januarsalget har startet hos get inspired

reklame: get inspired 

Det er fortsatt noen dager igjen av desember, men Get Inspired starter likevel januarsalget nå og det er helt perfekt ettersom vinteren er lang – for du finner både ull og ytterjakker på tilbud. Jakkene fra Twenty Four er så fine og like praktiske på skitur som på tur til fots. Denne jakken finner du HER. Ønsker du en jakke som passer de fleste situasjoner i kulden, er denne dunjakke superfin! Utsiden av den består av et vind- og vannavvisende materiale, og passer både som skalljakke og som et mellomlag. Les mer om den HER

For mange er januar det samme som en ny start på flere områder, men spesielt på treningsfronten, og da kan det lønne seg å handle inn noe nytt til treningsgarderoben allerede nå! På dette salget finner du nemlig masse fresht treningstøy og gode treningssko også 🙂 Det lønner seg å være rask, det beste ryker først! Sikre deg de beste tilbudene HER 🙂 

21 kommentarer

 1. Jeg ønsker å investere i en slynge, men det finnes så mye forskjellig. Har du noen du vil anbefale? Skal henge i taket.

  Ønsker deg en strålende romjul.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Hilde <3

   Jeg bruker TRX og er veldig fornøyd med det 🙂

   Ha en strålende romjul du også <3

 2. Veldig inspirerende med gavefri jul! Flott at du deler et sånt tiltak med leserne.

  Dog en smule ironisk at gavefri jul følges opp med tips om å kjøpe nytt tøy… Jeg spør rett ut- er det viktigste å tjene penger, eller finner du fornuft i dette?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det synes jeg ikke er ironisk i det hele tatt. Vi har gavefri av flere årsaker, men jeg må få lov å gjøre den delen av jobben min som handler om markedsføring til tross for dette. For å ta et eksempel: En butikkansatt i en klesbutikk kan fint praktisere gavefri jul, til tross for at vedkommende i tiden før og etter jul jobber for at folk nettopp skal kjøpe nytt tøy.

   Det er ikke alle mine lesere som har gavefri jul, faktisk vil jeg tippe at det er de færreste som har det, og jeg skriver en blogg for dem også 🙂 De vil ha tipsene 🙂

   1. Jeg hadde satt pris på at du ikke la ut denne posten 1.juledag.
    Ha en fortsatt fin jul, kos deg med familien!

   2. Henger ikke helt med i svingene på om denne bloggen er en bedrift eller en privat blogg. Gavfri jul er tips fra Caroline Berg Eriksen, mens dette tipset er fra carolinebergeriksen.no?

   3. Caroline Berg Eriksen

    Vi har vært gjennom dette før, Anita 🙂 Bloggen er en blogg, ikke noe poeng å overkomplisere ting. At jeg forteller at vi har gavefri jul betyr ikke at jeg skal slutte å reklamere for ting. Noen synes det er interessant å lese om at vi har gavefri jul og kommer til å ta etter oss der, andre ønsker ikke gavefri jul og setter pris på innlegg som det her 🙂

   4. Å stille et spørsmål er ikke å «overkomplisere» synes jeg, jeg spør bare om det jeg lurer på jeg. Har forøvrig heller ikke nevnt noe sted at du/bedriften ikke skal reklamere for noe. Synes bare tidspunktet for denne reklamen var litt artig.

   5. Caroline Berg Eriksen

    Å stille spørsmål er på ingen måte å overkomplisere, tvert i mot er det bare bra. Men så var det ikke det jeg siktet til, heller, men det regner jeg med at du forstod 🙂

   6. ANITA. Lurer egentlig på hvorfor du leser bloggen jeg ! Siden det tydeligvis er en del som irriterer deg. Gavefri jul betyr vel ikke at en etter jul f.eks ikke kan benytte seg av gode tilbud eller kjøpe seg noe nytt ? Da har du misforstått gavefri jul. Men noen skal jo lage kvalme og sette spørsmål mot alt som legges ut, utrolig trist for dem det gjelder. Og dette styret hele tiden om det er en blogg eller en bedrift, må være det dummeste jeg har lest noen gang. Blir faktisk for dumt. Og attpåtil sitte julen gjennom og diskutere en blogger, det er det ikke noe fornuft i . Men vil tro du er en av de trofaste på forumet , På tide å vokse opp fra det dere driver med

 3. Dear Caroline,
  Obviously the jackets are really good!
  Wishing you and your lovely family a lovely Merry Christmas
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena <3 Wishing you a merry christmas too!

 4. Mange tv-og radiokanaler har reklamefri på første juledag. Det synes jeg virkelig at du som blogger burde ha også.

  Det har noe med julens budskap og sånn, vet du.

  1. Caroline Berg Eriksen

   TV- og radiokanaler er underlagt kringkastingsloven og er dermed lovpålagt å ikke ha reklame på spesifikke dager, blant annet 1. juledag. Dette gjelder derimot ikke trykte medier, som f.eks VG, Aftenposten, Dagbladet, VGTV og blogger.

   1. Men du har vel fortsatt en mulighet til å velge å være reklamefri på 1.juledag? Eller er kjøpekjøpkjøpe-fokuset allerede tilbake på agendaen? :-/

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg velger selv når jeg skal ha reklame, men jeg ser ikke helt problemet. Alle i min bransje har reklame 1. juledag, og det har også alle andre trykte medier. Jeg er ikke alene om det, faktisk tvert i mot. Om TV-kanalene ikke var lovpålagt å ikke ha reklame 1. juledag, så tør jeg påstå at de hadde reklamert de også.

 5. Redcord er en veldig bra slynge!

 6. NN kristin

  Dette er ingen TV stasjon , og at de har gavefri jul til hverandre har vel ingen ting med reklame for klær å gjøre vel Anita. Skjønner ikke at dere gidder å sitte i jula ( forøvrig ellers også) å irritere dere. Ha ei fin romjul Caroline inspirerende synes jeg. Så vet jeg noe jeg skal kikke etter på salget i morgen.

 7. Hei Caroline .
  Vi har også hatt gavefri jul i år.
  Kun barna som fikk gaver. Vi ville ha fokus på det å være sammen, kose oss med god mat og ha det hyggelig
  Er første året helt uten gaver til de voksne, litt rart men definitivt noe vi kommer til å fortsette med.

  Koselig å lese og se bilder av nissen, flotte bilder av både dere og barna.
  Også er du nydelig som alltid ❤️
  Flott med rabattkoder, skal passe på og se om jeg finner noe he he.
  Blir nok ikke så vanskelig det.
  Fortsatt god jul til deg og dine. Ps. Savner bilde av de firbente..
  Håper det er bra med dem….
  klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fortsatt god jul til deg også, Lina <3 Hundene har det bare bra 🙂

 8. Rebecca

  Hei Hvilken strl har du i anorakken frå twenty four? Er de store eller små i strl?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *