exclusive lace

reklame: inneholder reklamlinker 

Dagens episode med Jul i Svingen er ferdig, jentene har krøpet under dyna og nå skal jeg endelig få opp resten av pynten på juletreet! Jeg skulle også ut en tur før butikkene stengte, men det rakk jeg aldri. Jeg har sett meg ut verdens fineste krans på Mester Grønn, som jeg bare MÅ ha på peisen! Så gjelder det å finne en eller annen lur måte å henge den opp på, og så er det jul i TV-stuen! Skulle ønske ikke tiden gikk så fort, jeg kunne hatt julepynt fremme så innmari mye lenger. Det har blitt så fint, jeg gleder meg skikkelig til å vise dere – i hvert fall den ene kroken. I den andre venter vi fortsatt på en ting som har latt vente på seg en stund, men som kanskje kommer i morgen 🙂 


Jeg hadde lyst til å vise dere lørdagens antrekk, for dette skjørtet og denne toppen falt jeg for umiddelbart! Det kommer fra Gina Tricot sin (reklamelinker) Exclusive Collection og du finner skjørtet HER og toppen HER


Håper dere har hatt en fin start på uken 🙂 Det har jeg – jeg har til og med fått løpt 8 kilometer og kjent på at helgens festligheter fortsatt henger litt igjen i systemet. Haha 🙂 

36 kommentarer

 1. Bildene av deg på snapchat er så fine og livlige. Så ekte. Disse bildene du har hatt på bloggen i det siste virker så.. harde. Du ser mye eldre ut enn du er. Jeg skjønner ikke helt hvorfor du ønsker det slik? Er den en slags «stil» dere er innom?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke noe annerledes med bildene nå enn tidligere, men å sammenligne snap og blogg går uansett ikke 🙂 To helt ulike kanaler hvor jeg uttrykker meg annerledes.

   1. Bilderna är annorlunda, på så sätt att de är mycket mörkare och en annan stil än de du har haft tidigare på bloggen. Om du jämför t.ex. med bilderna du hade när ni bodde i Siljan och de du har nu för tiden, så tror jag att de flesta kan vara överens om att ni har en mörkare stil just nu. Kvaliteten är jättebra, men det måste vara tillåtet att påpeka att man ser skillnad i stilen på bilderna på bloggen 🙂

    Själv föredrar jag ljusare bilder, då jag blir mer glad och inspirerad av det när jag kommer in på en blogg 🙂 det betyder dock inte att jag tycker att dessa bilderna är dåliga, men jag gillar bara en annan stil.

 2. Hvilket kamera bruker du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Canon 5D M4 🙂

 3. Susanne

  Hei!
  Har du hørt den nye dup-i-dup-låten til Karpe Diem? Hørte de sang «Det ekke fotballfrues feil at du er bælfeit, lær deg …»
  Er det deg de sikter til som fotballfrue, og visste du at de kom til å synge dette?

 4. Du har en flott kropp, men denne kjolen….nei! Grøss og gru! Hadde jeg drevet restaurant hadde du ikke kommet inn med den. Vulgært. Hadde passet bedre på et beach party. Bedre lykke neste gang 🙂

 5. Mener å huske at du hadde lett for å få beinhinnebetennelse tidligere i forbindelse med løping. Har du noen tips som hjalp deg gjennom dette? Vil så gjerne løpe igjen, men ble for ivrig og løp på meg en slik betennelse:/

  Mvh L

 6. Rååå stilig antrekk og veldig kledelig til deg 🙂 Tøffe bilder av deg, bilde nr.2 er helt rått!!, Omgivelsene likeså! 🙂

 7. earings brand?:)

 8. Jeg har læst til blog i mange år, men har i den seneste tid tænkt på at dine billeder virker meget dunkle og mørke, og at de ikke har den opløftende effekt som de plejer. det synes jeg personligt er ærgerligt, men jeg ved selvfølgelig ikke hvad andre synes 🙂 det skal ikke menes som kritik, blot feedback på dit indhold. Jeg er fortsat glad for at læse din blog!

  1. Helt uenig! Bildene til Caroline uttrykker en stemning som ingen andre er i nærheten av. De fleste bloggere tar bilder i overbelaste rom og dreper all stemning.

 9. Enig med de over her. Bildene gir meg svært lite, så dystert og uten livsglede. LIghten up!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mørkt er ikke synonymt med dystert, tvert imot kan mørkere bilder uttrykke mer stemning, både den ene og sen andre veien 🙂 Jeg liker å variere, og lyse bilder i disse omgivelsen ville ikke fungert.

   1. Det var også mere en kommentar til det samlede indtryk af bloggen for tiden, ikke kun dette opslag 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Da skjønner jeg ikke hva du mener :/ Synes bildene er varierte, og jeg finner mange innlegg med «lyse» bilder fra den siste tiden. Vi forsøker å tilpasse bildene etter stemningen som er i omgivelsene og hva innlegget handler om. Det er ikke alltid det passer med lyse bilder.

   3. Men når flere av leserne gir tilbakemelding om at de synes bildene er for mørke og gir et dystert uttrykk, så kan du jo ikke si at det ikke stemmer?

    At du ikke er enig er en sak, men å si at det er feil, blir bare…feil?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg tolket det bare som at vedkommende mente at mørkt var synonymt med dystert, og det er jo feil :/ Mulig jeg misforstod bare.

 10. Wow! Kule bilder 🙂

 11. Mariekl

  Lovely as always

 12. Kristine

  Synes bildene er fantastiske og fargene passer sååå bra til omgivelsene rundt. Det siste bilde av deg var helt rått 😀 Dere er dyktige!!! Klem fra Stavanger

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kristine 🙂

 13. Rålekre bilder! Du ser fantastisk ut. Elsker looken!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 14. Lekkert! Flotte bilder! Hvor er øredobbene fra?

 15. OMG this dress is amazing!!
  Miki x

 16. Exclusice lase? Hvis dette er eksklusivt så burde ikke glidelåsen på skjørtet vært synlig, det er noe som heter skjult glidelås som er på de fleste eksklusive plagg – også en helforet topp som dekker magen – dette så billig ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette er fra Exclusive-kolleksjonen til Gina Tricot – derav navnet 🙂 Synes antrekket er utrolig lekkert, gleder meg til å bruke det igjen 🙂

 17. Hadde gleder meg til å se deg bruke noen av de kjolene du viste frem for litt siden. Du så utrolig fin ut i mange av de, og de hadde passet mye bedre til anledningen enn den gjennomsiktige du endte opp med.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg sparer den ene til nyttårsaften og har allerede brukt flere av dem 🙂

 18. Fine bilder

 19. Fine bilder og nydelig julesteming hos dere:) kjolen er fin!

 20. Noen nevnte at du ser eldre ut på bildene (og slike typer bilder),og det er kanskje ikke pent sagt men det er noe sannhet i det. Jeg tror det er make-up’en som gjør det, det er vél mye. Blir nesten en maske. Men så til det positive, jeg synes bildene ellers var superstilige, virkelig! Enig i at det absolutt ikke trenger å være dystert fordi det er en dempet stemning. Antrekket var kult, spesielt skjørtet likte jeg fasongen på. Kledde deg. 🙂

 21. Jeg synes du er kjempe flink til å variere bildene dine, både med mørke og lysere bilder. Du får frem atmosfæren i bildene, og jeg synes det er spennende å gå inn på bloggen din – da man aldri vet hva du skriver om eller hvordan bildene dine er. Fortsett med den gode jobben du gjør, og jeg gleder meg til å se mer av julehuset deres 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marianne 🙂

 22. Er bildet redigert, eller har du mye sminke på? synes huden ser så duset ut

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *