grønn smoothie bowl: frisk, mettende og kremet

Hei mandag! Noen har etterspurt oppskrifter på smoothie detoxen jeg testet i forrige uke og i dag har jeg lyst til å starte en ny uke med en ny favoritt – smoothie bowl med blant annet avocado og mango – skikkelig nammis! Dette var en av mine favorittmåltider i smoothiedetoxen – den smaker fantastisk og du blir mett, samtidig som du får i deg gode ingredienser 🙂 Tommel opp for en sunn start på dagen, som i tillegg går superkjapt å lage! 


du trenger

♥ 50 g. mango ♥ 50 g. ananas ♥ 1 kiwi ♥ 1 avocado ♥ 2 dl. usilt eplemost ♥ 2 dl. skyr (jeg bruker med vanilje) ♥ finrevet ingefær ♥ topping av eget valg 


slik gjør du 

Bland alt sammen i en blender, hell over i en bolle og topp smoothien med det du ønsker – jeg har brukt kiwi, bipollen og granateple 🙂 


Her i huset er fortsatt jentene syke, så ting går i deres tempo  Vi får starte hverdagen 2018 på ordentlig når alle er friske og raske – det ser heldigvis ut til at ting er i ferd med å snu allerede Så snart Naia skal ha ettermiddagsluren sin, skal jeg løpe i gang uken med intervaller! Håper dere har en fin ukestart 🙂  

32 kommentarer

 1. It looks great! 🙂

 2. Avokado* 🙂

 3. Dear Caroline,
  This colourful bowl looks super yummy!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Yum! Ser kjempegodt ut!
  Har dere sluttet med lavkarbo? Lenge siden jeg har lest bloggen din merker jeg:o

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, da er det lenge siden :p Vi spiser ikke streng lavkarbo, men moderat 🙂

 5. Jeanette

  Hei! Ville gjerne spørre om noe som ikke hører til innlegget ditt her. Hva gjelder maling av stue, hva syntes du om deco blue? Endret dere denne? Vi vurderer denne til stuen vår, har og mørke møbler men lyst gulv. Takker for tips! God bedring til jentene. Hilsen Jeanette.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Jeg synes den fargen er HELT nydelig! Men med mørke møbler OG mørkt gulv, ble det altfor dystert for oss! Lyst gulv vil nok heller løfte den 🙂 Men tilslutt er det en smakssak og utrolig vanskelig å vite før dere faktisk har den på veggen :/ En må bare sjanse! Masse lykke til!

   1. Jeanette

    Takk for svar! Kommer til og gå for denne. Har en side av veggen med hvite lameller og håper det og vil være med på og løfte fargen. Men det er jo vågalt uansett. Men maling er bare maling og.

 6. Rebecca

  Nam, den der kjempe god ut! Hvor kjøper du foresten Bipollen? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det får du på helsekosten 🙂

 7. Tenker du noe på at man bør begrense bruk av Avokado? Jeg elsker avokado, men prøver å begrense det. Selv om det er vanskelig. Men dropper det hvert fall i smoothier etc til meg selv (minstemann på 8 måneder får det i sine smoothier, men det er for en kort periode).
  https://www.dagbladet.no/mat/avokado-fjernes-fra-danske-butikker-etter-avsloringer—matte-ta-affaere/67434012

 8. Takk for oppskrift 🙂 ble dagen straks bedre når jeg kom innom å leste 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, Anita! Tusen takk 🙂

 9. Tommel opp for mange gode innlegg uten eksponering av de små nå på nyåret. Jeg håper inderlig at ett av nyttårsforsettene dine er å smått om senk fade ut alle bilder og hverdagsinformasjon av dem. Man kan bli helt fælen når man leser Kripos erfaringer med misbruk av i utgangspunktet uskyldige bilder.

 10. Ser godt ut!

 11. Hemmer ikke kaffe opptak av c-vit?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kaffe hemmer opptak av jern, ikke vitamin c 🙂

   1. Jeg syns jeg har lest så mye om at det hemmer opptak av c-vit, menjeg blir glad dersom dette er feil, fordi jeg elsker kaffe og frukt om morgenen!

  2. Det blir litt hånd i hanske siden jern hjelper til mes opptak av C-vit (på generelt nivå, altså. Dette kan forklares mye mer grundig,men det er en grei regel )

   1. Caroline Berg Eriksen

    Omvendt, Wilma 🙂 Vitamin C hjelper til med opptaket av jern.

 12. Hvor har du kjøpt «frøene»? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bipollen kommer fra helsekosten 🙂

 13. Hei 🙂 Så deilig smoodiebowl du har laget. Når jeg lager smoodiebowl pleier jeg å ha den ganske tykk og da kjennes det nesten ut som å spise is! haha. Elsker slike innlegg. Bloggen din er så bra for tiden.

  Jeg vet ikke om du er veldig opptatt av dette. Men jeg har i det siste fattet interesse for en holistisk livsstil, med meditasjon, yoga, spise rene råvarer som er bra for kroppen, tenke over hva produktene jeg har på kroppen inneholder og ellers leve på en bærekraftig måte. Jeg har veldig lyst til å kjøpe økobags for å bruke til å handle grønnsaker og liknende, men i Norge er mange av varene allerede pakket inn plast. Hvis du er opptatt av slike ting, kunne du skrevet innlegg om det? Jeg har så lyst til å lære mer!

  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for utrolig hyggelig kommentar, Amalie 🙂

 14. Bare til info om bipollen og de som er pollenallergiske: pass på! Jeg er ganske allergisk for gress og bjørkepollen og reagerte med å hovne opp veldig rundt øynene da jeg brukte det på smoothien min. I tillegg satte det i gang alle mulig rare kryssallergier og jeg ble sånn allergisk som på sommeren. Bare til info om at det kan skje hvis man sliter med allergi 🙂

 15. Hvilken blender bruker du? Min er ødelagt og må kjøpe en ny. En du vil anbefale? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kan blogge den! Den er så bra, har brukt den i noen år nå, etter at vår fra kitchen aid røk 🙂

 16. Lene-Marie

  Går dere ikke på lavkarbo lenger?:)

 17. Kristin

  Hei
  Hvor er de fine koppene i gull fra?
  God bedring til jentene
  Tid for virus og sykdom nå
  Har en liten som er syk vi også

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kristin! 🙂 De kommer fra Kremmerhuset 🙂

 18. Hei.
  Bare lurer på hvorfor du ikke svarer på kommentarer. Men når du skal irettesette noen (se over ) så tar du deg tid til å svare. Har spurt deg om hvor man finner fullstendig oversikt over oppskriftene på detox kuren du gikk på 2 gange. Du har ikke svart!
  Flere som har spurt deg om ting.

 19. Utrolig fin den grønne kåpa! Hvor er den fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *