jul i finstuen

reklame: sixbondstreet.no 

God morgen  Jeg har gledet meg så lenge til å vise dere hvordan det har blitt i den midterste stuen vår nå, og hadde egentlig tenkt til å vente til den var hundre prosent ferdig, men det ble den altså ikke før jul. Vi venter fortsatt på bilder på veggene og på at all tapeten skal komme opp – akkurat nå har vi kun tapet på én vegg (den mot spisestuen) men jeg tenker at resten av stuen blir tapetfin på nyåret 🙂 Gleder meg! 

Enn så lenge nyter jeg den korte tiden vi har igjen med julepyntet hus, det blir alltid så tomt når vi rydder bort treet og alt det andre. Men det er vel slik at det kan stå til 13. eller 20. dag jul? Da kan det jo hende at jeg har rukket å bli litt lei, og da kan det være godt å bare få det bort likevel 😉 

Å sitte akkurat her med en kopp kaffe på morgenen, er kanskje blant de beste følelsene i verden! 

lenestoler HER / bord utsolgt – kommer snart 

sofabord HER / sofa HER 

Her ser dere tapeten, den kommer til å bli så fin når den kommer opp på alle veggene. Nå har vi også fått messingplate rundt kakkelovnen for å skjule det lyse gulvet under. Synes det ble skikkelig fint, ikke minst ble den levert ganske kjapt 🙂 


Har det ikke blitt helt nydelig her? Sixbondstreet har utrolig mye lekkert og jeg er så fornøyd! Det er de som har levert teppe, puter og gardiner også, ta kontakt med dem eller spør meg her om dere lurer på noe vedrørende noe av det 🙂 Gleder meg virkelig til å feire nyttår i huset, og i dag skal jeg ut for å gjøre noen siste ærender før helgen. Lørdag vil jeg bare ta det helt med ro uten å måtte innom noen butikker, så forhåpentligvis rekker jeg over alt jeg skal nå. Skal bare sparke dagen i gang med en treningsøkt først 🙂 Snart er det 2018, dere! Jeg gleder meg! 

108 kommentarer

 1. Jeanine

  Hei.
  Så fint det var i stuen din
  Hvor er de kransene du har i vinduet fra ?
  Ha en fin jul videre ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Jeanine! De kommer fra Mester Grønn, har surret lys rundt som går på batteri 🙂

   Takk, det samme til deg og dine <3

 2. Merethe

  Hei! Nydelig stue og spisestue. Det ble så fint med lysere vegger. Fine møbler! Godt nyttår! Gleder meg til å følge deg i 2018 også.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Merethe! Det samme til deg og dine <3

 3. Hvor er lysestakene med hestene på fra? nydelig hjem dere har

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tina! De kommer fra luxurydesign.no 🙂

 4. Så fantastisk fint det ble med alt det lyse. Så er det så mye mer gøy å leke med farger (bilder, interiør, mm). Flotte møbler og flott stil. Nå oser huset deres virkelig – GOD SMAK!! Gleder meg til å se resten! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, es! Det er gøy å ha litt forskjellig uttrykk i de forskjellige stuene, her tenker vi å plukke opp farger i en puff og eventuelt noen puter og bilder 🙂 Vi må bare se an på nyåret, når alt pynten forsvinner 🙂

   Godt nyttår til deg og dine! <3

 5. Hei.
  Så lekkert. Hvor har du kjøpt toget som går rundt juletreet?
  En fin detalje.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, May! Det kommer fra Jula, jentene elsker det! 🙂

  2. For en nydelig stue og hjem✨ Er konsollbordet som står bak den ene sofaen fra sixbondstreet også? Likte det så godt og klarte ikke å finne det på nettsiden deres

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det kommer derfra 🙂 Ville ringt og sjekket, for de har det der, men jeg fant det ikke på nett jeg heller :/

 6. Hei, jeg synes hele huset deres er blitt så utrolig fint. Må være som en drøm å bo i et så nydelig hus. Dere har jobbet hardt og prosessen har sikkert vært veldig krevende med ny baby oppi det hele. Ønsker dere et godt nytt år og all mulig lykke for deg og den fine familien din.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for utrolig fine ord, Torill <3 Et godt nyttår til deg og dine <3

 7. Christine

  Lekkert! Lurer på om jentene har leker nede i stua eller om de må ha alle lekene sine på rommet? Hvor har du de isåfall? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De har en del leker i stuen også 😉 I tv-stuen. Har en lekekasse, men noe står fritt også – kan snappe det senere så du får se 🙂

 8. Så utrolig nydelig❣️
  Hva med bildene du fikk av dine foreldre, de var du jo sååå glad for Sixbonstreet har veldig god smak!! De har mye av æren.. Hun andre du fikk møbler fra er helt ute av bilde?
  Ønsker dere nydelige dager og feiring!!

 9. Nydelig, det gjelder alle interiørbildene du har vist i det siste! Du er rene designeren!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ida 🙂 <3

 10. Elsker bloggen din 🙂 Alltid fine bilder og god stemning! Godt jobba! Hvor har du kjøpt juletrefoten? Den var virkelig flott!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Den kommer fra hagefokus.no 🙂

 11. Så delikat, stilrent og møblert hjem dere har skapt. Så imponerende. Bloggen din er en fryd å lese for alle, unge som eldre.
  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ingrid 🙂

 12. Mariyah

  Kjempe stilig, heldige dere som bor så flott! Kan jeg spørre hva grunnen er til at dere endret alt av farger og stil? Slik dere gjorde første gang var jo også ganske fint og unikt

 13. Helt nydelig!! Hvor er disse konglene fra?

 14. Margareth Eichner

  En nydelig pyntet stue. Takk for at du deler. ⚘

 15. Like fint som en møbelkatalog!
  Men er ikke ovnen sponset også?

 16. Det ble så fint:)! Fortsatt god jul, lov å kose seg med pynten en stund til;)

 17. Hvor er all julepynten på bordet ifra? Tenker på det som står i speilfatet 🙂 Kjempe fint, akkurat som resten av huset!

 18. Hvor er teppet ditt fra? Veldig fint du har fått det

 19. Dere tok nok den rette avgjørelsen med å pusse opp stuene på nytt. Det ser flott ut, lyst og delikat 🙂 Godt nyttår!

 20. Dere har en så moden smak, jeg ville aldri gjettet at en ung familie/ par i tredveårene bodde her. Selvom det er litt for stivt og gammeldags for min smak synes jeg det er forfriskende at dere kjører deres eget løp og ikke slenger dere på interiørtrender slik som «alle» oss andre 🙂 gleder meg til å se TV stua.

 21. Så fint! Hvorfor byttet dere fra mørk deco blue til en lys stue?

 22. Så mye finere nå! Ser at du får mye pes fordi det ble ny oppussing. Jeg forstår det imidlertid godt. Har selv blingset på fargen i stua engang og kjente intenst på det hver gang jeg kom inn i rommet. Så dermed ble det ny ommaling etter bare et par måneder. Det er viktig å trives i eget hjem.

 23. Lekkert! Nydelige farger, så delikat. Et lite tips til lysekronene i stuene, ta bort kjettingen som ikke er i bruk, så slipper de å bli så overflødig. Vi gjorde det med vår, og det ble veldig bra. Tok være på de om det skulle være behov for dem.Mannen min brukte to tenger tror jeg det var, og knep av det som var til overs.

 24. Hei!
  Rålekkert:)..er selv i gang med å bygge hus. Blir veldig inspirert når jeg er innom bloggen din. Fortsatt god jul til deg og dine.

 25. Nydelig! Jeg likte godt at du har litt barnlige detaljer i julepynten din. Nostalgi✨✨F, eks de lysestakene, toget og tinnsoldatene. Minnet meg veldig om HC Andersens «Tinnsoldaten» som gikk på tv nå i julen. Hvor kjøpte du disse? Både de røde og de hvite soldatene? Og siste detalj jeg ville kommentere, de lyktestolpene med julekrans du hadde kjøpt i Ungarn (?) utrolig søte!! Ellers veldig fin eksklusiv innredning av stuen. Stilfull peis. 🙂 fortsatt godt jul Caroline.

 26. Hei, hvor er det mørke konsollbordet bak sofaen fra? Kjempefint! 🙂

 27. Virkelig lekkert!!! Helt min smak, så her det inspirasjon å hente for oss som begynner husbygging på nyåret:-) Syns det er helt supert at du deler så mye detaljer- nydelig stilleben på bordet og pynt forøvrig, ja, du gir oss estetiske nytelser og jeg elsker det!! Gleder meg til å følge med videre – godt nytt år til dere!

 28. Kristine

  Så utrolig nydelig det ble med lysere stuer, godt valg!!! Elsket den lille kroken med de to godstolene med reveputene i <3 og marmorbordet 😀 oh my!!

 29. Ja til interiørbilder! 🙂 Jeg ser og ser, men kan ikke se forskjell fra der dere har tapet og bare hvitmalt vegg. Vet ikke om jeg ser dårlig eller om det er ganske likt? Synes det er mye finere nå som dere har lysnet opp rommet, liker godt sittegruppa ved vinduene. (Husker ikke hva et slik utbygg heter). Jeg hadde gjerne hatt et varmere uttrykk i fargene, men det er min personlige smak. Håper dere har en fortsatt god romjul! 🙂

 30. Nydelig stue! Bloggen din gir så mye inspirasjon! Er så glad for at du fortsetter å blogge med en så høy kvalitet som dette, til tross for trollene som florerer med eder og galle der ute!

  Med ønske om en fortsatt fredelig jul og et nydelig godt nytt år!

 31. Helt nydelig 🙂
  Atmosfæren er til å ta og føle på.
  Godt nytt år til dere alle 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Godt nyttår til deg og dine <3 🙂

 32. Ja, helt nyyydelig! Det var faktisk det første ordet som slo meg, også 😀

  Jeg gleder meg daglig over den flotte bloggen din med fine bilder og god stemning. Du byr på deg selv og familien din, noe som gjør at vi føler at vi kjenner dere. Du er flink, men også morsom. Og gir oss mange fine tips og ideer. Og du, hev deg over å bry deg om nettrollene. De er bare misunnelige og misfornøyde med sitt eget liv. Fortsett å være like søt og vennlig mot de som følger deg og vil deg vel. Camilla Pihl og Tine Monsen er alltid søte og vennlige mot sine lesere. Derfor liker jeg også de to flinke damene så godt. Det skaper god stemning, og det er jo nettopp det vi søker.

 33. N Y D E L I G

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk 😀

 34. Hei.
  Hvilket stoff er det på lenestolene?

 35. Dette ble skikkelig fint! Snilt av Sixbondstreet å gi dere produkter for mange hundre tusen til de to stuene og soverommet: ) Hva har dere gjort med de forrige møblene? Dere skaffet jo veldig mye nytt til den første oppussingen også. Gikk det an å levere tilbake, selv om det var litt brukt?

  Godt nyttår!!

 36. Hei! Veldig lekkert ! Hva heter tapeten? Hvor kommer den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Irene! Den er bestilt via sixbondstreet og leverandøren / merket er Elitis 🙂

 37. Flott! Men tror det hadde gjort seg med gardiner på skinner helt opp i taket for å understreke «høyden».

 38. Utrulig fint i stuen <3 Men… det ser ikke ut som noen bor der… Ta de fine jenten dine i sofaen og vi vil alle være der <3 Hisen Chatrine

  1. Caroline Berg Eriksen

   Disse bildene er kun for å vise hvordan det har blitt interiørmessig 🙂 Bilder av oss i sofaen ser du fra julaften blant annet 🙂

 39. Synes det ble kjempefint! Skjønner godt dere er fornøyd:) Godt nyttår!

 40. Så nydelig! Ser harmonisk ut 🙂 Angende forrige drink-oppskrift; går det an å mix’e den med stavmikser eller blir det for tynt tror du ?

 41. Kjersti

  Så nydelig!
  Forstår hvorfor du gleder deg til å feire nyttår i det nye huset!
  Godt nyttår til deg og dine, Caroline <3

 42. Hei! Stilen dere kjører nå er mye flottere, ble litt mye med de forrige møblene og fargene. Så dette blir flott! Vi har faktisk brukt Elitis tapet på soverommet i gull nyanser God romjul og godt nyttår!

 43. Utrolig flott hos deg , koser meg alltid med innlegg fra deg

 44. Alexandra

  Jeg var en av dem som likte den blå stuen med det røde teppet og hadde gledet meg til å sen den julepyntet.
  Men, dette var lekkert!! Og stuene passer så fint sammen.
  Takk for alt dere deler fra huset. Det har vært spennende å følge med på alt dere har gjort med huset.
  Vil gjerne ønske deg og dine ett riktig godt nytt år!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Alexandra! Tusen takk <3 Ønsker deg og dine det samme! <3

 45. Jennifer

  House goals!! I am so in love with your home! 🙂 It’s gorgeous

 46. Du har sånt julehus som man ser i filmer, man får bare lyst til og sette seg i soffaen og bli sittende

 47. Fantastisk flott! Så stilrent og elegant, men samtidig så hjemmekoselig og lunt. Nydelig!
  Kunne jeg spørre, hvorfor dere gikk tilbake på dette med å ha mørke stuer? Eller har du kanskje forklart det et sted jeg ikke har fått med meg? Det mørke var også veldig lekkert! Men plutselig var ting blitt lyst, også hang jeg ikke helt med på hvorfor -bortsett fra det åpenbare; at det lyse var utrolig nydelig til huset!

  Jeg kommenterer sjelden, så imens jeg sitter her og skriver, så må jeg også bare få sagt at kvaliteten på bildene på bloggen her nå er helt crazy bra! En fryd for øyet i alle innlegg!

 48. Kamilla

  Helt nydelig! Men jeg lurer litt på om julepynten i Naia-høyde får lov til å stå i fred eller om dere må flytte den unna?

 49. Du har et så sinnsykt fint hjem, det er så nydelig og gjennomført! Like gjennomført sånn som jeg husker deg, når jeg møtte deg i Fredrikstad på din første veskelansering – stå på kjære deg, du er virkelig en inspirasjon.
  Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år!

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en hyggelig kommentar, Angelica! Tusen takk for så fine ord <3 Og takk for at du tok turen for å hilse på den gangen! Ønsker deg og dine en kjempefin nyttårsfeiring og et godt nyttår <3

   Klem 🙂

 50. Ingrid S

  Veldig mange fine møbler fra sixbondstreet! Har handlet der selv flere ganger. Du skrev at gardinene er derfra også, og jeg lurer på om de er sydd etter mål eller om de kommer i standard høyder? Vi har 3,60m opp til taket så det er ikke så lett å finne lange nok gardiner!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er sydd etter mål 🙂 Gardinene er så fine, fantastisk kvalitet og helt nydelig søm!

 51. Kamilla

  Bare vakkert!

 52. Så utrulig fint!! Delikat og stilfullt. Du er kjempeflink 🙂

 53. Fulltreffer!!

 54. Michelle

  Veldig fint Liker den eventyrlige stemningen over juledekoreringen. Mye sjel over det nye huset deres.

  Sixbondstreet har mye fint, men personlig er Slettvoll min favoritt.

 55. Hei! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg håper du holder hodet oppe og rister av deg alle de som leter etter feil ved deg, hvordan du har det, huset ditt osv. Syntes det er skremmende at så mange er ute etter å «ta deg». Ville bare si det 🙂

 56. Damaris

  Absolutely beautiful! I love the lighter colours! Now your home looks both elegant and cozy. Well done!

 57. Marianne

  Så fin og koselig stue

 58. susanne

  Dette ble så bra! <3 ..men du må ha juletreet helårs nå hahaha, det blir tomt uten 😉
  Neida. Men jeg vil si at dette er nå en stue som faktisk er litt lik deres stil i deres forrige hjem.bare "oppgradering" og litt mer herskapelig – som dette huset krever. Du blir ikke lei dette.. <3 Eneste jeg kunne tenke meg var armlener på "vindusstolene" ( kan jo ikke kalle de lenestoler 😉 ) Jeg MÅ ha det der jeg skal sitte å kose meg <3 ..Det har värt en kronglete vei. Men nå begynner ting å falle på plass og man ser at dette er dere <3

 59. Magnill

  Hei! Hvor kommer konglene i vinduet fra ? Ser de er spurt om tidligere, men lett etter lignende så lenge…
  Takknemlig for svar 🙂

 60. Et lite spørsmål, hvorfor ville dere ikke gjenbruke noen av møblene fra Siljan? Stil og fargemessig hadde det passet godt til huset. Ingen kritikk, men bare lurer.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi vi ønsket en ny stil, men sånn sett i ettertid så kunne vi jo fint det :/

 61. Så fin!

  Og nydelig pyntet til jul.

 62. Véronique

  Bonjour Caroline, très chic votre salon. Pouvez-vous m’indiquer la marque de votre tapis et la couleur. Merci beaucoup et bonne année 2018

 63. Er første og siste bildet sett fra TV-stuen?

  Herlighet så fantastisk fint det har blitt nå, Caroline. Jeg elsker det! Fulltreffer, som noen over her skriver 😉 Og jeg liker det 100 ganger bedre enn første forsøk. Det høres det ut som at dere gjør også. Dette kler virkelig huset!!

  Jeg spurte på det første kakkelovn-innlegget også, men da fikk jeg ikke svar. Er sofaen i fløyelsaktig stoff? Og HVOR er putene fra? Elsker dem <3

  Ha en flott nyttårsaften imorgen, og jeg gleder meg masse til å lese bloggen din året som kommer også, som alle andre år 🙂

  Nyttårsklem

  1. Blir glad for et svar på denne, om ikke på alt så hvertfall putene 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Beklager at jeg har vært sen, nå har jeg endelig fått svart deg, C! 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! 🙂

   Ja, det stemmer! Sofaen er ikke fløyelsaktig, men det er modellen som heter struktur i fargen sugar – jeg skal dobbeltsjekke med sixbondstreet!

   Putene kommer også fra Sixbondstreet 🙂 De har butikk / showroom i Oslo, og jeg tror de har mye mer dekor der enn på nett 🙂

   Tusen takk for så fine ord, lesere som deg er herlig <3 Stor klem!

   1. Tusen takk for svar, Caroline :))

   2. Caroline Berg Eriksen

    Selvsagt! 🙂

 64. Hvordan er det å bestille fra sixbondstreet? Lang leveringstid? Fraktkostnad?leverer de i hele Norge? Har sett meg ut en sofa der

 65. Kjempefint

 66. Du har fått det fantastisk fint, Caroline. jeg ønsker deg og dine et riktig godt nytt år og håper dere får mange gode opplevelser i 2018 – både i huset og i Sarpsborg. Klem fra Y

 67. Dere har fått det så kjempestilig og koselig! Det var godt for mine øyne og opplevelse at dere byttet ut den mørke stilen med lyse toner i stedet. Det er spennende å pusse opp og innrede et eldre hus med sjel. Tapet er på full vei tilbake i retrotid, og vår tapet ble faktisk dekket med en bred profilert panel malt lys antikk. Vinduene er byttet, stuen er møblert med antikviteter og chesterfield, og antikke krystalllysekroner lyser opp persiske tepper over original parkett. Det er gøy å få ting til å harmonere.
  Jeg synes at dere har fått det stilig og fint med nye møbler, og befriende herlig at dere valgte bort spisestue med stoler som alle synes å ha kjøpt.

 68. Monica M. B

  Hvilket herlig lyst inntrykk og lys fin stue. *Smiley’s m hjerter i øynene*. :o)

 69. Så fint ni har det! Får jag fråga vart den svarta bänken som står bak soffan kommer ifrån?
  Gott nytt år!

 70. Hei, jeg har ikke fulgt bloggen din så lenge og ikke kommentert før, men du verden for et gjennomført julehjem. Så mange fine juledekor både i vinduer og ellers. Ser at du elsker julen. 3 stuer på rekke og rad må da være optimalt. De krystallkronene var nydelige og flotte i dette huset. Gleder meg til å følge deg videre etter at julepynten er tatt bort. Ha en fin begynnelse på 2018. Toril

 71. Så utrolig fint! Jeg likte hele rommet veldig godt, men jeg falt virkelig pladask for den kroken med stolene ved vinduet, kransen i vinduet, juletreet med toget under og nøtteknekkerne. Hvor er nøtteknekkerne og toget fra?

 72. Fantastisk! Utrolig fint har dere det! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Rikke! 🙂

 73. Hva heter stoffet på lenestolene?

 74. Charlotte

  Så utrolig lekker julepynt! Er alt fra samme butikk?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, julepynten er fra litt her og der 🙂 Er det noe spesielt du lurer på, så bare spør 🙂

   1. Helene

    Elsker toget hvor er det fra?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jula 🙂

 75. Oi- det var en nydelig stue! Skjønner godt at der byttet fra den litt tunge stilen dere valgte når dere flyttet! Men dette var fantastisk – og så mye fin julepynt!

 76. Hei! Hvilket av teppene fra sixbondstreet er det du har her? Såå fint!

 77. Martine

  Nydelig! Hvor er det svarte avlange bordet som står bak sofaen fra?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer også fra sixbondstreet 🙂

 78. Alexandra

  Nydelig!! Hvor er nøtteknekkerene fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *