that sparkling season

reklame: inneholder reklamelinker 

Nå er disse bildene snart 1 uke gamle, og ettersom jeg ikke rakk å poste dem i helgen som var, sparte jeg på dem så lenge jeg kunne utover i denne uken 🙂 Jeg falt helt for denne toppen som er dekket av paljetter, og den er like fin over en hvit eller sort skjorte som den er alene. Buksene er i velour med høyt liv og en utrolig lekker splitt foran. Elsker! Et skikkelig behagelig, men likevel pyntet antrekk.

(reklamelinker gina tricot) bukse HER / topp HER 


I dag har jeg vært i Oslo alene og det har gått i ett! To (veldig spennende) møter og tannlege mellom, pluss en liten omvei og et stopp for å hente tapeten som skal på veggen hjemme. I morgen skjer det! Det å komme seg fra a-b i Oslo kan være skikkelig kronglete, så jeg er helt overrasket over at klokken bare er fire og at jeg rakk alt sammen. Trodde aldri det skulle gå! Jeg reiser hjemover akkurat i skrivende stund, måtte bare ta en pit stop og oppdatere dere først. Hjemme hos oss er mamma og lager middag vet jeg, og intet annet enn medisterkaker med sviske står på menyen! Jeg gleder meg! Det eneste som har preget min matpakke i dag er kjappe løsninger som nøtter, bananer og klementiner – det lukter jul av fingrene mine uansett hvor ofte jeg vasker dem 🙂 Så ja, det blir godt å komme hjem til en forsmak på noe av julematen! Angående møtene, så vet jeg at det er skikkelig kjedelig at jeg skriver at det er noe spennende på gang, og ikke sier noe mer, men jeg gleder meg veldig til å dele med dere i 2018! Jeg tror dere kommer til å like det! Håper dagen deres har vært bra 🙂 

32 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  your sparkling dress is wonderful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you sweetie 😀

 2. Kjære du, ja dagen på jobb har vært bra, men aller best å komme hjem til juleforberedelsene. Og, medisterkaker kan jeg spise et tonn av! Utrolig fint antrekk Caroline, men jeg blir litt bekymret når jeg ser bildene. Du ser ikke glad, men veldig anstrengt ut, og det øverste bildet er jo litt surt? Så jeg synes du vinner på å ikke prøve å se sofistikert ut, men liker bildene i den mer naturlige looken. Til slutt, ja, det er teit av bloggere å hele tiden annonsere ting man ikke kan si noe om, og si at det blir veldig spennende…om noen måneder.. Men, jeg bryr meg ikke, som regel har mange bloggere hauset opp at noe spennende skal skje lang tid i forveien, og når det først publiseres er det ikke så stort for leserne uansett (bare et lite tips)
  Vel, her var det både litt ros og litt ris, men det er godt ment, og du er ei bra dame Caroline! Ha en fin kveld! 🙂

 3. Kathrin

  Oslo sentrum er ett mareritt å kjøre i. Jeg hadde endel ærend i sentrum som krevde at jeg brukte bil, det tok meg en hel dag. Enveiskjøring, omkjøring,stengt pga avlessing, pga trafikkuhell, pga midlertidig omkjøring og alt mulig annet. Jeg hadde lagt en plan, da jeg er godt kjent i sentrum egentlig og hadde gps,men med så mange endringer ble det en lang dag. Og verre skal det vist bli. Glad jeg sjeldent må inn i Osllo m bil. Håper middagen smaker godt.

 4. Jessica

  Så spännande, Caroline! Jag följer dig med spänning varje dag från Sverige. Du är så himla duktig på ditt jobb och det är en ren fröjd att läsa din blogg. Jag har fått så mycket inspiration från dig genom åren: mat, kläder och interiör samt pyssel! Du är så härlig – älskar bloggen din!

 5. Du har helt rett ! Det er sikkerlig kjedelig når du skriver slike ting og liksom hinter om ting som skal skje. Du må bestemme deg, enten vente til du kan si alt eller si ingenting. Det er ikke ment som kritikk, men kun som som et konstruktivt råd. Ha en fin kveld, fine du!

 6. Elisabeth L

  Utrolig nydelig bilder! Vet det bare er litt over en uke til til Jul, men skulle så gjerne ønske at du fikk tid til et sminkeinnlegg eller video av denne looken 🙂 den ser ut til å passe så fint til enhver festanledning <3

 7. Men hvorfor ska leserne syntes at d er utrulig bra da. ,,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Litt usikker på hva du mener nå?

   1. Jo jeg mente, er d noe som vi leserne kan følge med på, fks en really innspilling eller noe

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er absolutt noe dere lesere kan få være med på, men ingen realityinnspilling 🙂

 8. Flottest et du når du er naturlig – det har jeg tenkt, og sagt, mange ganger. Du har et naturlig pent utseende, men her er det så stivt og tilgjort, og det ligner ikke på deg. Du skjuler det fine og naturlige deg.
  Så har jeg lurt litt på hvem du tenker er målgruppen til disse antrekksbildene med festklær? Det har vært mye av det.
  De færreste av oss har økonomi, eller anledning til å bruke det i særlig utstrekning. Ikke jeg i hvert fall.
  Ha en fortsatt fin og koselig førjulstid.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Dette er ikke dyre klær, så jeg går ut i fra at de fleste leserne min har råd til dette antrekket. I tillegg er det jo ikke sånn at man må kjøpe alt jeg viser frem, eller bli like inspirert, man plukker jo kanskje ut det ene antrekket jeg har vist frem som en liker 🙂

   Ha en fortsatt fin førjulstid du også 🙂

 9. Er du blitt tynnere?Brystet på det siste bildet så veldig «beinete» ut=
  Ellers fine bilder og fint antrekk.Synes looken kledde et litt dramatisk utrykk=)

 10. Er det noe nytt med redigeringen som gjør at det ser ut som de er tatt i et røykfylt rom, eller er det skjermen min som er rar?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er etterbehandlingen 🙂

 11. Prøver igjen jeg :-))
  Er fast leser og har (selvsagt) lagt merke til at du skjermer barna dine nå. Det hadde vært interessant med noen refleksjoner rundt de endringene du gjør i bloggen fra tid til annen. Da Nelia ble født skjermet du henne helt, frem til du plutselig begynte å dele bilder av henne, og hun ble i et par år (ca) en stor del av bloggen – noe jeg og sikkert fler med meg satte stor pris på 🙂 Naia fikk vi se litt i starten, men aldri like mye som storesøsteren, og i de siste månedene har du begynt å skjerme barna nærmest 100%. Har det skjedd noe som har gjort at du tar disse endringene? Selv satte jeg pris på fine familiebilder og innlegg om og med barna. Du må jo bare velge det du selv synes er riktig for deg og dine kjære. Jeg har bare blitt mitt overrasket over de stadige endringene i holdningene rundt dette. (Får vi aldri se noe av barna lenger..?)
  Klem og god førjulstid!

  1. Jeanette

   Du tenker ikke at barna har rett på privatliv da? At du ikke har noe med å følge med på ukjente menneskers familieliv?

  2. Jeg synes det er veldig klokt å skjerme barna, det er ikke deres blogg og de er for små til å eksponeres på den måten. Jeg synes det er voksent gjort og sikkert et resultat av refleksjoner. Endring er naturlig og de fleste av oss er vel kanskje mer restriktive enn før om hva vi deler av barna våre. Jeg synes barn skal få lov å vokse opp i fred, mange bloggere som bruker barna altfor mye. Så bra jobba Caroline, håper flere følger etter deg på dette! Når det er sagt er det koselig å se dem i små øyeblikk, de er så skjønne ❤️

 12. Vakker kjole, Caroline! Utrolig stas at dere jobber med bildene, både setting og etterbehandling, for at vi skal få et gjennomført innlegg – dere er så dyktige. Jeg har jo fulgt deg i mange år nå, selv om jeg ikke er så flink til å legge igjen kommentarer. God førjulstid videre, alle fire 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Snille deg! Tusen, tusen takk <3 En god førjulstid videre til deg og dine også <3

 13. Hvor mange timer søvn har du hver natt (sånn Ca) Sover mini rundt ? ☺️ Jeg er vrak kl 7 å hadde ikke komt meg på trening om jeg fikk betalt for det Du er flink !!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Naia har sovet rundt siden hun var 6 mnd. ca 🙂 Det finnes selvfølgelig netter hvor hun våkner etc. , men stort sett gjør hun ikke det 🙂 Jeg sover lite om dagen ettersom jeg har en del å gjøre akkurat nå, så denne uken har det faktisk ikke vært mer enn 5-6 timer med søvn i snitt. Ikke bra og egentlig helt krise, men jeg klarer meg fint helt til alt sier stopp og det ender med migrene. Men jeg er klar over det, så jeg må bare bruke helgen til å samle meg og forsøke å sove mer 🙂 Jeg pleier å få meg 7 timer på øyet, og da er det null stress å stå opp klokken seks 🙂 Takk!

 14. Jeg har te intrykk at den overdelen er alt for stor ! Fin make up og så flotter bilder

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den var litt stor 😉 Tusen takk!

   1. Er det XS du har?

 15. Her ble bildene (hvertfall på min mac) alt for mørke, så jeg ser ikke antrekket 😛 Jeg må si meg enig med noen av de over her, at de mørke, alvorlige og sofistikerte bildene er ikke like inspirerende som de andre 🙂 Men det er meg da. Jeg syns du er så søt på de mer naturlige bildene hvor du smiler, for du er vel egentlig en av de vakreste damene jeg vet om!

  God jul til deg og dine <3

 16. Jeanette

  ELSKER øyeskyggen du har på deg her! Jeg hadde nettopp kjøpt en lignende ,men hadde en øyebetennelse nå nylig.så da måtte jeg kaste den siden den kunne inneholde bakterier. En smule irriterende ja

 17. Jeg liker stemningen dere skaper i bildene i det siste, flott utført! 🙂 De røde fløyelsgardinene laget en fin ramme rundt motivet/deg. Er nysgjerrig på om Lars Kristian tar på seg oppdrag for de som måtte ønske det, eller er han kun din private fotograf?

 18. Må bare få sagt dette Caroline. Du burde ikke bruke sminke. Du er jo så frisk og nydelig uten! Hilsen ei godt voksen dame som koser seg med bloggen din.

 19. Du er ei flott dame Caroline, og gleder meg alltid til dine innlegg Klem

 20. Hei du, du ser så fantastisk flott ut! Kan jeg spørre om hvilken modell og størrelse DW-klokken din er? Jeg vurderer å kjøpe en til jul, men er usikker på størrelse.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *