julen har kommet til soverommet

Hei fine lesere! Håper dere har det kjempefint nå i innspurten mot julekvelden, selv kjenner jeg det kribler i magen av forventning, rett og slett fordi jeg gleder meg sånn til gleden jeg vet at både Nelia og Naia kommer til å kjenne på.  I tillegg får vi besøk av familien fra Ålesund, Brooke og Rasmus tar turen fra Oslo, mamma og pappa kommer og storesøster kommer! Vi skal samles alle sammen og feire jul i det nye hjemmet vårt og det er virkelig en glede! Jeg må nesten klype meg i armen (fortsatt) for at vi bor akkurat her. Julestemningen har satt seg i hver eneste krok her nå og det er bare gardiner som skal på plass før jeg kan vise dere julehuset vårt!

Det har vært en del utfordringer rundt tapetsering nå i førjulstiden, så akkurat i dag sitter vi igjen med bare én vegg i stuen i midten som er tapetsert, men det skal jeg overleve. Hele spisestuen er ferdig, så det er helt topp! Resten får komme til sin tid, nå orker jeg ikke å styre mer med huslige ting. Nå er det bare borddekking til julaften og ribbe på bordet som gjenstår 😉 Og det er bare hyggelig å styre med! Det siste som har sneket seg inn her av julestemning er rødt sengetøy! Etter at jentene hadde kommet seg i seng i går, tok jeg turen ut til byen for å unna noen ærend, og da jeg oppdaget at KID hadde 50 prosent på dette sengesettet, klarte jeg ikke å la være. Fargen er så innbydende og rolig, perfekt julerød! Gleder meg allerede til å legge meg i kveld 🙂 

Vi var på lysfest i barnehagen i går og det var så koselig! Barna kom gående ut på lekeplassen med hver sin lykt som de hadde malt på selv, og de sang så nydelig og nøye innøvd – Vi tenner våre lykter. Det var umulig å ikke få tårer i øynene av de skjønne stemmene, ivrige og fulle av forventning til hva publikum ville synes om forestillingen. Applaus! Vi fikk gløgg og hveteboller (til min store glede) etterpå og så dro vi rett hjem og hadde litt juleverksted før middag og Linus i svingen. Dagene går fort nå, jeg får det ikke til å stemme at vi bare har 4 dager igjen til julaften. Heldigvis er det mye å glede seg over i romjulen også! For ikke å snakke om nyttårsaften 🙂 Håper dere har det fint ♥ 

39 kommentarer

 1. Kathrin

  Vi er også snart ferdig med forberedelseneHar 1 julegave igjen og så er det mest kos som gjelder. Gleder meg til at hele familien skal sammles og ikke minst all den gode maten.

 2. Jeg tror ikke jeg har hørt om noen voksne som har sånn glede av, og forventning til julen, som du, Caroline.:) Du er heldig som har det sånn, for hos meg er mye av julegleden forsvunnet. Jeg tror det har sammenheng med at alle har alt, og at barn ikke har ønsker fordi de ikke kan komme på noe å ønske seg.
  Jeg liker selvsagt å pynte, kose meg med maten og familien – det er den kommersielle biten jeg ikke liker.

  1. Ja det er helt sant, Caroline er heldig som har den julegleden :). Mange som har det, men jeg har det akkurat som deg Trude.
   Ønsker både deg og Caroline en fin feiring <3

 3. For et nydelig sengesett, hvor er det fra? 🙂

 4. Å, så nydelig rødfarge! Det oser av julestemning på bloggen din for tiden, og jeg måtte bare legge igjen en kommentar for å si at jeg elsker det! For oss som er skikkelig julemennesker som synes alt med jul er fantastisk, er dette virkelig en super blogg nå! Om du attpåtil hadde lagt ut et tipsinnlegg til julegaveinnpakking, hadde denne leseren hoppet av glede.

 5. Hei! Hvor er gavlen deres fra? Vi skal også male soverommet i dempet sort og den set veldig fin ut til veggen

 6. Kjersti

  Oi, så fint sengetøysett.
  Generelt har dere nok det fineste soverommet jeg noen sinne har sett!
  Det gleder meg å høre at du ser så mye fram mot jul, jeg håper virkelig den blir fantastisk for dere.
  Jeg gleder meg til å høre og se mer framover mot jul, og også i romjulen.
  Kan selv huske når jeg gikk i barnehagen. Da gikk vi ut i skogen rett etter det var blitt mørkt, så sang vi på vi tenner våre lykter og lette etter rosiner og klementiner som de voksne hadde lagt ut, et av mine fineste juleminner.

  Ha en fin dag! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre, Kjersti! <3 Og så fint at du har så gode minner – de er viktige!

   Klem til deg!

 7. Vasker du ikke nytt sengetøy før du tar det i bruk?

  1. Hørt om tørketrommel?

  2. Noe av det første jeg tenkte når jeg leste innlegget, var at noen kom til å kommentere noe i den duren! *lersåjeggrineremoji*

  3. Pleier man å gjøre det?

 8. Flotte stor familien. Nyt jula og kvarandre, det ser eg de er gode til. God jul og Godt nyttår. Gleda meg til spennande og kjærlig blogg i 2018. Du og dine er topp.
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 Det samme til deg og dine <3 En stor klem!

 9. Kjersti

  Ønsker deg og dine en riktig God Jul 🙂 Kos dere masse 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det samme til deg, Kjersti 🙂 <3

 10. Vasker du ikke sengetøyet før bruk?!?!? :O

  1. Caroline Berg Eriksen

   Joda 🙂

  2. Det gjør jeg,,men det har jammen meg hendt at jeg bare har lagt det på, og. Det har gått fint det, også.

 11. Åååå, det var lekkert sengetøy!

 12. Charlotte

  God jul, Caroline <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   God jul <3

 13. God jul

 14. Jeg ser det er flere som lurer på hvor det vakre sengetøyer er fra, og det samme lurer jeg også på? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det står i innlegget, men det er fra KID 😉

 15. Godt å se at det ikke bare er vi som har hund i senga

 16. Så koselig juleinnlegg! Nydelig sengetøy, må sjekke om det er flere igjen, vårt soverom er så syykt kjedelig! Trenger en piff der assa! Bra du klarer å la en vegg være igjen uten å gjøre noe med den. Jeg har mest glede av førjulstiden, vet ikke hvorfor det har blitt sånn, men når selve «kvelden» er passert er jeg liksom ikke i stemning lenger. Men superherlig med tiden før da! To dager igjen på jobb, og én dag i romjula, det skal smake godt :)! Det eneste skåret i gleden her er at et familiemedlem må tilbringe julen på sykehus istedenfor med oss. :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   De hadde en del igjen da jeg var der, i hvert fall her i Sarpsborg 🙂

   Uff, dette var veldig leit å høre! Sender gode tanker til dere alle sammen og håper dere får en god jul! Snart er den her 🙂

   Klem 🙂

 17. Hei 🙂 Hva heter det sengesettet? Det var kjempe fint!!

 18. Kristin

  Heter sengetøyet Jewel?

 19. Lekkert! Så fine varme farger 🙂

 20. Benedicte

  Kjære Caroline!
  det er lenge siden jeg har slengt inn en kommentar på bloggen din, men du skal vite at jeg følger med hver eneste dag, og har vokst i takt med denne bloggen, Haha! (og ja, jeg har vært her helt siden du startet og blogge)

  Jeg ville bare si tusen takk for at du alltid inspirer, takk for at du blogger stabilt og ikke tar deg fri i hytt å pine som mange andre gjør (fordi om jeg selvfølgelig forstår at du også trenger det), takk for at du vil dele litt av din hverdag med oss andre og dele bilder av din familie, og tusen takk for at du ikke bruker store overskrifter til innleggene dine for å få flere klikk. Tusen tusen takk for at du gir meg noe å lese hver eneste dag, og gjør dagen min enda litt bedre 🙂
  klem

 21. Hadde ikke lest bloggen din på noen dager, men har fått scrollet meg gjennom innleggene inkludert kommentarene. Blir helt satt ut over kommentarene fra enkelte. Du blir jo kritisert uansett hva du gjør! Først får du masse kritikk over beløpet du ga til veldedighet, og deretter pga. du valgte å bruke tid på å male en julelandsby. Når det kommer til beløpet du ga bort syntes jeg det er helt fantastisk! Og det er som du sier, det er det samme om det er 10 kroner eller 1 mill, alt bidrar. Og jeg syntes 48000 kr er en helt sinnsykt bra sum! Når det gjelder julelandsbyen så er det jo en helt normal del av å pynte til jul. Og enkelte må gi seg med å sammenligne din arbeidstid med andres, er flere andre som jobber hjemmefra også. Ser virkelig ikke poenget med å kritisere av den grunn. Du jobber minst like mye som alle andre! Folk må slutte å kritisere andre for den minste lille ting, og heller fokusere mer på seg selv og sitt. Verden hadde vært så mye bedre om alle kunne være positive og hyggelige med hverandre hele tiden!

  Syntes du gjør en helt super jobb med bloggen, syntes alltid det er så koselig å lese den! Og spesielt nå i jula, det hjelper på julestemningen. Ønsker deg og familien en fantastisk jul! 😀

 22. Så flott soverom dere har! Hvor har dere kjøpt nattbordslampene? 🙂
  God jul til dere!

 23. Så lekkert! Jeg har likt sengetøy! Hvor reden fine morgenkåpen din fra? Matchet jo helt!

 24. Victoria

  Kan du linke til sengetøyet hos KID? Det var så fantastisk fint! Må ha helt likt 🙂

 25. Nydelig innredning og stilfullt. Lurte egentlig på hvor deres sengegavel er fra? Gledelig jul:)

 26. Sengetøyet er nydelig! Hentet mitt på posten i dag – bestilte på onsdag, etter å ha sett det her på bloggen;)

  God jul til deg og dine! Det har vært gøy å lese bloggen din i desember; godt å se at det er andre som er like julete som meg:)

 27. Hei Caroline. Nydelig soverom derr harHvilke kaffemaskin har du på soverommet?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *