den morsomste serien på skjermen akkurat nå

Lars-Kristian dro på trening da jentene la seg i dag og kom tilbake for ikke lenge siden, så nå har vi endelig tenkt til å starte fredagskvelden – den første i år! Vi skal slange oss et par timer på sofaen med en helt hysterisk morsom serie – Enkelstöten. Altså, den MÅ dere se! Jeg knekker helt sammen! Helt kort handler den om to kvinner over 50 som er bestevenner – Jenny og Cecilia. Jenny er lærer og Cecilia er lege. En dag konfronterer Cecilia en pasient med beskjeden om at han har kort tid igjen, og blir mildt sagt overrasket over at han da gir henne en stor hemmelighet: den perfekte planen til et bankran han hadde tenkt til å gjennomføre mens han fortsatt var i live, men som det viser seg at han ikke vil rekke.  

Ettersom Cecilia nettopp har tapt de meste av pengene til både seg selv og mannen, uten at mannen vet om det, tenker faktisk å gjøre alvor av dette og drar Jenny med seg. Hun er nylig separert og mannen har erklært særeie, så hun får ingenting. To damer i nød der altså – og du vet: nøden lærer naken kvinne å spinne, eller noe i den duren 😉 De kaster seg i hvert fall ut i en verden av kriminalitet og raner faktisk banken. Men hvordan det går, må du nesten se serien for å finne ut av. Jeg må finne ut av det selv, jeg! Er så nysgjerrig at jeg holder på å sprekke, og både spenning og hysterisk latter blandet samme i en deilig fredagscocktail kan aldri slå feil! Du finner den forresten på tv2 sumo. 


Jeg sitter her med kveldssmoothien min og Lars-Kristian har kjøpt inn snacks bare til seg selv i kveld – haha! Han ler seg jo skakk av detoxprosjektet mitt, men det får han bare gjøre. Ja, jeg vet at kroppen renser seg selv. Men det jeg lurer på, er hvorfor folk da føler at dette gir dem noe? Hva skyldes det? Innbilning? Jeg er virkelig nysgjerrig på dette og snart har jeg jo et svar på hva jeg føler om hele greia og om jeg synes at dette gir meg noe. Faktisk så vet jeg vel det allerede, men jeg tar det ved veis ende 😉 Det jeg elsker med disse juicene, er at det er mer smoothies enn juice – de er skikkelig fyldige, fantastiske på smak og er faktisk større enn hva jeg hadde forventet – så det er i hvert fall tommel opp! I går var det også en fyldig suppe til middag og ikke juice 🙂 Stort pluss for at det er en kveldsjuice / kveldssmoothie med her også, hvis ikke hadde jeg kuttet ut hele greia på dag 1 – noe må jeg jo kose meg med på kvelden! 

… og med en gang jeg tror at Lars-Kristian ikke følger med, så bare.. Haha! Jeg kan faktisk ta meg litt potetgull uten at det ødelegger, kan jeg ikke det da? Uansett føler jeg meg mye sunnere når jeg heller velger en smoothie, selv om det ikke hadde vært tilfellet om jeg ikke hadde testet dette 😉 


Det blir spennende å være en erfaring rikere! Håper dere har en fin fredagskveld ♥ 

40 kommentarer

 1. Bruker du virkelig topplue inne ?? … eller tok du på deg en bare for bildene ?

  1. Cathrine

   Jeg er lei av luespørsmålene! Er det virkelig noe å spørre om!?! Hun tar på seg lue i stedetfor å ordne håret til bildene. Hvem er det som ikke skjønner det?? Og det betyr jo bare at hun ikke alltid er perfekt stylet hjemme, og det er vel det alle «kritikerne» vil, er det ikke?? Jeg er Ihvertfall ikke klar for å bli tatt bilde av til enhver tid når jeg sitter hjemme i sofaen! 🙂

   1. Henny88

    Sååå enig med Cathrine!

 2. Hva med å prøve healing og homeopati når du først er i gang? 😛

 3. Smak og behag. Elsker innleggene dine, men grøsser av neglene dine – ser ut som heksefingre. Hva med å file de firkantet. Det hadde blitt så mye finere…

  1. Elisabeth

   Æsj så teit, hvorfor må alle liksom ha firkanta a4 negler plutselig? Skal man bare ha fransk manikyr også da? Syns de var kjempeflotte jeg, og neglefasong og farge er jo så gøy å eksperimentere med!

  2. SANNA. Hva med å kommentere på en annen måte? det hadde vært mye koseligere for både CBE og oss andre som leser

  3. I alle dager for en kommentar, Sanna? Jeg har som oftest lange, spisse og svarte negler. Elsker de. Så kjedelig om alle skulle hatt firkanta, nude negler eller hva du enn foretrekker. Sier du meningene dine på den måten til folk face to face også? Kvalmt.

 4. Elisabeth

  Denne serien må jeg få med meg, ser jeg! Hekta på Madam Secretary selv, og skal se ukens episode straks. Herlige krøller (bølger) du har i håret i kveld, enkelt å få til? God helg!

 5. Spennende med detox!
  Håper du oppdaterer!
  Hvorfor går du med topplue inne?

 6. Hei . Spennende med detox. Er detoxen for å gå ned i vekt ?
  Jeg fant ikke oppskriftene for alle dagene:(

 7. Hehe. Er det ikke LK som tar bildene da? ;D

 8. Hehe, du er søt 🙂 jeg er faktisk spent på erfaringen du får og kommer til å dele. Er glad du tester dette her, så slipper jeg :-p tror ikke på konseptet!.. Men skjønner den gode følesen da, så lenge man ikke føler på slapphet, hodepine og sult! Kos deg! Ps: håper ikke lasse sitter å gnir inn at du ikke kan smake på godteriet han har kjøpt da, og frister deg med bamsemums og andre digge ting :-p

 9. Martine

  Hvor er hettegenseren fra?:-)

  1. Tror det er bik bok 🙂

 10. Hehe.. følger tankene dine så godt! Hvorfor ikke bare teste, så får man heller en egen erfaring enn andres.

  Takk for at du deler, digger å følge deg! 🙂

 11. Hihi, dette innlegget likte jeg. Så vittig og morsomt skrevet. Slike kurer burde ikke bli kalt detox-kurer da de ikke har noe med avgiftning å gjøre. Derimot vil jeg si at det å drikke juice/smoothie er en «effektiv» måte å få i seg mange ulike frukter/grønnsaker på. Og at man gjerne kan gjøre det til lunsj eller til kvelden f.eks…
  Uansett, god helg til deg Caroline og takk for en superfin blogg å lese. Et fantastisk avbrekk i hverdagen 🙂

 12. Ville bare tipse deg om fasting er også en utrolig god måte å rense kroppen på

  1. Hei Linda.Kroppen klarer helt fint å «rense» seg selv…

 13. hat brand :)?

 14. Elsker bloggen din! Hvor har du kjøpt de nydelige underlagene til kopper? De med X og O.

 15. Man skal aldri undervurdere effekten av placebo . Renseeffekten får folk når de gir kroppen sin en overdose av fruktose og kroppen forhåpentligvis prøver å kvitte seg med det med diare istedenfor å lagre det som fett i rundt leveren. Ikke så veldig sunt med frukt etter at du har hakket fiberen bort i blender dessverre, mer som sukkerbrus 🙁 .

  1. Du blander blender med juicer du nå, eller? I en blender beholder man jo nettopp fiberen.

   1. Nei snakker om smoothie men forklarte dårlig. Kopierer fra Robert Lustig:
    One current fad is to juice the entire fruit into a “smoothie.” Juice bars have popped up all over the West Coast, ostensibly because juicing is healthy. The problem is that the shearing action of the blender blades completely destroys the insoluble fiber of the fruit. The cellulose is torn to smithereens. While the soluble fiber is still there, and can help move food through the intestine faster, it now does not have the “latticework” of the insoluble fiber to help form that intestinal barrier. The sugar in the fruit will be absorbed just as fast as if the juice were strained with no fiber at all. You need both types of fiber to derive the beneficial effects.

 16. 🙂 Så Enkelstøten ila romjulen og det er virkelig både hysterisk , klønete og morsomt. Gled deg til resten 😉

 17. Hva jobber du med foruten å blogge? er vansklig å finne noe å blogge om? Og hvorfor kommer mine kommentarer aldri med, er d bare positive kommentarer som kommer med?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg jobber stort sett bare med bloggen og det som omhandler den 🙂

 18. Hva er greia med å skrive «tenkt til» hele tida? Det høres og ser så feil ut. Vanligvis er jeg ikke grammatikkpoliti, tro du meg, men denne «trenden» plager vettet av meg. Håper derfor faktisk på et svar! For øvrig stor fan av bloggen og liker den store variasjonen du byr på i innleggene dine.

  1. I hvilken sammenheng? Hva er korrekt?

   1. Svarer meg selv, skylder på hjernerystelse. «Har tenkt å», bare uten til.

 19. Marianne

  Så den serien i jula og den var kjempebra:) Kos deg med den!:)

 20. Morsomt innlegg! 😉 Blir spennende å høre hva du har fått ut av denne detoxen.
  Er disse smoothiene noe du kunne delt oppskrift på..?
  God helg 🙂

 21. Likte innlegget ditt :)humor er viktig!!Kom på en ting.. Oxytarm Enymer fra «Life».. Den renset kroppen min. Og man spise mat i tillegg. Sundt selfølgelig 🙂
  Smothie kuren er ikke skadelig så kos deg uansett 😀

 22. Bare det å klare å nå er mål man har satt seg er jo « detox» i seg selv. Tommel opp!

 23. Nydelige bilder! Gleder meg til oppdatering på rensingen. Synes innleggene dine bare blir bedre og bedre og de har alltid vært gode, så det sier litt 🙂 Ha en nydelig lørdag!

 24. Hei. Jeg og kjæresten ble forlovet på nyttårsaften, og jeg lurte på hvor du og Lars Kristian fikk laget det flotte monogrammet dere hadde i bryllupet?

 25. Jeg synes du ser litt matt ut i øynene etter noen dager på denne kuren. Jeg tror ikke det er så veldig sunt jeg altså æ. Folk sier at de føler seg renset fordi de vil føle det tror jeg. Dessuten blir de innmari fornøyd med seg selv når de klarer å gjennomføre en prøvelse de har satt seg fore. Det er litt det samme som de som pisker seg selv fordi de har syndet og føler seg renset etterpå. Det er sånn det ser ut for meg hvertfall.

 26. Kos deg med lua di og drit i hva enkelte henger seg opp i, synes du er kul jeg 😉 Får litt vinter-vibber av den lua 😀 Elsker å lese bloggen din, takk fordi du deler. Hilsen fast følger!

 27. om du får tid, er du nødt til å sjekke ut «end of the f***ing world» utrolig morsom og mørk dramakomedie. ligger på netflix 🙂
  ps. hvor kommer den fantastiske peisen deres fra? er det vedfyring eller gass?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tipset, Tonje 😀 Mener du kakkelovnen? Det er i så fall vedfyring 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *