser jeg feil på nylige bilder eller insta idag?

 33. Gratulerer-vel fortjent! Syns leppene dine er blitt så fine!! Kan du røpe hvor du fikser de? Jeg har prøvd 2 ganger, men det ble ikke vellykket og skal jeg gjøre det igjen må det være et sted hvor de kan sine ting 🙂 God søndag

 34. Gratulerer! Så velfortjent. Beste bloggeren!

 35. Gratulerer med finaleplass! Blir spennende!
  Synes at bildene av deg i det siste virker distanserte og uten varme. Bildene i dette innlegget virker som du er sliten og lei. Uttrykket du fremmer her, og i flere innlegg i det siste virker du, på bildene, uengasjert, trøtt og «care» er det sminken eller hva? Øyenskyggen? Håper på bedre bilder av deg, med så flink fotograf burde det gå fint!

 36. Mette larsen

  Har noen av bloggerne en bismak i munnen, av denne prisen? Når vi vet hvem som står bak? Og når prisutdelingen uttaler at de som har brutt regler,blir utestengt. Nå er det nesten gitt på forhånd hvem som blir nominert, det er de som genererer mest kroner. Det finnes så uendelige mange bloggere, som har fantastisk innhold,men de blir aldri med. Har du noen tanker om dette? Vil tro, at bloggere også ,gjør seg sine tanker om dette,eller er de kun blendet av seg selv?

 37. Jeg er ikke blogger, og jeg kommer aldri til å skjønne hva som er stasen med Vixen. I mine øyne er det lite seriøst med en masse oppfjasa bloggere der den ene har mer botox enn den andre.

  Jeg ville i første omgang vært glad for ikke å bli nominert – og om jeg ble det så hadde jeg vært glad for ikke å få hunde- og barnevakt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ikke botox så da skiller jeg meg i hvert fall ut 😉

   1. Derfor sier du nei takk til sånt tull. :))

 38. Ikke for å dra ned stemninga, men er ikke Vixen en rigget greie? Det virker litt lite transparent hvordan stemmingen fungerer, og hva som skal til for å få være nominert.

  Når det er sagt, så syns jeg du har en av de beste bloggene gjennom tidene.

 39. Gratulerer! Veldig velfortjent. 🙂

 40. Gratulerer med nominasjon :)Heier selfølgelig på flinke fine deg:)

 41. Gratulerer så mye, det er virkelig fortjent. Ingen kan måle seg med den jobben du og LK gjør! Masse lykke til på søndag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *