julelandsby: makeover

Hei mandag! I går etter at jentene var i seng, bestilte vi en pizza og hadde juleverksted bare vi to 🙂 Vi har kjøpt en superhyggelig julelandsby og Nelia er helt i ekstase over den! Hva er mer magisk enn slike småting som de minste kan beundre og glede seg over hvert år? Denne byen kommer sikkert til å bygge seg større med årene også! 

Vi vil derimot gjøre litt om på den og har satt i gang prosjekt male om-julelandsby og den kommer til å bli så fin! Gleder meg til å vise dere når den er ferdig, forhåpentligvis blir det ikke altfor lenge til. Vi satt oppe til over midnatt, men er ikke i nærheten – jeg tenkte ikke over at det skulle bli så mye pirk! Egentlig skulle jeg helst ha spraymalet over hele, men flere av husene har noen detaljer som jeg ikke synes skal være hvite. Så snart jeg har et ledig minutt i kveld må jeg bare finne frem malekosten 🙂 


Denne uken er travel både på jobbfronten og på privaten, det er alltid en del som skal landes og spikres og gjøres klart til juleaften begge steder før vi kan ta juleferie. Jeg gjør alt jeg kan for at det skal være hyggelig og ikke bare mas, og det håper jeg du gjør også 🙂 Ha en fin ukestart ♥ 

109 kommentarer

 1. Marianne

  Skal du male hele landsbyen… for en jobb, men nå ble jeg så spendt på hvordan dette blir…. *nyskjerrig* gleder meg til å se ha en fin dag Caroline

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er tre store hus og to små, så det kunne vært verre 😉 Hyggeligere å bruke søndagskvelden på dette enn på å se en julefilm 🙂 Gleder meg til å vise!

   Klem!

 2. Christine

  Håper vi får se det ferdige resultatet:D

 3. Så flott julelandsby 🙂 Vil du fortelle hvor man kan kjøpe den?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har kjøpt den på hageland 🙂

 4. Dear Caroline,
  Your Christmas town is so super beautiful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Det mangler veldig viktig informasjon her: Hvilken pizza? 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Kebabpizza fra Campino! 🙂

   1. Haha, takk! Håper den smakte! 😀

 6. Så deilig å ha så mye ledig tid til å styre med sånn! Blir fint 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Man har jo som regel litt tid på kvelden etter at alt arbeid er ferdig og barna er i seng 🙂 I tillegg så setter vel de fleste også av litt tid for å pynte til jul. Er vel ikke unormalt 🙂

 7. Dette var faktisk festlig!

  Dere sitter og maler om en helt nyinnkjøpt nisselandsby? En uke før jul? Sikkert kjempekoselig, men å påstå i samme innlegg at dere har det travelt – se, DEN kjøper jeg ikke 🙂

  Et lite tips på tampen er at barn ofte liker sterke og mange farger, så selv om hvitt nok matcher husets interiør hadde originalfargene nok gjort størst lykke blant de minste.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å pynte til jul er helt normale gjøremål som er med å fylle opp timeplanen 🙂 Det gjelder de fleste det når det nærmer seg julaften.

   1. Carina

    Å pynte til jul er normalt, ja – men å bruke flere kvelder på å male om en nisselandsby er IKKE normalt, spesielt ikke om man har en så hektisk hverdag som du har snakket så mye om i det siste! 😛

   2. Caroline Berg Eriksen

    Den skjønte jeg ikke helt? Å male denne landsbyen er jo for vår del å pynte til jul, og med andre ord helt normalt. Det er jo som regel derfor folk har det travelt før jul, fordi de gjør alt klart.

   3. Jeg er egentlig mest imponert over at du har klart å få med deg LK på det her. Hadde jeg foreslått for mannen min at vi skulle sett av en hel kveld til å male om igjen en nyinnkjøpt landsby, tror jeg han hadde ledd seg skakk.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Han vekslet mellom å male, spise pizza og sette opp taktikken til romjulscupen laget hans skal delta i. Så usikker på hvor mye han egentlig malte 😉

   5. Er helt enig at det er normalt å pynte til jul,men det er virkelig ikke normalt å sitte og male en billig nisselandsby. Ikke noe problem at noen velger å gjøre det altså,men samtidig kalle det normalt og travelt.. det er vel å ta litt i.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Å male denne landsbyen er en del av vår pynting til jul, så da er det godt at vi er enig om at det er normalt.

   7. Jeg bare må spørre hvorfor det er relevant om den er billig eller dyr? Det er vel normalt på samme måte som det er normalt og lage julepynt på et juleverksted, de fleste gjør også det i julen, men kan ha det travelt selvom:) gleder meg til og se resultatet, misunner kreativiteten din!

 8. Therese_kristoffersen@yahoo.no

  Så koselig
  God jul

 9. Lykke til med ferdigstillingen og
  oppussingen av nisselandsbyen! Håper dere slipper å sitte oppe til midnatt flere kvelder før jul! Blir fint når den også matcher resten av fargepaletten i huset. Ble litt rotete med alle de brune og grønne fargene ja. God Jul!

 10. Så hyggelig!
  Kjempe fine farger og skikkelig flott.
  Godt å se at du roer ned med å male. Det fortjener du/dere

 11. Hva med å maskere de stedene du vil beholde og så spraymale resten? Med en god maskeringstape bør det fungere veldig bra 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips, det tror jeg vi skal vurdere :p

 12. Undrende

  Tro dere bør male om juletoget også – ser at fargene ikke matcher resten av interiøret…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Juletoget passer perfekt til resten av pynten på juletreet 🙂 Rødt, hvitt, gull, sølv 🙂

 13. Når du har tid til å sitte å male om juledekor så kan du ikke ha det så innmari travelt som du påpeker hele tiden :’D

  1. Caroline Berg Eriksen

   I desember er det helt normalt å ha det travelt pga. forberedelser til jul. Sånn er det i hvert fall hos oss 🙂 Vi jobber ofte søndag kveld, en sjelden gang ser vi film, men i går ble det dette i stedet og det var hyggelig! Spesielt med tanke på hvor glad Nelia blir for å se det når vi er ferdig 🙂

 14. De fleste av oss må ta klesvask når barna legger seg og andre huslige plikter, da vi er ute av huset hele dagen på jobb, også går det ganske i ett etter barnehage med middag, lek, kvelds og bad. Klokka blir fort 2000 før en får begynt med daglig husplikter. Forskjellen er vel at du kan sette på klesvask, tromling osv fordi du jobber hjemme.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du glemte å legge til «lese blogger og kommentere» på listen din over ting å gjøre før kl. 20.

   1. Fantastisk 😀
    Enhver (I hvert fall de fleste) har mulighet til å endre livene sine hvis de er fyllt med så mye plikter at man ikke kan prioritere noe av lyst, og som gir dem påfyll.

   2. Dorthe

    Ha ha, den kommentaren var bra, Caroline! Dere er flinke som prioriterer slike ting.

   3. Haha 😉 den var bra 😉

   4. Hahaha digger det!

    Folk er så himla kritisk til andre folk sine liv og prioriteringer. Jeg får stadig høre at folk ikke skjønner hvordan jeg rekker alt jeg gjør, men jeg tror mange ikke har skjønt at om man vil så har man tid og mulighet til å gjøre det meste. Hvertfall om man trener siden man får overskudd av det 🙂

    Elsker bloggen din og er gjerne innom flere ganger for dagen, men jeg kommenterer sjeldent. Vil bare si at jeg synes at arbeidet du og LK gjør er utrolig god kvalitet på og det er svært gjennomført. At du kanskje er litt «overfladisk» på det personlige planet gjør meg absolutt ingenting, for når bloggen din er såpass positiv som den er så er det kjekt og oppløftende å lese!

    Creds til deg og alt arbeidet du legger ned i det du produserer.

    God jul til deg og dine <3

   5. Beste comebacken Caroline!

   6. Haha dagens beste clapback Heia deg

   7. Ja!! Den satt, den xD

    Stå på- det innebærer også å overse tøysete kommentarer som dette.

    Dere har selvfølgelig all rett til å pynte til jul som alle andre. Det være seg klokken 07.00 på morgenen eller etter klokken 20.00 på kvelden 🙂

   8. Hoho…

   9. Franciska

    Haha fantastisk! Du er fantastisk Caroline, en stor inspirasjon og forbilde for mange, inkludert meg selv. Dessverre er folk også veldig sjalu på livet ditt, og prøver å rakke ned på deg. Stakkars dem tenker nå jeg.

    Fortsatt god jul og et strålende nytt år!

  2. SJK og alle andre . Men å sitte og trolle kommentere på en blogg det tar dere tid til. Dere rakker ned på Caroline og at hun sier hun har mye, mens dere med «normale» jobber ikke har tid til dette ! Men regner med at Caroline ikke bruker tiden sin på KG forumet eller andre forum eller blogger og legger igjen negative kommentarer. Det å droppe det, sparer dere mye tid på selv, så kanskje du kan ta kvelden litt tidligere enn klokken 2000 på kvelden. Litt festlig å lese rundt om kring hvor lite tid folk har, men å bruke tiden sin på negative ting det prioriterer dere. Scroll videre om dere ikke liker innlegget eller det plager dere at Caroline maler om en nisse landsby. Flott vi kan forutse når trollene slår til, Må ha store fritids problemer ,og vil påstå at om de jobber , så bruker de av tiden sin på jobb i kommentar felt og på forum, mens de kritiserer Caroline for hva hun gjør i for dem normal arbeis tid. Det var dette med å se på seg selv før skiten spres …

  3. Kristin

   Hrm…hvortfor vente til ungene et lagt med klesvask???? Er jo ikke verre enn å sette på med en gang men kommet inn døra. Rydding og ett er barna våre medmor, så etter legging kan vi bare legge oss på sofaen IG slappe av. Handlet om hvordan man disponerer tiden sin.Hahah man

 15. Hvorfor må du male den om? Likte du ikke fargene? Er vel ikke normalt at en landsby har kun hvite hus?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har sett en landsby som er helt nydelig i hvitt og grønt, så slik vil jeg ha det 🙂

   1. I drømmeland?

   2. Caroline Berg Eriksen

    En slik julelandsby 🙂 Ikke i drømmeland, men på nett 🙂

 16. For meg må alle gjøre hva de vil, male det de vil – jeg visste i det øyeblikket jeg leste denne posten at det ble reaksjoner om tidsbruk.:)

 17. Jeg gleder meg alltid til å titte innom denne bloggen…leser ikke alltid kommentarer men noen ganger. Har gjort det en del nå på siste innlegg..Til dere som stadig kommer med stygge/ dumme kommentarer om hva folk bruker tid og penger på…dere har dessverre allt dor mye ledig tid. Bruk deres tid på å ordne selv istedenfor å ødelegge for oss som elsker jul og denne bloggen. Jeg har ikke egne barn, men gud hjelpe så stressa jeg er før jul. Får alltid høre at jeg ikke kan ha så mye å gjøre, men jeg har en million ting..for jeg pynter til og med juletre hjemme selv om vi er på hytta fra et par dager før jul til 1. nyttårsdag. Noe alle sier er tull…men ikke for meg, jeg har jul til 13. januar å da vil jeg ha det slik. Jeg tar til og med med meg ting til og fra hytta som jeg vil bruke, for det koster meg ikke en kalori istedet for kjøpe nytt…Fortsett å mal landsby om det er det dere vil, å kos der. Dere andre kan evt. også gjøre det slik at dere ikke har for masse tid til «fornuftige» ting før jul…

 18. Jeanette

  Uff,tragisk at folk mener du ikke har det travelt før jul fordi du maler. Herlighet så mye folk henger seg opp i

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er i hvert fall tydelig for meg hvem som IKKE har det spesielt travelt 😉

 19. Tullete å kommentere om andre har tid/ikke tid til å male, og påstå at man har det så mye mer travelt selv og bla bla bla. Regner med de fleste sitter og pusler med et eller annet i denne tiden. Hvis ikke har man kanskje planlagt for dårlig og fått hastverk nå de siste dagene så man ikke kan sette seg ned en liten stund og puste? 😉 Ikke vits å syte og klage på andre. Ikke mye julefred og juleglede og «nåmåalleværesnille» over det!

 20. Kjære Caroline!
  Jeg blir så oppgitt over alle som må ha så sterke meninger om alt du gjør. De tar energi fra deg og alle oss som frivillig leser bloggen din. Du lever ditt liv og velger å male et tog. Tenk så hyggelig at noen vil gjøre dette for de små og at minner skal skapes. Jeg forslår at du slutter å svare alle de som på død og liv som fortelle deg til alle døgnets tider hva du bør og ikke bør. Stå på Caroline. Ikke gi dem noe mat. Riktig god jul til deg og dine.

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

   en fredelig og god juletid til deg og dine <3

   1. Nei nei du må for all del ikke slutte å svare på kommentarer!! Det gir hvertfall meg masse energi å lese og le så tårene triller innimellom. Jeg håper og tror at også du Caroline får deg en god latter eller to blant malekosteslagene 😀

 21. Hvorfor er dette noe du vil prioritere i en travel førjulstid, lurer jeg på? Er det et sleivspark? 😛 Den så veldig koselig ut ihvertfall, håper det blir stilig etter et par strøk maling også 🙂

 22. Det blir helt sikkert kjempefint, bare kos deg og mal du! 🙂 Jeg lurer på å kjøpe hus i den samme serien, var noen spilledåser der og? Så utstillingen m 15 -åringen på Hageland, og vi ble litt forelska begge to! Mine barn er halvvoksne, så blir vel mest for kommende barnebarn;) men tror det og blir fint, var ikke jul hjemme hos oss før vi hadde besøkt bestemor som hadde satt opp sin nisselandsby( i papp, på et teppe av snø( bomull) med lys). Vi barnebarna ønsket oss alle den når hun gikk bort. ( ble ikke meg desverre, så får skape min egen;) ) riktig god jul til deg og dine!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, de hadde stort utvalg 🙂 Vi kjøpte de husene som hadde hvitt lys, men de hadde mye annet søtt også 🙂

   En riktig god jul tilbake <3

   Klemmer!

 23. Martine

  Forstår absolutt ikke hvorfor folk gidder å henge seg opp i hvordan dere velger å gjøre ting! Ser ut som en superhyggelig juleaktivitet og gleder meg til å se resultatet!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Martine 🙂 <3

 24. Synes litt av sjarmen er å beholde original fargene, selv om det kanskje ikke passer inn med de andre fargene. Synes det tar bort det nostalgiske preget å male det hvitt. Men mulig jeg endrer mening når jeg ser det ferdige resultatet? Kan jeg spørre hvor dere bestiller pizza?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Campino 🙂 Veldig god kebabpizza 🙂

   1. Takk for svar

 25. Du er til stor inspirasjon Caroline:-) Måtte kjøpe tog rundt juletre vi også…..Hehe
  Du er kjempeflink med både det ene og det andre. Jentene deres kommer til å ha så gode minner. Tradisjoner er viktig, og det skaper bånd og dype røtter.
  Ønsker dere en fredfull jul⭐️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne! Ønsker dere en fredelig jul tilbake <3

 26. Charlotte

  Blir nok kjempe fint! 😀 Ikke bry deg om de tullete kommentarene! Blir helt matt av at folk bare MÅ mene og synse så mye om andre…
  Håper du får en strålende jul med familien din! ❤️

 27. Scrapperen

  Kos deg med malingen , gleder meg til å se det ferdige resultatet, en smule svak for hvit jul og shabby chic stil ! Klem

 28. charlotte

  Blir helt sjokkert over noen folk her, må alltid lete etter ting å hakke på. Alle kan ha det travelt en hel dag, med barn, jobb, husarbeid eller trening, skolearbeid, eksamenslesing. UANSETT hvor travelt man har det kobler de aller fleste av noen timer på slutten av dagen, og selv om man gjør det kan resten av tida være travel. Om Caroline vil bruke den tiden på å male, eller se på julefilm er vel samme ulla. Om du setter deg ned å ser tv fra klokken 21-00, så kan fortsatt dagen din ha vært travel? Mange er travle hele året, betyr ikke at de aldri slapper av innimellom. Noen slapper av med maling, tegning, musikk, og noen med tv, film eller spill. Slutt å bry dere. Det er ikke slik at å male landsbyen er en plikt hun må få gjort, det er noe hun velger å bruke tiden hun har til å slappe av på. Og til alle som har det så travelt her oppe, hadde dere sluttet å lete etter feil på andre hadde sikkert dere også hatt tid til å male en liten julelandsby<3 klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Klem <3

   1. Katinka

    Det Charlotte sa <3 Maling er dessuten den beste avkobling, og burde prøves av de andre som stresser så fælt her 😉

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er sant! Vi skulle egentlig sett Home Alone 2 i går, men så ble det å gjøre dette i stedet – minst like hyggelig 🙂 Håper jeg rekker å male et strøk til i kveld, hvis ikke får jeg bare finne frem sprayflasken 🙂

 29. For en sutrete gjeng i kommentarfeltet! Få dere en hobby! Mal på hva du vil du Caroline. Personlig har jeg null stress før jul, selv med huset fullt og mange gjester, jobb og husvask, gaver, mat og pynt. Men, er ikke stresset. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Takk 🙂

 30. Marta Nilsen

  Så koselig å sitte sammen og forberede julen❤️ Gleder meg til å se det ferdige resultatet.

 31. Anna Lisa

  Blir helt satt ut av galne tullete kjærringer som kommenterer her!
  Tenk at dere virkelig har tid til å lese bloggen og i tillegg bruke tid på å kommentere dritt! Dere kan ikke ha mye å styre med i dagene før jul!
  Maler stuegulvet her i kveld og spiller julemusikk å koser oss!! Heier på dere jeg Caroline og får skikkelig julestemning ved tanken på hvor dere koser dere

  1. Å kalle andre for «tullete kjerringer» er vel ikke akkurat en hyggelig kommentar? Gi gjerne beskjed når du mener andre går over grensen, men vær så snill- ikke synk ned på samme nivå som dem du kritiserer..

   Ønsker deg, Caroline og alle andre en fin juletid.

 32. Så utrolig kreativ du er, Caroline. Gleder meg til å se resultatet 🙂

 33. Andrine

  Hei Caroline!
  Litt av et prosjekt du har satt igang :O men jeg gleder meg til å se ferdig resultat! Etter at jeg har sett ferdig resultatene dine fra tidligere prosjekter er jeg sikker på at dette også blir seendes ut smashing!! *hjerteriøya*
  Jeg bare lurer på en ting – så at du la ut snap i dag av potetmos og noe som lignet på medisterkaker og med skriften «vegkro mat».. mener du at det er typisk vegkro mat og ikke bra nok husmannkost? Eller bare jeg som misforstod snappen heeeelt? hhehe

  ha en nydelig kveld og førjulstid <3

 34. Viviann

  Trist å se så mange grinete damer, som må plukke fra hverandre gleden disse to har ved å forberede denne hyggelige landsbyen for barna sine:( Hvis dere har det så travelt er det rart at dere tar dere tid til å «drepe» litt av gleden Caroline hadde med å lage dette innlegget. Trist… lurer på om dere har barn og om dere oppdrar barne deres til å bli som dere selv…litt sånn utrivelige folk som ikke har evnen til å glede seg med andre….

  1. Denne kommentaren synes jeg var over grensen for hva som er greit å skrive. Caroline: Skal slike kommentarer få stå? Alle kan plumpe uti og si ting som ikke er greit, både på nett og i virkeligheten. Det trenger ikke bety at de er utrivelige.

 35. Edel Åse

  Så utrolig koselig synd du må forsvare deg for å gjøre hyggelige ting! Ha en riktig fin jul

 36. Nå ser jeg du har godkjent mange negativt ladet kommentarer her vedrørende denne landsbyen, som skulle være en koselig ting, men følelsen jeg sitter igjen med av vedr akkurat dette kommentarfeltet, er negativt. Dette har du jo sagt at du vil unngå.

  Da lurer jeg på hvorfor du ikke godkjente min kommentar på ett nylig innlegg der jeg faktisk hyllet din skjermin av barn i sosiale medier, men rettet et kritisk blikk mot de som ikke ser denne viktigheten.

  Jeg ser virkelig ikke problemet med kommentaren min?

 37. Annette

  Hei.

  Jeg er så imponert over hvor kreativ og flink du er! Kunne virkelig ønske at jeg hadde halvparten av den kreativiteten som du har.
  Gleder meg til å se når du er ferdig. Men hva slags maling bruker du og hvor har du kjøpt den?

  Mvh Annette

 38. Å herregud. Hvorfor malte du om den flotte julelandsbyen? Den ble jo så kjedelig. Mistet all sjarm.

  1. Kjøp din egen landsby og behold fargene som den er da vel. Surmaga kommentar.

 39. Mariannne

  Kanjeg spørre hvor du har kjøpt nisselandsbyen? Kjempesøt!

 40. God jul, Caroline! Tipper jentene syns det er koselig med en julelandsby. Da jeg var 3/4 år kjøpte mamma en julelandsby til meg, og den har blitt satt opp hvert år siden det. Nå har landsbyen fulgt meg videre til mitt hjem, og barna våre(5 og 6 år) har fått ta del i den siden de var født. Det er like kjekt å sjå gleden i øynene når den hentes ned fra loftet. Ha en fin jul med familien, senk skuldrene og husk; livet er nå 🙂

 41. Kos deg med å male og få det sånn som du vil ha det Gleder meg til å se resultatet Også hadde jeg ikke giddet å bruke tid på å kommentere disse kjedelige kommentarene om hva som er normalt/unormalt ☺️

 42. Så genialt å male husene i den fargen du vil ha! Jeg som ofte leter meg grønn for å finne noe som passer med resten av dekorasjonen. Jeg har aldri tenkt på at jeg bare kan male! Og forresten, helt tullete at noen kritiserer deg fordi du maler juledeokrasjon – det virker nesten ut som at noen ikke kan la være å kritisere deg for hver minste lille ting. Men jeg vil hvertfall si at jeg nyter bloggen din! Den er positiv og inspirerende – det er alltid en fin liten avbrekk å lese den

 43. Ærlig talt ! Slutt å gå etter feil hos bloggere og gjør de tingene dere hele tiden klager over at dere ikke har tid til!
  Gå litt inn i dere selv og ikke bruk tid å lese bloggen og gjør klesvask. Og for ikke snakke om all den klagingen på hvordan DU so leser synes det burde være. Det er ikke deres hus. La nå dem som bor der bestemme hvilke farge ho vil ha på huset og hva ho vil fylle sine kvelder med !
  Jeg blir flau! en ting er å kommentere at en synes det er fint ed andre farger, men legg fra dere den frekke tonen.
  Stå på Caroline. Du har en fantastisk blogg!

 44. Herlighet, nå må dere nettroll finne dere en annen blogg. Kan ikke en av dere opprette en egen blogg?? Så slipper vi andre innpå her å lese mer negativitet fra dere. Caroline, stå på❣️ Hvis dere vil bli, spre heller litt juleglede, så får dere glede tilbake❣️ Vær heller rause med hverandre, så får dere raushet tilbake❣️ Hvis alle prøver litt ekstra å være gode mot andre, så får mange fler en litt bedre hverdag og jul❣️

 45. Takk for underholdningen i kommentarfeltet. MÅ man virkelig mene noe om alt?? – mal og vær glad:-)

 46. Har 3 små barn og jobber fulltid, og jeg har tid til det jeg trenger å ha tida til;) kos deg med maling og nyt siste dagene før jul <3

 47. Kristin

  Hvis ikke folk har noe hyggelig å si, kan de heller bare klappe igjen. Alle har tid til å gjøre ting de har lyst til. Det handler bare om prioriteringer. Trenger ikke å gjøre «alt» etter barna har lagt seg, man får faktisk gjort mye når de er oppe. Enkelte får klesvasking til å høre ut som en heldagsjobb…. La barna hjelpe til med diverse oppgaver, det har de bare godt av.

  Bare kos deg men maling av hus. Høres ut som en koselig kveld syns jeg.
  Ønsker deg og din familie en riktig god jul

 48. Kristin

  Jeg må bare få si at du er alltid så positiv og en blir virkelig glad over å lese bloggen din pga denne positiviteten!
  Du har sikkert ofte lyst til å slenge litt «dritt» tilbake til nettrollene som alltid må komme med noe negativt, men i stedet hever du deg over det, og svarer heller med 🙂
  Kjempefin landsby, og jeg ville også ha malt den hvit;))
  God jul til deg og dine!

 49. Hei ville bare kommentere siden jaaa jeg har det travelt, men jaaa jeg har valgt å legge meg på sofaen å kommentere blogger:p guri for en pirkete gjeng i kommentarfeltet!
  Du kan å gjøre det koselig caroline ! Fortsett med det:) ungene setter så pris på det<3
  Og byen blir kjempefin:)

 50. Dagen spørsmål 😛 Sitter du inne med lue, eller tar du den på deg før du tar bilder ???

 51. Så koselig søndagskveldssyssel <3 Da jeg var liten hadde tanten min en julelandsby, som jeg var helt facinert av. Kan tenke meg det er to små som blir glade for dette!:-)

 52. Gjertrud Grimsbo

  Jeg blir helt satt ut av å lese hva forhåpentligvis voksne folk klarer å lire utav seg…… Jeg blir provosert helt hit! Forhåpentligvis er de fleste av Carolines lesere oppegående folk som heldigvis gjør at hun har blogglysta og inspirerer mange av oss andre. At folk skal måtte være så stygge mot hverandre klarer jeg bare ikke fatte og begripe. Det sier mer om disse trollene, tenker jeg….. All ære til deg Caroline som orker stå i dette. Kos dere slik du ønsker at din jul skal være. I mitt hode så tenker jeg at det er jo en hyggelig syssel og pynte og male for å få det trivelig til jula kommer og roen skal senke seg. Om andre ikke mener det samme, så helt ok, men å tvinge på andre hva andre skal og ikke??????
  God jul til deg og dine

 53. Marie B

  Gud, jeg hadde blitt oppgitt om jeg var deg..Må nesten bare le av alle som har så mye å si om hva dere gjør på kveldene og hvilke farger dere maler en julelandsby…Det er akkurat sånn landsby jeg ønsker meg, så nå skal jeg sjekke hageland (?)! Kunne ikke tenkt meg noe koseligere å drive med på kveldene frem til julaften, å pynte huset er kjempeviktig og for meg er det klart det inkluderes i alt som skal gjøres, dermed blir man travel..Jaja, lekkert blir det ihvertfall og takk for inspirasjonen 🙂 Bloggen din er aldri finere enn i Desember <3

 54. Så lekkert, og superhyggelig førjulsaktivitet for store og små. Pepperhuset mitt skal jeg som alle andre farger i leiligheten velge farger på. Hvitt, sølv og sort. Barna synes det er like gøy å pynte med disse fargene som hvilke som helst andre farger, herregud. Haha. De er jo gira bare de får pynte og klæsje på, jo! Forstår ikke hvordan folk kan få seg til å gidde å diskutere deres farger på deres julehus!? They must have too much time on their hands 😮 Lol altså 🙂

 55. Så nydelig! Jeg innrømmer gjerne at jeg er misunnelig på huset ditt og alt du får til istedenfor å rakke ned på det du gjør 😉 Det er så gøy å følge med på alt du får til!
  De fleste har nok å gjøre før jul, så får vi rydde tid til det vi synes er viktig og morsomt! Ønsker deg og dine en riktig hyggelig jul!

 56. OMG!! Jeg jobber 100% utenfor hjemmet, har et barn på 2 år, et på vei. Og vet dere hva, etter leggetid og huslige gjøremål har jeg tid til å pynte til jul og dille med små ting som en 2 åring ikke kan hjelpe så masse med. Og dere, hold på hatten, jeg har også tid til å lese blogg som er ment for inspirasjon og glede, og til å kommentere noe hyggelig:) Stå på flinke Caroline, bloggen din er alltid inspirerende. Men i disse førjulstider; helt magisk<3 Vi er like glad i jul:) Stå på, landsbyen blir nydelig:)

 57. Djeeez, konkurranse om hvem som har det mest travelt. Som om det å ha det mest mulig travelt er en form for status. Alt handler om prioriteringer, det en velger å prioritere, om det så er å male en landsby finner en tid til uansett hvor travelt en har det. Ja, så handler det også om hvor effektive en er, effektivitet = mer tid.

 58. Blir sikkert kjempefint . Jeg er ikke så glad i sterke farger, pynten her går i hvitt, sølv og lys grått også har jeg noen kuler i sølvglitter med LED lys inni, nissene er i lys grå filt…
  Akkurat sånn som jeg liker det 😉

  Å sitte å male for seg selv , når ungene sover..
  Senke skuldrene og la tankene vandre er terapi for kropp og sjel…
  Virkelig…

  Også får du en julelandsby som ingen har maken til 😉

 59. Hei 🙂
  Jeg har lest bloggen din i alle år, men aldri lagt igjen en kommentar! Så her kommer den:

  Jeg syns alt du gjør blir til gull, du er utrolig flink og kreativ. Mannen min og jeg prioriterer også sånne sysler etter at barna er lagt. Finns ikke noe koseligere enn masse levende lys og en oppgave vi samarbeider om. Skikkelig kvalitetstid.
  Ha en god jul med familie venner.

  Stor klem fra en særping 😉

 60. Åååh, så koselig! Hva slags maling bruker dere?

  Håper dere får en strålende jul <3

 61. Kristina

  Hvor har du kjøpr julelandsbyen? Den er så koselig å fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Hageland 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *