farvel 2017 – velkommen 2018

Godt nyttår til mine fantastiske følgere! Jeg håper dere har hadde en magisk nyttårsfeiring på søndag, at dere brukte gårsdagen på å lande og samle krefter, og at dere i dag er fullstendig klare for et helt nytt år! Det vet jeg at jeg er 🙂

Jeg vil selvfølgelig takke dere så mye for 2017, alle positive ord og tilbakemeldinger her på bloggen, all velment kritikk og alle klemmer og smil når jeg har møtt dere på gaten eller andre steder. 2017 har vært et veldig innholdsrikt år for meg på flere måter, for selv om det var sent i 2016 at jeg ble 2-barnsmor, at det var i 2016 vi bestemte oss for å satse på en helt annen måte og at det var i 2016 vi kjøpe et nytt hjem et helt annet sted enn der vi hadde bodd i 5 år på rad, var det i 2017 at alt ble realisert. Det var i 2017 at vi faktisk flyttet, pusset opp og kom oss på plass. Det var i 2017 vi jobbet sammen hver dag og det var i 2017 jeg opplevde hvordan søskenbåndet ble sterkere og sterkere mellom Nelia og Naia for hver dag. Jeg er så takknemlig for alt sammen og akkurat nå, akkurat i dette øyeblikket, kjenner jeg meg virkelig hjemme i huset vårt og jeg er så glad for alt jeg fikk oppleve i 2017 – både privat og på jobbfronten. Nå gleder jeg meg til 2018, det kommer til å bli et veldig spennende år! 

Det ble automatisk to dager fri fra bloggen nå de siste dagene på tampen av året, og det er rett og slett fordi det bare ble sånn. Ting har gått i ett på en veldig positiv måte, og jeg har ikke hatt tid til å ta sette meg ned og dele før nå. På nyttårsaften skulle jeg egentlig dele borddekkingen og i går skulle jeg dele bilder fra nyttårsaften, men så ble det heller til at jeg nesten ikke åpnet dataen fordi vi hadde besøk, dekket bord, var sammen med jentene ute og på skøyter og alt det andre du gjør når du bare har fri. Det var godt, for nå er jeg klar for hverdagen igjen, selv om det akkurat i dag er planleggingsdag i barnehagen og Nelia er med meg til Oslo en tur 🙂 Det er så koselig! Nå er det kanskje ikke så vanskelig å merke at jeg har hatt noen dager uten tastaturet under fingrene, for da klarer jeg sjelden å stoppe uten at teksten blir for lang, så jeg skal ønske deg godt nyttår en gang til og avslutte med å dele noen bilder fra en fantastisk feiring av årets siste dag! 

Før selve måltidet, serverte jeg småsnacks som pepperkaker med blåmuggost, lefseruller med julepålegg og laks med snøfrisk. Til forrett var det østers med sjalottløksvinaigrette og blini med kaviar, rømme og sjalottløk på menyen, mens det til hovedrett ble helstekt kalkun med waldorffsalat og annet tilbehør. Det er den BESTE kalkunen jeg noensinne har smakt, så utrolig mør og full av smak. Kudos til Lars-Kristian for den, han er SÅ flink og startet allerede dagen før. Desserten ble hjemmelaget tirmasu med havannarom – så godt 🙂 Og tradisjonen tro ble den servert i det nye året! 


Vi hadde to av våre beste venner på besøk  og kunne ikke feiret den siste dagen i det gamle året bedre enn vi gjorde – det eneste var at vi virkelig savnet de andre som også skulle være her, men som måtte melde avbud på grunn av sykdom. De skulle også ha med seg sine barn, så vi ble jo færre til barnenyttårsmiddagen også, men jentene koste seg masse sammen likevel ♥ Jeg deler bilder av borddekkingen litt senere 🙂 Den ble, om jeg kan si det selv, så fin! Jeg kunne dekket bord hver eneste dag. Nesten  😉 Ha nok en fantastisk dag i et nytt år! 

43 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  I see you celebrated NYE in a wonderful way and you look adorable!
  Happy New Year!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Camilla

  Hvor er spisestue og gulvteppe fra? Det er så fint ☺

 3. Caroline

  Har du en tutorial som du har fulgt, når du laget den ballong dekorasjonen?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, den har vi bare laget ut fra egne ønsker 🙂 Første gangen vi laget ballongbue var i Nelias Vaiana-bursdag – da brukte vi en video fra youtube for å se hvordan de skulle knyttes sammen 🙂

 4. Jeanette

  Godt nytt år! Vel fortjent å ta et par dager fri fra bloggen;)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 <3

 5. Kunne dere delt kalkunoppskriften fra A til Å

  1. Gjør steking av kalkun enkelt. 140 grader varmluft i ovnen ca 25 min/halvkilo. Begynner skinnet og boble/blåse seg opp før dette er den ferdig (ovner varierer). Pensle med smeltet smør med masse salt og pepper før og et par ganger under steking. La den hvile under folie og håndkler/grytekluter minst 30 min gjerne en time. Voila. Kalkun tåler stort sett alt tilbehør.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Om man skal gjøre steking av kalkun enkelt så putter man inn et steketermometer og steker kalkunen til den er 65 grader 🙂 Stikk termometeret inn i den tykkeste brystdelen helt inn til du treffer brystbenet, så trekker du den 1-2 mm ut igjen så den ikke ligger inntil benet 🙂 Jo lavere temperatur du steker på, jo bedre blir kjøttet. Vi stekte den på 75 grader i 12 timer, og så brunet vi skinnet med en gassbrenner.

 6. Elisabeth L

  Ønsker også dere et godt nyttår <3 ser ut som en fin nyttårsfest! Kommer det oppskrift på tiramisu? Gleder meg til å følge deg i 2018 også 🙂

 7. Frederikke

  Godt nytår fra Danmark!! Lurte på om du er stoppet med at vise jenternes ansigter?

 8. Kristina

  Tusen takk for verdens flottaste og mest inspirerande blogg!! Virkelig! Eg blir alltid like glad av å lese dei herlige tekstane dine, og av å sjå dei nydelige bildene Eg gler meg til å følga deg vidare inn i 2018!
  Godt nyttår Caroline

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, nå blir jeg glad! Tusen takk, Kristina! Alt godt i det nye året <3

 9. Gratulerer til Katrine som skal bli mamma ❤ Hun sørget for at jeg fikk fikk fine negler da hun jobbet i Skien, mange fine samtaler ble det også Såååå koselig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun er så god – og så flott <3

 10. Takk for 2017 :)nydelig pynt og flott du var kledd 🙂 gleder meg til å følge bloggen vidre! Godt nytt år 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! Godt nyttår <3

 11. Godt nytt år til deg og dine ❤️ Gleder meg til å følge deg videre – bloggen din er en fryd, den gir meg gode øyeblikk når livet ellers er litt tungt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Linda! Det gjør meg veldig glad <3 Ønsker deg alt godt i det nye året 🙂

 12. Godt nytt år Caroline til deg og dine. Kjempe fine bilder 🙂
  Ok pen gravide venninna di 🙂 vil gjerne lese oppskriften på den tiramisuen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, hun er så fin <3 Kan gjerne dele den! Den var så god 🙂

   Klem!

 13. S.Helene

  Godt nytt år! Håper dere hadde en fin jule- og nyttårsfeiring! Det hadde vi. Satt inne med lillemor som er ett år, og så på naboer som også i år hadde en «rakett off» haha, er så arti for «ongan»! Den ene raketten toppet den andre, moro for oss andre naboer å se på da 🙂 Nydelig babymage Katrine har fått! Termin i slutten av mars kanskje? Gratulerer til henne og pappaen<3
  Gleder meg til å følge bloggen din/LK i år også!

 14. Godt nyttår Caroline! Du var kjempefin på håret! Kan jeg spørre hviken krølltang du har brukt? Er det Mast 1 eller 2? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Jeg bruker GHD 26 mm. curls classic curl tong 🙂

 15. Hvor er pelsjakka de fra? så fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en fuskepelsjakke fra Ivyrevel, men kommer fra fjorårets kolleksjon :/

 16. sandra b

  Katrine og Bård er så flott par, får tårer i øyne av de og tenker tilbake på den dokumentaren på nrk1, når han var i ulykke. Han virker så varm og god som person, det gjør dere alle og for en glede at hun er gravid, vakre hun!

  Håper du kan dele kalkun oppskrift og samme med saus 😀 Godt nytt år til flotte du, gleder meg til å følge deg i år som i fjord og året før og før og før 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en hyggelig kommentar, Sandra! De er så flotte mennesker som jeg er utrolig glad for å ha i livet mitt – og ikke minst i jentene sitt <3 De blir fantastiske foreldre <3

   Godt nyttår tilbake – deler gjerne oppskriften 🙂

   Klemmer!

 17. Godt nyttår til deg og dine:)
  Kan dere dele oppskriften på kalkunen? Har prøvd flere år og den er like tørr hver gang…

 18. Alexandra

  Jentene var så nydelige med de lekre kjolene Og du Caroline stunning, elegan,delikat og femenin dame som du er elsker å følge med på snappen Må dere ha en fantastisk nytt år det dere kan fortsette å realisere drømmene deres. Må Gud fortsette å velsigne dere.

 19. Altså, håret til Nelia<3

 20. Skulle gjerne vist hvor glassene du har drinkene i er fra? 🙂

 21. Godt nyttår til deg og dine 🙂 Takk for flotte blogginnlegg i 2017, gleder meg til å følge deg i 2018 også 🙂 Nydelig hjem med koselig atmosfære dere har laget dere 🙂

 22. Godt nytt år til deg og din familie! Du stråler og jeg blir alltid glad av å gå inn på bloggen din, har fulgt deg siden du giftet deg faktisk. Vi venter vårt første barn om noen måneder og jeg gleder meg ekstra til alt vi har i vente når jeg ser alt koselig dere gjør sammen!
  Forresten, vi har ganske så likt hår og krølltang, men jeg får det bare ikke like fint som deg.. haha, kanskje du kunne lagt ut en video «krølle kort hår for dummies» på YouTube kanalen din:-)
  Gleder meg til å følge deg dette året også. Best wishes.

 23. Marianne

  Hei Caroline:)
  Maten såg hærlig ut!
  Er det mulig at du kan dele oppskrift på forretten som var blinis? Nam:)

 24. Godt nytt år! Det er en fryd å lese bloggen din !Tusen takk for at du inspirere ,og syntes det er ekstra fint å lese hvor takknemlig du er for alt som har skjedd i 2017. Du har hjerte på rett plass❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀

   Godt nytt år til deg også <3

 25. Susanne

  Nydelig kjole <3 Hvor er den fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ida Sjöstedt 🙂 Bestilte den via Boozt, men Nelly har også hennes design 🙂

 26. Masse godt nyttår:-) Kjolen din var kjempe fin, hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Den kommer fra Ida Sjøstedt 🙂

 27. Hadde dere noe stuffing inni kalkunen og hva gnidde dere den inn med? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi lagde stuffingen ved siden av denne gangen, ettersom den pleier å bli litt halvveis / ikke helt stekt når vi har den inne. Favoritten er medisterfarse, så det er alltid det vi bruker. Nå tok vi den i en form ved siden av. Inni kalkunen hadde vi 2 x sitroner, 10 x hvitløksfedd (som kokes i 10 min. før du putter dem inni) Det er viktig å stikke ca. 10 hull i sitronen før du legger dem inni kalkunen, slik at all saften kommer ut. Vi gnidde kalkunen inn med en smør- og krydderblanding under skinnet. For å gjøre det må du skjære et snitt i skinnet og deretter gni det hele veien under.

   Sausen startet vi å koke dagen før, ettersom innmaten bør koke i ca. 4 timer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *