kveldstrening til en forandring

reklame: annonselenker x-life 

Kroppen spiller ikke heeelt på lag i dag etter altfor lite søvn og en tidlig økt i går, det er rart hvordan jeg bare.. kjenner det på hele meg. Trøtt i trynet, tung i beina. Derfor har jeg bare trent en helt rolig økt nå i kveld, etter at barna la seg. Det var ikke snakk om å starte dagen med en treningsøkt i dag i hvert fall, litt overskudd skal man tross alt ha for å komme seg opp og yte maksimalt! 

(reklamelinker) Dette treningstøyet er helt nytt fra Casall. Så fint! Finn genseren HER, tightsen HER, treningsbh HER og skoene HER 🙂 

Ikke at du trenger å yte maksimalt hele tiden heller, noen ganger er det deilig med økter som bare setter kroppen i gang og som gjør at du får godt med bevegelse. Å kjenne at du har brukt kroppen til noe annet enn å sitte i ro på en kontorstol hele dagen. Som jeg har gjort i dag! Hah.. Så det ble rett og slett litt gange, småjogging og tøying. Å tøye er så deilig. Jeg kan til og med sitte å tøye fingrene, strekke dem godt bakover. Haha! Si at jeg ikke er alene om det? Jeg har forresten så lyst til å gjøre litt yoga igjen, men finner aldri tider som passer. 


I morgen blir det opp og hoppe for morgentrening igjen, og nå i kveld kommer mamma og pappa over på pizzalagingsdate – om det i det hele tatt er noe som heter det! Vi skal i hvert fall lage pizza (med bunn denne gangen altså 😉 Det blir så koselig! Håper deres torsdag er bra ♥ 

36 kommentarer

 1. Stine Haugland

  Hva heter kameraet ditt? :-)’

  1. Caroline Berg Eriksen

   Canon Mark 5D IV 🙂

 2. Hihi ang pizzakommentaren 🙂 Vil bare takke deg for en kjempefin blogg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Noreen 🙂

 3. Har du prøvd «Yoga with Adrian» på YouTube? Det er fantastisk! Hun har laget sin andre 30-dagers challenge, vanvittig god og du trenger ikke følge opp for hver dag. Godt om morgen, men like godt før man legger seg. For å tømme tankene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kult, tusen takk for tipset, Jenny 😀

 4. Hei 🙂 Siden du liker å tøye har du kanskje forsøkt yin-yoga? Hvis ikke kan det anbefales! Appen «Vila dig i form» er et godt alternativ til yogatimer, når det er vanskelig å finne tiden :)) Ønsker deg ei god helg 🙂

  1. Kamilla

   +1 på «Vila dig i form», den bruker jeg ofte! Perfekt for å få inn en liten (eller lang) yogaøkt på kvelden, eller etter trening. Jeg digger Yinyoga, selv om det kan være en ordentlig tålmodighetsprøve. Nesten litt sånn mindfulness-trening. God helg om litt! 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 😀 God helg tilbake, Maria 🙂

 5. Du set alltid fresh ut selv om du har trent . Jeg ser ikke fresh ut etter en treningsøkt. Hva gjør du for å se så fresh ut etter en treningsøkt ? Er det sminken? Jeg trener aldri med sminke. Føler det blir klamt og ekkelt 🙁 spent å høre din oppskrift !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Disse bildene er ikke etter treningsøkten :p Følger du meg på snap? Er ikke alltid så fresh etter en økt der :p Jeg trener nesten alltid med litt sminke, men ikke mye (med unntak av om jeg trener på kvelden, slik som i går, da jeg hadde sminke fra før av) Synes uansett aldri at sminken blir klam eller ekkel, men svetter jeg mye og har vanlig sminke, så går den jo av 🙂

 6. Ingeborg

  Tips: Eliza Landgren(@elle_fit på instagram) har ein e-guide med ulike yogasekvensar og forklaring av korleis ein gjer ulike yogaøvelsar heime, perfekt for kortare og lengre økter som kan gjerast omtrent kor og når som helst! Du treng ikkje nødvendigvis gå på ein yogatime for å kunne gjere yoga 🙂

 7. Å tøye.. Er så godt det. Godt vondt heter det kanskje for Min del haha 😀
  Kos deg med pizza lage date 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vondgodt 🙂

 8. Imponerende kveldslys dere har i Sarpsborg! Minner nesten mer om morgenstund 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Disse bildene er tatt i kjelleren, så hit slipper nesten ikke noe lys inn 🙂 Glad vi har god belysning rundt oss i form av kunstig lys 😉

 9. Desiree

  Kan jeg spørre hvilken linse du bruker når du tar bilde i speilet? Har lurt flere ganger 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Objektivet er Canon 24 / 70 mm. f2,8 🙂

 10. Elisabeth

  Bekymrer det deg ikke at du får for lite søvn såpass ofte? (Jeg tror en av nyttårsforsettene dine var å jobbe med akkurat det.) Det er veldig usunt med underskudd på søvn, så hvorfor bryte ned det du gjør for helsen med å sove for lite. Det er mye informasjon på nettet, mulig enda mer på engelsk (sleep deprivation). Kanskje du kan skrive et inlegg om hvor viktig søvn er for helsen, hva som skjer på kort og lengre sikt når vi ikke får nok søvn?
  Mat, mosjon, søvn. Helse-balanse 🙂

 11. Elisabet

  På bildene du legger ut er du alltid sminket, til og med på treningsbilder. Hvorfor ikke ta noen bilder uten sminke og vise følgerne dine at man ikke alltid trenger å se «perfekt» ut?

  1. Elisabeth h

   Lurer på hvor mange ganger Caroline må svare på spørsmål om sminke……

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg trente på kvelden og gidder ikke å ta av meg sminken før jeg trener 😉 Du kan følge meg på snap, snapper ofte fra morgentreningen mine uten denne type sminke 🙂

 12. Hei. Jeg lurer på om du kan fortelle litt om din erfaring med trening og amming? Jeg er veldig redd for å få mindre melk av trening? Vet ikke hvorfor jeg tror det. Er redd jeg blir stressa, og dermed få mindre melk. Redd for det samme hvis jeg feks vasker huset i flere timer også. Må du drikke/spise mye mer feks?
  Fin fin blogg du har også:) Har lest den i flere år:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg trente som før under amming, men forsøkte å ikke amme rett etterpå om jeg hadde trent veldig hardt. Det påvirket aldri min produksjon! Men jeg sitter ikke med fasiten, altså! 🙂

 13. Hvorfor heter alt «date». Snakk norsk!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Stevnemøte eller avtale? :p Jeg endrer ikke måten jeg prater på kun fordi jeg skriver en blogg, jeg har alltid sagt date og det kommer jeg til å fortsette med 🙂

 14. Hei!
  Her er ei veldig fin yoganettside ein kan bruke heime: ekhartyoga.com
  Den er veldig fin og inneheld mange enkle videoar som er lette og følge som både nybegynnar og viderekommar. Perfekt om du har vanskeleg for å finne tid til å reise på gruppetrening. Den har også veldig mange meditasjon- og avslappningsvideoar. For min del synest eg det er veldig fint å gjere yoga heime i fred og ro til denne nettsida.
  Takk for fin blogg!
  Helsing yogaelsker

 15. Treningsrommet deres altså, det må være så digg å ha et slikt i kjelleren! Yoga er så deilig, men blir litt nedprioritert tidsmessig for meg også dessverre. Velger ofte andre treningsformer.

  Ha en super dag! 🙂

 16. Yoga på youtube er genialt 🙂

 17. Last ned appen yoga studio på apple tv! Den synes jeg er genial!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset, Helene! 🙂

 18. kan du lage et nytt innlegg hvor du viser hvordan hele treningsrommet ser ut ? : )

 19. Enig med Jenny: Sjekk ut Yoga with Adriene! Hun har også videoer helt ned i 5-7 minutter. Det har du tid til 🙂 I tillegg er hun avslappet, morsom og gir alternativer til oss som ikke er så myke. Ønsker ellers gjerne å lese mer om yoga, mindfullness, fargelegging- den typen ting.

 20. yoga/bevegelse på family tirsdager kl 19 😉 Litt vanskelig å få til kanskje men, fin time 🙂

 21. Jeg savner gamle fotballfrue, men konkrete treningstips, litt bustete «etter trenings»hår og som inspirerte meg. Jeg begynte å følge deg for matlaging og trening, men nå bruker jeg treningsblogger til inspirasjon og da bruker jeg fort andre kilder til matinspo samtidig.

  Du kunne jo skrevet hva en kjapp kveldsøkt gikk ut på? Du kunne skrevet kort hva treningen på Barrys gikk ut på (for den er vanvittig kul og effektiv, jeg bruker Barrys jevnlig selv). Du kan fullføre PT-utdannelsen og dermed tilføre bloggen mer kvalitet og dybde når det kommer til treningsbiten. Dessverre klikker jeg meg inn på bloggen av ren vane nå, og blir lite inspirert av det jeg leser 🙁

 22. Så kule treningsklær:) Hvor er de fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *