jul i finstuen

reklame: sixbondstreet.no 

God morgen  Jeg har gledet meg så lenge til å vise dere hvordan det har blitt i den midterste stuen vår nå, og hadde egentlig tenkt til å vente til den var hundre prosent ferdig, men det ble den altså ikke før jul. Vi venter fortsatt på bilder på veggene og på at all tapeten skal komme opp – akkurat nå har vi kun tapet på én vegg (den mot spisestuen) men jeg tenker at resten av stuen blir tapetfin på nyåret 🙂 Gleder meg! 

Enn så lenge nyter jeg den korte tiden vi har igjen med julepyntet hus, det blir alltid så tomt når vi rydder bort treet og alt det andre. Men det er vel slik at det kan stå til 13. eller 20. dag jul? Da kan det jo hende at jeg har rukket å bli litt lei, og da kan det være godt å bare få det bort likevel 😉 

Å sitte akkurat her med en kopp kaffe på morgenen, er kanskje blant de beste følelsene i verden! 

lenestoler HER / bord utsolgt – kommer snart 

sofabord HER / sofa HER 

Her ser dere tapeten, den kommer til å bli så fin når den kommer opp på alle veggene. Nå har vi også fått messingplate rundt kakkelovnen for å skjule det lyse gulvet under. Synes det ble skikkelig fint, ikke minst ble den levert ganske kjapt 🙂 


Har det ikke blitt helt nydelig her? Sixbondstreet har utrolig mye lekkert og jeg er så fornøyd! Det er de som har levert teppe, puter og gardiner også, ta kontakt med dem eller spør meg her om dere lurer på noe vedrørende noe av det 🙂 Gleder meg virkelig til å feire nyttår i huset, og i dag skal jeg ut for å gjøre noen siste ærender før helgen. Lørdag vil jeg bare ta det helt med ro uten å måtte innom noen butikker, så forhåpentligvis rekker jeg over alt jeg skal nå. Skal bare sparke dagen i gang med en treningsøkt først 🙂 Snart er det 2018, dere! Jeg gleder meg! 

108 kommentarer

 1. Kamilla

  Bare vakkert!

 2. Så utrulig fint!! Delikat og stilfullt. Du er kjempeflink 🙂

 3. Fulltreffer!!

 4. Michelle

  Veldig fint Liker den eventyrlige stemningen over juledekoreringen. Mye sjel over det nye huset deres.

  Sixbondstreet har mye fint, men personlig er Slettvoll min favoritt.

 5. Hei! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg håper du holder hodet oppe og rister av deg alle de som leter etter feil ved deg, hvordan du har det, huset ditt osv. Syntes det er skremmende at så mange er ute etter å «ta deg». Ville bare si det 🙂

 6. Damaris

  Absolutely beautiful! I love the lighter colours! Now your home looks both elegant and cozy. Well done!

 7. Marianne

  Så fin og koselig stue

 8. susanne

  Dette ble så bra! <3 ..men du må ha juletreet helårs nå hahaha, det blir tomt uten 😉
  Neida. Men jeg vil si at dette er nå en stue som faktisk er litt lik deres stil i deres forrige hjem.bare "oppgradering" og litt mer herskapelig – som dette huset krever. Du blir ikke lei dette.. <3 Eneste jeg kunne tenke meg var armlener på "vindusstolene" ( kan jo ikke kalle de lenestoler 😉 ) Jeg MÅ ha det der jeg skal sitte å kose meg <3 ..Det har värt en kronglete vei. Men nå begynner ting å falle på plass og man ser at dette er dere <3

 9. Magnill

  Hei! Hvor kommer konglene i vinduet fra ? Ser de er spurt om tidligere, men lett etter lignende så lenge…
  Takknemlig for svar 🙂

 10. Et lite spørsmål, hvorfor ville dere ikke gjenbruke noen av møblene fra Siljan? Stil og fargemessig hadde det passet godt til huset. Ingen kritikk, men bare lurer.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi vi ønsket en ny stil, men sånn sett i ettertid så kunne vi jo fint det :/

 11. Så fin!

  Og nydelig pyntet til jul.

 12. Véronique

  Bonjour Caroline, très chic votre salon. Pouvez-vous m’indiquer la marque de votre tapis et la couleur. Merci beaucoup et bonne année 2018

 13. Er første og siste bildet sett fra TV-stuen?

  Herlighet så fantastisk fint det har blitt nå, Caroline. Jeg elsker det! Fulltreffer, som noen over her skriver 😉 Og jeg liker det 100 ganger bedre enn første forsøk. Det høres det ut som at dere gjør også. Dette kler virkelig huset!!

  Jeg spurte på det første kakkelovn-innlegget også, men da fikk jeg ikke svar. Er sofaen i fløyelsaktig stoff? Og HVOR er putene fra? Elsker dem <3

  Ha en flott nyttårsaften imorgen, og jeg gleder meg masse til å lese bloggen din året som kommer også, som alle andre år 🙂

  Nyttårsklem

  1. Blir glad for et svar på denne, om ikke på alt så hvertfall putene 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Beklager at jeg har vært sen, nå har jeg endelig fått svart deg, C! 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! 🙂

   Ja, det stemmer! Sofaen er ikke fløyelsaktig, men det er modellen som heter struktur i fargen sugar – jeg skal dobbeltsjekke med sixbondstreet!

   Putene kommer også fra Sixbondstreet 🙂 De har butikk / showroom i Oslo, og jeg tror de har mye mer dekor der enn på nett 🙂

   Tusen takk for så fine ord, lesere som deg er herlig <3 Stor klem!

   1. Tusen takk for svar, Caroline :))

   2. Caroline Berg Eriksen

    Selvsagt! 🙂

 14. Hvordan er det å bestille fra sixbondstreet? Lang leveringstid? Fraktkostnad?leverer de i hele Norge? Har sett meg ut en sofa der

 15. Kjempefint

 16. Du har fått det fantastisk fint, Caroline. jeg ønsker deg og dine et riktig godt nytt år og håper dere får mange gode opplevelser i 2018 – både i huset og i Sarpsborg. Klem fra Y

 17. Dere har fått det så kjempestilig og koselig! Det var godt for mine øyne og opplevelse at dere byttet ut den mørke stilen med lyse toner i stedet. Det er spennende å pusse opp og innrede et eldre hus med sjel. Tapet er på full vei tilbake i retrotid, og vår tapet ble faktisk dekket med en bred profilert panel malt lys antikk. Vinduene er byttet, stuen er møblert med antikviteter og chesterfield, og antikke krystalllysekroner lyser opp persiske tepper over original parkett. Det er gøy å få ting til å harmonere.
  Jeg synes at dere har fått det stilig og fint med nye møbler, og befriende herlig at dere valgte bort spisestue med stoler som alle synes å ha kjøpt.

 18. Monica M. B

  Hvilket herlig lyst inntrykk og lys fin stue. *Smiley’s m hjerter i øynene*. :o)

 19. Så fint ni har det! Får jag fråga vart den svarta bänken som står bak soffan kommer ifrån?
  Gott nytt år!

 20. Hei, jeg har ikke fulgt bloggen din så lenge og ikke kommentert før, men du verden for et gjennomført julehjem. Så mange fine juledekor både i vinduer og ellers. Ser at du elsker julen. 3 stuer på rekke og rad må da være optimalt. De krystallkronene var nydelige og flotte i dette huset. Gleder meg til å følge deg videre etter at julepynten er tatt bort. Ha en fin begynnelse på 2018. Toril

 21. Så utrolig fint! Jeg likte hele rommet veldig godt, men jeg falt virkelig pladask for den kroken med stolene ved vinduet, kransen i vinduet, juletreet med toget under og nøtteknekkerne. Hvor er nøtteknekkerne og toget fra?

 22. Fantastisk! Utrolig fint har dere det! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Rikke! 🙂

 23. Hva heter stoffet på lenestolene?

 24. Charlotte

  Så utrolig lekker julepynt! Er alt fra samme butikk?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, julepynten er fra litt her og der 🙂 Er det noe spesielt du lurer på, så bare spør 🙂

   1. Helene

    Elsker toget hvor er det fra?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jula 🙂

 25. Oi- det var en nydelig stue! Skjønner godt at der byttet fra den litt tunge stilen dere valgte når dere flyttet! Men dette var fantastisk – og så mye fin julepynt!

 26. Hei! Hvilket av teppene fra sixbondstreet er det du har her? Såå fint!

 27. Martine

  Nydelig! Hvor er det svarte avlange bordet som står bak sofaen fra?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer også fra sixbondstreet 🙂

 28. Alexandra

  Nydelig!! Hvor er nøtteknekkerene fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *