året som gikk: del 3

inneholder reklame 

Hei tirsdag og del nummer 3 av årskavalkaden – 2017! I dag har jeg sittet og snust på sommer, sommer og sommer. Vi var i Hellas for andre gang, i dyreparken, hadde besøk av gode venner som tok turen fra Sunnmøre, utdrikningslag og ikke minst – Naia ble 1 år! Lille jenta mi, det har fortsatt ikke gått opp for meg hvor fort den første tiden med henne har gått ♥ 


juli 

Vi reiste til Rhodos med Bård og Katrine! Hadde en utrolig fin uke i en kjempestor villa med eget basseng. Det var helt sinnsyk varme der akkurat da, men vi startet hver dag hele uken med en felles treningsøkt og avsluttet med melonsalater eller fruktsalat med bipollen. En skikkelig deilig og aktiv ferie, med rom for masse kos 🙂  

Hadde fullstendig dilla på slike crossfitøkter – har det fortsatt 🙂 

Elise og jeg jaktet på skatten vi begravde sammen med ønsker for fremtiden, da vi ble blodssøstre for 15 år siden. Vi fant den dessverre ikke, og nå er barndomshjemmet mitt solgt. Vi får bare håpe at den ligger trygt der vi begravde den – jeg skulle bare ønske jeg husket hva vi skrev ned! 

Vi var ikke så ofte på hytta i fjor, men noen turer rakk vi. Er ikke det typisk, når vi først har flyttet nærmere så er vi der sjeldnere enn før? Sommeren 2018 blir det hyppigere besøk! Gleder meg allerede. Den fineste plassen på jord! 

Vannscooter! 

Min lille baby ♥ 

Vi fikk storfint besøk fra Sunnmøre, og var intet mindre enn 6 barn og 6 voksne i 3 dager. Det var så koselig! 

Vi dro til Skien i et helt fantastisk fint bryllup – Fredrik og Lilly Marie ble mann og kone ♥ 


august

August var en litt tung måned for meg, men den var også veldig fin. Tung fordi jeg var mye lei meg – etter å ha forsøkt i månedsvis på at Naia skulle ta flasken, gjorde hun endelig det, men da ville hun heller ikke tilbake til noe annet. Så ammingen sluttet brått for min del, altfor brått. Jeg synes det var veldig vanskelig og slet litt med å takle at jeg plutselig var helt ferdig med å amme babyen min. Det var mange tårer både morgen og kveld, men heldigvis gikk det seg til etter hvert. Jeg synes fortsatt det er trist å tenke på, men har selvfølgelig fått det på avstand nå. August startet også veldig fint, for vi overrasket Elise med utdrikningslag! 

Vi dro til Dyreparken sammen med familien Larsen og overnattet i Kaptein Sabeltanns suite! Det var saker, det! 

Så dro vi til Ålesund for å feire Brooke og Rasmus som ble mann og kone da de giftet seg i USA for over 1 år siden ♥ 

Derfra gikk ferden hjem igjen og rett på Elle sin sommerfest! 

Vi dro på Tusenfryd! 

(reklame Strai) Og E-N-D-E-L-I-G var garderoben vår på plass! 


september 

September startet med bryllup for min beste venninne. En fantastisk flott helg som jeg aldri kommer til å glemme, virkelig aldri! Verdens vakreste brud og det fineste paret som kommer til å leve lykkelig i alle sine dager – det bare vet jeg! Dalen Hotell kunne ikke vært et finere sted for de to  Alt var så bra, rørende og vakkert, og vi hadde det så gøy! 

Venninnegjengen vår ♥ 

Hundene fylte år! 11 og 12. Helan og Halvan ♥ 

Nydelig Naia ble 1 år. Jeg savner allerede babytiden ♥ 

(sponset ballonger + kake) 

(reklame Imsdal) Og plutselig var det Oslo Maraton! Jeg løp halvmaraton og hadde bare et mål om å fullføre. Månedene og hele året som gikk helt fra januar hadde vært så kaotisk med lite tid til å rendyrke noe som helst når det gjaldt trening, så jeg følte meg alt annet enn klar og var helt ærlig livredd for å ikke klare det. Men formen føltes bra hele veien og i ettertid skulle jeg ønske jeg hadde turt å dra på litt mer, men jeg var livredd for å havne i kjelleren. Uansett fullførte jeg og løp i mål etter 2 timer og 7 minutter. Jeg elsker å løpe og det var så gøy! Det ga mersmak og jeg vil være med i år også. Og denne gangen kan jeg ha et mål om tid 🙂 

Vi avsluttet måneden med å plukke epler i hagen, der har vi forskjellige epletrær og de røde begynte å takke for seg. Eplekake next! Det var en helt nydelig dag ♥ 


♥ ♥ ♥ 

24 kommentarer

 1. Ragnhild

  Så mange fine bilder, ble skikkelig vær syk i snø kaoset som er her nå. Håper våren kommer fort. 🙂
  Ikke negativ ment men har du gjort noe med ansiktet ditt foruten leppene? Bare nysgjerrig.

 2. Ååh, fikk skikkelig savn etter vår, sommer, lysere netter og varmere temperaturer nå! Her hvor jeg studerer er det heldigvis ikke like snøkaos som det virker å være hjemme i Norge, men vinter er det allikevel. Utrolige fine bilder, som alltid 🙂

 3. Charlotte

  Ah, så nydelig det siste bildet av Naia var <3

 4. Hvor er den fantastiske stripete strikkegensere fra? Og er det den samme som du hadde på deg på Snapchat idag? ☺️ Den er så vakker!✨

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra samsøe & samsøe 🙂 Det er den samme 🙂

 5. Hei! Hvor er kjolen du hadde på elle-festen fra? Skikkelig fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Den kommer fra needle and thread 🙂

 6. Utrolig fine bilder, dette oser av kvalitet 🙂 Du er kjempeflink! Og veldig moro at du tar deg tid til å gå gjennom året som har passert, det burde alle, egentlig. Sette seg ned og virkelig sette pris på alt det fine vi faktisk får mulighet til å oppleve, vi som bor i dette fantastiske landet.

 7. Bilde nr 19 av deg var helt nydelig. Hadde gjort seg som header bilde det!! Dere tar flotte bilder altså. Skulle beriket TV-stua deres med sort hvitt bilder av deg og LK i midten, og N og N på hver side.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elin! Skal ikke se bort fra at egne bilder kommer på veggen snart 🙂

 8. Har du lyst på flere barn? 🙂

 9. Dere burde satse på å gjøre foto til en jobb ved siden av bloggen. Fantastiske bilder!!!! Virkelig!!

 10. Så mange fantastiske kjoler og klær du har!!❤

 11. Så flotte bilder. Fikk ett veldig savn etter vår og sommer selv her! Og Kreta turen som ikke lenge skal nytes. Ser ut som ett flott år dere har hatt! Har jo fulgt dere hele året så hvet jo dette.. Men tilbake blikk er altid kosligt 😀 takk for titten!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 12. Herredarwin! For en fornøyelse det er å lese bloggen din! Kvaliteten på bildene er så bra, og jeg er ikke fotograf. Haha! Men takk for et deilig, vakkert og inspirerende univers her på carolinebergeriksen.no. Jeg gleder meg alltid til å besøke bloggen og jeg blir liksom aldri skuffet. Haha! Stå på #teameriksen. *^*Vinterhilsen fra Oslo*^*

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk, Mari! Og takk for at du følger 🙂 Stor klem!

 13. Hei! Jeg håper ikke at jeg er for personlig nå. Ønsker dere flere barn eller synes dere at det holder med to? Og eventuelt hvorfor?

 14. Så mange fine bilder 🙂 Hyggelig lesning.

 15. For et koselig innlegg! Du er jo bare HELT nydelig. Savn etter sommer og sol.

  Veldig hyggelig å se litt ansikter på barna igjen. Har følt at bloggen har vært litt upersonlig når man ser to bakhoder hele tiden. Full forståelse for at du vil skjerme barna dine, men synes nesten det er bedre å ikke ha så mange bilder av dem i det hele tatt hvis du ikke vil vise dem på bloggen, istedenfor å hele tiden se bakhodene. For meg skaper det hvertfall et veldig upersonlig distanse på bloggen. Håper ikke det blir tatt ille opp. Elsker bloggen, men det er hvertfall en liten tanke herfra.

  Klem fast leser

 16. Iseline

  Så utrolig fine bilder, som alltid! Aww, tror du må få deg en baby til jeg, hvis du ikke føler du har fått nok av babytiden ❤ Vet ikke hvordan det har vært for deg, men for meg var det sånn at etter jeg fikk barn nr 2 for 13 mnd siden, så har jeg blitt enda mer babysyk og kost meg enda mer med babytiden enn med førstemann ❤ Ikke fordi jeg ikke er like glad i barna mine, men kanskje fordi jeg vet at dette med den aller største sannsynlighet blir mitt siste barn, og også fordi med nr to er man litt mer avslappet og har mer erfaring enn med førstemann, så lettere å nyte ❤ Det morsinstinktet er utrolig sterkt og vakkert, det er i allefall helt sikkert ❤ Ha en fin kveld!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er så enig med deg! Jeg føler akkurat det samme <3

 17. Hei! Hva heter den crossfit-appen du bruker/brukte?

 18. Karoline

  Shit, bildene dine er helt magisk!! ❤

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *