it’s cold outside

Hei lørdag! Denne kroken har blitt så utrolig koselig nå, og jeg sitter her så ofte jeg kan med morgenkaffen min. I dag har jeg sittet her og tenkt på hvor utrolig glad jeg er for alle dere der ute som virkelig forstår meg så godt det går an å forstå et annet menneske gjennom en blogg. Jeg er så takknemlig for all støtte og for alle gode ord og har så lyst til å klemme dere alle sammen! Jeg vil at denne bloggen skal være et godt sted å komme til, ikke noe annet, og akkurat det fokuset kommer jeg til å fortsette å ha i 2018. Om mulig mer enn noen gang!  Så tusen takk for at akkurat du legger igjen spor her inne og motiverer meg til å fortsette hver eneste dag ♥ 

I morgen tenner vi lys nummer 3 allerede, tenk på det! Vi liker å samles her sammen med jentene før barne-tv og lese versene til Inger Hagerup mens vi tenner ett og ett lys. De versene minner meg så mye om da jeg var liten jente og hadde tusen sommerfugler i magen fordi jeg gledet meg sånn til julekvelden. Det er så viktig å ta vare på de gode minnene og tradisjonene  Vi har fått opp et juletog rundt treet i år til våre barns store glede også, det tøffer og går og spiller julemusikk – så hyggelig! Det er i hvert fall en tradisjon vi kommer til å fortsette med – juletoget 🙂 


Jeg var på konsert med mamma i går, det var så fint! Jeg er utrolig glad for at vi har så nære og tette bånd i vår familie, det betyr alt for meg! Vi spiste ute først og deretter gikk vi gjennom byen og opp til Sarpsborg Scene for å høre Stian Joneid synge julen inn. Det var så fint det! Minnene strømmet på fra den gangen jeg spilte teater og jeg kjenner at jeg savner den tiden så mye. Det toppet seg da jeg møtte teaterlæreren min der, i tillegg til flere andre jeg spilte teater med for mange år siden, det hadde jeg ikke forventet! Så koselig! Stian var veldig bra og nå gleder jeg meg allerede til neste år ♥ I løpet av kvelden fikk han også besøk av søskenbarnet sitt på scenen, Malin Joneid, og den jenta er så flink at jeg skulle ønske hun kunne stå i stuen min og synge for meg hver eneste dag. For et talent! Så ja, det ble en del av både tårer og latter i går, og i dag har jeg litt rødvinshodepine. Haha 🙂 For en fin kveld! Håper dere har en god helg ♥ 

87 kommentarer

 1. Nydelige og stemningsfulle bilder❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elin 🙂

 2. Liker kjempegodt tinnsoldatene og den hvite koppen. Hva søker man på for å finne disse?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tinnsoldatene kommer fra mester grønn og koppen fra kremmerhuset 🙂

 3. Hvor har du fått tak i toget?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra jula 🙂

 4. Så fint du har gjort det til jul! Kjempekoselig. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det juletoget? Jentene mine hadde elsket det!

 5. Åhhhh hvor har dere kjøpt juletoget??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jula 🙂

 6. Hvor kommer toget i fra?

 7. For et vakkert juletog! Hvor har du kjøpt det?

  Jeg liker bloggen din veldig godt og synes bestandig det er så koselig å komme inn her. Jeg håper motivasjonen din kommer seg igjen etter kritikken som har vært og at du fortsetter på med ny giv 🙂 Jeg heier på deg!

  Stor juleklem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Jula 🙂 Tusen takk for utrolig fine ord, Lone! De varmer <3 Klem til deg!

 8. Veldig fine julebilder

 9. Så koselig 🙂 Og det er så gøy å se at dere har tradisjoner som dere viderefører til barna deres. Kjenner meg veldig igjen i å lese vers og tenne lys! Følger deg på snap, og det er så fint å se alt dere gjør sammen. Så fin familie 🙂 Håper dere får en fin førjulstid videre. Klem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mari <3 Ønsker det samme for deg og dine! Klem 🙂

 10. Så koselige bilder, nydelig julepynt du har flere steder. Elsker selv å pynte til jul. Jo mer, jo bedre. Det toger var kjempeflott. Vil ha 🙂 . Tenker det er viktig at nett troll blirt satt på plass,enig at bloggen skal og bør være et godt sted,vi oppsøker faktisk bloggen av egen fri vilje. Ikke for å få utløp for aggresjon eller sinne og hat. Du leverer et flott produkt, og det kan du være stolt av. Hva noen få andre måtte mene får så være,det går nok mye på deres egen triste oppfatning av ting og forvrengte bilde av sannhet. Kanskje har de et felleskap de mangler ellers i nett troll forumet? Kan fort virke sånn, siden de må dele sine ikke godkjente kommentarer eller annet grums. Misunnelse vises på så mange måter,trist men sant. God helg og kos deg med dine. Vi også samles til advents lys og vers, Tenk, en uke igjen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 11. Hyggelig at du har som mål at det skal være et godt sted å komme til,og det er det!Det gir en god følelse og ikke minst så oser bloggen din av profesjonalitet og kvalitet,men likevel av varme og omtanke…og ikke minst så aner man lysten og gleden din ved å dele av deg, og det du kan og ønsker å vise frem. Så må jeg spørre,hvor har du kjøpt togbanen,koselig julestemning med den.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne <3 Toget kommer fra jula 🙂

   Klem til deg <3

 12. Mathilde

  Hvor har du kjøpt pynten i vinduskarmen din? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kransen kommer fra mester grønn og konglene fra luxury design 🙂

 13. Hvor har du kjøpt juletoget? Det likte vi veldig godt!!

 14. Johanne

  Hei! Utrolig fint tog! Hvor har dere kjøpt det? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra jula 🙂

 15. Hei kan du lage et innlegg med et treningsprogram for nybegynnere som har meldt seg på treningssenter? Og hvor ofte bør man trene? Bør man trene de samme øvelsene hver gang?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjør jeg gjerne, men jeg vet at det finnes god hjelp å få fra treningsveiledere på senteret ditt 🙂 Variasjon er nøkkelen, det kommer litt an på hvor ofte du ønsker å trene 🙂 Klem til deg!

 16. Skulle bare mangle at du ikke fikk mange fine tilbakemeldinger, du/dere er supergode på blogg. Delikate og inspirerende bilder er alfa og omega sammen med god tekst i en fin blanding, og det er ikke enkelt selv om det kan virke enkelt for noen.

  Og juletog rundt treet! For en superfin idé. Nå skulle jeg ønske jeg kunne imponere barnebarna med et slikt tog. Kan jeg spørre om hvor man får kjøpt slikt?

  God helg til dere.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ingrid <3 Toget kommer fra jula 🙂

   God klem!

 17. susanne

  Heisann <3 Jeg husker jeg forsökte å si til deg at Deco blue var aaaltfor mörk, jeg sa det flere gang! Haha.. så gikk tiden.. og jeg begynte å like fargen til min store forbauselse! Og bare mer og mer.. 😀 😉 men nå.. nå ser jeg hvor mörk den var og hvor fint , "åpent" og koselig det er med hvit/lys farge <3

  Lurer ellers på hvor du har kjöpt toget med julemusikk?? 🙂 så fint..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi trives veldig godt nå som det har blitt en lys stue 🙂 Toget kommer fra Jula 🙂

   Klem til deg!

 18. Så koselig! Hvor er toget fra?

 19. Prøver enda en gang jeg :-))
  Vil du ikke svare på denne kommentaren?
  Jg er en trofast leser og har ikke en ondsinnet agenda bak, jeg lover. Er bare interessert i refleksjoner og er bittelitt lei meg for at vi aldri får se den fine familien i bloggen mer..

  Er fast leser og har (selvsagt) lagt merke til at du skjermer barna dine nå. Det hadde vært interessant med noen refleksjoner rundt de endringene du gjør i bloggen fra tid til annen. Da Nelia ble født skjermet du henne helt, frem til du plutselig begynte å dele bilder av henne, og hun ble i et par år (ca) en stor del av bloggen – noe jeg og sikkert fler med meg satte stor pris på 🙂 Naia fikk vi se litt i starten, men aldri like mye som storesøsteren, og i de siste månedene har du begynt å skjerme barna nærmest 100%. Har det skjedd noe som har gjort at du tar disse endringene? Selv satte jeg pris på fine familiebilder og innlegg om og med barna. Du må jo bare velge det du selv synes er riktig for deg og dine kjære. Jeg har bare blitt mitt overrasket over de stadige endringene i holdningene rundt dette. (Får vi aldri se noe av barna lenger..?)
  Klem og god førjulstid!

  1. ANKI. Om du poster samme kommentar gang etter gang og du ikke får svar, så tenker jeg at da lar du det være. Dette blir mas og uansett hvordan du mener og tenker så er det ikke noe Caroline skal trenge svare på eller ønsker svare på Kritikk får hun uansett om hun viser barn eller ikke. Respekter det vi får se, det er vel egentlig svar nok ? Det hjelper ikke poste samme kommentar under innlegg etter innlegg. Mener ikke noe ufint med kommentaren, men greit å tenke at dette ønsker ikke C svare på og da lar du det ligge .

   1. Hei! Det er ikke meningen å mase. Men Caroline har ikke svart på nesten noen andre spørsmål fra leserne heller, de siste dagene. Så jeg tenkte ikke at det var noe spesielt med at hun ikke svarte på mitt spørsmål 🙂 Caroline har det vel travelt i førjulstiden som alle andre. Var derfor jeg skrev kommentaren på nytt.
    Kan jo godt hende du har lyst til å svare når du har tid, Caroline? Tror uansett at du skjønte at det ikke var noe ondt med min kommentar, bare en fundering og et slags savn etter nydelige bilder av de skjønne jentene 🙂

  2. Hvorfor bli ikke kommentaren min godkjent? Det var jo utelukkende skryt til deg og et tema som virkelig er viktig i 2017?

 20. Så flott dere har det, og kjekt med fine tradisjoner.
  Jeg lurte på hvor toget er kjøpt?

 21. Lene Marie Appel

  Eneste blogg jeg leser
  Masse positivt og inspirasjon. Og så er du fra Norges fineste by

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk! Og det siste der er jeg enig i 😉 <3

 22. Så nydelig, julete dere har gjort det!!!! ❤️

 23. For noen deilige og varme julebilder! :-)Kanskje du ville hatt et julebilde til header? Og kanskje du kan skifte bilde en gang i mnd feks? Litt arbeid, men januar kan inneholde et sprekt bilde da alle skal bli sprek, om sommeren har du et strandbilde feks. Arkivet ditt bugner av nydelige bilder du kan bruke;-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips, Silje! Det skal jeg absolutt vurdere 🙂

   Klem!

 24. Anne Åshild Fylkesnes Andersen

  Såååå koselig dåke har det kor har du fått tak i toget?

 25. Kristine

  Det toget under treet var fantastisk! Hvor har du det fra? Du har det så utrolig nydelig! Likte veldig godt de store tinnsoldatene i trappa i hallen og. Når vi får større hus skal jeg skaffe meg noen sånne… Lekre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra jula 🙂 Tusen takk, Kristine 🙂

 26. Lurer på hvor man får kjøpt det fine juletoget? 🙂

 27. Merethe Steen

  Hvor er det nydelige toget fra?

 28. Utrolig koselig med tog rundt juletreet..Har jeg aldri tenkt på.. Litt sånn Disney følelse Ingen jul uten Donald
  « Kan jeg spørre hvor « kosedressen « din kommer fra ? Den var kjempefin og jeg elsker striper
  Håper du har hatt en fin dag i kulda… Iskaldt i plankebyen i dag..Brrrr…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lina 😀 Den kommer fra BikBok, men er fra i fjor :/ Klem til deg!

 29. NN kristin

  Ser koselig utkaffe er aldri feilnyt tiden.
  Den pysjen var også utrolig finhvor fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra bikbok, men er fra i fjor :/

   Klem 🙂

 30. Camilla

  Du mååå jo si hvor toget er fra ?! Såå koselig 😀

 31. Åh, så nydelig du har pyntet!! Gir inspirasjon dette 🙂 Virkelig flotte bilder! Ja, det er godt å få støtte når en opplever å bli misforstått enten det skjer uten at folk er bevisste på det eller at de virkelig er ute etter å spre uhygge. Det er bare fælt når en prøver å gjøre noe som er bra og så blir det tolket så langt fra det som var meningen som mulig. Husk at når det skjer så er tolkningen mer preget av det som skjer i hodet til den som tolker enn av din handling. Fortsett med å gjøre gode ting for andre, syns det er så fint du deler oppfatningen om at alle bidrag nytter, store som små. Som sagt tidligere også så er det så flott at du jobber med å utvikle bloggen videre og jeg syns du gjør det veldig bra!! Gleder meg til å følge den i det nye året! God jul til dere<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3
   en god jul til deg, Mia <3

 32. Hege Teigene Dimmen

  Å, så fint tog. Kan jeg få spørre hvor dere har kjøpt det?

 33. Så utrolig fint dere har det Caroline <3 Jeg får lyst å hoppe rett inn i bildene 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre! Velkommen 😉 <3

 34. Fine Caroline!
  God jul til deg og dine <3

  Det ser ut for at nettroll er noe en ikke kan unngå. Har du hørt om den engelske sangeren James Blunt, han med "You're Beautiful" og hans måte å møte nettrollene på twitter på? Hvis ikke må du bare google han. Helt utrolig morsomt, om enn ofte ganske så frekt og grovt, så jeg både ler og rødmer her jeg sitter. Han mener frekke kommentarer fortjener frekke svar, og han regnes nå som en av verdens morsomste "tweetere". De
  "beste" er trukket ut og referert til under twitterkontoen. Må si jeg har fått sansen for den fyren – og trollingen har visst stoppet
  😀 ;D

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset, Lisa <3

 35. Kjære Caroline
  Blir helt matt at alle kjipe kommentarer i det siste. Virker som det er svært mange som ikke forstår hvordan en bedrift fungerer. Noe av overskuddet tar en vel ut som lønn og noe lar en vel bli igjen i bedriften. På Black Friday var det en ølbutikk som donerte 10 % av overskuddet til vanskelig stilte barn. Har vanskelig for å se at noen klaget på dette. De solgt øl julekalendere til 1500 stykket. Og tjente sikkert en god del på dette. Totalt unyttig er det jo og! kun rein kos til en selv!

  Hev deg over dårlige kommentarer Caroline, 48 000 til røde kors må da være bra!

  Jeg leser stadig bloggen din og koser meg med det. Er på ingen måte alltid ening i det du gjør, men det behøver jeg jo heller ikke være. Vi er alle forskjellige og gjør ting på hver vår måte, men trenger jo ikke sende sure meninger av den grunn. Skulle det være ett innnlegg jeg ikke liker, nei så er det vel bare å hoppe iver det innlegget da og heller lese videre en annen dag. Er ikke alle artikler i blader jeg kjøper jeg liker heller, men da blar en jo bare videre!

  Fortsett den gode jobben du Caroline, så får de som er så vrange, bare være vrange. Får en vanvittig kjedelig verden det hadde vært om alle mente det samme!

  God jul!
  Mvh Kari

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk, Kari <3 En riktig god jul til deg og dine <3

 36. God helg Caroline, du er bare toppers!! Koz deg i denne fine juletiden med din fine familie❤️❤️ 🙂

 37. Så koselig 🙂 God helg til deg og dine 🙂

 38. Så mange som lurer,så da kan jeg hviske noe om at ialefall maken tog fåes kjøpt på Jula til 399 kr.

 39. Så fint tog. De selger på Jula vet jeg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det kommer derfra 🙂

 40. Har du virkelig drukket kaffe siden du var 5 år gammel?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, ja 😉 Jeg fikk kaffe av mimmi, med mer fløte enn kaffe riktignok :p Men det var skikkelig stas å drikke av samme fine kopp som hun gjorde. Det var ikke akkurat ofte, men jeg fikk smake når jeg hadde lyst 🙂

 41. Til alle som lurer på juletoget: akkuratt det samme selges på Jula til 399,-, her: https://www.jula.no/catalog/jul/julepynt/dekorasjonsbelysning/juletog-422490 🙂

 42. Thorbjørg

  Ja! Hvor kan man gå tak i det kule toget rundt juletreet? Like kjekt for voksne som for barn✨ Kruset var ganske kult, det og, by the way…

 43. Hvor er den fine pysjen fra? <3

 44. Jeg synes der er så rart at du godkjenner alle spørsmål om toget, og hvor det er kjøpt – uten at du svarer på hvor du har fått fatt i det.
  Jeg ville selvsagt sagt hvor det var kjøpt (i en parantes) innlegget der jeg skrev om toget.

  Nå virker det bare rart at du trykker godkjenn kommentar, godkjenn kommentar…..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg hadde ikke tid til å svare i går dessverre, men nå er de fleste besvart 🙂 <3

 45. Hei Caroline, jeg postet en kommentar under «Du er gjerrig»-innlegget, der jeg etterlyste en mer profesjonell holdning til dette med å ta imot kritikk, og skrev at jeg fikk inntrykk av at du kun er interessert i positive kommentarer, ikke negative. Du svarte da at all konstruktiv kritikk er velkommen, men at du skriver som privatperson, ikke som en profesjonell. Nå er denne kommentaren samt alle tilsvar slettet. Hva er grunnen til det?

  1. Beklager, min feil! Jeg fant kommentarene nå, de hadde bare flyttet på seg.

 46. D er sikkert en grunn til caroline ikke vil fortelle om hvor dette toget er kjøpt da, og d må ho ho få lov t å bestemme selv,,

 47. Hei 🙂 Hvor har du kjøpt julepynten din som er tinnsoldater/nøtteknekkeren?

 48. Patrick

  Du og den morgenkaffen
  Høres ut som en knallbra helg ❤

 49. Fantastisk flotte bilder, som gir både inspirasjon og julestemning <3 <3 Jeg blir stadig nesten litt flau på noens veiene, hva enkelte får seg til å skrive av kommentarer. Vi lesere har vel ikke rett til å kreve eller at den som skriver skylder leserene noen ting. Man leser da av fri vilje, og en blogg er da vel virkelig ikke en toveis greie

 50. Peppa Gris

  Hei. Må bare rette litt – Maline er niesen til Stian, ikke søskenbarnet =)
  Flott konsert da! =)
  Og Nydelig julehjem du har =)
  God Jul!

  1. Caroline Berg Eriksen

   My bad! 🙂 Takk for opplysningen 🙂

   Good jul <3

 51. Sååå fint jule hjem, og toget under treet :D. I år har jeg faktisk, tatt en del idéer av juletips osv fra bloggen din, får så mye inspirasjon 🙂 keep UP the good Job fine deg 🙂

 52. For en herlig i idé med toget rundt juletreet! 😀

 53. Kristin

  Lurer på hvor du har kjøpt adventsstaken som står i bakgrunnen?

 54. socks brand

 55. Hei, så tidlig som nå (juli måned) begynner jeg allerede å planlegge jul. Kan jeg spørre deg hvor har du kjøpt juletog? Synes det var en god og koselig ide. På forhånd takk!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig da 😀 Ingenting som slår jul <3

   Toget har vi kjøpt på Jula! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *