et døgn i Oslo

reklame: sekk fra egen kolleksjon med Adax 

Hei hopp! I dag startet jeg faktisk dagen med en treningsøkt klokken 06:00 på Barry’s Bootcamp! Agenten min, Viola, har hatt lyst til å dra med meg siden vi ble kjent med hverandre, men det passer sjelden å trene tidlig på morgen når jeg er på jobbreise i Oslo med stappet timeplan… bortsett fra i dag! Jeg skal innrømme at jeg var skeptisk til å stå opp så tidlig, ettersom jeg var på forestilling med noen venninner i går kveld. 

Vi møttes for litt mat og et par glass vin i seks-tiden og sceneteppet til forestillingen gikk ned litt før elleve, så jeg var ikke i seng før ved midnatt og mobilen min vekket meg med John Legends Good Morning klokken 05:00. Uæ! Jeg la inn litt margin, så jeg ikke skulle forsove meg, men det verste var jo at jeg faktisk bare spratt opp! Haha! Hele natten våknet jeg med jevne mellomrom og kikket på klokken i full panikk, livredd for å forsove meg. Så da den først ringte, var jeg nesten lettet. To kopper kaffe og masse kaldt vann i ansiktet senere, stod Viola og ventet på meg utenfor hotellet, og så var vi i gang! Treningsøkten var fantastisk morsom og rimelig heavy på en god måte. Jeg koste meg og merket ingenting til at jeg hadde fått litt lite søvn. Tenker heller at det blir i morgen jeg faktisk kjenner det. Så i dag må jeg legge meg tidlig. Det vil si snart. Det  vil si at det ikke kommer til å skje. 


Etter treningsøkten gikk jeg tilbake til hotellet, jeg booket meg inn på Bristol denne gangen, ettersom det ligger rett over veien for Det Norske Teatret og The Book of Mormon. Fantastisk morsom forestilling, forresten! Veldig dyktige skuespillere, fantastisk vokal og hysteriske dialoger. Haha! Anbefales 🙂 

Uansett! På hotellet dusjet jeg, spiste frokost, pakket, jobbet ved dataen med litt kaffe og sjokkis og så trillet jeg koffertene gjennom all slapsen bort til parkeringshuset hvor bilen stod, og dro i en masse møter. Jeg var på kontoret til United Influencers nesten hele dagen, var ikke ferdig før nærmere halv fem og havnet (selvfølgelig) midt i rushen 🙂 

Men jeg rakk hjem til det var badetid og leggetid for jentene, og nå som jeg har sittet her i en times tid, skal jeg snart pakke ut av kofferten og så må jeg enten legge meg eller se noen minutter av en serie. For noen innholdsrike døgn – jeg har kost meg masse med både venninner, sosialt, jobb og kolleger 🙂 Litt av alt! 


Ps! veldig mange har spurt om klærne mine på blant annet snap – kjolen min i dette innlegget kommer fra Zara og genseren som er stripete er fra Samsøe & Samsøe – fjorårets 🙂 

20 kommentarer

 1. Må bare si at du er uten tvil den bloggeren som leverer best kvalitet i bloggnorge! Så nydelige bilder dere tar og alltid god kvalitet på tekst. Jeg har fulgt deg siden bryllupsdagene dine og måtte bla bak i arkivet fra 2009. Fy søren for en utvikling! Helt vanvittig. Tenke på bildene dere tar i dag kontra de første bildene som kom på bloggen det hadde vært utrolig kjekt med et «mimreinnlegg» der du kanskje kan skrive litt fra den spede begynnelse i 2009 og frem til i dag? vise litt bilder og høydepunkter fra årene som har gått. Hadde vært veldig gøy og sett litt mer bilder fra «gamledager» og hva du tenker om bloggen da kontra nå

 2. Eva Lill

  Bor du i en suite når du er alene for en natt i Oslo?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hva jeg bor i varierer 🙂 Kommer helt an på hva jeg føler for.

 3. Hvor er «buksen» på siste bilde fra? Den så veldig deilig ut 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra zara 🙂 Er en tights som er høy i livet med gullknapper 🙂

 4. Veronica

  Har du fylt leppene dine?:) eller har du bare en skikkelig «plump» lipgloss? Fine var de uannsett:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Akkurat på disse bildene hadde jeg nettopp fylt på litt i leppekanten på overleppen, da blir man ganske hoven 🙂

   1. Hvorfor fyller du på leppene?

 5. For et fint og hverdagslig innlegg! Liker variasjonen på bloggen din!
  Ha en fin dag og snart god helg! 🙂

  Hilsen Anja

 6. Søte Caroline! På bilde nr 2 og 3 kan det se ut for at du har fått litt for mye restylane. Litt kler du, men hvis en får for mye er det lett å bli satt i bås og ikke bli tatt seriøst i enkelte miljøer. I dag er du respektert og kler du alle rollene dine, sporty, motebevisst, humoristisk, en god venninne, ektefelle og småbarnsmor. Men kanskje det bare er sminke og lys?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er enig i at det ser voldsomt ut på disse bildene, men dette er altså borte nå – jeg var bare hoven etter behandlingen 🙂

 7. Hei! Hvor er jakken din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra 2016, men merket er Ivyrevel 🙂

 8. Elsker slike innlegg

 9. susanne

  Hvor er hatten fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 10. Bootsene er vel fra egen kolleksjon? Får man kjøpt de fremdeles og i tilfelle hvor? Lekkert antrekk som vanlig

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra bianco, men er ikke fra min kolleksjon 🙂

 11. is there a black pants link?

  1. Caroline Berg Eriksen

   No, but it´s from Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *