ploger bort snøværet

Endelig har vi fått ATV med plog, så hvorfor ikke starte uken med å fjerne litt snø? Haha, jeg lover at denne kommer godt med på uteområdet vårt fremover, i hvert fall om vi skal tro værmeldingen som forteller om masse snø! Lars-Kristian håper selvfølgelig at det stemmer, så han kan leke seg på denne – og jeg er ganske sikker på at pappa kommer til å henge her mer enn vanlig når det kommer snø for alvor også, så de kan kjøre annen hver gang. Haha! Passer egentlig perfekt, så kan mamma og jeg sitte inne og ta et glass vin mens mannfolka gjør jobben 😉 


Jeg elsker at vinteren endelig har kommet hit, men akkurat i morgen og et par dager fremover kan det gjerne være opphold. Jeg kjører til Oslo i morgen og drar ikke hjem igjen før rushen setter inn på onsdag, og jeg trenger føre fritt for snø og slaps! I Oslo har jeg en del jobb og masse møter på planen og så skal jeg møte venninner i morgen kveld, vi skal på Book Of Mormon! Er det noen som har sett den? Jeg gleder meg! Vi møtes litt før, for verdens fineste Charlotte har bursdag i dag, og da får vi feiret henne litt i samme slengen 🙂 Så nå skal jeg runde av her, jobbe litt og så pakke kofferten for et par dager borte. Håper alle har hatt en superfin start på uken! 

Ps! I dag er forresten siste frist til å stemme i Vixen Ifluencer Awards! Så hvis du vil være med på å bidra til å sende meg til finalen, blir jeg kjempeglad 🙂 Du kan stemme HER ♥ 

20 kommentarer

 1. Så stilig bilde der du sparker i snøen! Drit kult!
  Hvilken str har du jakken over?

 2. Hat brand?

 3. Gled deg til «Book of Mormons». Den er helt fantastisk. Ikke et eneste dødpunkt, og du ler rett og slett av deg øyesminken.

 4. Haha, sikkert moro å kjøre den 🙂 Jeg har sett forestillingen, gled deg! Vi lo hele tiden, fantastiske skuespillere! Kos deg 🙂

 5. Har hørt at den er kjempe bra!! Har du sett les miserables på folketeatret ennå? Den Må du se! Kjempe bra mat på Taverna som ligger rett ved også! Fantastisk!!

 6. Heisann! Du, så flotte bilder!
  Nå har jeg stemt på deg til Vixen, meg jeg skjønner ikke hvorfor du ikke er nominert i flere kategorier? Håper du får en fin tur til Oslo. Kjør forsiktig 🙂

 7. Er ikke skoa og anorakken sponsa?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skoene har jeg fått sponset, men at noe er sponset betyr ikke at det skal merkes for alltid. Om skoene hadde vært i fokus ved at jeg f.eks hadde linket til dem o.l, så skulle jeg merket det.

   1. Åkei, beklager, trodde det. Blir jo litt som produktplassering..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det blir som produktplassering, men for at det skal merkes må det være innenfor den aktuelle kampanjeperioden 🙂 Om noen sponser meg med et par sko i 2017, så må jeg ikke merke det med sponset i 2020, om jeg da ikke vier produktet vesentlig oppmerksomhet i form av tekst, bilder og/eller linker.

 8. Mona Beate

  Stemt :).

 9. Kan du lage en sminkevideo med «hverdags sminke» ? 🙂

 10. Tror du burde sette deg på ATV’en med plogen på og beregne noen timer ekstra på kjøringen. For her i Oslo har det snødd siden ettermiddagen! 🙁

 11. Tror jeg hadde tatt toget til Oslo i slikt vær. En ting er kjøringen til og fra, men det er jo så PES å kjøre rundt i Oslo blant brøytekanter og brøytebiler! Pluss de utenlandske trailerne som absolutt må kjøre uten vinterdekk på motorveiene grrr…

 12. Kjør pent i snøen i dag ❤️

 13. Anne Siri

  Bloggen din er fantastisk!! 😀 Takk for at du deler med oss 🙂

 14. For sikkerhetsskyld ville jeg tredd på meg en hjelm på en ATV. Det er fort gjort med en velt.

 15. Fine billeder, hvor er anorak og bukser fra?

 16. Trine Marie Johansen

  Hei Caroline! Lurer veldig på om du bruker eit filter på desse bileta og evnt. kva det er? Gav så fin og varm stemning.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian har etterbehandlet dem i photoshop 🙂 Det er ikke noe spesielt filter, men han har brukt gradient map med mørk, brun i skyggene om det sier deg noe. I tillegg har han brukt «curves..» for å «fade ut» de mørkeste partiene på bildet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *