trening med kjæresten min

inneholder reklame: sponset pt-time + sponset treningstøy 

Yes! Da Lars-Kristian spilte fotball (i 2016? føler det er mye lenger siden) elsket jeg off season, for det betydde at vi kunne trene sammen! I dag spiller han jo ikke fotball profesjonelt (om du ser bort fra å være spillende trener i 6. divisjon 😉 men likevel får vi aldri trent sammen. Det er ikke så lett å få til, for om morgenen er jeg så heldig at jeg får springe ned trappene til treningsstudioet vårt og trene mens jentene fortsatt sover, så kan han ta dem om de skulle våkne.

Jeg klarer svært sjelden å trene på kvelden, men han elsker det, så da er det jo greit. Ellers på dagen jobber vi jo, og da har vi ikke tid til å trene. Det må liksom bli morgen eller kveld. Men nå har vi blitt enige om å trene på morgenen 1 gang i uken sammen med Patrick og det elsker jeg allerede! Det er noe med å være to stykk og jeg tror han har godt av litt annen trening enn «bare» fotball og styrke. PT-duo er dødsgøy! Akkurat i dag ble det en litt senere time ettersom jeg startet dagen på helsestasjonen med Naia, men fremover blir det tidligere. Woho – jeg gleder meg! 

Haha! One man down etter basisball! Gøy 🙂 

.. og jeg bare.. null stress 😉 


Etter trening var det rett hjem, dusje og sette seg bak skrivepulten på kontoret. Deilig å kunne være inne i dette været, her i Sarpsborg er det i hvert fall lite som minner om vinter for tiden – over natten blåste og regnet nesten all snøen bort og nå er det bare så grått og trist. Jeg skal ærlig innrømme at jeg begynner å glede meg til lysere tider igjen nå, selv om vinteren er innmari fin når den er her på ordentlig.

Håper dere har en fin onsdag, vi får besøk i kveld, så her står lillelørdag på planen 🙂 

15 kommentarer

 1. Hvordan gjør dere det med barna når begge skal på trening på morgenen?

  1. Kristin

   Alene hjemme sikkert.

 2. Lars Kristian er kjekk! *store øyne* om det er lov å si, hihi. Trener dere de samme øvelsene også, eller mer at dere bare er der samtidig?

 3. Koselig 🙂

 4. Sover barna dine hele natta uten å våkne? Når legger de seg og står opp? 🙂

 5. Åh- trening assa!! Beste for alt, bra humør- blir i ennå bedre humør, sliten- får energi, gretten- hjelper så på humøret! Beste medisin altså – og sosialt

  https://shoecarrie.com/2018/01/24/sko-sko-sko/

 6. Har LK sluttet å studere ernæring? Hadde vært fint å lese et gjesteinnlegg fra han i ny og ne. Har han f.eks noen tanker om forbrenning og trening? Har det særlig effekt, sånn egentlig? Mye forskning tyder jo på at det ikke har det…

 7. Fryder meg over at du skriver «om morgenen» og ikke «på morgen». Dette i tillegg til at du nå beskriver bukser som «høye i livet» og ikke «høye på livet». Flott. Sier jeg. Flott. Hjerte.

 8. Hvorfor går du alltid med caps? Og trener LK med lue? Hvor var barna når dere trente?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg går ikke alltid med caps, og Lars-Kristian trente ikke med lue. Barna var i barnehagen 🙂

 9. Dere kan jo trene etter barna er levert i barnehagen? Og heller ta igjen den timen med jobb på kvelden :p Så gøy å trene sammen!

 10. Cathrine

  Var litt morsomt med de skitne hvite skoene til LK! ;). Men bare litt artig med en motpol…, har jo aldri sett skitne sko på bloggen før! :). Ellers så det veldig hyggelig ut å trene sammen!

 11. Martine

  Herregud som du får gjennomgå Caroline.. Leste noen av kommentarene her og håper du ikke tar det til deg. Dere ser kjempe fine ut og så deilig å få trent litt sammen og ha kvalitetstid dere to 🙂 <3

 12. Holy moly! Dere er så bra 😀 Må få skryte og si at dere er så fine og bevisste. Alt fra fornuftig skjerming av barn, til å ha det gøy med trening sammen og sette søvn på dagsorden. Godt forbilde? INGEN TVIL <3<3

 13. Hei!
  Det at dere har funnet en dag hvor dere trener sammen er jo kjempekjekt 🙂 Kan være både motiverende og gøy å trene med kjæresten.
  Men jeg bare lurte på en ting, med tanke på deg, Lars-Kristian og bloggen. Slik jeg har forstått det er Lars-Kristian med deg og jobber med bloggen? Rett på meg om det er feil, hehe. Misforstå meg rett, hvordan synes Lars-Kristian det er å jobbe »for deg»? Det blir jo mange bilder å ta av deg, ting i huset han er med og ordner som legges ut på bloggen osv. Blir det veldig mye fokus rundt »deg», på en måte? Hvordan synes han det evt. er?
  Jeg forstår jo selvfølgelig at dere har jo to døtre sammen som opptar dere mest, hvor det sikkert ikke er jobbsnakk osv osv, men slik ellers om dagen når de er i barnehagen, og dere jobber tenkte jeg på 🙂

  Jeg fant forresten bloggen din da du drev med bryllupsplanlegging, og vært fast leser siden da 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *