luksus vs. budsjett: the gucci belt

reklame: annonselenker gina tricot + net-a-porter 

Til jul ønsket jeg meg ingenting, og jeg gjør vel egentlig ikke det til bursdagen min heller. Det er tross alt ikke lenge siden desember. Lars-Kristian vil likevel veldig gjerne kjøpe en gave til meg og da ønsker jeg meg helt enkelt opplevelser i form av reiser, massasje eller andre ting. Etter hvert har jeg faktisk funnet ut at jeg veldig gjerne kunne tenke meg dette statementbeltet fra Gucci også – så plutselig har jeg noe på ønskelisten min, til tross for at jeg absolutt ikke trenger noe av det og fint klarer meg uten 🙂 

(annonselenker) budsjett i sort HER og rødt HER / luksus HER 


Jeg har et Moschinobelte som jeg brukte absolutt hele tiden da jeg ble stolt eier av det for veldig mange år siden, og jeg har det fortsatt, selv om det er lenge siden det ble brukt. Det er hakket mindre klassisk enn dette, ettersom logoen er veldig fremtredende, men det kan jo hende at jeg tar det frem igjen om ikke lenge – hvem vet 🙂 Logoen på dette belte er for så vidt fremtredende den også, men jeg synes likevel den er diskret nok til at jeg kan se for meg at det vil være et tilbehør til garderoben min i flere år. Noe det også bør være – med den prislappen! Per nå er det dessverre utsolgt for min størrelse, men jeg kan jo alltids sette meg på venteliste! I mellomtiden går jeg for en budsjettvariant, og selv om det ikke er hundre prosent likt, så er det i hvert fall i samme gate 🙂 

40 kommentarer

 1. Ragnhild

  Alle har jo det belte, litt kjedelig da.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes det er fint til tross for at «alle» har det 🙂 Og det er jo heller ikke «alle» som har råd til det, og da er det jo supert med en budsjettvariant 🙂

 2. Du går for fake, altså. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det er ikke et «fake» belte, bare et som minner om Gucci. Vesentlig forskjell. Uansett tror jeg du bør lese teksten om igjen 🙂

 3. Kristina

  Å takk for å dele dette! Er så lei av Gucci beltet da «alle» på skolen har, så nå får jeg kjøpe det på budsjett som var veldig fint! Ha en fin dag <3

 4. Merkeflashing er og blir harry og beltet er uansett «overalt».. Gå dine egne veier!

  1. Enig med deg jeg, Eva 🙂

 5. Skjønner ikke hvordan «alle» kan ha et belte til 4300 kr. Jeg kjenner ikke et eneste menneske som eier det der, og ikke har jeg sett det før heller. Utover det synes jeg man skal få ha på hva man vil, ønsker seg hva man vil og kjøpe hva man vil, og la det være med det 🙂 You do you!

  1. Haha, en herlig kommentar. Enig det at «alle» umulig kan ha et belte til 4300,- 🙂 Men fint belte altså

 6. Om «alle» har det spiller vel ingen rolle. Det viktige er jo at man kler seg i noe man føler seg vell i og har lyst å bruke. Synes det er flott at du viser både dyre merker og rimelige alternativer.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, Lisa! Er enig med deg 🙂

 7. Supert alternativ Caroline. Så flott at du, som egentlig er i den gruppen (les: bloggere, altså som ofte er de som har en innflytelse på kjøpspress og consumer-samfunnet generelt) som ofte kjøper og reklamerer for mye ting man egentlig ikke trenger, både det at du ofte finner en billigere variant av «trendplagg» osv, og at du minner oss lesere på at det ikke er et must å ønske seg ting til jul og bursdag. Takk! Det er jo veldig mange unge og lett påvirkelige som leser bloggen din, og mange vet jo at det er dumt å kjøpe ting bare for å kjøpe, så det er kjempe bra at du skriver om denne gavefrie julen dere hadde osv. Absolutt tommel opp! Selv om det å få fine gaver ikke alltid er noe galt i, og det å like mote osv, det gjør jeg jo selv. Men det å kanskje kjøpe kun det man virkelig ønsker seg og ikke bare kjøpe for å kjøpe, og å sette mer pris på opplevelser ol. enn ting, det er en utvikling alle ville hatt godt av.

  Masse klemmer

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tommel opp, Sandra 🙂

   Stor klem tilbake!

 8. Føler du at du er miljøbevisst?

 9. Kathrin

  Enig i at dette er ett belte «alle» har og som er litt vell mye. Gå heller for noe mer klassisk og ikke så prangende.

 10. Hva mener du med at det ikke er lenge siden desember?? Dere kjøpte jo ikke julegaver til hverandre??

  1. Caroline Berg Eriksen

   At jeg ikke ønsket meg noe i desember og dermed egentlig ikke ønsker meg noe nå? Det er jo ikke lenge siden desember og lite endrer seg på den tiden, spesielt ønskeliste min.

  2. Jessica

   Exakt…så om hon inte önskade sig någonting då, så gör hon inte det nu heller förmodligen. Hur svårt är det att förstå?

   @Caroline: super fina bälten, alla tre, og jag er enig med dig! Gucci är så fint, men budget-varianten håller absolut tills man kan lägga vantarna på det bälte man egentligen ville ha!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Takk, Jessica! 🙂 Jeg liker også budsjettvarianten veldig godt 🙂

 11. Hva synes du om gjenbruk, Caroline?
  Har du sjekket ut appen «tise»? Der får du kjøpt dette beltet vettu, brukt riktignok, men til en rimeligere penge.
  Jeg har utelukkende gode erfaringer med denne appen og anbefaler den absolutt 🙂

 12. Et belte man ser på de fleste «influencers» i inn og utland, et trendbelte som kommer til å ende på samme måte som Moschino belte ditt. Gå egne veier Caroline! Tommel opp for budsjett alternativ.

 13. Elisabeth L

  Kjøpte selv det fra Gina siden beltet fra Gucci var utsolgt i min str før jul, og er super fornøyd, hehe 🙂 men at «alle» har det betyr jo ikke annet enn at beltet er utrolig lekkert, og alle har jo sin egen smak og stil så syns beltet er utrolig fleksibel i styling fronten sånn sett, noe man kan bruke lenge 🙂

 14. Hæ, har alle sånn? Ikke på Sørlandet hvertfall, har aldri sett sånn før jeg, hehe, følger vel ikke med i timen! Men knall fint, kjøp det du! Du er så flink til å kle deg i både dyrt (som eks dette) og billigere varianter (som eks klær fra H&M), og det gjør det gøy å følge deg! Stå på du flinka!!!

 15. I love the gucci belt sooo much!!
  Miki x

  https://littletasteofbeauty.blogspot.it/

 16. Hei Caroline!
  Husker en gang jeg leste at du var gjennom en periode med ammeslutt på natten. Har du lyst og skrive ett innlegg om prosessen? 🙂

 17. Det Gucci-beltet er superlekkert. .
  Jeg ønsker meg også et sånt.
  God smak og tommel opp for deg.
  Det er lov å ønske seg.

 18. Bra ide, Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (besök gärna min blogg för stil och inredning https://sofiacm.com
  )

 19. Kamilla

  God morgen Caroline.
  Forstår meg absolutt ikke på de negative kommentarene om et belte. Går det ann da? Ler meg ihjel og syns du svarer bra.
  Både orginalen og kopiene du hadde innslag om var fine.
  Vil også gjerne ha orginalen som er flott. Samme kan det være om alle har det. Mange har vel kjøpt det i og med at det er fint,ikke kun pga av logoen. Læret er flott og spennen er kul. Merket det er snakk om selger fine varer. Ok de er dyre, men har du råd så har du lov. Caroline snakker heller ikke om å kjøpe en kopi, bare en liknende variant som kan passe til dem med mindre budsjett. God ide spør du meg.

 20. likte ikke beltet, men det er dine egne penger saa du bör kjöpe hva du vil.

 21. Katrine

  Ser at vi har litt forskjellige verdi på gaveønsker. Om du «måtte» ønske deg noe? Så vil det være et belte til 4300 kr, reise eller opplevelser!?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg ønsker meg i utgangspunktet ingenting, jeg har alt jeg trenger og blir like glad for en pakke med te som krem fra rituals, for eksempel. Men jeg blir også glad for både dette beltet og reiser, for meg spiller det egentlig ingen rolle. Jeg er glad for alt jeg har og alt jeg får. Du spør hva jeg ønsker meg om jeg måtte velge blant disse tre, så da blir det nok opplevelse i form av for eks. spa eller noe annet hyggelig – et bedre måltid ute kanskje 🙂

 22. Jeg hadde aldrig kjøpt meg et belte for 4300 kr selv om jeg har råd til det! Det er et galskap 😉 alternativer er bedre

  Selve Gucci belte er mere harry også etter min smak

  Ha en fin dag

 23. Jeg har også ønsket meg den lenge, men er så lang venteliste! Og de får bare noen få størrelser inn hvert år og ca 8 stkr per størrelse. Satte meg ikke på venteliste da jeg følte det vil ta uendelig langt tid:( Er det lettere å få tak i det i London tro? 🙂

  1. Jeg har vært i 3 forskjellig europeiske storbyer de siste to månedene, inkl Paris, og der har de dette beltet i alle farger og størrelse i alle Gucci-butikkene jeg har vært innom, så jeg tror nok du finner det i London 🙂 Det er nok bare i Norge det er lange ventelister.

 24. Do you have all those belts?:D

 25. Apropos belter og bukser… Hvor trange velger du jeansene dine når du prøver dem? Noen utvider seg og sitter dårligere. samtidig er det noen som er så trange at det er ubehagelig å leve i dem..
  Ønsker meg også en jeansguide en gang.

 26. Elsker dette innlegget, og beltet! Bra at du viser både originalen og andre varianter som er litt rimeligere 🙂 Ikke la de negative kommentarene gå innpå deg, og fortsett med motetips – disse innleggene er min personlige favoritt iallefall!

 27. Jeg vil generelt heller bruke penger på et merke enn en billig etterligning. Jeg vil gå for noe som har kvalitet, og som varer litt, ikke en billig sak jeg fort blir lei av.

 28. Ranveig

  Bestill det på Gucci.com, der har de alle str og farger 🙂 Bestilte selv mitt der, du betaler ikke toll ell noe. Får det levert på døren fraktfritt 🙂

 29. Hei Caroline. Jeg lurer på, når du legger ut bilder slik som her der du både har bilder fra pinterest eller liknende samt produktbilder fra en nettside, hvordan gjør du dette med opphavsrettigheter? Har du kontaktet Gina Tricot og spurt om å få bruke bildene av beltene? Det samme gjelder egentlig alltid når du lager sånne ønskeliste-innlegg og liknende: Hvordan skaffer du deg brukerrettigheter på bilder av produkter du ikke eier? Jeg vil absolutt ikke forsøke å «arrestere» deg eller noe her, men skriver en blogg selv og synes det er utrolig vanskelig å finne ut av dette med opphavsrettigheter og slikt. På forhånd takk for svar.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *