året som gikk: del 4

inneholder reklame

Hei lørdag! I dag tok vi bare en kjapp frokost ved fjøla på kjøkkenet (gleder meg til vi får kjøkkenøy) og så dro vi avgårde på tur i snøen 🙂 Jeg elsker lørdager med familien, spesielt når vi kan være aktive sammen! Nå har vi akkurat kommet tilbake og skal få varmen i oss mens vi snurrer film, Ringeren i Notre Dame tror jeg det blir. Mamma hadde med seg min gamle bok om Esmeralda og Quasimodo som hun leste for Nelia her om dagen, og dermed har den blitt megapopulær 🙂 Uansett! Jeg har bladd litt i fjorårets bildearkiv og plukket ut de aller beste minnene fra de siste 3 månedene av 2017. For et fantastisk år det har vært! Tusen takk for følget – gleder meg masse til 2018! 


oktober 

Vi dro på hytta for å spise fårikål og for å nyte høsten som var kommet med alle de vakre fargene! 

(reklame sixbondstreet) Soverommet vårt var komplett og det var så gøy å endelig kunne vise det frem! 

Jeg reiste til Budapest med mine beste venninner for å besøke Henriette som bor der på fjerde året. Det ble en snarvisitt med et tidlig fly frem, én overnatting og et sent fly tilbake. Men likevel fikk jeg med meg at det virket å være utrolig fin by som jeg allerede gleder meg til å reise tilbake til en gang i fremtiden! 

(sponset pressetur) Lars-Kristian og jeg dro på pressetur til Paris! En HELT fantastisk tur som virkelig fikk øynene mine opp for flere sider av Paris jeg aldri har sett før. 

Jeg ble i Halloween-mood og dro for å jakte på de fineste gresskarene – både store og små 🙂 

Jeg hadde Halloweenverksted med fangsten, sånn for å sette stemningen 🙂 

Inviterte Anette og samboer på middag i Halloweeninspirerte omgivelser… 

… og pyntet hallen til årets skumleste dag! 

Vi tok med oss Nelia og ble med på Sarpsborgs feiring av Halloween i sentrum – Hallo Venn! Men først møttes vi til skummel pølsemat her hjemme 🙂 

Vi var på familieutflukter, blant annet dro vi til Hølen. Så vakkert! 

Og så hjalp vi mamma og pappa med de siste flytteeskene som stod oppbevart i kjelleren vår 🙂 


november

November startet vi med en hel dags fotoshoot her hjemme, hvor jeg hadde funnet frem ulike kjoler for å inspirere til årets julebord 🙂 Med oss hadde vi Nikola for å hjelpe til å lage fantastisk hår, og det var så gøy! Vi lagde også flere videoer denne dagen, og jeg jobbet så intenst og lenge at jeg endte opp med migrene dagen etterpå. Huff. Nå vet vi i det minste at vi ikke kan kjøre samme tempo ved en annen anledning. 

Vi feiret de fantastiske fedrene våre på farsdagen ♥ 

Og jeg laget en helt nydelig ingefærshot – min favoritt finner du HER

Vi dro til nydelige Thorskog Slott for å jakte på julestemningen – og OM vi fant den! 

Og så var det julegateåpning i Sarpsborg by – på bursdagen til Nelia! 

Nelia fylte 4 år ♥ 

Vaianabursdagen som vi hadde jobbet med i en liten evighet kunne endelig feires med 20 barn tilstede! Det var så gøy! 

Og så – var desember rett rundt hjørnet, og det var på tide å ta frem julepynten som vi ikke hadde sett siden den ble pakket ned da vi bodde i Siljan i fjor 🙂 


desember 

Desember! Stemning, kjærlighet, samhold og glede. Jeg elsker denne måneden! Og jeg måtte videreføre tradisjonen jeg har laget med kalender i trappen, til tross for at den nye trappen vår er annerledes enn den vi har hatt før. Jeg synes det ble skikkelig fint! 

Pepperkakeverksted må til i desember. Til Putti Plutti Pott! 

Og deretter var det på tide å pynte treet 🙂 

Jeg lagde spiselige kongler. Altså! Mmm 🙂 Sjekk ut oppskriften HER

Hallen ble pyntet til jul ♥ 

Vi reiste til Gøteborg med gode venner – ansvarsløs helg vol. II var i gang 🙂 På dag 2 booket Lars-vi oss inn på kanskje verdens fineste suite! SÅ lekker! 

Dagen derpå-frokost… 

Og så ble det 13. desember og lussekatkbakst med jentene mine ♥  

Og så kom selveste julaften! 

I romjulen fikk vi endelig pyntet årets pepperkakehus ♥ 

(reklame sixbondstreet) Og omsider fikk jeg endelig vist dere den nydelige julestuen vår ♥ 

Og så kom den siste dagen i året ♥ Den feiret vi med de fine vennene våre, Bård og Katrine, 3-retter, drinker, champagne, spill og gode samtaler. Som alltid! 

Jeg tenkte utenfor boksen og laget rett og slett en ballongbue over hele bordet! Jeg synes det ble HELT rått, om jeg kan si det selv! Rundt ballongene på midten tvinnet jeg lysslynger, så da mørket kom smygende, kunne vi slå av alt lyset og kun ha levende lys og lyset fra ballongene. Så fint! 

Vakre venninna! 


Takk for det gamle 🙂 Januar er snart over allerede og for min del har året hatt en veldig god start! Jeg gleder meg til å finne ut hva 2018 fører med seg ♥  

33 kommentarer

 1. Du er VELDIG lik faren din! Og søsteren er lik moren din, unntatt hårfarge da 🙂

 2. Drømmer meg bort i bildene dine, kan jeg spørre hvor du fikk den rødstripete dressen din fra? Ser så god ut!

 3. Hvorfor godkjente du ikke kommentaren min under treningsinnlegget her om dagen? Det var ment som en konstruktiv tilbakemelding, skjønner ikke hva som var feil med det?

 4. Det er så fint med tilbakeblikk, du er heldig som har alt dokumentert her på bloggen din.. og jeg sitter med en liten tåre i øyekroken ❤️
  Ha en fin lørdag, vakre dere!

 5. Godt nyttår! Masse flotte bilder men savner å se barna forfra av og til. Nå har vi sett de bakfra i hele 2017 så det hadde vært artig å se forfra – kanskje en gang i måneden. Skjønner dere vil skåne dem, men de var jo hyppig på bloggen tidligere.

 6. Elisabeth

  Du er alltid så pent sminket 🙂
  Hva bruker du av sminke på huden?

 7. Takk for titten 😀 og selfølgelig husker jeg dette.. Ser ut som ett innholds rikt år!og den suiten i Sverige.. OMG 🙂 og Paris.. Elsker Paris ❤️ Gleder meg til å følge bloggen vidre inn i 2018!
  Har spurt før.. Men spørr igjen, hvor har Di kjøpt de fine jule asjettene? Bare elsker de 🙂

 8. Er du takknemlig for alt du får sponset ? 🙂

  1. Er du takknemlig for lønna du får fra jobb? Rent generelt skal vi alle være takknemlige for at vi har jobb, og lever i et land der vi har det trygt og godt. Men sponsede produkter er noe av den lønna Caroline hever fordi en del av jobben hennes går nettopp ut på å reklamere for de ulike produktene – og dette er produkter hun skatter av. Altså regnes det som inntekt. Hvis Caroline heller hadde mottatt penger som lønn i stedet for varer, hadde ingen kommet på å stille et sånt spørsmål.

   1. Jeg er selvfølgelig veldig takknemlig. Sammenlikner du virkelig ordinær lønn og sponsing ? Det er 2 forskjellige ting. Så det å få alle møbler sponset er det samme som ordinær lønn?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Lønn og sponsing er to forskjellige ting, men prinsippene er de samme. I stedet for å betale meg i form av penger for reklame, betales det i produkter. Det er jo ikke sånn at jeg får ting bare uten videre, jeg gir tilbake reklame som regel til en langt større verdi enn hva jeg får sponset.

   3. Bra vi er forskjellige. Jeg er ikke takknemlig for at arbeidsgiver betaler meg lønn for jobben jeg gjør, det skulle bare mangle. Jeg er takknemlig for at jeg har jobb. Ja, jeg sammenligner lønn og sponsing, nettopp fordi at ingen av delene kommer gratis – du må utføre en jobb for å få det.

 9. Så kjekt det er med disse tilbakeblikkene, og for et innholdsrikt og bra år det ser ut som dere har hatt 🙂 Jeg lurte litt på det du skrev om ammeslutten i forrige oppsummering – skjønner forferdelig godt at det var sårt å måtte slutte med det sånn plutselig. Fortsatte du da å pumpe deg og gi morsmelk på flaske, eller ga du deg helt?

 10. Benedicte

  Jeg personlig synes disse innleggene er kjedelige og scroller bare forbi (og det tar jo sin tid :p). Altfor lange og mange bilder, du deler tross året opp i 4 lange innlegg. Kanskje bedre om du tok årets høydepunkter med én enkel setning eller 4 bilder på rappen istedenfor ett og ett? Vi har jo sett de før mener jeg 🙂

  1. Helt enig. Blir veldig kjedelig 🙁 og sykt langt innlegg 🙁

 11. Christine

  Hei 🙂
  Vil ingefærshoten være OK å drikke når man er gravid? Er stup forkjøla og har fått streng beskjed om ikke å innta noe form for medisin – er sengeliggende på 6. Dagen med feber og sår hals, føler jeg er i ferd med å bli gal 🙂

 12. Jeg blir så inspirert! Så fine bilder 🙂

  Skal dere slutte å vise jentenes ansikt? Støtter dere uansett hva dere velger å gjøre 🙂

 13. Ingvild

  Mulig det bare er meg, men skulle gjerne ønske at bildene på bloggen din var litt mindre! Det er så slitsomt å ikke kunne se hele bildet samtidig. Bare ment som en tips altså, bildene er ellers kjempefine! 🙂 Vet ikke om det er bare min Macbook som er rar, kanskje? Bruker Macbook Air, 13-tommer. Og bildene er svære i alle nettlesere jeg prøver.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De fleste som leser bloggen leser på mobil eller nettbrett, og der er den størrelsen jeg har perfekt 🙂 Men om du bruker Mac kam du forsøke å trykke cmnd -. Da reduserer du skjermstørrelsen 🙂

 14. Søren altså dere er en talentfull duo. Bildene dere tar, og redigeringen dere gjør for å fremme bildene enda mer. Nei dere er virkelig flinke. En blogg av ypperste kvalitet.. man kan rett og slett ikke kalle den noe annet.

 15. Fy søren så gjennomført og flink du er Caroline (og LK).
  Du er virkelig den dyktigste bloggeren Norge har <3

 16. Hei, fine disse innleggene og mange flotte bilder, men jeg synes de blir for lange. Må innrømme at jeg «ramler» av på veien.

 17. Veldig mye pjatt her for tiden. Jeg bidrar med et dikt jeg laget i aften og håper du kan si hva du synes om det 🙂 Les litt mellom linjene. Det har en dyp betydning.

  STJERNENE ER UNDER NEGLENE MINE

  Crash!

  Brunost in the evening, baby!

  Jeg vasser forsiktig til kjøkkenet

  der ho mor står
  og raker bedet sitt

  Brått kjenner jeg den

  … gassen fra rassen!

  Den skyter imot meg
  med 90 decibel

  Jeg hører en alarm
  Å, en slik en høy alarm…

  Tro om den er
  fra hennes revnede tarm?

  1. Sjarmerende.

 18. Kan man spise blåmuggost når man er gravid?
  Synes også at disse årskavalkade innleggene kunne inneholdt færre bilder..

  1. Bare varmebehandlet!

   Enig, jeg ville heller sett et innlegg der du valgte ut én ting fra hver måned f.eks. Dette er langt, repetitivt og kjedelig.

 19. Tenker dere på flere barn? Eller føler du det er nok med to barn? 🙂

 20. Margrethe

  Du er så flink til å lage innholdsrike innlegg med ekstremt proffe bilder! At du klarer å prestere med så perfekte og utrolig vakre bilder, til tross for den travle hverdagen din, er imponerende. Aldri, aldri slutt å blogge, uansett hva. Du har virkelig fått til noe unikt som ingen andre bloggere har, helt klart!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Så koselig å høre! Tusen takk! 🙂

 21. Den grønne lange kjolen din var helt nydelig. Skulle likt å hatt på meg en slik i bryllupet jeg snart skal i. Kan jeg spøre om hvor den er den kjøpt? Selger du ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg selger den om du er interessert 🙂

   1. 🙂
    Send meg gjerne info om pris & str på mail?
    Violaskog@hotmail.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *