de siste forberedelsene

Å, nei! Dette innlegget kommer altfor sent! Og nå skal jeg legge (gjesp) meg (gjesp igjen) Jeg er så trøtt! I dag dro Lars-Kristian og hentet jentene klokken fire og da dro jeg motsatt vei – mot byen for å gjøre ferdig det siste på handlelisten. Etter 3 timer var jeg ferdig! Når jeg ser tilbake på disse timene ser jeg bare meg selv som en huggærn høne (les: forvirret kvinne i rød boblejakke) mellom butikkhyllene, jeg er skikkelig dårlig på å bestemme meg. Uæ! Men nå er altså alt i boks! I det minste trodde jeg det, helt til jeg oppdaget at jeg hadde gjort et siste notat på en annen side på mobilen. Altsååå. Det viser seg at jeg mangler én ting pluss en duk. Det bordet vi har nå krever mer enn 350 cm. duk og det er så vanskelig å få tak i! Hjelp? Så jeg får vel stikke superkjapt ut i morgen, selv om planen da er å bare jobbe meg ferdig og deretter nyte julehelgen. Dere, det nærmer seg! 

I kveld har jeg pakket inn gavene til jentene, og både Nelia sin gave og Naia sin krevde at vi åpnet pakken det kom i for så å pakke det inn igjen 🙂 Det får’n si! Skal ikke være gjort i en fei! Naia får en sklie fra jupiduu til jul! De ER så fine, men jeg har ventet til en passende anledning – og den er nå! Med denne kan hun skli rett ned i ballbasenget sitt, hun kommer til å elske det! Og Nelia kommer garantert til å låne den 😉 Det er fint at de lærer å dele, det har de egentlig vært ganske flinke på hele veien, med noen humper her og der – selvsagt 😉

Ta- da! Sunnmøringen har funnet sin plass! Haha 🙂 Den er jo bare så fin! Nå er den pakket inn i masse papir med en stor sløyfe på. Gleder meg til Naia skal forsøke å pakke om denne på julaften 🙂 Hoho! 


Nei, nå får jeg finne sengen. Bah. Jeg er så trøtt og i morgen har jeg en treningsdate. Mon tro om ikke det blir siste før julen slår til for fult? Jeg tror kanskje det 🙂 Sov godt, fine mennesker! … om du ikke sover allerede ♥ 

37 kommentarer

 1. Tips til lang nok duk er å kjøpe metervare 🙂 de har på ikea, jysk f.eks 🙂

 2. Rebecca Eskeland

  Ikea har stoff på metervare som du kan ha til duk.bare til å måle opp å klippe av ønsket lengde. Supert enkelt og så fint.

 3. Om du får problemer med bord lengden på duken, så kjøp stoff fra rull metervis, da får du nøyaktig lengden du trenger 🙂 Funker veldig det og sparer deg for masse tid 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tipset, Anita 🙂

 4. Nina Elisabeth

  Kid interiør selger hvite bordduker – heter Roma – og de kan du få i størrelsen 380. De har et mer klassisk uttrykk med mønsteret men de er utrolig fine. Her hjemme på sotra(Bergen) er vi utsolgt for lengst i julerød, men har igjen i hvit- sjekk med en Kid i nærheten av deg kanskje 😉 vet ikke om det et din stil, men er et tips i mørket

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kikket jeg på i går, men her hadde de ikke den lengste inne :/ Kunne tenke meg en hvit 🙂 Takk for tipset!

 5. Elisabeth h

  Kid har hvertfall duk på 380 lengde,vet jeg. Bl a rød.

 6. Jeg har sett noen 380 lange duker på princess. Dog ikke juleduker. Lykke til med siste innspurt og god jul til dere 🙂

 7. Rusjebane er kjempekjekt, både dukker og baller får seg ofte en tur ned her i huset.

  Men hva er greia med kyssetrut mot unbrakonøkkelen? Og blir du ikke lei av å stadig sminke deg til fotoshoot for alminnelige hverdagssysler?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke noe greia, det er bare ment som tull 🙂 Jeg sminker meg så å si hver dag, så det innebærer ikke noe ekstra for meg – i hvert fall ikke i går 🙂

 8. En riktig god, fredfull og gledelig jul ønskes til deg og familien din! Julehilsen fra trofast leser

 9. Elsker bloggen

  Så koselig dere har d. Det kommer til å bli fine juledager. Koselig å samle hele familien.
  Fikk bare så lyst å spørre deg, siden jeg er så ivrig leser og fan av deg. Vet jentene dine at det er pga at Jesus ble født, at d er derfor vi feirer JUL. gleder meg til svar. «Et barn er født i betlehem»
  Jeg sier ofte til mine barn, at husk nå på at d er ikke pga nissen vi har JUL.
  RIKTIG GOD JUL

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelia vet at flertallet i Norge feirer jul på grunn av Jesu fødsel 🙂

   1. Dette med jul har egentlig ikke så mye med jesus og gjøre. Man vet ikke nøyaktig når han ble født.
    Her lærer vi våre barn at julen handler om samhold og familie. At man gleder de man er glad i men også viser omtanke for de som ikke har noen.
    Juletre. Ribbe og gaver har ingen verdens ting med jesus og gjøre da dette er en blanding av forskjellige tradisjoner.
    Man kan lære barna sine det man selv vil. Enten det er om jesus. Lykke eller saint Nicholas 🙂
    God jul til alle sammen:)

 10. Så koselig å lese bloggen din nå i desember.Skikkelig julestemning!Kan vi få se hele huset julepyntet?Hadde vært stas med en housetour!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Og ja, det håper jeg å få til i løpet av de nærmeste dagene 🙂

   God jul <3

 11. Rannvei

  Jeg lurer virkelig på en ting. Du har mer julepynt enn en middels stor butikk, det må da bli en kjempejobb å pakke bort alt sammen. Eller har du hjelp til dette? Less is more og mer sofistikert

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har jeg det? Vi pakker bort litt og litt, det går nok fint 🙂

  2. Er du serr? :p Åpenbart pynter ikke du et helt hus. Mamma pleide å ordentlig julepynte alle 4 etasjer i huset vi hadde før. Og tenk, hun klarte å pakke bort alt selv også. Sjukt hva vi kvinner får til på egenhånd i 2017 altså! 😉

   Og nei, jeg syns ikke ‘less’ = sofistikert.. Jeg syns noenganger det kan være veldig trist, upersonlig og kaldt. Men hvor digg er det ikke at vi alle er forskjellige?

 12. Undrende

  «siste før julen slår til for fult» Får håpe du får en ful jul, siden den skal slå til for fult (ha, ha, ha)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ha :p

 13. Hva skal dette innlegge vise/ inspirere til? å være seg selv? Pynte til jul? Julens verdier?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er et hverdagsinnlegg, jeg blogget fra kvelden i går, det er ikke noe mer enn det 🙂 Hva folk henter ut fra dette er vel individuelt tenker jeg 🙂

 14. Lille pille

  Kjøp duk i metervis 🙂 KID, Princess osv 🙂

 15. I alle dager, hva er greia med trutmunn hos begge to?

  Forøvrig et veldig hyggelig innlegg, liker å lese innlegg som bare inneholder snikksnakk 🙂

 16. Hvis du ikke har funnet duk enda, så har Kid en som er 380 lang 🙂

  https://www.kid.no/stue/duker/roma-duk/hvit-duk-178×380/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, Maria 🙂

 17. Kan jeg stille et dumt spørsmål? xD
  Hvorfor trener du på treningssenter istedenfor på treningsrommet ditt i kjelleren? 🙂

  Elsker sånne hårbøyler med julepynt forresten, så søte!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg trener hjemme 3-4 ganger i uken 🙂 Elsker hjemmetrening! Jeg har PT-timer 2 ganger i uken for å få enda mer variasjon, spesielt med tanke på at jeg har hatt en del vondt i nakke og skuldre den siste tiden.

 18. Så kooooselig! Håper vi får se mere julehus!

 19. Fine Caroline ❤️

 20. Viktoria

  Jag vill bara tacka dig för en så härlig blogg! Dina inlägg får mig alltid på bättre humör och är en så skön paus i min vardag 🙂 God jul!

 21. Karoline

  Princess har duker i 380, mange hvite i både teflon og polyester/bomull 🙂

 22. åhh, skjønner ikke at folk gidder. (Gråteemoji) Hvoooorfor er det så mye kritikk? Hva i all verden er poenget med det? Javel så ville ikke du selv gjort sånn å sånn…men hvor påpeke det? La nå andre få lov å leve å gjøre som de vil uten at man skal komme med stygge meninger og kommentarer. Hva er vitsen!? Jeez. Har fått så nok nå. Drittlei av dere alle sammen. Ta nå bare å respektere hverandre. Det er jo kun småting å prike på så hvorfor gidde? Får fu selv en fredeligere jul da? .. hvorfor maler du? julebyen er ikke fin nok, hvorfor trener du ikke bare hjemme? Hvorfor har du sminke på? Hvorfor lager du et «teit» bilde. Hvorfor ditt og hvorfor datt. At du ikke blir gærn Caroline! Dere gjør vel masse rart selv uten at dere tenker over det… garantert.

 23. åhh, skjønner ikke at folk gidder. (Gråteemoji) Hvoooorfor er det så mye kritikk? Hva i all verden er poenget med det? Javel så ville ikke du selv gjort sånn å sånn…men hvor påpeke det? La nå andre få lov å leve å gjøre som de vil uten at man skal komme med stygge meninger og kommentarer. Hva er vitsen!? Jeez. Har fått så nok nå. Drittlei av dere alle sammen. Ta nå bare å respektere hverandre. Det er jo kun småting å prike på så hvorfor gidde? Får du selv en fredeligere jul da? .. hvorfor maler du? julebyen er ikke fin nok, hvorfor trener du ikke bare hjemme? Hvorfor har du sminke på? Hvorfor lager du et «teit» bilde. Hvorfor ditt og hvorfor datt. At du ikke blir gærn Caroline! Dere gjør vel masse rart selv uten at dere tenker over det… garantert.

 24. Det ser ut som om øreflippene dine revner snart. At du tør ha så mye tungt i ørene.

 25. Har dere vanlig takhøyde i huset, eller er det litt høyere? Alltid ønsket meg litt ekstra takhøyde for å kunne ha et skikkelig høyt juletre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *