årets borddekking + endringene i spisestuen

reklame: sixbondstreet.no 

Her kommer bildene fra årets borddekking på julaften 🙂 Jeg gjorde det klassisk i grønt, hvitt, gull og rødt og synes det ble helt nydelig! Litt spredt utover satt jeg store og små kubbelys om hverandre og på midten av bordet en passe høy vase med utrolig flotte roser. Jeg kom på i siste liten at jeg måtte ha nettopp roser og var ute rett før stengetid på lille julaften og fikk kjøpt med meg de siste tre bukettene! Da ble jeg _litt_ svett i pannebrasken kandusi.. Haha 🙂 De kom til sin rett alle sammen og de står like fint fortsatt. Jeg hadde planer om å surre hele vasen inn i rødt fløyelsbånd, men det rakk jeg dessverre ikke. Det grønne hentet jeg i skogen, granbar er alltid nydelig til både jul og nyttår! 

Jeg bestilte disse store crackersene (fra festmagasinet standard) helt på impuls bare noen dager før selve dagen og ble så glad da de faktisk kom frem i tide! De gjorde masse for å sette stemningen – både for selve borddekkingen, men også da gjestene hadde satt seg og spist opp maten 😉 Disse inneholdt nemlig noteark og forskjellige bjeller (8 forskjellige, så noen hadde like) og bjellene hadde forskjellige nummer, slik at én måtte være dirigent (det var bare ett noteark) og lede an julesangene slik at vi ringte med riktig bjelle  så det ble ne melodi. Etter hvert ble det faktisk ganske fint! Haha! Og morsomt var det i hvert fall! 


Nå ser dere kanskje at det har skjedd en del endringer i spisestuen? Slik så det ut da vi flyttet hit: 

Og i dag ser det slik ut: 

Hvor fantastisk nydelig er ikke denne tapeten? 

lenestoler HER / konsollbord HER 

konsollbord HER / bilder HER og HER 

spisebord HER / spisestuestoler HER 


Nå har vi tapetsert alle veggene bortsett fra den over vitrineskapet og vinskapet. Der har vi malt i en farge som plukker opp tapeten og vi har også satt inn speil over vinskapene. Det ble så lekkert! Tapeten er bestilt gjennom Sixbondstreet og det er Thomas Steen som jobber hos dem, som har hjulpet oss med å finne frem til både tapeten og møblene 🙂 Vi er så fornøyd! Gleder meg til å vise dere stuen i midten også! 

87 kommentarer

 1. Caroline

  Jeg får så julestemning av å lese bloggen din, tusen takk! Jeg blir også veldig inspirert når det gjelder dekorasjon og interiør generelt av å lese bloggen din, dette kan du 🙂 Må nok stjele noen tips fra deg neste jul. Takk for fine innlegg og gode tips.

 2. Hei Caroline

  Takk for inspirasjon og for godt arbeid du legger ned for å gi oss en unik og god blogg. Du gjør ingenting halvveis og du skal vite at det blir lagt merke til – det er ingenting å si på arbeidsmoralen din iallefall. Og det er noe å være stolt over. Og du virker å være en fantastisk god mor.
  Jeg vegrer meg litt for å spør,jeg liker ikke å mase siden du allerede har fått spørsmålet noen ganger…Men kan du være så snill og gi meg litt informasjon om gulvteppene fra Sixbondstreet som du har i finstuen og spisestuen? Er de ulike i farge? Er det lys grått eller lys brunt? Kan jeg få spør hva det heter? Jeg håper så inderlig du vil dele informasjonen med meg. På forhånd takk,og igjen; takk for en veldig god blogg!
  Alle gode ønsker for deg og familien. -Nina-

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Nina 😀 Så koselig å høre 🙂

   Selvsagt skal du få svar! Beklager at jeg ikke har svart på dette tidligere :/

   https://sixbondstreet.no/interior-15/tepper/gulvteppe-bamboo-250×300-lys-brun

   1. Tusen takk for svar,Caroline. Det var hyggelig av deg 🙂 God helg til dere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *