pizzadate og serietitting

Da klokken ble åtte i dag tidlig, kunne jeg krysse fredagsøkten av listen min – for en følelse! Jeg elsker sirkeltrening og i dag kjørte vi en skikkelig tung variant med basisball! Bah! Det er heavy altså, sirkeltrening med høy intensitet! Det hadde vært gøy å dele et opplegg her på bloggen en gang, det må jeg få til 🙂 

Trening, pizza og vin – det kan fint gå hånd i hånd etter min mening 🙂 I går kveld kom mamma og pappa på besøk, og så laget vi to forskjellig varianter av _ekte_ pizza – Lars-Kristian og jeg serverte bbq-pizza, mens mamma og pappa gikk for en sterkere variant med hjemmelaget kjøttdeigsaus. Nammis! Mens pizzaen stod i ovnen, satt vi på 30 grader i februar. Det er en fantastisk serie! Mannen og jeg har sett oss gjennom sesong 1 og nå som vi skulle starte å se sesong 2, hang mamma og pappa seg på, for nå har vi kommet like langt. Så en gang i uken blir det seriedate her hos oss etter at jentene har lagt seg – så hyggelig 🙂 Nå kan jeg ikke engang forestille meg at vi har bodd så langt fra hverandre som vi faktisk gjorde over så mange år! 

– verdens fineste mamma og meg! – 


På grunn av pizza, ett glass og serietitting, fikk jeg jo skikkelig fredagsfølelsen i går, men det er jo i dag det snart er helg! Ettersom jeg var i Oslo fra tirsdag til onsdag har denne uken gått svimlende fort i tillegg, så jeg er litt forvirret ettersom rutinene har blitt kastet litt hit og dit. Nå skal jeg bare komme a jour før jeg kan ta helg, vi forsøker å ta litt fri hver lørdag, så jeg har en del som må på plass før tacoen skal på bordet 😉 God helg, fine mennesker! 

43 kommentarer

 1. «Trening, pizza og vin – det kan fint gå hånd i hånd etter min mening :-)» ..og av den grunn følger jeg deg, Caroline! Din balanserte livsstil der trening og sunt kosthold, men også late søndagsmorgener, rødvin og pizza, står i fokus. Jeg tror det er sunt! Sunnhet for kroppen og for sinnet. Du er et forbilde 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   TAKK, Ingrid! Dette ble jeg så glad for <3 Og jeg er helt enig! Dette er i hvert fall min balanse 🙂 God helg til deg!

 2. Marianne

  Så koselig å bo så nære foreldrene sine og ha så godt forhold:) Moren din ser veldig ung ut, hun holder seg veldig godt. Ha en fin helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er virkelig helt fantastisk! Tusen takk, Marianne! En god helg til deg og dine også 🙂

 3. Cornelia

  Hei 🙂 Det er ikke alle ting du gjør/sier som jeg er enig i – men jeg synes det er bra at du fronter et sunt forhold til alkohol 🙂 Dvs. at man kan nyte et glass til maten flere ganger uka fremfor den tradisjonelle helgefylla vi har her i Norge. Har selv bodd i Italia, og de har en helt annen drikkekultur enn i Norge. (Den drikkekulturen vi har i Norge vil jeg heller kalle U-kultur :p ). Så lenge man ikke er disponert for alkoholisme og drikkingen eskalerer, synes jeg det er topp at man kan ha et moderat og på mange måter helsestyrkende alkoholkonsum! 🙂 Jeg er slik som deg på dette området 😉 Vi har så mange dårlige forbilder rundt oss (ikke nødvendigvis kjendiser, men bare folk generelt), så det er bra at noen viser oss den sunne, balanserte måten! <3

 4. Så koselig å se bilde av moren din igjen! ♥ Syns aldri vi ser bilder av foreldrene og søsken deres lenger, håper det endrer seg! 😉
  Riktig god helg til dere og hele familien! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du synes det! God helg til deg og dine også <3

 5. Caroline

  Herregud så bra mammaen din ser ut!:D Jeg var sikker på at det var en av venninnene dine på bildet!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, hun er verdens sprekeste og fineste på alle måter <3

 6. Har sesong 2 kommet nå eller er den gammel? Prøver å huske om jeg har sett én eller to sesonger, men det står helt stille…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror ikke den er ny? Er ikke sikker selv :O Men ser ut som den kom i mai i fjor 🙂

 7. ElisabethD

  Jatakk til oppskrift på fyllet til pizzaene! Trenger en forandring fra de vanlige jeg alltid går for 🙂 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal jeg fikse 😀

 8. Kristin

  Jeg leste kommentarene på treningsinnlegget og skjønner at du ikke gidder å ta av sminken når du trener. Men gidder du å deretter hoppe i dusjen for så å legge ny sminke til en pizzakveld?

  1. Lurer på det samme 🙂

 9. For et koselig innlegg!
  Jeg likte spesielt bildet nr 3, det ser ut som du koser deg enormt 🙂

  God helg!

 10. Flott mamma du har. Jeg trodde også at det var en venninne før jeg leste teksten. Veldig koselig å lese om det nære forholdet dere har. Og drit i kommentaren over her. Kos deg med vin akkurat når du vil. Jeg er sikker på at du har et sunt forhold til alkohol og «alkohol med måte» er helt greit å fronte. Bloggen gjenspeiler jo livet ditt. Og apropos det – jeg leser bloggen til Marna. Og jeg må si at jeg beundrer henne. Hun virker så ærlig og trygg på å vise livet slik det er. Problemer i ekteskapet, vinterdepresjon og sug etter godis. Hun kan sminkes og styles og se helt fantastisk ut på noen bilder og hun kan legge ut bilder av et usminket ansikt og mageflesket sitt. Jeg synes det er fantastisk at hun gjør det. Og i den forbindelse, så lurer jeg på om livet ditt er så perfekt som det ser ut til på bloggen. Bloggen din er veldig proff og gir mye inspirasjon, men jeg håper at du også vil vise mer enn en perfekt fasade. Dere bloggere er jo såkalte influencere. Det er mange mennesker som sliter og som får en ekstra belastning med på kjøpet når de leser på blogger og sosiale medier om det tilsynelatende perfekte livet andre lever. Jeg har veldig respekt for alt arbeidet dere legger ned i bloggen, men jeg håper å se en dreining mot et hverdagsliv som inneholder både lys og mørke, medgang og motgang. Klem fra meg <3

  1. Cornelia

   Hvilken kommentar over skal hun drite i? 🙂 Ser bare positive kommentarer på dette innlegget… Eller har jeg oversett noe?

  2. Jeg tenker motsatt. Jeg vil verken se Caroline eller Marna sitt mageflesk, og jeg vil ikke høre om de dårlige dagene til Caroline eller krangler med LK. Det er ikke det denne bloggen handler om, og det er helt greit. Caroline trenger ikke å vise frem at hun har ei kvise på rumpa for å vise at livet ikke er perfekt. Det må vi kunne tenke oss til selv at hun sikkert av og til (eller kanskje ikke, hva vet jeg) har- som alle andre. Den trangen enkelte har til å brette ut flesk og div på nett, kan gjøres på de sidene det gjøres. Ja takk til ulike blogger for ulikt publikum.

 11. For et koselig innlegg! Ha en super helg!

 12. Wow! For en flott mamma du har!:) Trodde først det var ei veninne. Jøyemeg at dere gidder å mase sån om sminken til Caroline.So what?? Hun liker å sminke seg. Du er nydelig, Caroline:)

 13. Så fantastisk moren din ser ut, trodde hun var venninnen din først! Har dere vært skikkkelig uenig noen gang etter du ble voksen? Tror du søsteren din føler seg litt utelatt nå når dere bor så tett og møtes oftere til hyggelige stunder? Takk for fint innlegg og drit i alle kommentarer i forbindelse med sminke og trening 🙂

 14. Nå fikk jeg lyst på pizza:)
  Er hyggelig å se at du normaliserer det å drikke vin til maten! Jeg kommer selv fra et hjem der foreldrene gjerne koste seg med et glass eller to til god mat, uten at de ble brisne eller fulle av det. Selv liker jeg ikke vin eller annen alkohol, men jeg synes det er flott at mange har et avslappet forhold til det og koser seg litt ekstra når de skal spise. Samboer, f.eks. Er så lei av folk som kritiserer andre for å kose seg med vin – hører det overalt.

  1. Cornelia

   Amen! 🙂

 15. Kommenterer sjelden men i dag må jeg bare! Du virker så ærlig, positiv og ikke minst sprudlende. Jeg synes bloggen din er utrolig inspirerende! Håper du får en super helg sammen med dine! <3

 16. Nå viser jo ny forskning at alkohol er kreftfremkallende selv i små kvantum,hva tror du om det Caroline?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi konsumerer hundrevis, om ikke tusenvis av stoffer som er kreftfremkallende hver eneste dag. Til gjengjeld konsumerer man også hundrevis, om ikke tusenvis av stoffer som reduserer risikoen for kreft hver dag. Som jeg skrev her om dagen, det handler om balanse og måtehold over tid 🙂

 17. Jeg støtter fullt og helt det Ingrid skrev lengre oppe her. Trening er og sunt kosthold er meget viktig, MEN det er like viktig å kunne unne seg litt vin og sjokolade også. Rett og slett LEVE! Alt med måte 😉 Jeg måtte derimot le litt. Jeg så på bildene og så tenkte jeg:
  – hvilke av hennes venninner er dette, tro?
  Så leste jeg at du hadde hatt besøk av mor og far. Det var moren din . . . hahaha! Der ser du, hvor ung hun ser ut 😉 Fantastisk dame!

 18. Wow! Er det mammaen din? Jeg tenkte med en gang på søsteren din hehe….ung og fresh mamma du har 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 19. Eva Veronika

  Mamman din er ei nydelig dame.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Eva Veronika <3

 20. Hei. Jeg har nylig lagt om til lavkarbo, og lurer på om du har noen råd til en nybegynner 🙂 (gjør det av helsemessig årsak for å se om jeg kan bli kvitt smerter/sykdom). Hvordan vet jeg at jeg får i meg nok fett iløpet av dagen? Hvordan gjør du det når du blir servert middag på besøk? Har du noen grunnleggende råd? Liker bloggen din veldig godt, så gjennomført med både bilder og tekst! Ønsker deg en god helg 🙂

 21. Like flotte kvinner, både du og din mor. Hva er vel bedre enn morogdattertid.

  God helg fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 22. Cecilie

  Veldig hyggelige bilder, det må være fint å bo nærmerer hverandre <3 Kan jeg spørre hvor vinglassene dine er fra?

 23. Ååh, måten du ser på mammaen din på <3 Så fine dere er!

 24. Trodde du hadde besøk av en venninne. For en sprek mor du har!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 25. Benedicte

  Hvilket merke er genseren?

  1. Caroline Berg Eriksen

   BikBok 🙂

 26. Inger lise

  Heia-) har sett første sesong av 30 grader i februar . Kunne tenkt meg å følge de i neste sesong også …Men hvor ser du den neste sesongen ? Sumo ?
  Ellers synes jeg du har en flott familie -)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sumo! 🙂

   Tusen takk 🙂

   1. Inger lise

    Takk-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *