leo on my mind

reklame: inneholder annonselink boozt 

Jeg er i en periode hvor jeg elsker leopardmønster, men tro meg, jeg har også virkelig hatet printet i perioder – ettersom det kommer og går absolutt hele tiden, er det lett å få det opp i halsen. Men altså – per i dag? Elsker det! Det må finnes en balanse når du bruker dette, men fargene er såpass nøytrale at det faktisk er lettere å kombinere det med andre ting enn du tror! Jeg synes ikke det må være for mye av det i ett antrekk, jeg synes det holder lenge med ett leopardelement 😉 

Som for eksempel disse skoene – de vil jeg bruke som eneste innslag, og til disse er det kjempefint med jeans og jordfarger over, som grønt, brunt, off white, burgunder, beige. Eller helsort med en kamelfarget trench til. 

Til denne kåpen kommer jeg til å gå for det samme, men med helt nøytrale sko til og gjerne et antrekk under som går ton i ton. Jeg er flinkest til å safe antrekkene mine, men jeg har også sett utrolig mange kule kombinasjoner med mønstermiks i både topp og underdel til en leopardkåpe. Kanskje jeg tør 😉 Når det er sagt, er jeg _litt_ usikker på denne kåpen akkurat nå, jeg vet ikke om jeg kommer til å bruke den like mye som jeg ser for meg, ettersom denne genserhalsen inni sitter fast. Da jeg klikket den hjem, hadde jeg et liite håp om at den var noe jeg kunne ta av. Men vi får se – jeg kommer til å prøve masse før jeg bestemmer meg, det gjør jeg alltid 🙂 

støvletter zara (annonselink) kåpe HER 


Ellers: jeg startet dagen med en skikkelig hard treningsøkt Barry’s Bootcamp-style på treningsrommet mitt, og den tenkte jeg å dele med dere litt senere i dag. Det er bare å glede seg 🙂 

18 kommentarer

 1. Pernille

  Enig i at det kan være kult, men den kåpa, hmm, ikke min greie i hvertfall. Har hatt et par bluser og topper jeg har brukt endel, men blir likevel aldri helt fortrolig med det. Mange menn synes leopardmønster er litt kjerring har jeg skjønt;-) Hvis du allerede nå er usikker, tror jeg du skal satse på en retur:-)

 2. Den kragen inni ødela hele kåpa synes.

 3. Jeg tror nok st jeg hadde sendt begge deler i retur – eller rettere sagt, jeg hadde ikke klikket det hjem.

 4. jacket brand? wow!:)

 5. Kathrin

  Kåpa nei. Skolettene ja. Enig i at litt dyreprint kan være stilig, men lett for at det blir vel mye. Den kragen i kåpa var ett merkelig påfunn. Gjør det vanskeligere å style den.

 6. Støvlettene var rå kule! De blir kule til et ensfarget antrekk over 🙂

 7. Ragnhild

  Dette (leo print) er det eneste mannen min sier «nei» til. He he, han syns det er grusomt. Sko kan jeg syns er kult, men ellers er jeg nesten enig med han.

 8. Eller til oransje, lilla eller syrinrød- om du skal være dristig! Olivia Palermo er jo så god på mønstermix. Men håper du får bort den halsen inne i altså.. :p

 9. Skoene syntes jeg du kan beholde. Kåpen er ikke «min greie» den syntes jeg ikke noe fin! Men du er jo Caroline, syntes du kler det meste. Så ett bilde av deg med den kansje?

 10. Nei til kåpen! Skoene kan du beholde, du er flink til å style slikt at det ser lekkert ut. Isteden for Kåpen ville jeg heller gått for Michael Kors sin jakke med dyreprint

 11. Kanskje du kan fjerne genserhalsen inni selv? (Hint: saks) Lykke til! Synes begge deler er fint, men tørr ikke selv

 12. Jeg synes dyreprint er så harry. Liker heller ikke at vi skal «pynte oss med dyr», æsj. Men det er min mening da 🙂

 13. Jeg går gjennom forskjellige faser ang dette mønstre – akkurat som deg 🙂 støvlettene liker ikke..kåpen er Ok men kragen er so and so ….du kunne style kåpen med turquoise farge eller rosa 🙂

 14. Hei!
  Kul jakke!! Hvor er den svarte genseren fra?

 15. Jeg lurer på en ting. Hva er motivasjonen bak det og stadig kjøpe nye klær? Du kjøper klær så ofte så de kan umulig slites ut så fort. Av og til får jeg lyst til å dykke inn i hodet ditt for å forstå hva som er drivkraften. Jeg kan til en viss grad forstå at det gir et kikk av å kjøpe nytt, men det kikket går fort over for min del, og klær føles nokså overfladisk. Klær må man ha, men hvor mye? Jeg lurer oppriktig på det, og jeg har kjent den samme undringen når du reklamerer for de ulike veskene du har vært med og designet. Hvor mange må man ha liksom? Hva er det som driver deg til hele tiden å jakte på noe nytt? Blir du ikke stresset av det?
  Jeg synes at alt for mye ting og klær er stressende, og jeg unngår reklame så langt det lar seg gjøre.
  Jeg regner med at du ikke svarer på det, men jeg er oppriktig nysgjerrig på hvordan du tenker, da det tilsynelatende er langt ifra hvordan jeg tenker.

 16. Hadde ein periode med litt leopardmønster for fleire år sidan, men sidan den gongen har eg aldri brukt det… Er einig med andre her at det er lett å sjå litt «kjerring» ut, men dersom ein styler det riktig kan det jo bli stilig 🙂 Er vel der eg fell av, gidder ikkje å kjøpe plagg eg må jobbe med for å sjå bra ut…

  Men altså, den kragen inni var jo både kul og praktisk. Har sett noko liknande på herreblazer. Der kunne ein ta av kragen (glidelås) når det passa.

 17. Victoria

  Kåpa – ja, skoa – ja!
  Drit kule begge to, og jeg VET du kommer til å kle det!

 18. Ser ut som klær og sko fra en nyrik russer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *