currently crushing: den beste blenderen

Jeg husker jeg var helt knust da blenderen vår fra Kitchen Aid blandet sin siste smoothie. Først fikk vi hjelp til å bytte delen som hadde sviktet, men så gikk hele beholderen i gulvet med et brak bare noen dager etterpå! Jeg lager ikke bare smoothies med blenderen min, men alt kan jo knuses der – for eksempel er ingredienser til både granola, knekkebrød og supper helt supert å putte i en blender. Ikke minst er det den perfekte drinkmikser! Rett og slett et must have på kjøkkenet! 

Så da Kitchen Aid takket for seg, kastet jeg meg i bilen for å få tak i en ny. Det hadde de selvfølgelig ikke på lager, så du kan vel tenke deg at frustrasjonen var til å ta og føle på 😉 Jeg fikk derimot anbefalt en blender som var rimeligere, men som var et helt annet merke, og du kan helt sikkert se for deg hvor skeptisk jeg var, hevet øyebrynet og alt… men smoothie måtte jeg jo ha, så jeg kjøpte den! Du kan si at jeg rimelig nølende dro kortet, og gjett om jeg forsikret meg om at det var mulig å bytte den, dersom jeg ikke var fornøyd. Men hei! Den leverte – om mulig – mye bedre enn min forrige blender, og den er i tillegg med meg ennå. Rett og slett starten på en ny kjærlighetsaffære, der altså! 

Den heter Wilfa High Power 1400 og er i hvert fall en varm anbefaling herfra – og det kommer fra en som lager MYE smoothie! Når blenderen er bra, er det virkelig null stress 🙂 


Currently crushing og muligens også always crushing! Vet mange av dere har spurt meg både på snapchat og her på bloggen om hvilken blender jeg bruker, så her har dere svaret 🙂 

34 kommentarer

 1. HVOR er denne kjolen fra? <3 Elsker sånne kjoler, må ha 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Ganni! Kjøpte den i sommer, ser den er på salg nå – bla. hos Boozt.com 🙂

   Klem!

 2. Kan anbefale vaffeljernet fra Wilfa også! Superbra!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det tror jeg faktisk at vi har 🙂

 3. Jeg fikk denne blenderen til jul – love it!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det forstår jeg godt! 🙂

 4. Kan jeg spørre hva currently crushing betyr?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ting jeg liker / elsker akkurat nå – currently 🙂

 5. Nei, vitamix er den beste blenderen! Ingen slår den! Skjønner ikke at de ikke selges i Norge, her i USA er det den eneste folk sverger til.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, kjenner jeg må teste den! 🙂

   1. Haha, ja, det må du! Den er helt utrolig bra og varer livet ut. Jeg bruker min daglig, og barna mine elsker alt jeg lager i den. Og jøss, det har skjedd ting siden forrige gang jeg sjekket norske butikker: http://www.theblender.no/forhandlere/

  2. Helt enig, Anna! 🙂 Bedre blender i hele verden finnes ikke!! Og det er de fleste helsefreaks verden over, enige om. Brukte flere tusen kroner på blendere, som gikk – en etter en, inntil jeg kom til fornuft og kjøpte min Vitamix – I NORGE! Har ikke angret ett sekund! 🙂
   https://www.kitchenone.no/soekeside/?search=vitamix

  3. Den selges i Norge 🙂

 6. Tror vi har samme blender; den ligner i hvert fall på vår, men jeg husker ikke hva vår modell heter:p Vi er også veldig fornøyde med den!

  Btw, et lite tips fra en annen som lager mye smoothie: har du prøvd nice-cream? Du kjører frossen banan i blender/food processor sammen med litt (LITT!) melk, soyamelk eller noe, og smaksetter med vanilje, bær eller noe annet godt. Det blir skikkelig iskrem-konsistens, smaker kjempegodt til frokost:) Mange ulike oppskrifter/varianter på nett:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er så digg 😀

 7. Akkurat samme blender som jeg har jo, og det rare er at jeg for ikke lenge siden laget en sunn kvelds-smoothie med den og så finner jeg dette innlegget. ;-D Er fornøyd med min jeg også, men har forløpig bare forsøkt meg på smoothier.

 8. Bråker den?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den bråker litt 😉

 9. Hei, følger deg snapchat og middagen du la ut bilde så veldig god ut! Hva heter retten? Tror jeg nesten må prøve lage det selv 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Håper du har sett at den ligger ute 🙂

 10. Pernille

  Kan man få oppskrift på den middagen du laget idag tirsdag?

 11. I love doing myself smoothies!
  Miki xx

  http://littletasteofbeauty.blogspot.it/

 12. Hei! Tusen takk for tips, og for at du leverer så godt på bloggen daglig. Er en fryd å lese 🙂 Ang blenderen, klarer den å knuse dypfrosne bær bra?

 13. Kitchen aid blender og kjøkkenmaskin er kule på kjøkkenbenken. Men de er elendige i bruk:( Har hatt to blendere av typen kitchen aid..
  Begge gikk ad dundas etter kort tid. Mange andre merker som er bedre;)

 14. Så fin header! Den synes jeg passer med det bildet jeg har av deg 🙂 Koselig!

 15. Beste blender er vitamix sin.hatt denne men bytte den ut til vitamix dagen etter.
  Det er den som brukes hos Joe Ane Juice. Finnes på power

 16. Jeg har også den. Er greit fornøyd, men syntes det bråker noe helt forferdelig!

 17. En god blender er et must. Sjekk rawshop.no, de har salg på helt fantastiske blendere nå.

 18. Løp og kjøpte meg denne i forgårs, etter din anbefaling. Har egentlig siklet på Vitamix leenge, men klarte ikke å rettferdiggjøre prisen, så bestemte meg for å gi denne en sjanse, og den leverer virkelig! Tusen takk for tips – har nesten fått en slags detox selv, har gått nesten utelukkende i smoothie siden onsdag, haha!

 19. wilfa sin er best i test mange ganger. så tror den er ekstremt bra. har den selv og er superfornøyd. også koster den mye mindre enn vitamix

 20. Veronica

  Klarer denne å knuse isbiter?:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 🙂

 21. Kass peanøttsmør bruker du i smoothier. ?

  Og juicer maskin kan du linke til en god der?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *