
Godt nyttår til mine fantastiske følgere! Jeg håper dere har hadde en magisk nyttårsfeiring på søndag, at dere brukte gårsdagen på å lande og samle krefter, og at dere i dag er fullstendig klare for et helt nytt år! Det vet jeg at jeg er đ

Jeg vil selvfølgelig takke dere så mye for 2017, alle positive ord og tilbakemeldinger her på bloggen, all velment kritikk og alle klemmer og smil når jeg har møtt dere på gaten eller andre steder. 2017 har vært et veldig innholdsrikt år for meg på flere måter, for selv om det var sent i 2016 at jeg ble 2-barnsmor, at det var i 2016 vi bestemte oss for å satse på en helt annen måte og at det var i 2016 vi kjøpe et nytt hjem et helt annet sted enn der vi hadde bodd i 5 år på rad, var det i 2017 at alt ble realisert. Det var i 2017 at vi faktisk flyttet, pusset opp og kom oss på plass. Det var i 2017 vi jobbet sammen hver dag og det var i 2017 jeg opplevde hvordan søskenbåndet ble sterkere og sterkere mellom Nelia og Naia for hver dag. Jeg er så takknemlig for alt sammen og akkurat nå, akkurat i dette øyeblikket, kjenner jeg meg virkelig hjemme i huset vårt og jeg er så glad for alt jeg fikk oppleve i 2017 – både privat og på jobbfronten. Nå gleder jeg meg til 2018, det kommer til å bli et veldig spennende år!

Det ble automatisk to dager fri fra bloggen nå de siste dagene på tampen av året, og det er rett og slett fordi det bare ble sånn. Ting har gått i ett på en veldig positiv måte, og jeg har ikke hatt tid til å ta sette meg ned og dele før nå. På nyttårsaften skulle jeg egentlig dele borddekkingen og i går skulle jeg dele bilder fra nyttårsaften, men så ble det heller til at jeg nesten ikke åpnet dataen fordi vi hadde besøk, dekket bord, var sammen med jentene ute og på skøyter og alt det andre du gjør når du bare har fri. Det var godt, for nå er jeg klar for hverdagen igjen, selv om det akkurat i dag er planleggingsdag i barnehagen og Nelia er med meg til Oslo en tur đ Det er så koselig! Nå er det kanskje ikke så vanskelig å merke at jeg har hatt noen dager uten tastaturet under fingrene, for da klarer jeg sjelden å stoppe uten at teksten blir for lang, så jeg skal ønske deg godt nyttår en gang til og avslutte med å dele noen bilder fra en fantastisk feiring av årets siste dag!







Før selve måltidet, serverte jeg småsnacks som pepperkaker med blåmuggost, lefseruller med julepålegg og laks med snøfrisk. Til forrett var det østers med sjalottløksvinaigrette og blini med kaviar, rømme og sjalottløk på menyen, mens det til hovedrett ble helstekt kalkun med waldorffsalat og annet tilbehør. Det er den BESTE kalkunen jeg noensinne har smakt, så utrolig mør og full av smak. Kudos til Lars-Kristian for den, han er SÅ flink og startet allerede dagen før. Desserten ble hjemmelaget tirmasu med havannarom – så godt đ Og tradisjonen tro ble den servert i det nye året!







Vi hadde to av våre beste venner på besøk og kunne ikke feiret den siste dagen i det gamle året bedre enn vi gjorde – det eneste var at vi virkelig savnet de andre som også skulle være her, men som måtte melde avbud på grunn av sykdom. De skulle også ha med seg sine barn, så vi ble jo færre til barnenyttårsmiddagen også, men jentene koste seg masse sammen likevel ♥ Jeg deler bilder av borddekkingen litt senere đ Den ble, om jeg kan si det selv, så fin! Jeg kunne dekket bord hver eneste dag. Nesten đ Ha nok en fantastisk dag i et nytt år!
Dear Caroline,
I see you celebrated NYE in a wonderful way and you look adorable!
Happy New Year!
xx from Bavaria/Germany, Rena
http://www.dressedwithsoul.com
Hvor er spisestue og gulvteppe fra? Det er sĂ„ fint âș
Har du en tutorial som du har fulgt, nÄr du laget den ballong dekorasjonen?:)
Nei, den har vi bare laget ut fra egne Ăžnsker đ FĂžrste gangen vi laget ballongbue var i Nelias Vaiana-bursdag – da brukte vi en video fra youtube for Ă„ se hvordan de skulle knyttes sammen đ
Godt nytt Är! Vel fortjent Ä ta et par dager fri fra bloggen;)
Tusen takk đ <3
Kunne dere delt kalkunoppskriften fra A til Ă
GjÞr steking av kalkun enkelt. 140 grader varmluft i ovnen ca 25 min/halvkilo. Begynner skinnet og boble/blÄse seg opp fÞr dette er den ferdig (ovner varierer). Pensle med smeltet smÞr med masse salt og pepper fÞr og et par ganger under steking. La den hvile under folie og hÄndkler/grytekluter minst 30 min gjerne en time. Voila. Kalkun tÄler stort sett alt tilbehÞr.
Om man skal gjĂžre steking av kalkun enkelt sĂ„ putter man inn et steketermometer og steker kalkunen til den er 65 grader đ Stikk termometeret inn i den tykkeste brystdelen helt inn til du treffer brystbenet, sĂ„ trekker du den 1-2 mm ut igjen sĂ„ den ikke ligger inntil benet đ Jo lavere temperatur du steker pĂ„, jo bedre blir kjĂžttet. Vi stekte den pĂ„ 75 grader i 12 timer, og sĂ„ brunet vi skinnet med en gassbrenner.
Ănsker ogsĂ„ dere et godt nyttĂ„r <3 ser ut som en fin nyttĂ„rsfest! Kommer det oppskrift pĂ„ tiramisu? Gleder meg til Ă„ fĂžlge deg i 2018 ogsĂ„ đ
Godt nytÄr fra Danmark!! Lurte pÄ om du er stoppet med at vise jenternes ansigter?
Tusen takk for verdens flottaste og mest inspirerande blogg!! Virkelig! Eg blir alltid like glad av Ä lese dei herlige tekstane dine, og av Ä sjÄ dei nydelige bildene Eg gler meg til Ä fÞlga deg vidare inn i 2018!
Godt nyttÄr Caroline
à , nÄ blir jeg glad! Tusen takk, Kristina! Alt godt i det nye Äret <3
Gratulerer til Katrine som skal bli mamma †Hun sÞrget for at jeg fikk fikk fine negler da hun jobbet i Skien, mange fine samtaler ble det ogsÄ SÄÄÄÄ koselig
Hun er sĂ„ god – og sĂ„ flott <3
Takk for 2017 :)nydelig pynt og flott du var kledd đ gleder meg til Ă„ fĂžlge bloggen vidre! Godt nytt Ă„r đ
Tusen takk, Anita! Godt nyttÄr <3
Godt nytt Ă„r til deg og dine â€ïž Gleder meg til Ă„ fĂžlge deg videre – bloggen din er en fryd, den gir meg gode Ăžyeblikk nĂ„r livet ellers er litt tungt.
SĂ„ hyggelig Ă„ hĂžre, Linda! Det gjĂžr meg veldig glad <3 Ănsker deg alt godt i det nye Ă„ret đ
Godt nytt Ă„r Caroline til deg og dine. Kjempe fine bilder đ
Ok pen gravide venninna di đ vil gjerne lese oppskriften pĂ„ den tiramisuen đ
Ja, hun er sĂ„ fin <3 Kan gjerne dele den! Den var sĂ„ god đ
Klem!
Godt nytt Ă„r! HĂ„per dere hadde en fin jule- og nyttĂ„rsfeiring! Det hadde vi. Satt inne med lillemor som er ett Ă„r, og sĂ„ pĂ„ naboer som ogsĂ„ i Ă„r hadde en «rakett off» haha, er sĂ„ arti for «ongan»! Den ene raketten toppet den andre, moro for oss andre naboer Ă„ se pĂ„ da đ Nydelig babymage Katrine har fĂ„tt! Termin i slutten av mars kanskje? Gratulerer til henne og pappaen<3
Gleder meg til Ä fÞlge bloggen din/LK i Är ogsÄ!
Godt nyttĂ„r Caroline! Du var kjempefin pĂ„ hĂ„ret! Kan jeg spĂžrre hviken krĂžlltang du har brukt? Er det Mast 1 eller 2? đ
Tusen takk đ Jeg bruker GHD 26 mm. curls classic curl tong đ
Hvor er pelsjakka de fra? sÄ fin
Det er en fuskepelsjakke fra Ivyrevel, men kommer fra fjorÄrets kolleksjon :/
Katrine og BÄrd er sÄ flott par, fÄr tÄrer i Þyne av de og tenker tilbake pÄ den dokumentaren pÄ nrk1, nÄr han var i ulykke. Han virker sÄ varm og god som person, det gjÞr dere alle og for en glede at hun er gravid, vakre hun!
HĂ„per du kan dele kalkun oppskrift og samme med saus đ Godt nytt Ă„r til flotte du, gleder meg til Ă„ fĂžlge deg i Ă„r som i fjord og Ă„ret fĂžr og fĂžr og fĂžr đ
For en hyggelig kommentar, Sandra! De er sĂ„ flotte mennesker som jeg er utrolig glad for Ă„ ha i livet mitt – og ikke minst i jentene sitt <3 De blir fantastiske foreldre <3
Godt nyttĂ„r tilbake – deler gjerne oppskriften đ
Klemmer!
Godt nyttÄr til deg og dine:)
Kan dere dele oppskriften pĂ„ kalkunen? Har prĂžvd flere Ă„r og den er like tĂžrr hver gang…
Jentene var sÄ nydelige med de lekre kjolene Og du Caroline stunning, elegan,delikat og femenin dame som du er elsker Ä fÞlge med pÄ snappen MÄ dere ha en fantastisk nytt Är det dere kan fortsette Ä realisere drÞmmene deres. MÄ Gud fortsette Ä velsigne dere.
AltsÄ, hÄret til Nelia<3
Skulle gjerne vist hvor glassene du har drinkene i er fra? đ
Godt nyttĂ„r til deg og dine đ Takk for flotte blogginnlegg i 2017, gleder meg til Ă„ fĂžlge deg i 2018 ogsĂ„ đ Nydelig hjem med koselig atmosfĂŠre dere har laget dere đ
Godt nytt Är til deg og din familie! Du strÄler og jeg blir alltid glad av Ä gÄ inn pÄ bloggen din, har fulgt deg siden du giftet deg faktisk. Vi venter vÄrt fÞrste barn om noen mÄneder og jeg gleder meg ekstra til alt vi har i vente nÄr jeg ser alt koselig dere gjÞr sammen!
Forresten, vi har ganske sÄ likt hÄr og krÞlltang, men jeg fÄr det bare ikke like fint som deg.. haha, kanskje du kunne lagt ut en video «krÞlle kort hÄr for dummies» pÄ YouTube kanalen din:-)
Gleder meg til Ä fÞlge deg dette Äret ogsÄ. Best wishes.
Hei Caroline:)
Maten sÄg hÊrlig ut!
Er det mulig at du kan dele oppskrift pÄ forretten som var blinis? Nam:)
Godt nytt Ă„r! Det er en fryd Ă„ lese bloggen din !Tusen takk for at du inspirere ,og syntes det er ekstra fint Ă„ lese hvor takknemlig du er for alt som har skjedd i 2017. Du har hjerte pĂ„ rett plassâ€ïž
Tusen takk, sĂ„ hyggelig Ă„ hĂžre đ
Godt nytt Är til deg ogsÄ <3
Nydelig kjole <3 Hvor er den fra? đ
Ida Sjöstedt đ Bestilte den via Boozt, men Nelly har ogsĂ„ hennes design đ
Masse godt nyttÄr:-) Kjolen din var kjempe fin, hvor er den fra?
Tusen takk! Den kommer fra Ida SjĂžstedt đ
Hadde dere noe stuffing inni kalkunen og hva gnidde dere den inn med? đ
Vi lagde stuffingen ved siden av denne gangen, ettersom den pleier Ä bli litt halvveis / ikke helt stekt nÄr vi har den inne. Favoritten er medisterfarse, sÄ det er alltid det vi bruker. NÄ tok vi den i en form ved siden av. Inni kalkunen hadde vi 2 x sitroner, 10 x hvitlÞksfedd (som kokes i 10 min. fÞr du putter dem inni) Det er viktig Ä stikke ca. 10 hull i sitronen fÞr du legger dem inni kalkunen, slik at all saften kommer ut. Vi gnidde kalkunen inn med en smÞr- og krydderblanding under skinnet. For Ä gjÞre det mÄ du skjÊre et snitt i skinnet og deretter gni det hele veien under.
Sausen startet vi Ă„ koke dagen fĂžr, ettersom innmaten bĂžr koke i ca. 4 timer đ