årets tredje treningsøkt: gjennomført

reklame: sponset treningstøy fra x-life.no

Årets treningsøkt nummer 3 er unnagjort, jeg kom tilbake fra PT-time rundt halv ni, kjørte rett i barnehagen, og nå er det snart helg igjen! Jeg kunne godt hatt noen ekstra ukedager akkurat nå, det har vært så deilig å komme tilbake til hverdagen og rutiner – og når vi uansett har julepynten fremme litt til, så synes jeg julen fades ut på en sånn måte at jeg ikke savner jul og romjul like mye som jeg trodde at jeg skulle. Dermed blir ukedagene enda bedre 🙂  

Jeg har nettopp drukket opp lunsj-juicen min, etter at jeg bestemte meg for å drikke frokostjuicen før trening, og treningen suste avgårde som bare det! Jeg var litt i tvil der, for det var en sånn morgen hvor jeg klønet til alt. Selv om jeg gjorde klart absolutt alt dagen før, så ble det oversvømmelse fra kaffetrakteren og andre klønerier. Jeg kom meg hel frem da, til og med før tiden! Men sølte til gjengjeld kaffe over halve treningsbuksen min og vann utover hele garderoben. Haha! Flott. 


Angående detoxen, så kjenner jeg ikke noe spesielt ennå, annet enn at jeg garantert kommer til å ta kveldsjuicen min før middagen i dag, ettersom jeg startet så tidlig. Det burde vel gå fint! Disse juicene jeg drikker nå er forresten veldig fyldige og relativt mettende, det er ikke tynn juice som svelges ned som vann, men det er mer som smoothies. Jeg bruker i hvert fall blenderen og det blir veldig bra 🙂

Jeg har likt alle sammen hittil, og er spent på fortsettelsen – selv om det kanskje bør nevnes at jeg ikke er kresen i matveien i det hele tatt. Denne detoxen omtales jo faktisk som verdens beste juicekur 😉 Vel, vi får se på det. Jeg er, som jeg også har nevnt mange ganger før, skeptisk. Men jeg får ta fatt på dagen – håper dere har en fin fredag! 

34 kommentarer

 1. Hei. Lurer på om du spiser annen mat/mellom måltid mellom juicene eller om det kun holder med dette? Får du sove om natten i såfall? Ser for meg hodepine og lavt blodsukker ved leggetid.. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er 4 juicer per dag, alle sammen ser du her: http://iform.nu/sunne-oppskrifter/juice-oppskrifter/god-start-pa-dagen-med-jus-detox (klikk på rullegardinmenyen for å få opp alle sammen, under middag står det 2, den ene der er til kvelden) Jeg har ikke opplevd hodepine eller dårlig nattesøvn i går, men jeg vil tro at dette er individuelt også 🙂

 2. Hvor kommer treningstøyet fra? Det var knall fint. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra x-life.no 🙂

   1. Ny sponsor?

 3. Helt annet spm. Hvor har du kjøpt de flotte soldatene i trappa?

  1. Caroline Berg Eriksen

   ww.luxurydesign.no 🙂

 4. Hei Caroline. Jeg har lenge vurdert detox selv. Det jeg synes er vanskelig er hva man sier til barna og hva man gjør når resten av familien spiser middag. Har barn på Nelia sin alder og litt eldre. Hvordan gjør du det? Kom gjerne med tips, jeg vil gjerne prøve 🙂

 5. Dear Caroline,
  I see you do continue your juice project! Love your trainings look here!
  With love from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 6. Hvor er de nøtteknekkerne i bakgrunnen fra? 🙂

 7. shoes brand/link?

 8. Hvor er figurene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   http://www.luxurydesign.no 🙂

 9. Hei! Du løper mye på mølle, hva slags sko bruker du? Jeg ser jo du har Nike på bildene, men personlig liker jeg ikke Nike som løpesko, føler ikke at de demper nok. Men kanskje jeg ikke har prøvd riktig modell..? Her går det i Asics,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Asics er løpefavoritten! Disse Nike-skoene er også gode til løping, men gir ikke i nærheten av like god støtte som asics synes jeg. I dag trente jeg bare styrke 🙂

 10. Så sprek!! Lurer på hvilke sko du bruker, Nike ettellerannet? 🙂

 11. Godt Nyttår til deg og din nydelige familie kjære Caroline!
  Du er alltid en sann inspirasjon, og jeg gleder meg hver dag til å gå inn på bloggen din som jeg har lest siden du startet opp. Jeg har sjelden kommentert, men siden jeg nå for en gangs skyld kommenterer vil jeg bare si at du ROCKER!! Glem alle nett trolla som ikke har annet å gjøre i livene sine enn å pelle seg i nesa å spre eder å galle på bloggen din. Du er virkelig FLINK og en mer profesjonell blogger tror jeg ingen har sett! Go Caroline!!:)

  Du inspirerer meg på veldig mange plan, og jeg må si jeg elsker interiøret i huset deres! Helt nydelig! Jeg lurer på å gjøre det samme i trappen som dere -hvordan er det sorte teppet i trappen? Synes støv og skitt veldig fort? Er bekymret for at jeg vil angre om det blir veldig mye mer jobb for meg å holde det rent lol. Har nemlig også to gutter ca. på alderen med dine jenter 🙂

 12. Så utrolig skuffende av du har kastet deg på det juice-detox tullet. (Jeg har først nå lest innleggene fra etter nyttår).
  En ung uvitende rosablogger kan gjøre noe slikt. Men du er voksen og bør vite bedre.. Du kan kanskje ikke så mye om kropp og ernæring, men forteller ikke mannen din deg hvor dumt dette er, han har jo relevant utdannelse? Dette var skuffende, Caroline.

 13. Ha ha… Sånne dager er helt håpløse, kjenner meg godt igjen der! ;o) Godt nytt år forresten.

 14. Synes teppet du har i trappen er så fantastisk flott. Hvor får man kjøpt teppet og festet som holder teppet på plass?

 15. Hei. vurderer du langt hår igjen? kjempe fint med kort altså:) men får bare litt sånne vestkant-gutter assosiasjoner siden det er så kort 😛 kan være sammensetningen av NY caps, nike sko og håret bak ørene. hehe! syntes bare du ser så mye mer feminin og «jentete» ut med lange lokker 🙂

 16. Hei! Jeg må bare spørre; er leppene dine naturlige? De er utrolig vakre, og ser veldig naturlig ut selvom de har en liten plump. Dersom du fyller leppene dine, hvor gjør du det? 🙂

 17. Hei! Hvordan gjør du det under fellesmåltider med barna? Synes du ikke det blir litt feil at mamma «bare» drikker en juice, mens barna spiser ordentlig middag? Tenker litt på hvilke signaler du sender til barna?!

 18. Kommenterer ikke Nelia at mamma ikke spiser frokost med dem?

 19. Er det du som har laget instagramkonto til nelia?:-) Lurer litt på hva tanken bak dette er?
  Ønsker deg en fin helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian opprettet profilen for et par år siden 🙂 Ingen annen tanke bak det enn at Nelia kanskje vil ha en konto med sitt eget navn en gang i fremtiden.

   En fin helg til deg også 🙂

 20. Jeanette

  Hvor er de «soldatene» i trappen fra? De var kjempefine

 21. Burde ikke dette innlegget være sponset da PT-en gir deg gratis timer mot omtale på bloggen?

 22. Kristine

  Hei! Kult at du detoxer! Ser folk er skeptiske til «detox» – kall det hva du vil, kroppen kan ha stort utbytte av noen dager med mindre tøff fordøylse og høyere inntak av alkaliserende kost! Uten at jeg har satt meg inn i kuren du går på, så lurer jeg på om du er klar over forskjellen mellom juice og smoothie? Hvis du lager dem i blenderen og ikke i juicer, så får du en ganske annen kur. Juice er mildere mot fordøyelsen siden du skiller ut fiberet, og kroppen tar også opp mer næring fra juice. Uansett – lykke til! Filmanbefaling for inspirasjon og info: Fat, sick and nearly dead

 23. is that the shirt last year or this spring collection?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from the new collection 🙂

 24. nike shoes name?

 25. where did you buy a camo cap?

 26. nike pegasus 34?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *