siste innsats før jul

reklame: sponset PT-time 

Da har jeg lagt igjen siste innsats på treningsfronten før julefreden kan senke seg – og for en økt! Jeg elsker å trene sirkeltrening her hjemme og med Patrick er det til og med hakket mer spenstig! Jeg liker variasjonen jeg får av å trene hjemme og to ganger i uken med ham. Jeg kjente at jeg trengte litt variasjon med tanke på holdningen min, og trodde først at jeg trengte å styrke ryggen. Nå har vi funnet ut at det ikke er noe galt med styrken i ryggen min, men det er faktisk det at jeg er så latterlig stiv. Så for min del må jeg bare bli flink til å tøye skuldrene skikkelig og ikke minst – bli flinkere til avspenning og å stresse ned. Ikke sant.. Da tenker jeg i hvert fall at julen kommer veldig beleilig, her skal skuldrene senkes ned til et nivå som gjør meg superfleksibel innen 2018. Det er jo lov til å drømme 😉 

Jeg er så heldig å kjenne Patrick litt fra før av, foreldrene våre er veldig gode venner, så han trener gratis med meg mot litt omtale her på bloggen og ja – han er selvfølgelig utrolig flink i jobben sin og jeg ELSKER at han pusher meg og får meg til å yte det lille ekstra når jeg egentlig har mest lyst til å gi opp. Den type motivasjon kan være vanskelig å finne frem til på egenhånd, selv om jeg ofte synes jeg klarer det fint også, så blir det noe litt annet med en person som bokstavelig talt står og puster deg i nakken. Haha 🙂 

Jeg har ikke trent med PT på en god stund nå, forrige gang var vel i starten av graviditeten med Naia, da gjorde jeg litt crossfit og PT-timer for to med Katrine i Skien, men det kokte bort i en travel hverdag for oss begge. Akkurat nå stortrives jeg med egentrening her hjemme og to ganger i uken med Patrick. Hjemme trener jeg mye sirkeltrening med innslag av crossfit og øvelser med kroppsvekt – som jeg elsker. I tillegg til at jeg løper 3-4 ganger i uken. Med Patrick trener vi mer med tunge vekter og sirkeltrening som har en del andre øvelser enn de jeg gjør hjemme, så får jeg en bred variasjon. Kjempegøy! Trening er virkelig så viktig for meg og det skal jo være nettopp gøy – det gir meg så mye 🙂 Det kan hende jeg dunker inn en løpeøkt i morgen også, men det er ikke prioritert nå som det er jul – så hvis tiden skulle vise seg å strekke til, kjører jeg intervaller i morgen 🙂 Akkurat nå skal jeg jobbe meg ferdig før helgen og gjøre meg klar til å gå på kino med Nelia – dagens kalenderluke 🙂 


Håper dere har en fin fredag! 

15 kommentarer

 1. Inspirasjon her altså!
  Jeg har en venninne som er instruktør. Vi trener sammen fast en gang i uken. For meg blir det som en gratis PT time, for henne en ekstra økt i uka hvor hun får testet ut nye programmer. Vinn-vinn

 2. Jeanette

  Hva er greien med at alle PT`er er så kjekke?! Man klarer jo ikke konsentrere seg om å trene når de skal være så hotte 😛
  Synes du er superflink med trening! Blir skikkelig inspirert! Selv trener jeg også bare hjemme,har en drøss med treningsdvd`er som jeg bytter mye på så kroppen får bra med variasjon.
  Men må innrømme at Zumba uten tvil er favoritten ettersom dette er så lysbetont at jeg aldri mister motivasjonen. Riktig god jul til dere 🙂

 3. Skrudde dere av lyset på treningssenteret?

 4. Må bare fortelle noe morsomt. Da du blogget om det juletoget, fant jeg ut at jeg bare måtte ha et sånt et jeg også, men det var fritt på butikken her og på lageret sentralt hos Julia. Fant ut at de hadde inne i en by lengre sør i fylket og fikk ei venninne til å dra innom å kjøpe til meg. I går kom det og SÅ fint som det er! Gledings!

 5. Kan du inte skriva lite mer konkret vad du tränar? 🙂 exempelvis övningar som du gör, både för hemmaträning och som du gör när du tränar med PT.

  Tycker också att det är synd att bilderna är så mörka.

  Annars får jag passa på att önska god jul 🙂

 6. Therese

  Dette har ingen ting med innlegget og gjøre! Men jeg må virkelig berømme måten du unngår bilder av barna dine i sosiale medier. Så fint med måten du beskytter de på. God jul ❤

 7. Treningsinnlegg er såååå kjedelig, men skjønner at det er reklame. Trening og jula, nei takk! Et glass vin, julemusikk, rent sengetøy, julematforberedelser, stryking og alle ungene hjemme, Ja takk! God jul! 🙂

 8. Heia
  Tror du trenger ei løpevenninne! Skal love deg det gjør godt for hode å skravle over en god mil! Og bli med på nyttårsløpet i Fredrikstad, så bra for store og små. Min eldste er like gammel som din eldste, han skal løpe:-) og jeg!

 9. Nå som du har fått et firma som omsetter mye, klarer du fremdeles å ta regnskapet selv, eller har du fått deg regnskapsfører. Jeg blir helt svimmel av alle bilagene i min manns firma, og han omsetter for mindre enn dere i løpet av et år.

 10. Ønskeliste: Kjære Julenisse. Jeg har vært veldig snill i år, og har bare ett eneste ønske på gavelisten min. Kan du hjelpe Caroline slik at hun finner tid til å bytte headerbildet sitt? Da hadde jeg blitt veldig glad altså. ;o) God jul!

 11. Fine bilder 🙂 hvilke øvelser gjør du med han? Kan du dele øvelser dere gjør? Sliter selv med nakkevondt.
  Er det vanlig for deg å sminke deg når du skal trene så tidlig ?

 12. Hei siden du har bodd i Skien.. Har du en flink PIT trener å anbefale? 🙂 ha en fin lille julaften

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han jeg brukte har flyttet til Oslo :/ Men de har helt sikkert mange andre dyktige der også 🙂

 13. Hei! Jeg ble nettopp obs på en annonse på adressa.no der det brukes et bilde av deg. Det er en reklame på en barbermaskin/høvel fra efi med et månedsabonnement. Hele reklamen ser litt luguber ut. Tenkte bare jeg skulle si ifra i tilfelle dette var et misbruk av ditt navn og person 🙂

 14. Vans Classic
  Use strainers in every drainpipes to capture locks as well as other physical objects. This can stop each of the material from going down the sink and creating a block, which may create a even bigger difficulty down the road. Clear out of the strainers every day so that you will don’t start to get back-up of water inside your sink or tub.

  https://www.krafttraining-tricks.de/images/kra2/14634-adidas-sneaker-gelb.jpg

  Make positive changes to air filtering frequently should you suffer from allergies, one or more times every single three months and much more often in the course of maximum allergies year. Your air filter records airborne dirt and dust, dander, plant pollen and also other irritants. If you alter it, you take away those things out of your home and maintain it from re-moving to the atmosphere.

  https://www.quintex.nl/images/qui2/4680-beats-solo-2.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *