mine favorittvesker

reklame: inneholder vesker fra egen kolleksjon med adax 

Jeg har ikke overflod av designervesker, men jeg har noen og favorittene mine bruker jeg så ofte jeg bare kan! Jeg ser ikke poenget i å bruke mye penger på vesker eller sko som kun er ment til spesielle anledninger, da vil jeg heller kjøpe det for å bruke det! Og det skal gjerne være ting som ikke kun er sesong- eller trendbasert, men heller noe som kan brukes sesong etter sesong. En annen grunn til at jeg ikke drukner i masse designervesker, er selvfølgelig den enkle grunn at jeg har vært så heldig å få være med på å lage utrolig fine veskekolleksjoner selv, og disse veskene har alt jeg ser etter i en veske! De er tidløse, klassiske og den nyeste kolleksjonen er også veldig hverdagslig – og etter min mening – helt rå! Dermed har de fått en helt naturlig plass i både min hverdagsgarderobe og festgraderobe 🙂 I dag har jeg lyst til å vise dere mine veskefavoritter – en god blanding av mitt eget design og andres design.

Louis Vuitton Pochette Métis – denne fikk jeg til bursdagen min for 1 år siden, jeg hadde stått på ventelisten l.e.n.g.e, men plutselig lå den innpakket en god stund før den egentlig skulle komme. Lars-Kristian er en luring! Denne bruker jeg masse og den er like fin til hverdagsklær som til et mer pyntet antrekk.

Charlotte Adax by Caroline Berg Eriksen – denne kommer i tre farger, men disse to er uten tvil de jeg bruker mest! Helsort og nydelig pudderrosa farge. Jeg elsker det lille håndtaket på toppen som også gjør at den kan brukes uten skulderrem og dermed blir den mer egnet til fest. Den har en trekkspilleffekt, så den rommer mye mer enn det ser ut til!

Nelia fra Adax by Caroline Berg Eriksen – i fargen stone er en helt nydelig veske og en så fin farge! Denne er perfekt utover våren og om sommeren, men kan selvfølgelig brukes året rundt også. Den samme vesken i fargen sort er jeg også veldig glad i. Denne modellen kommer fra min første veskekolleksjon med Adax.

YSL Medium Kate Monogram – en klassiker! Går til både hverdag og fest, men mest av alt bruker jeg den når jeg pynter meg, selv om den også kan pynte opp et helt vanlig hverdagsantrekk. Denne fikk jeg julen 2015, så den er flittig brukt 🙂 

YSL blogger bag – ja, den heter faktisk blogger bag! Passer jo midt i blinken 😉 Denne bruker jeg mest til fest, men også i hverdagen, det kommer helt an på hva jeg trenger å ha med meg, ettersom den ikke rommer all verden. Elsker dusken på den, det er en grunn til at den første kolleksjonen min med Adax hadde dusker, og at jeg måtte lage en ekstra stor dusk i kolleksjon nummer 2 😉

Naia fra Adax by Caroline Berg Eriksen – noen ganger er det så deilig å ha på seg en sekk! Som når hele familien er på tur (p.e.r.f.e.k.t når vi for eks. er i Dyreparken eller på Tusenfryd o.l) eller når jeg er på farten og ønsker en mer sporty stil. Denne kan kjapt gjøres om til crossover også, og du kan lett fjerne stroppene som gjør den til sekk. To i én! 

Elsi fra Adax by Caroline Berg Eriksen – både denne og den største vesken fra min forrige kolleksjon har jeg brukt som stelleveske til Naia. Denne er også perfekt fordi den rommer dataen min, så denne har jeg med meg når jeg er i Oslo eller skal ut og må ha med meg dataen pluss litt til 🙂 


(annonselink) De fleste veskene mine fra ss17 finner du nå til 30 prosent rabatt HER 🙂

22 kommentarer

 1. Hva med Mulberry Alexa? Husker du kjøpte den for en god del år siden, og det har alltid vært drømmevesken min til hverdags!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den har jeg fortsatt 🙂 Men det er ingen favoritt per nå 🙂

 2. Kan en ha for mange vesker, eller sko:)

 3. Øverst på ønskelista mi står en LV Neverfull. Den skak jeg unne meg om 15 mnd når jeg er ferdig med juss-studiet

  1. Det bør jeg også, men er ikke ferdig jurist før om 4 år…

 4. Ja takk til alle sammen, men i andre farger enn svart for meg.

  Klem fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 5. Den lille grå.. Fra adax Den var lekker 😀

 6. Liker kolleksjonen din veldig godt. Fine vesker til fornuftige priser 🙂

 7. Veskene dine for adax er suuperfine! Du burde fremme de mer på bloggen synes nå jeg 🙂 ønsker meg såå sissel clutchen, den har stått på ønskelisten mang en gang.. 🙂

 8. Charlotte

  Jeg kjøpte meg Charlotte vesken i sommer, i pudderrosa. Det er den eneste designvesken min foreløpig men fy søren jeg elsker den! Den er bare helt perfekt!
  Fargen, detaljene, lure løsninger inni Håper på flere veskekolleksjoner fra deg. Og jeg kunne gjerne hatt de alle sammen!

 9. hei,

  kan ikke se at du har lagt ut bilde av Naia sekken brukt som veske. Kan jeg ha oversett det? Skulle gjerne sett det fordi jeg vurderer å kjøpe den:)

 10. Heldige du som har så mange flotte vesker:) Den sorte YSL-veska er øverst på min ønskeliste, men bankkontoen min er ikke helt enig med meg… Jeg synes forresten Nelia-veska er nydelig! Har lenge vurdert å kjøpe den i sort 🙂

  1. Men den er vel ikke til salgs lengre?

 11. Jeanette

  Superfine alle sammen. Har helt veskedilla selv. Kjøpte meg nylig en swagger veske fra coach,elsker den!!

 12. Pudder rosa.. Jaja så grått jeg:D Lekker kolleksjon, har lommebok fra adax i burgunder.. Er så super fornøyd 😀

 13. Har fått kjempemasse skryt for Naia-sekken jeg kjøpte i sommer 😀 Var i København nylig, og den passet perfekt som håndbagasje på flyet. Får jo plass til en hel haug i den!

 14. Hei! Jeg ønsker og bestille Nelia veska, men finner den ingen plass! Selges den ikke mere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dessverre er den utsolgt :/

 15. ELSKER Nelia vesken min i sort! har brukt den nesten hver dag siden jeg fikk den til jul for 2(?) år siden, den rommer så utrolig mye og har holdt seg like fin!

  Er det ikke mulig å få tak i de mer ? skulle gjerne hatt den større str. også 🙂

 16. Hei
  Flotte vesker! Jeg er på utkikk etter en stor sort veske som jeg kan ha PC i, mer en shopper.. du hadde en adax mener jeg, kan du tipse meg om modellen?

 17. Hei.

  Etter at jeg så dette innlegget har jeg jakta på vesken Nelia i fargen Stone, men finner den ikke noen steder, hverken på nettbutikker eller på butikkene i byen. Vet du hvor jeg kan få tak i den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *