Oslotur på planleggingsdagen

sponset: frisør 

Våre fridager ble litt forlenget, for i dag har det vært planleggingsdag i barnehagen 🙂 Jeg booket denne frisørtime hos Nikola lenge før jul og egentlig passet det jo veldig fint at den landet på en planleggingsdag, for da gjorde vi heller noe ut av det! Nelia og jeg har kost oss masse i Oslo, hun var med meg til frisøren og etterpå spiste vi lunsj, drakk smoothie og kikket litt i butikker 🙂 Begge jentene fikk fantastiske badebomber fra Lush i julegave og da vi fant denne butikken midt i Karl Johan, måtte vi kjøpe med oss en til både henne og lillesøster. Vi rakk hjem akkurat i tide til middag og hadde tidenes skumbadefest før barne-tv. Et tips er å dele de store badebombene i to eller fire, så varer de lenger = ekstra mye glede 🙂 

Nå er begge jentene i seng, Lars-Kristian har noen kompiser på besøk og jeg sitter på kontoret og skal jobbe helt til jeg legger meg. Og ja, mitt første nyttårsforsett er å legge meg tidlig, så det blir ikke altfor lenge til. I år har jeg faktisk noen forsetter, og de tenkte jeg å dele med dere i løpet av uken 🙂 

Som dere ser ble sveisen min litt kortere og litt lysere. Jeg vet at flere tror jeg bruker extensions på daglig basis, men jeg kuttet ut extensions tidlig i april, så dere har sett meg uten ganske lenge nå 🙂 Jeg har jo vært fan av extensions i flere år og er det fortsatt, men håret har virkelig godt av et opphold. Jeg brukte det non stop i 6 år! Så det var vel på tide at jeg hadde en pause 🙂 Uansett! Godt med litt oppfriskning av fargen og en klipp 🙂 Så skulle jeg bare ønske dere en fin kveld ♥ 

36 kommentarer

 1. Det er mange som mener mye om bloggere og innhold på forskjellige blogger. Jeg registrerer at det er delte meninger om din blogg også. Men jeg vil berømme deg for at du virkelig jobber med bloggen din. Du lever åpenbart et liv som er innholdsrikt nok til å bære en blogg. Du er aktiv og du står på. Og da fortjener du også «lønnen» denne bloggen gir. Den oser av kvalitet, både i tekstformidling og i bilder. Jeg reagerer på at enkelte bloggere ser ut til å tjene mye på liten innsats. De ligger og drar seg lenger enn arbeidsfolk flest og slenger sammen en tekst som ser ut til å ha tatt dem 10-15 minutter å skrive. Jeg skriver dette fordi jeg vil oppfordre alle blogglesere til å forvente en viss kvalitet og innsats av bloggeren. Tenk over hvem en vil være med å finansiere lønnen til.

  Jeg vil ønske deg et godt nytt år Caroline og håper du fortsette å levere på bloggen.

  En kortreist klem fra Eva

 2. Marianne

  For et utrolig stilig antrekk:)
  Koselig med alenetid for deg og Nelia.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det var virkelig en helt fantastisk fin dag! Det må vi gjøre mer 🙂

  2. Ann-Cathrin

   Helt enig med deg Eva, du skriver det samme som jeg har tenkt lenge.
   Vil også få ønske deg og dine et Godt Nytt År Caroline, og jeg stemmer på deg hver dag fordi du fortjener en pris for all jobben du legger ned i bloggen din!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Ann-Cathrin 😀

 3. Johanna

  Flott antrekk, for kjøpte du kjolen?

 4. Så koselig med alene tid sammen 🙂 skal love deg du setter mere og mere tid til det hvor eldre de blir 🙂 Har stemt på vixen.. Lykke til 🙂

 5. Victoria

  Litt lei av bakhodet til ungene dine… noen grunn til det..? De er jo så fine jenter!

  1. Elisabeth h

   Hva tror du er grunnen, Victoria? Hun har fått ganske mye pes før fordi hun har eksponert jentene. Dessuten, hvis du har lest bare en brøkdel av de stygge kommentarene Caroline selv har fått på bloggen, kommentarer om utseende, skjønner du nok at C og LK ikke vil utsette barna sine for liknende hets. Jeg synes det er fint at de nå,som barna er større og lettere å kjenne igjen,skjermer dem fra at alle,snille som ikke-snille, skal vite hvem de er. Skulle gjerne sett dem mer selv,men slik er verden blitt,dessverre.

  2. Ungene har jo ikke valgt å bli med på bloggen selv, og jeg synes det er fint at Caroline har valgt å skjerme dem mer enn tidligere. Det er vel heller ikke helt lovlig legge ut bilder offentlig av folk uten at de har gitt samtykke?

  3. Eksponering av barn!? Caroline burde hylles fremfor å få en slik kommentar… du leser vel ikke bloggen hennes for å se på barna….?

 6. Off-topic, men: Jeg ser så mye på smilet ditt i det siste, for jeg har så lyst til å begynne med sånn tannregulering, men jeg vet ikke om jeg tør! Hva synes du? Blir det verre før det blir bedre?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Prøver du å si at tennene mine er verre? :p For en merkelig kommentar. De har for så vidt aldri vært «ille», hovedproblemet mitt er tanngnissing som jeg gjerne vil få en slutt på, og det at de har blitt noe slitt i front pga dette 🙂 De kan se litt «rare» ut på bilder fordi jeg har attachements på, slik at de tennene som har dette blir klumpete. Attachements er små knapper som er limt på tennene mine permanent i hele perioden, og som er der for å holde skinnene på plass 🙂 Kan bekrefte at det ikke blir verre før det blir bedre.

   1. Nei, herlighet, ikke tolk det i verste mening da! Jeg har hørt og lest at det kan bli verre før det blir bedre, og lurte bare på om du har opplevd det? Og hva du ellers synes om prosessen?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Som jeg skriver så har jeg ikke opplevd det og min tannlege har heller aldri sagt noe om det 🙂 Det ligger masse youtubefilmer ute av folk som har vært gjennom behandlingen og som har filmet de forskjellige stegene og prosessen, ser ikke ut til at de har blitt verre heller 🙂

   3. Nå var det jo deg jeg spurte, hva du synes om det og hvordan det oppleves for deg, ikke random folk på YouTube..

   4. Caroline Berg Eriksen

    Og det har jeg svart på 🙂 Henvisningen til Youtube tenkte jeg bare kunne være nyttig tilleggsinformasjon, du må ikke se på det.

   5. Jeg spurte også om hva du synes om prosessen, det har du ikke svart på? 🙂

   6. Caroline Berg Eriksen

    Jeg synes alt går veldig fint 🙂 Jeg merker egentlig ikke noe til dem og tar dem ut på ren automatikk. Har med meg tannbørste når jeg skal noe spesielt under eller etter et måltid, så jeg får renset skikkelig 🙂

 7. Fint med jentedag i Oslo.:))

  Jeg tror ikke Lush er så bra når det kommer til allergi, Caroline. Kanskje finnes det andre badebomber som er mer allergivennlige – spesielt for små kropper.

  1. Synnøve

   Tror du skal lese deg litt mer opp på Lush før du tror for mye 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    De er «fulle av eteriske oljer som smører huden og påvirker humøret» Så det skal gå helt fint ift. barna 🙂 Det er jo heller ikke noe vi bruker hver dag 🙂

   2. Lush badebombene inneholder Limonene, og anbefales ikke til bruk for barn.

   3. Eterisk oljer som skal påvirket humøret?? Hmm.. bare der faller jeg av. At det er estetiske oljer betyr ikke at det er godt for kroppen, det finnes mange eteriske oljer som er svært giftige.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg tenker at Lush ikke bruker eteriske oljer som er giftige i sine badebomber :/ Men jeg vet absolutt ikke nok om dette, så dersom noen skulle lure, så ville jeg heller kontaktet dem 🙂

 8. Håret ditt er nydelig også uten extentions, og jeg synes denne lengden er så utrolig fin på deg! Vil egentlig bare gi deg en klem å si takk for at du er den du er. Takk for all glede du gir oss leserne, og takk for den gode følelsen du gir meg hver dag jeg titter innom bloggen din; du gir meg motivasjon til å trene, ideer til borddekking, tips nye matretter og mye mer, men aller mest leser jeg bloggen din rett og slett bare for å få den «feel-good»-følelsen jeg liker å starte dagen med sammen med en kaffekopp eller to.

  Jeg digger deg og har stor respekt for deg og arbeidet du gjør – både som blogger og som det varme og rause mennesket og ikke minst den fantastiske mammaen du er for jentene dine <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk, Sarah! Denne kommentaren gikk rett til hjertet mitt <3 Tusen takk! God klem!

 9. Veldig fin kjole 🙂 Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra zara 🙂

 10. Glemte å skrive at jeg stemmer på deg på vixen.no hver dag og at jeg oppfordrer alle andre trofaste lesere til å gjøre det samme 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig! Det gjør meg glad 😀 Tusen, tusen takk!

 11. Hej. Hvor er de fine billeder fra? Er der jord og måne?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De henger hos Gevir (frisøren) så jeg vet ikke dessverre :/ Men de er veldig fine! 🙂

 12. Mammapolitipåsånneting

  Lush sine badebomber inneholder limonene som er svært allergifremkallende og bør absolutt ikke brukes til barn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for opplysningen, jeg var ikke klar over det!

 13. Jeg jobber selv på lush og syns det er trist at så mange mener og synser om ting de ikke vet noe om. Ta deg en tur innom nettsiden og les der.

  Limonene occurs naturally in essential oils, such as lime, lemongrass, neroli, grapefruit, tangerine, oakmoss, olibanum, peppermint, rose, sage and fennel. It can also be found in lemon rind.

  Sometimes Lush adds limonene to formulas in a synthetic form to fragrance with a zesty, uplifting touch. It also makes a beautiful and fragrant combination with neroli or mandarin essential oils.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *