denne ukens smoothie

Hei hopp mandag! Ukens første treningsøkt er et tilbakelagt kapittel og det er denne ukens første smoothie også 🙂 Jeg elsker å starte dagen med dette etter en treningsøkt, det er så enkelt og du kan putte så mye godt i den som i tillegg er bra for deg. Jeg fikk en aha-opplevelse da jeg testet ut juice detox og brukte masse grønnsaker i smoothiene jeg laget, det er jo ganske enkelt en helt suveren måte å få i deg ekstra grønt på. Så i dag puttet jeg en gulrot i smoothien min, og det ble virkelig godt! 

Jeg er glad i noe søtt til kaffekoppen og gjerne på morgen, og selv om jeg absolutt unner meg en sjokoladeknekk til kaffekoppen _nesten_ daglig, trenger det jo ikke å skje hver eneste dag. I dag ble det en søt smoothievariant i stedet – perfekt kombinasjon til kaffekoppen! Daddel gir det lille ekstra om du vil ha litt sødme, og nøtter i smoothie funker som gull til banan. Jeg har jo allerede en favoritt banan- og mandelsmoothie, men denne seiler lett opp på annen plass over banansmoothier jeg noensinne har laget. Det er fint å ha litt å velge i 😉 


du trenger 

♥ 1 moden banan ♥ 2 dl. soyamelk eller annen melk ♥ 1 liten gulrot ♥ 2 ss. valnøtter ♥ 1-2 dadler ♥ isbiter 

Legg både valnøtter og daddel / dadler i vann over natten. Dagen etter skreller du gulroten og har både den, isbiter, valnøtter og dadler i blenderen. Spe på med melken underveis, på den måten blir alt rimelig godt most til en shake 🙂 Jeg elsker å toppe med litt granola til frokost! 


Liker du en litt søt start på dagen eller vil lage noe enkelt til lunsj, må du teste denne! Den er helt perfekt som kveldskos også, passe fyldig og akkurat passe søt 🙂 Ha en fin mandag! 

18 kommentarer

 1. Hva blir forskjellen på smaken mellom soya melk og lettmelk ? 🙂
  Ser veldig godt ut 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Soya har en naturlig søt smak til sammenligning 🙂

   1. Så du bruker den som er søtet ? Så at det finnes usøtet også.
    🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Bruker soya light 🙂

 2. Mathilde

  Hvor har du kjøpt Norge-glassene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Christiania Glassmagasin 🙂

 3. Denne smoothien skal jeg apsolutt prøve:) Hva slags granola har du toppe smoothien med?:)

 4. Hei Caroline!

  Jeg er så utrolig glad for at du som har så stor innflytelse og påvirkningskraft legger ut så mange gode veganske og vegetariske oppskrifter. Virkelig inspirerende!

  Allerede lagt nøtter og dadler i vann så blir nok denne til kvelds i dag 😉

  Ha en fin dag videre!

 5. Hanne-M

  Tittet igjennom litt nå siden det var desember sist jeg var innom, og blir så glad i hjertet av å titte innom her. Dere er så flinke til å ta bilder og de er GULL verdt, selv hverdagsbildene. Jeg snakker av erfaring da jeg skulle hatt flere bilder og minner av mennesker som ikke er her mer 🙁 En alltid positiv ladet side som kan gjøre meg i litt bedre humør og hvordan du tar vare på familien din og treningen din, får meg til å få lyst til å gjøre det mer selv. Så ville bare si takk!

 6. Janne Nilsen

  Må bare dele en fantastisk god granolaoppskrift med deg. Tror du blir til å like den 🙂

  100 g cashewnøtter
  80 g mandler
  80 g kokosflak
  80 g hasselnøtter
  80 g walnøtter
  50 g solsikkekjerne
  50 g chiafrø
  50 g kokosmør – smelt
  30 g flytende honing
  1 ts vanilje
  0,5 ts salt

  Røres sammen (jeg bruker å hakke opp all nøtter og mandler litt)

  20 min i ovnen 140 grader, rør litt innimellom 🙂

  1 håndfull rosiner eller tranebær tas i etter at resten er blitt litt avkjølt.

 7. Jeg elsker å ha grønnsaker i smoothie. Før brukte jeg alltid kun bær og frukt, men nå er det nesten bare grønnsaker og bittelitt frukt/bær 🙂
  Den smoothien så god ut.

 8. Anne Siri

  Elsker bloggen din og vore fast leser siden du starta 😀 Kvaliteten og variasjonen du leverer er fantastisk! Du er i ein klasse for deg selv når det gjelder blogging! Siden du har blogget så lenge hadde det vore gøy med noen tilbakeblikk innlegg. Kunne for eksempel gjerne tenkt meg et innlegg der du skriver om alt du har oppnådd gjennom bloggen, som «egen bok (Carolines dagbok), sko kolleksjon med Nelly og Bianco, eget hair-extension, 2 veskekolleksjoner med Adax, deltakelse på Skal vi danse – kjendisresturanten – «Dama til» med Leo, egen is» bare for å nevne noen 🙂 Det hadde vore så gøy! 🙂

  Og et innlegg om alle nyttårskjolene du har hatt, du kler deg så bra! 🙂

 9. Bestikket ditt er så fin. Hva heter den, eller hvor for man kjøpt den? Ellers digger jeg oppskriftene dine

 10. Denne var himla god!! Den gikk ned på høykant av både meg og minstemann 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra 😀 Har du prøvd denne http://www.carolinebergeriksen.no/2017/06/05/min-favorittsmoothie-akkurat-na/ ? Anbefales! 🙂

 11. Camilla

  Så flott med enkle oppskrifter på smoothie at det ikke er så mange ingredienser . Og b.t.w, du er råflink og bloggen er så bra. Camilla

 12. Pliiis les deg opp på soja… Ingen burde spise/drikke det….

 13. Charlotte

  Jeg elsker banan og mandel smoothien. Det gjør minstemann på 14 mnd også Han lyser opp hver gang og drikker som en helt Helt genialt ☺️❤️ denne skal jeg absolutt prøve stor klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *