gøteborg with friends

Hei mandag! Batteriene er ladet dobbelt etter en utrolig fint helg og vi kom trygt hjem i går ettermiddag etter noen veldig glatte timer i bil. Jeg liker det absolutt ikke når det er is og snø og kulde og alt på en gang, i tillegg til altfor mange trailere langs veien som forsøker alt de kan å kjøre forbi hverandre. Kan de bare la være med det? De kjører jo alltid side om side eller helt opp i baken på hverandre, det må være en greie, jeg skjønner i hvert fall ikke poenget og jeg føler alltid at det skaper farlige situasjoner. Liker ikke. Jeg kvier meg alltid for å kjøre forbi en trailer på et føre som i går og enda verre er det å ligge bak en trailer når en annen kjører forbi. Jeg må nesten holde pusten og be en stille bønn inni meg. Uff. Vi klemte masse på jentene da vi kom hjem, lekte og leste og hørte alt om deres helg. Og  da de var i seng, bestilte vi oss den obligatoriske søndagspizzaen etter en helg som denne 🙂 Her kommer noen bilder! 

Det var noen av dere som lurte på hvor vi bodde – vi sjekket inn på Hotel Pigalle! Der var det helt magisk fint, det anbefales virkelig! Vi bodde i et standard rom den første natten, og så hadde vi Suite Belle den siste natten. Begge rommene hadde sjarm så det holdt! Suite Belle er faktisk omtalt som verdens mest dekadente hotellsuite av Vogue! Det var en fryd å bo der og noe av det morsomme var at det allerede hang klær i garderoben, både for damer og herrer. Smykker og sko var der også – sånn i tilfelle du hadde glemt noe 😉 Det fungerte som en slags big size minibar, for du kunne faktisk kjøpe alt sammen! 

Jeg har egentlig ikke hatt noe spesielt forhold til Gøteborg annet enn flere turer til Liseberg som barn – som var helt topp. Men både Katrine, Bård, Siri og Kristoffer har vært her flere ganger i voksen alder, så det var deres forslag å ta årets julebord hit. Det angrer jeg ikke på! For det første er det kun et par timer med bil hit og for det andre er shoppingmulighetene helt topp og utvalget av gode restauranter er stort! Jeg er så glad for å ha oppdaget denne byen og vet allerede at vi kommer til å reise hit igjen. Om du skal hit, så anbefaler jeg Toso på det varmeste for middag – kom sulten! Og for en champagnelunsj med østers og kaviar *sikle* eller småretter som tapas / charkuteri, anbefaler jeg Forssen Öberg 🙂 Der var det skikkelig god stemning! 

Liseberg har jeg jo vært en del ganger som barn, så hit måtte vi ta en tur i går. Masse julelys, utrolig mange mennesker og gløgg i koppen. Topp! Jeg hadde tatt med meg ullgenser for anledningen, men frøs sånn i beina at jeg endte opp med å kjøpe et par fine ullsokker der etter hvert også. Ble til og med invitert inn i boden for å ta dem på meg – haha 🙂 


Nå er det full fart her, en ny uke venter og julaften nærmer seg 🙂 Håper dere har hatt en fin helg ♥ 

35 kommentarer

 1. Lekker bilderedigering! I like!! ♥

 2. Dear Caroline,
  The red jacket suits you perfectly and I see you had an amazing time!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Fine bilder fra det som ser ut til å være en fin helg.

  Hvorfor byttet dere rom for bare en natt? Hvorfor må dere ha suite – jeg skjønner ikke den trangen til å føle seg «kongelig». Merkelig i mitt hode at et standard rom ikke er bra nok for to netter

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi byttet fordi vi har ønsket å bo i akkurat den suiten lenge, og fordi den var ikke ledig fra fredag. Og så hadde vi planlagt å samles alle sammen til pre-drinks og kos før vi gikk ut og spise på lørdagen, og da trengte vi et større rom 🙂

 4. Kathrin

  Gøteborg er en herlig by både sommer og vinter, men jul er koseligst.

 5. Marianne

  Gøteborg er en herlig by, som jeg har et helt spesielt forhold til:) Ser ut som dere har hatt en utrolig fin helg. Skal teste ut restaurantene du tipset om neste gang vi skal dit.

 6. Hvis du ikke liker trailere, is, snø og mørke på veien så anbefaler jeg toget neste gang. Veldig behagelig å bare kose seg fra Sarpsborg til Gøteborg!

  1. Er så enig! Først og fremst pga miljøet!

 7. Ser fantastisk fint ut!

  Neste gang burde dere ta toget til Göteborg. Helt genialt – og veldig kort fra Sarpsborg 🙂 Vi gjorde det i sommer da vi var på Coldplay-konserten, og slapp å bruke tid på å lete etter parkering etc. Hotel Pigalle ligger jo også på jernbanestasjonen, så det ville ikke vært mer krevende å finne hotellet fra toget enn fra bilen 🙂

  For å få tittelen til å gi noen mening, så foreslår jeg forøvrig at du endrer den enten til Gothenburg with friends, eller Göteborg med venner – det er noe med å ha begrense seg til et språk i setningen 🙂

 8. Hvilket jakke bruker du. Den er fin og du har brukt den mye.:))
  Fine bilder:)

 9. Perfekt julebord med gode venner <3 Hotellet ser helt nydelig ut og Gøteborg er en så koselig juleby <3

 10. Blouse brand

 11. Jeg skjønner godt at dere byttet rom, det er det kuleste hotellrommet jeg har sett!! Vanligvis er overnatting det jeg legger minst penger i på tur, men her fikk jeg virkelig lyst til å bo en gang 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var HELT rått! 🙂

 12. For å forsvare CBE, så koster ikke det ikke sååå forferdelig mye å overnatte i suiten. Har selv overnattet der flere ganger, dog ikke i høysesong. Verdt pengene sine 🙂

 13. hvor er glitterkjolen til venninden din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Gina Tricot er jeg ganske sikker på 🙂

 14. Kjempe flotte bilde collage:) og wow ja.. For ett kuuult hotell rom, nayis 🙂

 15. Earings brand?:)is that Gina Tricot black lace blouse and skirt named Marion and lizette. really nice

  1. Caroline Berg Eriksen

   Yes it is 😀 Thank you so much! The earrings are also from Gina Tricot! 🙂

 16. Julie L

  DEN jakka! <3 Du ser smashing ut i den 🙂
  Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Den kommer fra Second Female 🙂

 17. Likte veldig godt den sorte toppen din med røde «blomster» på:) Gina det å? Party antrekket din var rå kult 🙂 digga det!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det stemmer 🙂 Tusen takk, S! 🙂

 18. Hotellet ser helt rått ut, så kult å kunne bo sånn innimellom når man har muligheten 🙂 Skjønner at dere koste dere på tur med gode venner, så herlig at dere fikk til en sånn type tur 🙂

 19. Så flotte bilder. Har også bodd på det hotellet en gang med min voksne datter. Jeg er ingen blogger, men det var ikke fritt for at vi knipset bilder og lekte filmstjerner der inne. Takk for restauranttips.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det forstår jeg veldig godt 😉

 20. Hva skjedde med bloggen til Siri? Syns den var så koslig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig i det <3 Hun bestemte seg for at hun ikke ville mer, rett og slett 🙂

 21. Lekkert rom og lekre folk!
  Den gammelrosa lange kjolen med blondetopp og tyllskjørt, var det pynt på rommet eller er den din? I så fall, hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var bare pynt, men det var til salgs 😀 Lurer på om begge deler var fra Zetterberg? Mulig jeg husker feil :O

 22. Kjersti

  Okei, bildet av alle dere 6 var helt utrolig nydelig!
  Alltid så ekstremt bra kvalitet på bildene!
  Den rosa kjolen som hang på rommet tror jeg du hadde kledd utrolig bra, men alt kler vel den smukke? 😉

  Ha en fin dag fine du!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 23. S.Helene

  Lekre bilder! Må bare si at Katrine og Bård(?) er et dritfint par altså!! Kjærligheten og kjemien lyser gjennom bildene <3 Har lagt merke til det før (bl.a fra reisen deres i Hellas i år var det vel, sammen med dem?) De er ikke gift? Hvis det skjer regner jeg med dere skal i bryllupet og DA må jo dere Lars Kristian og Caroline ta bilder og dele med oss?? De bildene blir helt rå. Takk for den beste bloggen i landet med inspirasjon og glede og avbrekk og kos!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er de flotteste <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *