nå har det gått for langt

reklame: reklamelinker boozt 

Jeg innser at i år har vi virkelig vært HELT håpløse. Hvem har juletre til over midten av januar?! Joda, det har vi.. Greit nok at jeg er over snittet glad i julen, men det finnes vel grenser selv for meg. Heldigvis har jeg fått snaps fra flere av dere som har det på akkurat samme måte, og det gjør meg litt glad 😉 For vår del handlet det først om at vi ikke ville ta bort julen sånn umiddelbart da det ble 2018, ettersom vi følte at vi nettopp hadde fått stuene på plass med alt som hørte med. Men så gikk vi faktisk lei og vi ville rydde bort julen i huset, men så var det denne tiden da. De få kveldene vi endelig hadde en time til overs, ville vi liksom være kjærester. Eller så ble det til at vi jobbet. Og så stod det der da, treet. Og nå har vi altså hatt både det og pynten 1 uke over det som i følge «regelen» er ok. Bra for oss at juletreet ikke er ekte 😉 

Happy endings? Haha! Elsker denne joggedressen, den kan tolkes akkurat som du vil, men mest av alt er den comfy og får meg til å le 🙂 Du finner genseren (reklamelink) HER og buksen (reklamelink) HER.  


Så ja, det tok noen timer, men nå er HELE huset julefritt! Og jeg ser, om mulig, enda mer frem til en ny uke i morgen 🙂 Det eneste som er nå, er at det ble så innmari tomt overalt, og plutselig ble jeg minnet på at vi enda mangler en del før alt er ferdig her. Men alt til sin tid! Det skal jeg i hvert fall ikke stresse med. Bilder på veggen, lamper og annen dekor – det kommer! Vet dere hva jeg skal nå? Jeg tar meg et bad! Det blir ikke et langt et, men jeg har bestemt meg for at jeg må prioritere det for å komme i nattastemning. Roe ned 🙂 Spent på hvordan det føles. God natt, dere Og takk for nok en fin uke! 

23 kommentarer

 1. Kathrin

  Du er ikke den eneste. Jeg har brukt lang tid på å rydde bort jula i år, men idag fikk jeg også den siste esken på plass i boden. Litt deilig, men som du skriver også litt tomt i huset. Så i morgen skal jeg kjøpe noen løk blomster og en stor bukett tulipaner. Ønsker deg en fin uke.

 2. Ann Kristin Hanestad

  Så travelt har dere det ikke . Hadde dere ønsket å fjerne jula før så hadde dere fått til det . Bare tull at dere har det så travelt . Enklere å si at dere ville ha det så lenge eller at dere ikke gadd å rydde det vekk . Dummeste jeg har hørt på lenge .

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alt handler selvsagt om prioriteringer, det har du helt rett i 🙂 Vi prioriterte annerledes, men nå var det nok.

 3. Imponert over at så mange orker å ha julen framme så lenge,hos oss er julen ute 1 nyttårsdag rett etter årets første frokost:)jeg får angst når jeg ser julen er fremme hos folk i januar og har lyst til å gå rundt i de 1000 hjem å rydde;) men noe helt annet… tusen takk for en fantastisk jobb du gjør. Du er en sann glede å følge deg. Ei klok dame lærte meg at det er viktig å heie på andre mennesker hver dag. Og i dag Caroline… velger jeg å heie på deg:)Ha en fin uke:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Skjønner hva du mener :p

   Tusen takk, så utrolig koselig å høre 😀

   Ha en fin uke du også <3

  2. Hvis man er en av de som ikke tar frem julepynten fra 1.desember (eller før), men venter til adventstida er over… Da pynter man gjerne til Jul dagene før julaften. Dermed er det ekstra hyggelig å nyte dager med tre og stemningen som hører med utover januar! Hos oss blir det veldig tomt uten juletre, og ingen god følelse å starte året som tomt…

 4. Så fin joggedress:)
  Kan du ikke begynne å skrive hvor klærne dine er fra selv om du ikke tjener penger på det? Flere bloggere som gjør det. Flere som har spurt deg om hvor jeansen og skjorten din er fra fra innlegg i helgen ? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Ina 🙂

   Jeg skriver ofte hvor ting er fra selv om jeg ikke tjener noe på det, men i de tilfellene hvor jeg ikke gjør det er det fordi klærne enten er gamle eller at det ikke er relevant i bloggposten.

   Skjorten er fra Ganni (fra 2015) og buksen er fra Zara 🙂

 5. Jula varer vel helt til påske, gjør den ikke? 😉

  Og jo, fin joggedress. Det er jeg helt enig i.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Jo, noen som sier det 😉

 6. Victoria

  Hjemme hos oss har har vi en tendens til at julen henger veldig igjen ut i januar, men ikke noe galt i det, annet enn at man til slutt blir lei, hehe! Men jeg syns pynten burde få være oppe litt ihvertfall når man har stort hus og mye å pynte. Og gjerne legger sjel i det! Dere har et nydelig hus ♥️ (Jeg bor i Sandesund, så går turer forbi innimellom)

 7. Men klarer du å nyte juletreet og julepynten langt ut i Januar? For meg blir det liksom ikke det samme med julepynt når vi kommer noen dager ut i januar 😮

  Lurer forresten på hva det vil si å være agenten din? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jo ikke det samme, men jeg klarer å nyte den litt 😉

   Agenten min har kontakt med mine samarbeidspartnere og står for det meste av dialogen oss i mellom. Det er hun som kontakter nye potensielle samarbeidspartnere f.eks.

 8. Hei! Mulig du har skrevet det før, men hvor er den fine julekula som du holder opp fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Disney Store 😀

 9. Synnøve

  Jeg lurer på noe heeelt annet enn det du skriver om her, hvor stor diameter har du på krølltangen du bruker? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er.. (sjekker) 26mm! 🙂

 10. Hege Fredriksen

  Og jeg har jule gardiner på kjøkkenet enda, haha:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 11. Kremt det toppet seg vel det året jeg hadde julegardiner hengende på kjøkkenet til vi var i juni tror jeg.. haha.. da skal det sies at jeg var student på fulltid og alenemamma og hadde ALT for mange baller i luften samtidig.. De gardinene skadet jo heller ingen, og de var helt enkle røde gardiner.. haha.. Meeen det skjer ikke i år for å si det slik 😉

 12. Elsker bloggen og brillene! Hvor er de fra?

 13. Sara Maria

  Har du en mer nøyaktig link til den fine julekula?
  Klarer ikke å finne den på Disney Store:-(

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *